a ja sve mislio pipi ženMskasuspect_zero wrote:argyle wrote:sa dnevnik.hr
![]()
![]()
Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1076 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
-
naiskrenije
#1077 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Imaju i Bošnjaci Dževada Galijaševića i Muhameda Čengića.Ta dvojica su moralne gromade.sansun wrote:Kada toj ljudini u Beogradu budu digli spomenik tek tada će BiH moći na nekom povjerenju svoje odnose sa Srbijom graditi.On je dokaz tome da Srpski narod ipak ima svog Wili Branda ( tj da još nisu izgubljen slučaj) ali da ih je nažalost stoljećima prevazišao.komeba wrote:Јово Србине, чаршија је уз тебе!
Pipi
- leffe
#1078 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Ovo poredjenje ti je, u najmanju ruku, neozbiljno.naiskrenije wrote:Imaju i Bošnjaci Dževada Galijaševića i Muhameda Čengića.Ta dvojica su moralne gromade.sansun wrote:Kada toj ljudini u Beogradu budu digli spomenik tek tada će BiH moći na nekom povjerenju svoje odnose sa Srbijom graditi.On je dokaz tome da Srpski narod ipak ima svog Wili Branda ( tj da još nisu izgubljen slučaj) ali da ih je nažalost stoljećima prevazišao.komeba wrote:Јово Србине, чаршија је уз тебе!
Pipi
- Corto Maltese
#1079 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Jedan od komentara na B92, uz sliku ove parole:
Mogu da zamislim konfuziju nase dece koja ima manje od 18 sa pitanjem, kako je moguce da se Srbin borio na strani Muslimana i da je jos penzionisani general njihove vojske.
Hehehehe
Samo je nasa istina - "prava" istina!
(MilanBG, 5. mart 2011 16:51)
-
naiskrenije
#1080 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Sarajevo X
Među demonstrantima je bila i manja grupa građana koja je nosila transparente podrške Zulfikaru Ališpagi Zuki, bivšem komandantu u Armiji RBiH, kojeg se tereti zbog ratnog zločina počinjenog nad Hrvatima u selu Trusina kod Konjica 1993. godine.
Među demonstrantima je bila i manja grupa građana koja je nosila transparente podrške Zulfikaru Ališpagi Zuki, bivšem komandantu u Armiji RBiH, kojeg se tereti zbog ratnog zločina počinjenog nad Hrvatima u selu Trusina kod Konjica 1993. godine.
- Gat'Gor
#1081 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Preko pet hiljada građana ispred Ambasade Austrije u BiH!
Preko pet hiljada Sarajlija okupilo se u subotu ispred zgrade Ambasade Austrije u BiH nezadovoljni hapšenjem penzionisanog generala Jovana Divjaka koji je uhapšen 3. marta na bečkom aerodromu po interpolovoj potjernici koju je za njim raspisalo Tužilaštvo Republike Srbije.
Savez demobiliziranih boraca BiH pružio je podršku okupljenima koji pozivaju na hitno oslobađanje Jovana Divjaka.
Organizirano je i potpisivanje peticije koja će biti proslijeđena austrijskim vlastima.
Okupljeni demonstranti nose transparente na kojima su ispisane sljedeće parole: "Jovo Srbine čaršija je uz tebe", "UN and EU shame on you", "Raja je uz tebe izdrži", "Svi smo mi Jovo"…
Okupljeni građani uputili su se prema zgradi Predsjedništva BiH.
(Izvor: FENA)
Preko pet hiljada Sarajlija okupilo se u subotu ispred zgrade Ambasade Austrije u BiH nezadovoljni hapšenjem penzionisanog generala Jovana Divjaka koji je uhapšen 3. marta na bečkom aerodromu po interpolovoj potjernici koju je za njim raspisalo Tužilaštvo Republike Srbije.
Savez demobiliziranih boraca BiH pružio je podršku okupljenima koji pozivaju na hitno oslobađanje Jovana Divjaka.
Organizirano je i potpisivanje peticije koja će biti proslijeđena austrijskim vlastima.
Okupljeni demonstranti nose transparente na kojima su ispisane sljedeće parole: "Jovo Srbine čaršija je uz tebe", "UN and EU shame on you", "Raja je uz tebe izdrži", "Svi smo mi Jovo"…
Okupljeni građani uputili su se prema zgradi Predsjedništva BiH.
(Izvor: FENA)
- Gat'Gor
#1082 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Cuj "na strani Muslimana". Fuj.Corto Maltese wrote:
Mogu da zamislim konfuziju nase dece koja ima manje od 18 sa pitanjem, kako je moguce da se Srbin borio na strani Muslimana i da je jos penzionisani general njihove vojske.
Hehehehe
NA STRANI BOSNE I HERCEGOVINE.
- pici
#1083 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
"RS jeste izraz volje srpskog naroda, ali i međunarodne zajednice koja je zaustavila rat koji bi Srbi sigurno izgubili. Zapamtite da je ovo jedini rat u istoriji koji je završen bez pobednika, ne prizivam novi rat, ali i ako ga bude sigurno neće biti ovako završen", rekao je Divjak.
-
naiskrenije
#1084 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Vidi Pici,rat je vođen da ne bude Republike Srpske da bude unitarne BiH.Vidimo da Republike Srpske ima i to nikad prihvaćenija u međunarodnoj zajednici.Jovo Divjak je običan ratni huškač.pici wrote:"RS jeste izraz volje srpskog naroda, ali i međunarodne zajednice koja je zaustavila rat koji bi Srbi sigurno izgubili. Zapamtite da je ovo jedini rat u istoriji koji je završen bez pobednika, ne prizivam novi rat, ali i ako ga bude sigurno neće biti ovako završen", rekao je Divjak.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1085 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
naiskrenije wrote:Vidi Pici,rat je vođen da ne bude Republike Srpske da bude unitarne BiH.Vidimo da Republike Srpske ima i to nikad prihvaćenija u međunarodnoj zajednici.Jovo Divjak je običan ratni huškač.pici wrote:"RS jeste izraz volje srpskog naroda, ali i međunarodne zajednice koja je zaustavila rat koji bi Srbi sigurno izgubili. Zapamtite da je ovo jedini rat u istoriji koji je završen bez pobednika, ne prizivam novi rat, ali i ako ga bude sigurno neće biti ovako završen", rekao je Divjak.
- Hemel
#1086 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

znam da je i previse kopiranja ove fotke ali ne mogu a da ne kazem...
Pipi, naklon do zemlje...
- Corto Maltese
#1087 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Mislim da nisi shvatio ni paradoks, ni navodnike, ni "hehehe", a samim tim ni ironiju komentatora. Vjerovatno ni ironiju same parole.Gat'Gor wrote:Cuj "na strani Muslimana". Fuj.Corto Maltese wrote:
Hehehehe
NA STRANI BOSNE I HERCEGOVINE.
Last edited by Corto Maltese on 05/03/2011 18:26, edited 1 time in total.
- spreca
#1088 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
ovo bi bilo dobro za avataraHemel wrote:
znam da je i previse kopiranja ove fotke ali ne mogu a da ne kazem...
Pipi, naklon do zemlje...![]()
![]()
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#1089 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Пипи краљуsuspect_zero wrote:argyle wrote:sa dnevnik.hr
![]()
![]()
- Vitez Koja
#1090 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
naiskrenije wrote:Vidi Pici,rat je vođen da ne bude Republike Srpske da bude unitarne BiH.Vidimo da Republike Srpske ima i to nikad prihvaćenija u međunarodnoj zajednici.Jovo Divjak je običan ratni huškač.pici wrote:"RS jeste izraz volje srpskog naroda, ali i međunarodne zajednice koja je zaustavila rat koji bi Srbi sigurno izgubili. Zapamtite da je ovo jedini rat u istoriji koji je završen bez pobednika, ne prizivam novi rat, ali i ako ga bude sigurno neće biti ovako završen", rekao je Divjak.
Ispade po tvom da RS postoji vise od 100 godina. Koji si ti pacenik!!!!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1091 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
ali zato je Dodik jak k'o zemljanaiskrenije wrote:Vidi Pici,rat je vođen da ne bude Republike Srpske da bude unitarne BiH.Vidimo da Republike Srpske ima i to nikad prihvaćenija u međunarodnoj zajednici.Jovo Divjak je običan ratni huškač.pici wrote:"RS jeste izraz volje srpskog naroda, ali i međunarodne zajednice koja je zaustavila rat koji bi Srbi sigurno izgubili. Zapamtite da je ovo jedini rat u istoriji koji je završen bez pobednika, ne prizivam novi rat, ali i ako ga bude sigurno neće biti ovako završen", rekao je Divjak.
a Divjaka ne spominji, tita ti
- zeleni xy
#1092 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Dodick opet prosipa propagandu da je u Dobrovoljačkoj poginulo 100 vojnika, a evo šta je izjavio prije smrti Kukanjac:
Kukanjac razotkrio srbijansku propagandu: U Dobrovoljačkoj ulici stradalo samo šest osoba!
General Milutin Kukanjac bio je svjedokom događaja u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, 3. maja 1992. godine. On je kao komandant Druge vojne oblasti i naredio povlačenje JNA iz glavnog grada BiH.
U jednom od svojih posljednjih intervjua general Kukanjac, koji je umro 2002. godine, posebno se bavio beogradskom propagandom u odnosu na slučaj Dobrovoljačka ulica:
"Pošto se mnogo manipulisalo, lagalo, izmišljalo o tome koliko je stradalo u Dobrovoljačkoj ulici, vrijeme je jednom da se kaže tačno, a to samo mogu ja. U toj Dobrovoljačkoj ulici oni su napali jedno sanitetsko vozilo. Poginuo je jedan vojnik - Tomović Zdravko iz Han Pijeska, tri pukovnika - Sokić Miro, Radulović dr. Budimir i Mihajlović Boško, i jedan potpukovnik - Jovanić Boško, i jedna žena, muslimanka, Šuko Nurmela, koja je došla iz Zagreba sa tom komandom, i ona je rekla: "Ja neću nikakvu drugu vojsku, ja idem sa mojom vojskom, pa neka poginem". Znači, šest osoba je stradalo - od 261. Valjda su ovi u Beogradu izgubili strpljenje što mi nismo stradali, već ne stradamo. Te laži koje su prosute oko Dobrovoljačke je nešto najsramnije što se može čuti. Ja sam se borio da to objelodanim. "Novosti" nisu smjele, "Politika" - ma ni govora. "Televizija Srbije" - ma ni govora. "Radio Beograd" - ma kakvi. Do dan-danas".
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/miluti ... 1est-osoba!
I onda se čude kako gube slučajeve po sudovima, izmišljaju nekakve sporazume, lažu i preuveličavaju broj poginulih, miješaju datume i mjesta događaja itd.
Generale Divjak istinski borci i narod BiH je uz tebe

Kukanjac razotkrio srbijansku propagandu: U Dobrovoljačkoj ulici stradalo samo šest osoba!
General Milutin Kukanjac bio je svjedokom događaja u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, 3. maja 1992. godine. On je kao komandant Druge vojne oblasti i naredio povlačenje JNA iz glavnog grada BiH.
U jednom od svojih posljednjih intervjua general Kukanjac, koji je umro 2002. godine, posebno se bavio beogradskom propagandom u odnosu na slučaj Dobrovoljačka ulica:
"Pošto se mnogo manipulisalo, lagalo, izmišljalo o tome koliko je stradalo u Dobrovoljačkoj ulici, vrijeme je jednom da se kaže tačno, a to samo mogu ja. U toj Dobrovoljačkoj ulici oni su napali jedno sanitetsko vozilo. Poginuo je jedan vojnik - Tomović Zdravko iz Han Pijeska, tri pukovnika - Sokić Miro, Radulović dr. Budimir i Mihajlović Boško, i jedan potpukovnik - Jovanić Boško, i jedna žena, muslimanka, Šuko Nurmela, koja je došla iz Zagreba sa tom komandom, i ona je rekla: "Ja neću nikakvu drugu vojsku, ja idem sa mojom vojskom, pa neka poginem". Znači, šest osoba je stradalo - od 261. Valjda su ovi u Beogradu izgubili strpljenje što mi nismo stradali, već ne stradamo. Te laži koje su prosute oko Dobrovoljačke je nešto najsramnije što se može čuti. Ja sam se borio da to objelodanim. "Novosti" nisu smjele, "Politika" - ma ni govora. "Televizija Srbije" - ma ni govora. "Radio Beograd" - ma kakvi. Do dan-danas".
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/miluti ... 1est-osoba!
I onda se čude kako gube slučajeve po sudovima, izmišljaju nekakve sporazume, lažu i preuveličavaju broj poginulih, miješaju datume i mjesta događaja itd.
Generale Divjak istinski borci i narod BiH je uz tebe
Last edited by zeleni xy on 05/03/2011 18:31, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- pici
#1094 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
trebaš ti joŠ pure pojest....naiskrenije wrote:Vidi Pici,rat je vođen da ne bude Republike Srpske da bude unitarne BiH.Vidimo da Republike Srpske ima i to nikad prihvaćenija u međunarodnoj zajednici.Jovo Divjak je običan ratni huškač.pici wrote:"RS jeste izraz volje srpskog naroda, ali i međunarodne zajednice koja je zaustavila rat koji bi Srbi sigurno izgubili. Zapamtite da je ovo jedini rat u istoriji koji je završen bez pobednika, ne prizivam novi rat, ali i ako ga bude sigurno neće biti ovako završen", rekao je Divjak.
Srpsko ubijanje Bosne
Vješala za Jovana
Piše: Mile Stojić
Piše: Mile Stojić
Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Photo: radio Sarajevo/ Nermin Čolić
Nije ni malo čudno da je čestiti čovjek i ratni heroj Jovan Divjak uhapšen na Schwechatu. Kriv je jer je bio protiv Miloševića. Ne bi bilo čudno ni da bude izručen Predsjedniku Tadiću, a da ga ovaj hitno ekspedira generalu Ratku Mladiću, koji se "krije" u njegovoj bašti. Gotovo dvije decenije nakon rata Srbija njeguje generale genocida u svojim njedrima, a one koji su sprečavali taj genocid hapsi po svjetskim aerodromima i sprema im vješala
Photo: Stock
Nikoga tko makar i površno prati ovdašnju politiku nije pretjerano iznenadila vijest da je u bečkoj zrakoplovnoj luci Schwechat uhapšen Jovan Divjak, general Armije BiH u mirovini, osvjedočeni humanist i nositelj više međunarodnih priznanja. To je logičan nastavak politike srbijanskog političkog rukovodstva koje vodi Boris Tadić, a ta politika mogla bi se svesti na sljedeće: ne dati bosanskohercegovačkoj državi da se imalo pridigne, već joj stalno nametati probleme izvana, da bi destruirao njen smisao i uništila sama njezina mogućnost. Treba nametnuti situaciju da se Bosanci o svom jadu zabave, da im ne bi na pamet palo komponirati državu koja bi bila održiva. Naredba je pala: Dodiče, ruši iznutra, a mi ćemo izvana! Pakleni plan uspješno napreduje.
Tadić je rođeni Sarajlija, a Divjak rođeni Srbijanac. Ali, Divjak je krivac što je branio svoju državu, što je stavio svoj život na stranu napadnute goloruke sirotinje, što nije napustio grad i pobjegao "svojima" na brdo. Što nije pristao da sjedne za topove četvrte po jačini evropske armije i njima tuče po svojim golorukim komšijama, prijateljima i braći. Nakon što je ta armija osuđena za genocid u Srebrenici i što je Srbija osuđena za potpomaganje tog genocida, napravljen je plan kako izjednačiti egzekutore genocida i one koji su mu se suprotstavljali. Uz Jovana su stajali građani, Srbi, Bošnjaci i Hrvati, a protiv Jovana organizirana srpska armada, Arkan i Šešelj. Međutim najveća je krivnja Jovanova u tome što je Srbin i što je, kao takav, rušio nametnuti koncept bratoubilačkog rata.
Sinhronizovana destrukcija: Tadić i Dodik, veseljaci
Ako usporedite izjave optuženika za zločine protiv čovječnosti Radovana Karadžića u haškoj sudnici i predsjednika manjeg bh.entiteta Milorada Dodika, otkrit ćete zapanjujuću podudarnost u osnovnim tezama. Tvorac i prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić i njegov aktualni nasljednik o svim političkim pitanjima manje-više govore isto ili slično: Bosna je kao država nemoguća, Bošnjaci su jedini krivci za rat, nikakva genocida u Srebrenici nije bilo, svi Srbi koji nisu bili na Karadžićevoj strani su izdajice, muslimani su sami sebe pobili na Markalama i.t.d. Boris Tadić hinjski i u rukavicama podržava tu politiku, a svileni hrvatski predsjednik Josipović šetucka sa Dodikom po stratištima, dajući obojici bratsko "pokriće".
Hapšenje Jovana Divjaka je, dakle, logičan nastavak te politike. Treba potpuno obezglaviti i onako raspemećenu Bosnu namećući joj probleme izvana. Jer da nije bilo ljudi poput Divjaka, ova bi država prije gotovo dvadeset godina bila zgažena. Jurišić, Ganić, pa evo na koncu i sam Jovan Divjak, jedan od najčasnijih i najomiljenijih ljudi u Bosni, francuski legionar časti. Kad je Karadžić vezivao za bandere na Palama francuske legionare, vele da je predsjednik Chirac hitno tražio intervenciju, jer nitko u povijesti nije tako ponižavao francuske časnike. Danas se za francuskog legionara časti Jovu neće pobuniti Sarkozy, niti nesložno i mutavo bosansko Predsjedništvo. Pobunit će se stotine tisuća čestitih ljudi, ali demonstracije u našim uvjetima nikad ništa nisu značile. Krik i plač sirotinje ovdje nikad nije dodirivao ohole podvižnike.
Stoga, velim, nije ni malo čudno da je čestiti čovjek i ratni heroj Jovan Divjak uhapšen na Schwechatu. Kriv je jer je bio protiv Miloševića. Ne bi bilo čudno ni da bude izručen Predsjedniku Tadiću, a da ga ovaj hitno ekspedira generalu Ratku Mladiću, koji se "krije" u njegovoj bašti. Gotovo dvije decenije nakon rata Srbija njeguje generale genocida u svojim njedrima, a one koji su sprečavali taj genocid hapsi po svjetskim aerodromima i sprema im vješala. Ergo: kad nismo mogli vojno ubiti Bosnu, ubit ćemo svaku ideju o njoj.
A poslije ćemo lako.
- karanana
#1095 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

majstor
i ja tek primjetih "tag" sa nickom.
-
uroborus
#1096 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Što opet potvrđuje da kod nas ništa ne može proći bez svojevrsne manipulacije i političkog marketinga. Jovo i Zuka ni "pod razno" ne mogu zajedno, zbog toga što su Jovana Divjaka napravili ikebanom isti oni Zukini mentori, koji u njega nisu imali povjerenja iz razloga, kako to najbolje oslikava ona Backovićeva-izd'o je svoj narod, zašto ne bi i naš!-LIBERO- wrote:
Simpatizeri Zuke,po meni,mrlja mala ali mrlja..nije ih bilo vise od 15-20.
Tu grupicu manipulanata je trebalo izdovojiti od ostatka, jer njihovo prisustvo po prosvjede se može samo mjeriti posljedicama mrlje koje je ostavila naftna bušotina u Meksičkom zaljevu!
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1097 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Ne za..avaj Pici ..ima on pure..daj mu..daj mu vrhnjapici wrote:
trebaš ti joŠ pure pojest....![]()
![]()
- valterbranisarajevo
#1098 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Angažovali su nekog advokata iz Beča-stručnjaka za ekstradiciju (tako kažu). Prvi susret u ponedjeljak....
On je zaslužio čitav tim advokata, ali od koga je -dobro je...
On je zaslužio čitav tim advokata, ali od koga je -dobro je...
- Corto Maltese
#1099 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Ne možeš ih izdvojiti. Nije postojao organizator, redari, nikome nije bili zabranjeno da donese parole kakve mu se sviđaju. Svako "uklanjanje" bi dovelo do tuče ili većeg belaja. Još nisam bio na protestima, na kojima neko nije pokušao da ulovi u mutnom, to je rizik i nužno zlo svih javnih okupljanja. Tako da je to što su "Zukini" otkulirani, najbolje što se moglo učinitiuroborus wrote:Što opet potvrđuje da kod nas ništa ne može proći bez svojevrsne manipulacije i političkog marketinga. Jovo i Zuka ni "pod razno" ne mogu zajedno, zbog toga što su Jovana Divjaka napravili ikebanom isti oni Zukini mentori, koji u njega nisu imali povjerenja iz razloga, kako to najbolje oslikava ona Backovićeva-izd'o je svoj narod, zašto ne bi i naš!-LIBERO- wrote:
Simpatizeri Zuke,po meni,mrlja mala ali mrlja..nije ih bilo vise od 15-20.
Tu grupicu manipulanata je trebalo izdovojiti od ostatka, jer njihovo prisustvo po prosvjede se može samo mjeriti posljedicama mrlje koje je ostavila naftna bušotina u Meksičkom zaljevu!
-
sansun
#1100 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?
Mi se ponosimo Divjakom, a vi se imate Kusturicom i Galijaševićem ponositi... Postali ste smjetlište moralnih spodoba Balkana.naiskrenije wrote:Imaju i Bošnjaci Dževada Galijaševića i Muhameda Čengića.Ta dvojica su moralne gromade.sansun wrote:Kada toj ljudini u Beogradu budu digli spomenik tek tada će BiH moći na nekom povjerenju svoje odnose sa Srbijom graditi.On je dokaz tome da Srpski narod ipak ima svog Wili Branda ( tj da još nisu izgubljen slučaj) ali da ih je nažalost stoljećima prevazišao.komeba wrote:Јово Србине, чаршија је уз тебе!
Pipi