Izgleda da je ovo nindza
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Naravno da ne treba da navijas za Crnu goru, ali je zaista uspjeh da drzava velicine Sarajeva uzme bod Englezima i bude prva u grupi nakon cetiri kola.revolution rock wrote:Zaista, ne vidim niti jedan razlog zasto bih sad, a i bilo kad, navijao za cg...ili za cro, o carstvu nebeskom da i ne govorim...ne kontam sto bih sada trebao da budem odusevljen bodom cg sa Wembley-ja...sori, do mene je, garant, ali fakat ne kontam...
Samo za jednu reprezentaciju navijam, a to je Bosna i Herzegovina...
...dobro, priznajem, i za Argentinu ....
jeli ovo dodik?????IsmetHoro wrote:Nike patikeAdmir_1984 wrote:
![]()
IsmetHoro wrote:Paljene zastave bivsih komsija:
felipe kajetano wrote:Zabarska posla...strasno....ovaj put su nadmasili sami sebe
zavera ustasko-dzihadskazoom66 wrote:felipe kajetano wrote:Zabarska posla...strasno....ovaj put su nadmasili sami sebe
![]()
![]()
![]()
kajetano sta je problem?!felipe kajetano wrote:Zabarska posla...strasno....ovaj put su nadmasili sami sebe
Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija...Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti
Nije noz, nego kombinirkeGeneral Maximus wrote:Ama otkud mu noz na tribini? Jesam li ga ja pretresao ili redari? Italijani su ovo odradili hinjski i podlo jer su znali kako ce zavrsiti nakon sto su navijaci napali autobus sa igracima Srbije.IsmetHoro wrote:Da su policajci usli u onaj mali "kavez" pala bi mrtva glava. Pa ljudi nozeve nose, i nije bas lahko istjerati par hiljada govana sa one visine, nisu igrali na Kosevu pa da se to samo izgura. Italijani su ovo odradili profesionalno, nisu budale da zrtvuju par policajaca da spase obraz Srbije (mission impossible since 1992).General Maximus wrote:
Ajde ne potenciraj stalno tu rijec "zavjera", diskutuj argumentovano, ako znas. Nisu im trebali dozvoliti da unesu baklje, a ako su vec dozvolili onda nek udju na tribinu i izdegenece stoku koja predstavlja navijace Srbije. Sta me briga da li su u stanju to da ucine ili ne. Radi svega ispastaju pravi navijaci Srbije i naravno igraci koji nisu nista krivi.
A ko su ti pravi navijaci Srbije? Sto ti "pravi" navijaci nisu izdegenecili onog glavnog cetnika?
Pravi navijaci su svi ostali koji ne opravdavaju divljanje sacice huligana koja sebe smatra velikim patriotama...
dovoljno!!don vito wrote:Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija...Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti
pirmin wrote:Kakva smijurija od zabarskih snaga reda, ne mogu prosto da vjerujem...kao da nikad huligane nisu vidjeli, stali pa se ibrete.
Pa to i jeste tačno.Splinter wrote:dovoljno!!don vito wrote:Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija...Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti
sad ce opravdanja oni nemaju ovakav savez i sl. gluposti?!
prejako - mile najvatreniji navijac - mozes ga zamislitsiki_sa wrote:jeli ovo dodik?????IsmetHoro wrote:Nike patikeAdmir_1984 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugačiji pristup, drugačija država. Valjda smo dosad shvatili da je savez samo djelić onoga što se zove jad našeg društva, odnosno da nije korijen problema. Da je tako, drugi sportovi bi nam cvjetali...Splinter wrote:dovoljno!!don vito wrote:Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija...Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti
mladtrek wrote:prejako - mile najvatreniji navijac - mozes ga zamislitsiki_sa wrote:jeli ovo dodik?????IsmetHoro wrote: Nike patike![]()
![]()
![]()
![]()
kako ce divljat kad srbija protiv turske bude igrala kad je vako odvalio protiv
italije![]()
![]()
![]()
![]()
vidjeli su i gorih...upute su bile jasne.pirmin wrote:Kakva smijurija od zabarskih snaga reda, ne mogu prosto da vjerujem...kao da nikad huligane nisu vidjeli, stali pa se ibrete.
i da ih izbace iz kvalifikacija,i da ih novcano kazne,i da im na iducim kvalifikacijama zabrane prisustvo publikeEdin H. wrote: Ovdje bi mogla uslijediti i suspenzija.
Pa svi ti savezi su produzena ruka politike. Kad glasas 15 godina za SDA normalno da ne mozes ocekivati red u drzavi. Ali naivci misle da ce SDA postaviti postenjacine i strucnjake da vode sport. Hoce, hoce, gore od zelje da umjesto Usanovica i Colakovica postave Osima i Halilhodzica.Splinter wrote:dovoljno!!don vito wrote:Stvarno se mi trebamo zamisliti gdje smo u sportu. Crna Gora sa 600.000 stanovnika za 4 godine nezavisnosti ostvari vise uspjeha nego mi za 18 godina. Vaterpolo (evropski prvaci, klubovi evropski vrh), kosarka (krenuli su iz zadnje divizije i dosli do EP), rukomet (muska reprezentacija u prvom pokusaju otisla na EP, rukometasice Buducnosti osvojile Kup kupova), fudbalska reprezentacija bez dva najbolja igraca Jovetica i Vucinica uzme bod na Wembleyu, pobijedi Svajcarsku, Vels, Bugarsku u gostima, dok nas stisne Albanija...Manager19sa wrote:Nekome ce trebati izgleda 4 godine da ode na veliko takmicenje, a nama je i 15 godina malo, a valja Bogami i strasnu Albaniju i Bjelorusiju pobijediti
Edin H. wrote:pirmin wrote:Kakva smijurija od zabarskih snaga reda, ne mogu prosto da vjerujem...kao da nikad huligane nisu vidjeli, stali pa se ibrete.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A mi smo (mislim na BHF) ko nešto bolji bili kad su bili prekidi u Norveškoj i Belgijisamo_ovaj_put wrote:i da ih izbace iz kvalifikacija,i da ih novcano kazne,i da im na iducim kvalifikacijama zabrane prisustvo publikeEdin H. wrote: Ovdje bi mogla uslijediti i suspenzija.
sve je to moguce i realno,valjda je uefa napokon vidjela sa kakvom stokom ima problema
Kakve veze ima Dodik sa Srbijom?siki_sa wrote:Admir_1984 wrote:
jeli ovo dodik?????![]()
![]()
![]()
![]()