Dobro, RM-u sad predstoje teže utakmice. Ali ja mislim da će oni izaći jači, nakon ovog poraza. Mislim da Mourinho neće dobiti otkaz, čak iako ništa ne osvoji. Po meni je najveća greška RM-a, otkaz Del Bosqueu. Ako su pametni, neće otpustiti Mourinha, čovjek ima znanje ali treba mu dati vremena dok upozna igrače. Ne može sve preko noći, ne ide brzo. Najbolji primjer je M.City. Jebo pare, ima nešto što je veće i od toga. Samo to treba dokazati čelnicima RM-a! I nervira me što svake godine silne pare daju za neke igrače, a ovamo se pošteno obrukaju.505sCrtom wrote: Pa naravno. Samo što je Barca već pobjedila sve jake timove i pored Espanola u decembru, nema jakog protivnika do marta. Dok RM ima 3 teške utakmice u idućih 5 a moraš priznati da je malo i samopouzdanje popustilo od sinoć. Ja pokušavam razmišljati racionalno, A Ti mislim, više emotivno.
Pitanje. RM je davao otkaze trenerima čak i kad su pobjeđivali. Misliš li da bi se to moglo desiti i sadašnjem (pogotovo ako ne osvoji ništa ove godine)?
Sa Mourinhom na čelu (da ostane koju godinu), i bit će od RM-a nešto. Treba strpljenja....