Bakir Izetbegovic Predsjednik
- sinuhe
#1076 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Katastrofa, ono bas lik bez ikakvih ambicija.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1077 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ma dobro tad je 2 bilo kao sada 4
a 4 i 5 su kao sada 9 i 10
škole su prije bile strožije a ocjenjivanje mnogo opasnije
išlo se i subotom u školu
tako moji vele
tako moji vele
-
zavrzlama
#1078 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
uglavnom SDA i njihovi prvaci su prali novac tokom agresije na BIH i svih zadnjih godina nakon rata...
sablon:
Arapi slicni SDA kadrovima, uzmu od svog naroda na racun pomoci braderima u Bosni milion dolara...SDA daju 600 000 uz uslov da se stavi potpis da se dobilo milion,da se donator opere kod svojih,a SDA kadar zatrazi da donator stavi potpis na 300 000....kasnije se u BIH javnost da info da je dobiveno 300 000,narod neuk i politicki nepismen i uskracen da dodje do tacnih informacija proguta pricu i jos nahvali SDA kadar kako rade dobar posao....i tako godinama...u kulturnim zemljama se to zove pranje novca..
sablon:
Arapi slicni SDA kadrovima, uzmu od svog naroda na racun pomoci braderima u Bosni milion dolara...SDA daju 600 000 uz uslov da se stavi potpis da se dobilo milion,da se donator opere kod svojih,a SDA kadar zatrazi da donator stavi potpis na 300 000....kasnije se u BIH javnost da info da je dobiveno 300 000,narod neuk i politicki nepismen i uskracen da dodje do tacnih informacija proguta pricu i jos nahvali SDA kadar kako rade dobar posao....i tako godinama...u kulturnim zemljama se to zove pranje novca..
-
popajic
#1079 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Siguran sam da je FahrA imao cistu peticu iz domacinstva i predvojnickenellington wrote:K'o raskrižena jabukaKrone wrote:Sve dvice i trice, a vladanje LOŠE. Babin sin.......![]()
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/4 ... 80%9C.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/7 ... -lose.html
Samo što je Bakir razvaljivao fizičko, a Tihić bio oslobođen
Lideri i uzdanice nase
- AlienBiH
#1080 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
zavrzlama wrote:uglavnom SDA i njihovi prvaci su prali novac tokom agresije na BIH i svih zadnjih godina nakon rata...
sablon:
-
HM 2011
#1081 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
1970. godine, piše Islamsku deklaraciju - opću raspravu o politici i islamu. Upravo ta studija, napisana šezdesetih godina prošlog stoljeća, bit će često uzimana kao dokaz o Izetbegovićevoj političkoj naklonjenosti islamskom fundamentalizmu. Islamska deklaracija biva zabranjena u Jugoslaviji i moguće ju je bilo nabaviti samo ilegalnim putem. Do 1980. godine. godina kada izlazi njegova druga knjiga Islam između Istoka i Zapada, Islamska deklaracija je u Jugoslaviji skoro nepoznata. U drugoj knjizi pokušava definirati položaj bosanskih Muslimana, islama, među ostalim idejama, te razlike između evropske i islamske kulture. Zbog Islamske deklaracije, na političkom procesu 1983. godine, optužen je, zajedno sa dvanaest muslimanskih intelektualaca, za planiranje stvaranja islamske države i osuđen na 14 godina zatvora
godine kada je bio u srednjoj školi - od 1972 - do 1975....
Znajući revnosnost u osuđivanju i kolektivnom mobingu koja je jedno od tajnih odraza u ogledalu našeg društva
(molim 5.000.000 Eura na moj račun) - ne bi me čudilo da mu je dolazak do ocjena bio čudom otežan - kao metoda psihološkog pritiska u namjeri zatiranja klice pobunjenih muslimana....
ne daj bože da je još i pušio joint u srednjoj - sigurno bi završio na golom otoku...
PItanje koje bih volio postaviti - jesu li i njega prozivali po ulici sa PO - PAO u tom vremenskom periodu ?
Još jedna stvar me interesuje - kako je jedan od likova koji je radio na zadatcima supresije različitog mišljenja (borba protiv počinalaca delikta mišljenja i govora) postao medijski magnat postratne BiH ?
Smajli sa dno od tegle naočalama ?
godine kada je bio u srednjoj školi - od 1972 - do 1975....
Znajući revnosnost u osuđivanju i kolektivnom mobingu koja je jedno od tajnih odraza u ogledalu našeg društva
ne daj bože da je još i pušio joint u srednjoj - sigurno bi završio na golom otoku...
PItanje koje bih volio postaviti - jesu li i njega prozivali po ulici sa PO - PAO u tom vremenskom periodu ?
Još jedna stvar me interesuje - kako je jedan od likova koji je radio na zadatcima supresije različitog mišljenja (borba protiv počinalaca delikta mišljenja i govora) postao medijski magnat postratne BiH ?
Smajli sa dno od tegle naočalama ?
- sinuhe
#1082 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ovo je moguce, ali ne znam da je Bakir sa tom pricom izlazio u javnost.Znajući revnosnost u osuđivanju i kolektivnom mobingu koja je jedno od tajnih odraza u ogledalu našeg društva (molim 5.000.000 Eura na moj račun) - ne bi me čudilo da mu je dolazak do ocjena bio čudom otežan - kao metoda psihološkog pritiska u namjeri zatiranja klice pobunjenih muslimana....
Ja gimnaziju nisam zavrsio na maternjem jeziku, ali sam se potrudio pa imao bolje ocjene od Bakira.
Skolovanje na maternjem jeziku je jedna velika privilegija koju mladi ljudi moraju iskoristiti na najbolji moguci nacin tako da ja ne znam cijeniti dvojku sto je nekad bila kao cetvorka danas.
- sarajlija_ba
#1083 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Mojne ba pričat' bajke. Sa dva potpisa maznu 600 hiljadarki...pa to ni Andersen ne bi tako "lukavo" smislio.zavrzlama wrote:uglavnom SDA i njihovi prvaci su prali novac tokom agresije na BIH i svih zadnjih godina nakon rata...
sablon:
Mislim, odvratna mije SDA i ne branim ih al' nisu oni baš toliki levati.
Uzgred, ovo uopšte nije pranje novca nego klasična krađa.
Ti imaš benzinsku koja vrijedi 5 miliona, i ja je kupim od tebe za 6 miliona a napišemo da sam kupio za 5.
Sad ti razradi dalji postupak
- pametolog
#1084 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ma po ocevoj zelji, pisali mu ocjene na arapskom, a taj e pise naopako. To znaci da su dvice ustvari cetvorke.Black swan wrote:ma dobro tad je 2 bilo kao sada 4
tako moji vele
- Čovjek
#1085 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ŠĆEPO došao do dokumenata...nellington wrote:K'o raskrižena jabukaKrone wrote:Sve dvice i trice, a vladanje LOŠE. Babin sin.......![]()
Sad vidim da Komunisti za vrijeme bivše Juge nisu Aliju Rahmetli uništavali šaljući ga samo u zatvor, u montiranim procesima, nego su mu dobro poznavali i porodično stablo te ga tako na svaki mogući način ugrožavali.
Last edited by Čovjek on 04/01/2012 10:26, edited 1 time in total.
-
sablja2011
#1086 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Eto čime se Fahro bavi, kakve je ocjene u školi imao član Predsjedništva, izabrani predstavnik bošnjačkog naroda!
E ako mu je to jedini problem u životu baš bih volio saznati kakve je ocjene imao Fahro, kad je bio mali?
E ako mu je to jedini problem u životu baš bih volio saznati kakve je ocjene imao Fahro, kad je bio mali?
-
sablja2011
#1087 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Mogu se složiti s nekim forumašima da je eventualno bilo nekih nejasnoća u vezi donacija i prikupljanja novca za odbranu Bosne i Hercegovine od agresora ali dragi moji malo se upitajte kako je izuzetno teško bilo dopremiti oružje u BiH, jer je jedan metak koštao jednu marku a dok se dopremi u BiH čak i do 7 DM, pa niko se nije upitao otkud oni helikopteri puni municije i sl.neko je sve to morao organizovati, pa preleti preko srpske i hrvatske teritorije, pa u Zagrebu na aerodromu inspekcije i sl. a da ne govorimo o luci u Splitu, gdje prvo Hrvati sebi odvade što im paše.
Bilo je tu mnogo situacija, a najviše mi smeta kad o tome razglabaju ljudi koji u ratu nisu ni metka opalili, niti jednu noć proveli na liniju u rovu sa puškom.Zato hvala svima koji su pomogli da to oružje i donacije dođu u BiH.
Bilo je tu mnogo situacija, a najviše mi smeta kad o tome razglabaju ljudi koji u ratu nisu ni metka opalili, niti jednu noć proveli na liniju u rovu sa puškom.Zato hvala svima koji su pomogli da to oružje i donacije dođu u BiH.
- mO k3
#1088 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Na sta je nisko pao radoncic ..... profesionalac ne'a stanellington wrote:K'o raskrižena jabukaKrone wrote:Sve dvice i trice, a vladanje LOŠE. Babin sin.......![]()
Da mi je znati kkao je on dosao do svog bogatstva , na koji nacin lopovluka
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1089 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
htio sam reći da je prije bilo 2-3 odlikaša po razredu a ne kao sada 20-30pametolog wrote:ma po ocevoj zelji, pisali mu ocjene na arapskom, a taj e pise naopako. To znaci da su dvice ustvari cetvorke.Black swan wrote:ma dobro tad je 2 bilo kao sada 4
tako moji vele
nekad je srednja bila kao danas fakultet
šestica majka
- sarajlija_ba
#1090 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Sad je problem što je Radončić došao do svjedočanstava a nije problem što nam u Predsjedništvu sjedi frajer koji je na guzove završio srednju ?Ženski Dr.Med wrote: Na sta je nisko pao radoncic ..... profesionalac ne'a sta
Da mi je znati kkao je on dosao do svog bogatstva , na koji nacin lopovluka
Nije problem ni što je 120 firmi propalo zahvaljujući nepismenim likovima.
Gledam večeras kako su i Vranicu i Hidrogradnju povalili...nekadašnje gigante a sve vajni branioci bošnjačkih interesa.
Sve pametno u 3PM.
Takvima da sad daš uhodan Avaz sjebali bi ga za pola godine.
-
hzsa22
#1091 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Sad Fahro ispade uspjesan biznismen. Da je nepismen covjek dobio sve povlastice koje je on dobio, izgradio bi isto carstvo. Krenimo od pocetnog kapitala, povoljnih kredita do mali milion reklama. A sto se tice ovoga oko Bakirovih ocjena, i imajuci u vidu profesionalizam i nepristranost Avaza pogotovo u vezi SDA i Bakira, ne bih se zacudio sekunde da je ovo neki opasan falsifikat.
-
VektoR
#1092 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ocit primjer da nemoras biti odlikas da bi bio sef drzave...
Last edited by VektoR on 19/01/2018 23:49, edited 1 time in total.
-
wolf07
#1093 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Hajd' ne serite vise o ocjenama sviju vam!!! Pa kakve je ocjene im'o Cercil? Osim toga, Bakir je zavrsio cini mi se gradjevinski fakultet i de mi sad recite da je to nako ofrlje, skola za zajebanciju. A sto se tice ratnih troskova hajde se zapitajte koliko kosta JEDAN helikopter Mi-8. U ratu nismo zarobili ni jedan a iz rata smo izasli sa kakvom-takvom eskadrilom. Sta mislite koliko je kostala jedna tura na relaciji Tuzla-Srebrenica ili recimo Zenica-Bihac (a najcesce su letjeli Ukrajinci i Rusi, naravno ne iz ljubavi prema BiH). I na kraju, koliko je otprilike kostao dan rata pa to pomnozite sa tri i po godine!
-
Korisničkoime
#1094 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
U mom kraju sudeći po naoružanju i municiji koju smo dobijali jedno 10 DM (njemački marki) nemoj mi molim te o oružju i municiji kakvi crni helikopteri možda gdje si ti bio u nas je AK-47 vrh vrhova bio. Jest zaboravih potpredsjednik SDA je prodavao zolje 1000 DM jedna pa ko hoće neka izvoli i to javno. Ovo je živa istina prodavalo se po MZ ko koliko skupi para toliko zolja i dobije. Nagrada poslije rata mu je bila dokapitalizacija lokalne firme (odakle mu samo parewolf07 wrote:Hajd' ne serite vise o ocjenama sviju vam!!! Pa kakve je ocjene im'o Cercil? Osim toga, Bakir je zavrsio cini mi se gradjevinski fakultet i de mi sad recite da je to nako ofrlje, skola za zajebanciju. A sto se tice ratnih troskova hajde se zapitajte koliko kosta JEDAN helikopter Mi-8. U ratu nismo zarobili ni jedan a iz rata smo izasli sa kakvom-takvom eskadrilom. Sta mislite koliko je kostala jedna tura na relaciji Tuzla-Srebrenica ili recimo Zenica-Bihac (a najcesce su letjeli Ukrajinci i Rusi, naravno ne iz ljubavi prema BiH). I na kraju, koliko je otprilike kostao dan rata pa to pomnozite sa tri i po godine!
-
popajic
#1095 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ne znam kako je bilo kod tebe , kod nas iznad Sarajeva nisi mogao nebo vidjeti od nasih MI-8 , tako da je neprijateljska paljba bila vrlo sporadicna i konfuznaKorisničkoime wrote:U mom kraju sudeći po naoružanju i municiji koju smo dobijali jedno 10 DM (njemački marki) nemoj mi molim te o oružju i municiji kakvi crni helikopteri možda gdje si ti bio u nas je AK-47 vrh vrhova bio. Jest zaboravih potpredsjednik SDA je prodavao zolje 1000 DM jedna pa ko hoće neka izvoli i to javno. Ovo je živa istina prodavalo se po MZ ko koliko skupi para toliko zolja i dobije. Nagrada poslije rata mu je bila dokapitalizacija lokalne firme (odakle mu samo parewolf07 wrote:Hajd' ne serite vise o ocjenama sviju vam!!! Pa kakve je ocjene im'o Cercil? Osim toga, Bakir je zavrsio cini mi se gradjevinski fakultet i de mi sad recite da je to nako ofrlje, skola za zajebanciju. A sto se tice ratnih troskova hajde se zapitajte koliko kosta JEDAN helikopter Mi-8. U ratu nismo zarobili ni jedan a iz rata smo izasli sa kakvom-takvom eskadrilom. Sta mislite koliko je kostala jedna tura na relaciji Tuzla-Srebrenica ili recimo Zenica-Bihac (a najcesce su letjeli Ukrajinci i Rusi, naravno ne iz ljubavi prema BiH). I na kraju, koliko je otprilike kostao dan rata pa to pomnozite sa tri i po godine!). O početku rata da i ne govorim kad sam vidio da komšija ima papovku mislio sam da je general jbt.
. Mi-8 šuti banovaće me majke mi po prvi puta. Mi-8 uh
.
Narod Zna
-
wolf07
#1096 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
A jebo ga Mi-8! Pa jel cinjenica da smo imali nesto tih helikoptera ili nije??? Jesu li ti helikopteri letjeli za Bihac, Srebrenicu, Gorazde ili nisu??? Jesu li dosli dzabe ili su mozda placeni. I na koncu, to je uzeto kao primjer, a usput da ne zaboravimo da je zemlja bila pod embargom na uvoz bilo kakvog oruzja i sta sad vi ocekujete da vam neko pokaze priznanicu i racun kad, gdje i od koga je to kupljeno, ma nemojte bit smijesni!
- sarajlija_ba
#1097 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
A đe su danas Izetbegović, Šaja i ostali a gdje su zlatni ljiljani, RVI, demobilisani borci, šehidske porodice ?wolf07 wrote:A jebo ga Mi-8! Pa jel cinjenica da smo imali nesto tih helikoptera ili nije??? Jesu li ti helikopteri letjeli za Bihac, Srebrenicu, Gorazde ili nisu??? Jesu li dosli dzabe ili su mozda placeni. I na koncu, to je uzeto kao primjer, a usput da ne zaboravimo da je zemlja bila pod embargom na uvoz bilo kakvog oruzja i sta sad vi ocekujete da vam neko pokaze priznanicu i racun kad, gdje i od koga je to kupljeno, ma nemojte bit smijesni!
Ko je gladan a ko je pun ko brod ?
Kad je Šaja rekao da će onom tužiocu dovesti crnca da mu dere kćerkicu i kad je to procurilo u javnost Bakir je i dalje govorio da mu je Šaja jaran. Naravno da je piljar jaran dvicarošu. Hrđa vazda prepozna gvožđe...
- johnny_blazze
#1098 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
bezveze se trudis ne mozes objasniti nekom ko nece da slusa samo se nerviras druze, eto bakir je melek nas izbavitelj i spasitelj a SDA je nasa zvijezda vodilja hvala im puno na zlatnim kasikama, na kraju sta znas ko prati ove forume, ne treba puno pisati i svastasarajlija_ba wrote:A đe su danas Izetbegović, Šaja i ostali a gdje su zlatni ljiljani, RVI, demobilisani borci, šehidske porodice ?wolf07 wrote:A jebo ga Mi-8! Pa jel cinjenica da smo imali nesto tih helikoptera ili nije??? Jesu li ti helikopteri letjeli za Bihac, Srebrenicu, Gorazde ili nisu??? Jesu li dosli dzabe ili su mozda placeni. I na koncu, to je uzeto kao primjer, a usput da ne zaboravimo da je zemlja bila pod embargom na uvoz bilo kakvog oruzja i sta sad vi ocekujete da vam neko pokaze priznanicu i racun kad, gdje i od koga je to kupljeno, ma nemojte bit smijesni!
Ko je gladan a ko je pun ko brod ?
Kad je Šaja rekao da će onom tužiocu dovesti crnca da mu dere kćerkicu i kad je to procurilo u javnost Bakir je i dalje govorio da mu je Šaja jaran. Naravno da je piljar jaran dvicarošu. Hrđa vazda prepozna gvožđe...
- sarajlija_ba
#1099 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
johnny_blazze wrote: bezveze se trudis ne mozes objasniti nekom ko nece da slusa samo se nerviras druze, eto bakir je melek nas izbavitelj i spasitelj a SDA je nasa zvijezda vodilja hvala im puno na zlatnim kasikama, na kraju sta znas ko prati ove forume, ne treba puno pisati i svasta
Znaš šta je rek'o Meša Selimović u Tvrđavi..."boj se ovna boj se govna pa kad ću živit"...
-
Korisničkoime
#1100 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ma baš te Mi-8wolf07 wrote:A jebo ga Mi-8! Pa jel cinjenica da smo imali nesto tih helikoptera ili nije??? Jesu li ti helikopteri letjeli za Bihac, Srebrenicu, Gorazde ili nisu??? Jesu li dosli dzabe ili su mozda placeni. I na koncu, to je uzeto kao primjer, a usput da ne zaboravimo da je zemlja bila pod embargom na uvoz bilo kakvog oruzja i sta sad vi ocekujete da vam neko pokaze priznanicu i racun kad, gdje i od koga je to kupljeno, ma nemojte bit smijesni!