Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1076 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Admir_1984 »

Image

Izgleda da je ovo nindza :-D
Edin H.

#1077 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

revolution rock wrote:Zaista, ne vidim niti jedan razlog zasto bih sad, a i bilo kad, navijao za cg...ili za cro, o carstvu nebeskom da i ne govorim...ne kontam sto bih sada trebao da budem odusevljen bodom cg sa Wembley-ja...sori, do mene je, garant, ali fakat ne kontam...

Samo za jednu reprezentaciju navijam, a to je Bosna i Herzegovina...

...dobro, priznajem, i za Argentinu ....
Naravno da ne treba da navijas za Crnu goru, ali je zaista uspjeh da drzava velicine Sarajeva uzme bod Englezima i bude prva u grupi nakon cetiri kola.

Meni vokri sto ne udje ona lopta sto zavrsi preckom, da gledam lica pokislih Engleza sutra :mrgreen:
siki_sa

#1078 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by siki_sa »

IsmetHoro wrote:
Admir_1984 wrote:Image

:-) :-)
Nike patike :dance:
jeli ovo dodik????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
General Maximus

#1079 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by General Maximus »

IsmetHoro wrote:Paljene zastave bivsih komsija:

Ne moze me niko ubjediti da je taj istetovirani neandertalac - navijac. Sve je ovo izrezirano.
Comrad

#1080 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Comrad »

felipe kajetano wrote:Zabarska posla...strasno :evil: ....ovaj put su nadmasili sami sebe :-)
:lol: :lol: :lol:

FORZA AZZURRI!!!

Ovim divljacima zabranit da prelaze Drinu.
Desert Wind

#1081 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Desert Wind »

zoom66 wrote:
felipe kajetano wrote:Zabarska posla...strasno :evil: ....ovaj put su nadmasili sami sebe :-)
:shock: :shock:
8) :D
zavera ustasko-dzihadska :lol:
mrtva kokoš

#1082 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by mrtva kokoš »

kajetano sta je problem?!
jesi li ponosan na svoje navijace??
LSD

#1083 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

Ko je za ovo sranje u Genovi pravi krivac?? organizator koji nije u stanju kako treba organizovati utakmicu, na ulazu odstarniti pirotehniku, sprijeciti divljaštvo na tribinama? ili ovi šumadijci koji bi svakako ovakva sranja pravili bilo gdje da im se ukaže prilika.
Pa mogao je neko snajper ili bombu pronijeti i napraviti pravu havariju...dobro su prošli talijani.
Ili su možda talijani jedva docekali ove indijance da pocnu divljati pa se povukli i sad cekaju 3 boda sa zelenog stola.
Tri bobe ce leci bez ikakve borbe na terenu.
don vito

#1084 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by don vito »

Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti :x
Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija... :x
pirmin

#1085 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by pirmin »

Kakva smijurija od zabarskih snaga reda, ne mogu prosto da vjerujem :-) ...kao da nikad huligane nisu vidjeli, stali pa se ibrete. :lol:
Suti i trpi

#1086 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Suti i trpi »

Djetici :shock: ?

Svaka cast :-D !
Edin H.

#1087 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

General Maximus wrote:
IsmetHoro wrote:
General Maximus wrote:
Ajde ne potenciraj stalno tu rijec "zavjera", diskutuj argumentovano, ako znas. Nisu im trebali dozvoliti da unesu baklje, a ako su vec dozvolili onda nek udju na tribinu i izdegenece stoku koja predstavlja navijace Srbije. Sta me briga da li su u stanju to da ucine ili ne. Radi svega ispastaju pravi navijaci Srbije i naravno igraci koji nisu nista krivi.
Da su policajci usli u onaj mali "kavez" pala bi mrtva glava. Pa ljudi nozeve nose, i nije bas lahko istjerati par hiljada govana sa one visine, nisu igrali na Kosevu pa da se to samo izgura. Italijani su ovo odradili profesionalno, nisu budale da zrtvuju par policajaca da spase obraz Srbije (mission impossible since 1992).

A ko su ti pravi navijaci Srbije? Sto ti "pravi" navijaci nisu izdegenecili onog glavnog cetnika?
Ama otkud mu noz na tribini? Jesam li ga ja pretresao ili redari? Italijani su ovo odradili hinjski i podlo jer su znali kako ce zavrsiti nakon sto su navijaci napali autobus sa igracima Srbije.
Pravi navijaci su svi ostali koji ne opravdavaju divljanje sacice huligana koja sebe smatra velikim patriotama...
Nije noz, nego kombinirke :oops:
Sigurno je frajer elektricar :dance: :skoljka: :mrgreen:
mrtva kokoš

#1088 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by mrtva kokoš »

don vito wrote:
Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti :x
Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija... :x
dovoljno!!
sad ce opravdanja oni nemaju ovakav savez i sl. gluposti?!
Edin H.

#1089 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

pirmin wrote:Kakva smijurija od zabarskih snaga reda, ne mogu prosto da vjerujem :-) ...kao da nikad huligane nisu vidjeli, stali pa se ibrete. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elSaik

#1090 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by elSaik »

Splinter wrote:
don vito wrote:
dovoljno!!
Pa to i jeste tačno.
mladtrek

#1091 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by mladtrek »

siki_sa wrote:
IsmetHoro wrote:

:-) :-)
Nike patike :dance:
prejako - mile najvatreniji navijac - mozes ga zamislit
kako ce divljat kad srbija protiv turske bude igrala kad je vako odvalio protiv
italije :D :D :D :D :D
cyprus

#1092 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by cyprus »

Splinter wrote:
don vito wrote:
dovoljno!!
Drugačiji pristup, drugačija država. Valjda smo dosad shvatili da je savez samo djelić onoga što se zove jad našeg društva, odnosno da nije korijen problema. Da je tako, drugi sportovi bi nam cvjetali...
felipe kajetano

#1093 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by felipe kajetano »

Ne znam, ja jos ne viđoh da se zbog dvije baklje utakmica prekida :-? ...Zabari se sasrali u cega, u zadnjih 20 godina nisu imali losiji tim, nemam nijedan razlog da ne sumnjam u njihove intrige.Utakmica se mogla nastaviti, zna se koja je procedura..nije prvi put da se dio stadiona prazni uz pomoc murije...al' ajd :-)

Malta, Norveska :shock: , ovo veceras je bilo "laku noc djeco" u odnosu na ova dva slucaja.
Srbiju ne treba da izbacuju iz kvalifikacija, trebaju da sami istupe...Savo Milosevic iako izgleda glupo je potpuno u pravu.
Last edited by felipe kajetano on 12/10/2010 23:34, edited 1 time in total.
Edin H.

#1094 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Edin H. »

mladtrek wrote:
siki_sa wrote:
IsmetHoro wrote: Nike patike :dance:
prejako - mile najvatreniji navijac - mozes ga zamislit
kako ce divljat kad srbija protiv turske bude igrala kad je vako odvalio protiv
italije :D :D :D :D :D

Slabo da ce oni divljati vise, posto se radi o Italiji.
Kada su gadjali nase navijace, a Munja ih branio, prodjose samo sa dvije utakmice bez gledalaca.
Ovdje bi mogla uslijediti i suspenzija.
felipe kajetano

#1095 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by felipe kajetano »

pirmin wrote:Kakva smijurija od zabarskih snaga reda, ne mogu prosto da vjerujem :-) ...kao da nikad huligane nisu vidjeli, stali pa se ibrete. :lol:
vidjeli su i gorih...upute su bile jasne.
samo_ovaj_put

#1096 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by samo_ovaj_put »

Edin H. wrote: Ovdje bi mogla uslijediti i suspenzija.
i da ih izbace iz kvalifikacija,i da ih novcano kazne,i da im na iducim kvalifikacijama zabrane prisustvo publike

sve je to moguce i realno,valjda je uefa napokon vidjela sa kakvom stokom ima problema
don vito

#1097 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by don vito »

Splinter wrote:
don vito wrote:
dovoljno!!
Pa svi ti savezi su produzena ruka politike. Kad glasas 15 godina za SDA normalno da ne mozes ocekivati red u drzavi. Ali naivci misle da ce SDA postaviti postenjacine i strucnjake da vode sport. Hoce, hoce, gore od zelje da umjesto Usanovica i Colakovica postave Osima i Halilhodzica. :-)
pirmin

#1098 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by pirmin »

Edin H. wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

Konta u sebi...a koji k. ne odoh u penziju kad su mi nudili...sad bi fino sadio ruze u vrtu i cirkao pivu.

:lol: :lol:
LSD

#1099 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

samo_ovaj_put wrote:
Edin H. wrote: Ovdje bi mogla uslijediti i suspenzija.
i da ih izbace iz kvalifikacija,i da ih novcano kazne,i da im na iducim kvalifikacijama zabrane prisustvo publike

sve je to moguce i realno,valjda je uefa napokon vidjela sa kakvom stokom ima problema
A mi smo (mislim na BHF) ko nešto bolji bili kad su bili prekidi u Norveškoj i Belgiji ;-) sreća po nas, pa belgijanci i norvežani nisu namazani ko talijani.
IsmetHoro

#1100 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by IsmetHoro »

siki_sa wrote:
Kakve veze ima Dodik sa Srbijom? :oops:

Vidis da je bio na drugoj strani.
Image
Locked