finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Kinaski

#1076 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

potres_mozga wrote:
veljaca wrote:
potres_mozga wrote:476 hiljada manijaka se nije culo do 80-te minute :oops:
Koliki je bio taj potres - kad je ostavio tako velike posljedice ?
Daj ba, pusti suplju, vodite 2:0 i sutite ko zaliveni, pa Zenica bi se tresla da smo mi bili tamo :oops:
Ali dobro, nismo mi tema 8-) :D
Stvarno steta , sto vi niste otisli tamo !!! Svi bi sad da su na nasem mjestu
mladtrek

#1077 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

EdoI wrote: Ajde bolan, primi dostojanstveno poraz, igra Čelika je bila katastrofa, plus manjak sreće (odbrana Šehića), plus koliko-toliko iskusniji protivnik, plus podignuta euforija i pritisak, plus nezgodan rezultat iz prve utakmice... I to ti je. ;-)

Al' da je Ibraković ljepši, evo baš sam pratio danas, ljepši je, što jes' jes'. :thumbup: :D
a kako treba igrati tim koji treba da izgubi ?

za ovaj nas poraz me libo taki - nadji post u kojem sam se ja lozio nesto
kao pobjedicemo itd jer nas fudbal pratim fakultativno
zbog objaŠnjenog nedostatka neizvjesnosti (glasanje o sudbini saveza dan iza tekme ... )

al ako ti remetim koncepciju samoobmane i uzivanja u "osvajanju kupa" sorry - samo me na ignore i uzivaj
ultima_palabra

#1078 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:onaj vođa robijaša... bože sačuvaj :run:

manijaci očitali lekciju u navijanju domaćim navijačima, nešto slično kao horde zla kad dijele lekcije na grbavici :mrgreen:
Ali ovo je bez krova :razz:
MyCore

#1079 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by MyCore »

:lol: :thumbup:
Plavih_11 wrote:Sta bi tek bilo da nismo igrali bunker ... 8-)
Mustang1

#1080 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mustang1 »

Ma kakav trener ... Koji jos covjek bi na svijetu gubis 1:0 i izvodis napadaca a uvodis nekog veznjaka bog zna sta je onaj Hasanovic..po njegovoj kretnji na terenu cini mi se da je vezni ... Pa to nigdje nema ...Svakako ne valjaju napadaci ali opet :D
al_neri

#1081 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by al_neri »

Hvala Nyemi sto nabi nogom onog Jimmy Jumpa :D
mladtrek

#1082 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

Bubalo1 wrote:Ma kakav trener ... Koji jos covjek bi na svijetu gubis 1:0 i izvodis napadaca a uvodis nekog veznjaka bog zna sta je onaj Hasanovic..po njegovoj kretnji na terenu cini mi se da je vezni ... Pa to nigdje nema ...Svakako ne valjaju napadaci ali opet :D
hm naziru se znaci razmisljanja u pravom smjeru -

hm bas me zanima koji trener bi to uradio

hm jedini logican odgovor bi bio trener koji treba da izgubi tekmu

al ne ne nije to nemoze to biti - bar ne u jednoj respektabilnoj ligi poput Bosanskohercegovačke

mora da je nesto drugo u pitanju :-)
Cyrax

#1083 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Cyrax »

mladtrek wrote: hm naziru se znaci razmisljanja u pravom smjeru -

al ne ne nije to nemoze to biti - bar ne u jednoj respektabilnoj ligi poput Bosanskohercegovačke

Image
Kaćunak

#1084 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kaćunak »

Nad'o sam se utakmici iz vise razloga...Kontam, 'ajd jebiga, atmosfera ce biti dobra, Zeničani se uželjeli uspjeha, bice fino popunjen stadion, bice i Manijaka i bice lijepo gledati utakmicu...i 'ajd...Prvi kadrovi ok, raja dosla na stadion, igra nepovezana, al nebitno...gleda se utakmica...Prvo sam bodrio Čelik, samo da fašisti ne odu u Evropu...
Al braćo mila... kad sam čuo onog šabana što se dernja na mikrofon...Pa šta je ono ' nako?
Urla, psuje...nisam vise mog'o ga slusat' i prekinem negdje oko 41, 42 minute...
Pa tu nakazu, drekalicu, ne moze ni rodjena mati voljeti....doduše, može al' samo pred gostima, kad im dođu gosti...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1085 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

al_neri wrote:Hvala Nyemi sto nabi nogom onog Jimmy Jumpa :D
Ja zaboravih..lik uleti i sutnu Stanica ... :shock:

E hebi ga,navijao sam za Celik ali bilo je bas losih scena. Realno,Celika kao da nije bilo na terenu,mozda da su dali onaj penal..mozda bi se sta i izdesavalo...al' tanko vala ;-)
mladtrek

#1086 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

Cyrax wrote: Image
znam ne uklapa ti se u koncept samoobmane da ste mnogo jaki
no sekirli bi hajirli ;)
stochar

#1087 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by stochar »

2005.
Image

2011.
Image

nije mi ni cudo kad se neki nerviraju, proslo je puno vremena, jbg. :run:

ok, dosta zajebancije. helem, nisam ni sekunde sretan igrom 'Želje' u ovoj sezoni (ono malo sto sam vidio), ali ovo veceras je cak i bilo gledljivo, i svaka im cast. a, bas me zanima da li bi Sarajevo pustilo Čeliku da pobijedi u Kupu samo kako bi sprijecili Široki da ide u Evropu... mislim, fakat me nerviraju ove 'nek komsiji crkne krava price'. meni je bilo drago za svaki uspjeh Sarajeva, posebno mi drago kad dobiju Čelik, i nije mi nikada bio problem cestitati. Svakako nam svima Evropa i reprezentacija ovise o ishodu sutrasnje sjednice, a ako se skine suspenzija svakako cemo opet ginut' od Hapoela, Basela, Litexa... nemamo mi ligu za vece domete...
Mustang1

#1088 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mustang1 »

Ma ako je utakmica nastimana ne mozes nastimati 3:0 da izgubis nikako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znaci to pada u vodu :D Samo me zanima onaj penal cini mi se da nije ni bio ..a u drugom poluvremenu kad je pao nas u sesnaest to cini mi se da je bio penal ali ni Howard Web Manchesteru ne svira dva penala u jednoj utakmici :D :oops:
robijas_

#1089 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by robijas_ »

zasluzena pobjeda,kako na terenu tako i na tribinama.svaka cast,iskrene cestitke i sretno u evropi
Kinaski

#1090 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

Nego ovi sto su sa tekme dosli , jel bilo kakvih problema ?
zikmu

#1091 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by zikmu »

mladtrek wrote:
Bubalo1 wrote:Ma kakav trener ... Koji jos covjek bi na svijetu gubis 1:0 i izvodis napadaca a uvodis nekog veznjaka bog zna sta je onaj Hasanovic..po njegovoj kretnji na terenu cini mi se da je vezni ... Pa to nigdje nema ...Svakako ne valjaju napadaci ali opet :D
hm naziru se znaci razmisljanja u pravom smjeru -

A sad se bunite sto siroki ode u evropu, a da ste prije par kola manje zapeli pa nam dali bodove... vjerovatno bi osvojili ligu (jedva i ne zasluzeno, ali koga briga)... pa danas i pored ovog rezultata bi vi isli u evropu... ali ne zenicani pametni mogu oni dobit Zelju u dvije tekme... sad placite...
Lakat Jebić

#1092 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

Bubalo1 wrote:Ma ako je utakmica nastimana ne mozes nastimati 3:0 da izgubis nikako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znaci to pada u vodu :D Samo me zanima onaj penal cini mi se da nije ni bio ..a u drugom poluvremenu kad je pao nas u sesnaest to cini mi se da je bio penal ali ni Howard Web Manchesteru ne svira dva penala u jednoj utakmici :D :oops:
penal nije bio, ono u drugom pogotovo nije penal. al je bio penal prije toga, radovanovic je nekog pokupio u cosku dole...
ExNihilo

#1093 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ExNihilo »

Samo da nešto rasčistimo :D

Onaj što se drečio na megafon nije nikakav "vođa robijaša". Vraćam se s faxa (prije utakmice) i vidim lika sam hoda gradom i urla na megafon :lol:
mladtrek

#1094 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

stochar wrote:2005.

nije mi ni cudo kad se neki nerviraju, proslo je puno vremena, jbg. :run:

ok, dosta zajebancije. helem, nisam ni sekunde sretan igrom 'Želje' u ovoj sezoni (ono malo sto sam vidio), ali ovo veceras je cak i bilo gledljivo, i svaka im cast. a, bas me zanima da li bi Sarajevo pustilo Čeliku da pobijedi u Kupu samo kako bi sprijecili Široki da ide u Evropu... mislim, fakat me nerviraju ove 'nek komsiji crkne krava price'. meni je bilo drago za svaki uspjeh Sarajeva, posebno mi drago kad dobiju Čelik, i nije mi nikada bio problem cestitati. Svakako nam svima Evropa i reprezentacija ovise o ishodu sutrasnje sjednice, a ako se skine suspenzija svakako cemo opet ginut' od Hapoela, Basela, Litexa... nemamo mi ligu za vece domete...
objasnio detaljnije imas na par strana unazad -
post od 19 05 kad sam sabro i oduzeo dva i dva - široki ne ide ako celik pobjedi
glasanje o savezu dan iza tekme - siroki ne ide u evropu = hrvate libo taki ide li iko u eurpou i ne glasaju
za ustav i ta sranja - btw od koga god da izgubis mlatnes nesto para od izlaska u evropu to
valjda znas a to nesto para je u bih bogatstvo

bbtw nisam ti komsija ako mislis da sam pitar (implicirano u tvom postu sorry ako nisam dobro skonto)
iz ze sam ;)
smoki_choko

#1095 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Amar Osim VS Ibra "maket" abdulah

Image

Image

Image

Image

Image
Last edited by smoki_choko on 25/05/2011 23:51, edited 1 time in total.
upaljac01

#1096 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by upaljac01 »

mladtrek wrote:
upaljac01 wrote:

agata kristi okle ti...
zar treba biti agata kristi za ovo :-)

iz ze kad pitas vec a pisalo ti je i u postu koji si citirao
al ocito ti logicko zakljucivanje ne ide a ni obicno
pa nije frka ponovim ja za tebe ne sekiraj se ;)

znaci ukratko, ovako statut se moze usvojit i bez hercegovaca... nisu to toliko velike pare u evropi i manje vise ne mogu nista promjenit ako ne prodjes bar 2 kola... prica je malo reci glupa, znaci ovako siroki je pustio sarajevo jer se znalo da ce zeljo osvojit kup, a sarajevo je odigralo x sa zeljom jer je to dovoljno ako ih pusti siroki? daj ljudi uozbiljite se...
Kinaski

#1097 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

Zeljeznicar za zivot cijeli
splend

#1098 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by splend »

dobra utakmica, treba covjek bit posten. zeljo sasvim zasluzeno uzeo kup.
koliko im znaci, vidjelo se po reakcijama osima nakon golova.

dobra brojka manijaka 1000+, mislim da su samo pitari jednom dosli u ovolikom broju.
nisam ostao do kraja, jer mi je smetalo prozivanje preko razglasa. a pravo da vam kazem, nisam htio ni da gledam slavlje manijaka :mrgreen:

@mladtrek, smaras :thumbup:
Last edited by splend on 26/05/2011 00:02, edited 1 time in total.
mladtrek

#1099 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

ne igram kladionicu
a mogao bi izgleda pocet ako se na samo nasoj ligi mogu neke pare uzet
kolki je bio koef na zeljinu pobjedu danas ?
ultima_palabra

#1100 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Joj Amara i radovanja :lol: Sve je nekako bilo za 5...
Locked