Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da vas utjesim, ali njihovi sladoledi su u poredjenju sa cijenom totalno bez veze. Ovo je u rangu srednje zalosnog sladoleda od vanilije sa nekim tvrdim komadicima (kao hrana za ribe) biskvita...a kosta skoro 6e za ovu kanticu od ni 500gr...sto je barem 2-3 puta skuplje od prosjecnog sladoleda. Jedino za sto im skidam kapu (i na sta sam i sama vise puta pala kupujuci njihove sladolede i nadajuci se da je sljedeci mozda ipak dobar) je reklama i design.
I jos jedno veliko razocarenje je Häagen-Dazs sladoledi..jos skuplji, a stvarno nista posebno. Iako imaju ime i tradiciju i super design i reklamu...i ja padam na to, probala sam puno vrsta i niti jedna nije opravdala tu cijenu.
Da vas utjesim, ali njihovi sladoledi su u poredjenju sa cijenom totalno bez veze. Ovo je u rangu srednje zalosnog sladoleda od vanilije sa nekim tvrdim komadicima (kao hrana za ribe) biskvita...a kosta skoro 6e za ovu kanticu od ni 500gr...sto je barem 2-3 puta skuplje od prosjecnog sladoleda. Jedino za sto im skidam kapu (i na sta sam i sama vise puta pala kupujuci njihove sladolede i nadajuci se da je sljedeci mozda ipak dobar) je reklama i design.
I jos jedno veliko razocarenje je Häagen-Dazs sladoledi..jos skuplji, a stvarno nista posebno. Iako imaju ime i tradiciju i super design i reklamu...i ja padam na to, probala sam puno vrsta i niti jedna nije opravdala tu cijenu.
Eh ovako, prošle godine sam prilikom posjete Njemačkoj kupila i probala između ostalog ovo http://oetker.blob.core.windows.net/for ... essert.png, ovo http://oetker.blob.core.windows.net/for ... essert.png i ovo http://oetker.blob.core.windows.net/for ... essert.png, a inače sam luda za ovim stvarčicama tipa pudinga i slično, koje mogu ja sama 'smućkati' i znači od prošle godine tragam za ovo troje u nadi da će se pojaviti i kod nas, gledala sam ljetos i u Hrvatskoj i Makedoniji međutim ni oni nemaju.. Pa mene sad, ozbiljno, zanima, ako neko ide često u Njemačku i voljan je da mi kupi ovo (još ako je iz Sarajeva bilo bi idealno), ako treba plaćam troduplo javite mi se na pp i hvala unaprijed
Nisam ovaj sladoled probala, al' što se tiče stranih sladoleda Movenpick je vrh.