Neko ko ne zna o kakvim se vježbama radi svašta bi pomislio.between wrote:Znaci nisam jedina koja zabusavaja sam 31+5 pa nikako da odem.Nego je li neko isao u Vojnicko na vjezbe?
Pridružujem se čestitkama @ganjeti, a sreću želim i @Felidaei!
Moderator: anex
Neko ko ne zna o kakvim se vježbama radi svašta bi pomislio.between wrote:Znaci nisam jedina koja zabusavaja sam 31+5 pa nikako da odem.Nego je li neko isao u Vojnicko na vjezbe?
Neko ko ne zna o kakvim se vježbama radi svašta bi pomislio.PipiDugaDevetka wrote:between wrote:Znaci nisam jedina koja zabusavaja sam 31+5 pa nikako da odem.Nego je li neko isao u Vojnicko na vjezbe?
probaj u prodavnici posteljina na M. Dvoru preko puta tramvajske, kod Mutvaka.Alhemicarkaa wrote:Gdje su moje trudnice? Nešto ste mi se uspavale.
Da ne iščitavam sad sve redom, možda je bilo priče o banana jastuku, onaj za dojenje i trudnice. Meni piba već velika, i nekako mi visi kad spavam na boku, pa bi mi baš trebao, u onom Baby centru u BBI je 80 KMto mi baš skupo. Znate li gdje se ima jeftinije naći?
Hvala wewa,wewa wrote:probaj u prodavnici posteljina na M. Dvoru preko puta tramvajske, kod Mutvaka.Alhemicarkaa wrote:Gdje su moje trudnice? Nešto ste mi se uspavale.
Da ne iščitavam sad sve redom, možda je bilo priče o banana jastuku, onaj za dojenje i trudnice. Meni piba već velika, i nekako mi visi kad spavam na boku, pa bi mi baš trebao, u onom Baby centru u BBI je 80 KMto mi baš skupo. Znate li gdje se ima jeftinije naći?
imaju Odejin program i za trudnice/dojilje, mislim da je 60 KM.
ako si u novom gradu, javi pa da ti kazem gdje ces oticiAlhemicarkaa wrote:Hvala wewa,wewa wrote:probaj u prodavnici posteljina na M. Dvoru preko puta tramvajske, kod Mutvaka.Alhemicarkaa wrote:Gdje su moje trudnice? Nešto ste mi se uspavale.
imaju Odejin program i za trudnice/dojilje, mislim da je 60 KM.sutra se dajem u potragu.
Baš sam se pitala gdje si ti, baš volim čitati tvoje postove
Alhemicarkaa wrote:Mobilna sam, pa sam se mislila baš zadati u potragu, imam ličnog šofera, mamuKontala sam pogledati i u onoj radnji u VFu, rekli su mi da tu ima. Međutim, htjela bih što jeftinije proći, kako sam na bolovanju, nema TO i prevoza, pa se treba i stisnuti, a potrebe se samo uvećavaju.
Čim si tu, znači da više nisi hasta
pa eto, imate Odeju u Sarajevu - trenutno je njihova roba u onoj radnji na M. Dvoru, a ako nema u radnji ima u skladistuputujucidzindas wrote:i meni bi trebao. hajde javite gdje da pogledam
LaCici wrote:Je li neko imao problema sa povisenim leukocitima u urinu tokom trudnoce? Radila sam nalaz i leukociti su mi 12-15 uz nesto bakterija. S obzirom da kod ginekologa idem sljedece sedmice da mi vidi nalaz, zna li neko sta znace ovi poviseni leukociti ( je li znak neke upale ili...) i kako to srediti. Pretpostavljam da bih trebala piti caj od brusnice i bila sam uzela nedavno u apoteci medjutim vrecica od 100 g je bila 11 KM.Ima li gdje jeftinije uzeti brusnicu? Naravno, ne onu u kesicama.