Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakva je ovo pi3darija sa ovim D3 uredjajem? Nijedan kanal ne mogu otvoriti sem ftv i bht.
Imam 70 kanala na analognom, digitalna truba? Pise da cu i na D3 imati iste te kanale. Koga jeßu ovi? Acces denied (129) na Hayatu, hrt-u, Novoj ????
chelo wrote:kakva je ovo pi3darija sa ovim D3 uredjajem? Nijedan kanal ne mogu otvoriti sem ftv i bht.
Imam 70 kanala na analognom, digitalna truba? Pise da cu i na D3 imati iste te kanale. Koga jeßu ovi? Acces denied (129) na Hayatu, hrt-u, Novoj ????
1430 nazoveš i dobiješ detaljno upustvo.
Pretpostavljam da pokušavaš preko TV-a direktno gledati digitalnu, a ne koristeći HDMI ulaz i D3.
Kakva su iskustva vas koji koristite HD paket, da li sve radi ok, da li ima problema sa prijemom slike i sl?
Kontam da na svoj postojeći paket koji imam (prošireni digitalni) uzmem i ovaj HD paket od dodatnih 8 KM pa reko da vidim sa vama jel ima kakvih evidentiranih problema sa tim HD receiverom?
shalla wrote:Kakva su iskustva vas koji koristite HD paket, da li sve radi ok, da li ima problema sa prijemom slike i sl?
Kontam da na svoj postojeći paket koji imam (prošireni digitalni) uzmem i ovaj HD paket od dodatnih 8 KM pa reko da vidim sa vama jel ima kakvih evidentiranih problema sa tim HD receiverom?
Hvala
Nema titlova na vecini HD kanala, tako da znas ....
Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je SPORT KLUB otkupio novi višegodišnji ugovor sa Premijer Ligom i da ćete i narednih sezona moći da uživate u direktnim prenosima najbolje fudbalske Lige na Svetu!!!
Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je SPORT KLUB otkupio novi višegodišnji ugovor sa Premijer Ligom i da ćete i narednih sezona moći da uživate u direktnim prenosima najbolje fudbalske Lige na Svetu!!!
telemach je dobro izabrao
Sada ocekujem da cemo svi u BiH imati mogucnost da gledamo utekmice Engleske lige i da nam to pravo niko nece osporiti
Zanima me sto ne ubace u shemu Hayatove muzicke kanale... Mislim kad vec gledamo i slusamo smece od muzike na TV-u vise bi volio da je to iz domace produkcije, a ne tamo neki srpski lijevi kanal...
A pored toga, primjetio sam na Mojoj TV dva super kanala muzicka, KANAL 1 (Sarajevo) i Druga tv (Tuzla), pustaju odlicno muziku i super sve to izgleda, i po muzici su mi bolji i od VH1 kanala... sto takve kanale ne ubaciti u shemu, umjesto sto gledamo samo tudje?
pianist wrote:Zanima me sto ne ubace u shemu Hayatove muzicke kanale... Mislim kad vec gledamo i slusamo smece od muzike na TV-u vise bi volio da je to iz domace produkcije, a ne tamo neki srpski lijevi kanal...
A pored toga, primjetio sam na Mojoj TV dva super kanala muzicka, KANAL 1 (Sarajevo) i Druga tv (Tuzla), pustaju odlicno muziku i super sve to izgleda, i po muzici su mi bolji i od VH1 kanala... sto takve kanale ne ubaciti u shemu, umjesto sto gledamo samo tudje?
paket za TV mi je MMDS i vec par dana nemam prevoda na kanalima...
a iskreno..nemam zivaca da zovem tehnicku podrsku...
sta mi je cinitiiii (sem da naucim holandski, arapski, njemacki.. )
maximilijana wrote:paket za TV mi je MMDS i vec par dana nemam prevoda na kanalima...
Za početak pogledati obavještenja na njihovom sajtu. A onda daljinski u ruke i uključiti titlove, na kanalima koji ih imaju.
maximilijana wrote:paket za TV mi je MMDS i vec par dana nemam prevoda na kanalima...
Za početak pogledati obavještenja na njihovom sajtu. A onda daljinski u ruke i uključiti titlove, na kanalima koji ih imaju.
A ima li ikakav način da zamijenim ovo smeće od Delataline resirvera i dobijem ovaj drugi? Ubi više ručno učitavanje titlova koji se izgube čim prebacim kanal.
A ima li ikakav način da zamijenim ovo smeće od Delataline resirvera i dobijem ovaj drugi? Ubi više ručno učitavanje titlova koji se izgube čim prebacim kanal.
@DON_eARL zahvaljujem mada mi nista nije jasnije .plavusa
@BadBoy ja kontam da ih danas nazovem...pa da ispitam to sve..i losa mi je slika..i malo mi je muka..od telemacha..a inace ne gledam TV previse i bas sam peh kad odlucim da gledma pola programa se zaledi ili nema signala