u k-1 su cro copovi i slicni koji su dobili u ufc-u po pichci pa samo tamo mogu pokusat nesto, to me ne zanima samo tienisss wrote:Idi gledaj K-1drugodtvogdruga wrote:Njegove zadnje 3-4 borbe se komotno moglo zaspat.UnscarD wrote: GSP mi takodjer nije dosadan
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- drugodtvogdruga
#1076 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
-
enisss
#1077 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Po tebi,Cro Cop treba da pokusa nesto?Drug moj...imas google a i Wikipediu...znam da je tebi tesko citati sve te uspjehe i pobjede koje je Mirko imao kad je bio jedan od najboljih na svijetu...al informisi se malo...informacija nikad viska 
- drugodtvogdruga
#1078 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
vidjeli smo ga u ufc-u, strado ko amater, to u pride-u sta je radio kad nije bilo para u mma-u kad se nisu vrhunski sportasi bavili mma-om je nebitno ;D kad je mma bio cirkus uradio je nesto, kad je mma posto popularan i kad su sportasi iz ostalih sportova poceli dolaziti u mma vidjeli smo gdje mirko stoji ;D al samo tienisss wrote:Po tebi,Cro Cop treba da pokusa nesto?Drug moj...imas google a i Wikipediu...znam da je tebi tesko citati sve te uspjehe i pobjede koje je Mirko imao kad je bio jedan od najboljih na svijetu...al informisi se malo...informacija nikad viska
-
harisaga
#1079 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
isto tako ronaldinho.Kakav je on majstor sad igra u nekom brazilskom klubu.Sto ne igra sad u barsi ako je najbolji fudbaler desetljeca?Drug jesi ti ikad cuo za godine i proces starenja?Ne mozes sad reci maradona bio karina,lahko mu je tada bilo sto sad ne igra.Fkt su ti smijesni komentari o prideovim borcima.
- drugodtvogdruga
#1080 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
cro cop je u ufc-u starto sa 32 godine, u ufc-u ima boraca koji dominiraju i koji su dominirali a da su negdje izmedju 32-38 godina... ali dobro samo vi hvalite ga sto je hrvat, sa balkana i to, kontam...harisaga wrote:isto tako ronaldinho.Kakav je on majstor sad igra u nekom brazilskom klubu.Sto ne igra sad u barsi ako je najbolji fudbaler desetljeca?Drug jesi ti ikad cuo za godine i proces starenja?Ne mozes sad reci maradona bio karina,lahko mu je tada bilo sto sad ne igra.Fkt su ti smijesni komentari o prideovim borcima.
-
enisss
#1082 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Koji si ti troll...ja veceg nisam vidio pa cak ni na onim stranim forumima...drugodtvogdruga wrote:cro cop je u ufc-u starto sa 32 godine, u ufc-u ima boraca koji dominiraju i koji su dominirali a da su negdje izmedju 32-38 godina... ali dobro samo vi hvalite ga sto je hrvat, sa balkana i to, kontam...harisaga wrote:isto tako ronaldinho.Kakav je on majstor sad igra u nekom brazilskom klubu.Sto ne igra sad u barsi ako je najbolji fudbaler desetljeca?Drug jesi ti ikad cuo za godine i proces starenja?Ne mozes sad reci maradona bio karina,lahko mu je tada bilo sto sad ne igra.Fkt su ti smijesni komentari o prideovim borcima.
To sto je hrvat i sto je sa balkana pokazuje zapravo koliko je taj covjek talentovan.Sve je postigao SAM..bez ikakve pomoci..dok je danas mladjim uzrastima sve pristupacno...mogu da treniraju MMA od malih novu..sto prije naravno nije bio slucaj.
Znam ja da ces ti sad opet spomenuti UFC i godine..al ocito da nisi cuo da su svi ti borci koji su preko 30 god uradili TRT...koliko znam Mirko nikad nije bio na steroidima...
Ajde sad ocekujem jos jedan trolovski post od tebe....
-
Strauss
#1083 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
i opet o mirku, i ufc vs pride
po ko zna koji put 
-
enisss
#1084 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
da..fkt vise dosadnoStrauss wrote:i opet o mirku, i ufc vs pridepo ko zna koji put
- drugodtvogdruga
#1085 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
A ti spavas tamo i pokupio si engleske rijeci po tim stranim forumima pa si ono mma profa. I znaci svi su radili TRT. Drama. Znaci da ne idem dalje nakon sto si ga pofafo u prvoj.enisss wrote: Koji si ti troll...
-
enisss
#1086 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ajmo ljudi...sta mislite za vecerasnji UFC?...Moje prognoze su da ce dobiti Palhares,Barry,Koscheck i Diaz...idem odigrati i kladivo na njih 
- drugodtvogdruga
#1087 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
^ ajd bar si jednu borbu pogodio
diaz dominirao millera, next diaz-pettis
diaz dominirao millera, next diaz-pettis
-
Strauss
#1088 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
lavar i diaz ocekivano pobijedili, koschek je po meni uzeo prvu i trecu. palhares razocarenje, nisam ni pomislio da ga moze na onakav nacin dobiti. s koliko palhares kila hoda uopste. premal je on za srednje, ubio se za velter, mislim da bi se morao spustiti dole. lavar vs carwin bi bila jebena borba
-
enisss
#1089 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ocekivao sam i navijao da Barry pobijedio...ali mi nikako nije jasno da borac iz mount pozicije,predje u sidecontrolStrauss wrote:lavar i diaz ocekivano pobijedili, koschek je po meni uzeo prvu i trecu. palhares razocarenje, nisam ni pomislio da ga moze na onakav nacin dobiti. s koliko palhares kila hoda uopste. premal je on za srednje, ubio se za velter, mislim da bi se morao spustiti dole. lavar vs carwin bi bila jebena borba
Palhares me takodje razocarao..
Sto se tice borbe Hendricks i Koscheck...iznenadio sam se kada sam vidio onaj fight metric...pise da je Hendrick uputio vise udaraca..al eto..njima je vjerovati...po meni....ono je bilo nerjeseno..realno.
-
Strauss
#1090 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I ne samo Barry, mogao si i sam primjetiti veliki broj boraca da to radi, a ni meni nikad to nije bilo najjasnije (mozda zbog tog sto nikad nisam trenirao mma, sta ja znam).
-
enisss
#1091 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
za covjeka koji je tek poceo da trenira Jiu Jitsu...sigurno da je lakse nekoga kontrolisati iz Side pozicije,nego iz Mount..eto ako imas priliku probaj s nekim da vidis da jeste...Strauss wrote:I ne samo Barry, mogao si i sam primjetiti veliki broj boraca da to radi, a ni meni nikad to nije bilo najjasnije (mozda zbog tog sto nikad nisam trenirao mma, sta ja znam).
Nije sad da Barrija smatram nekim grapplerom al boze moj ja mislim da covjek ima vec koliko toliko iskustva...citao sam negdje da je dosta radio na graplingu sa Lesnarom..mislim..i to je upitno..Lesnar je prvenstveno Hrvac..o tom po tom...hocu da kazem da je bilo za ocekivati da Barry ostane u mount poziciji i jednostavno nastavi sakama udarati Lavara...no ode covjek u side control..
I ona amerikana koju je pokusao..pa ne mozes je samo uraditi rukama..kod Jiu Jitse..najvazniji je polozaj kukova...moras to prvo da osiguras da bi sve ostalo moglo da bude izvodljivo...
-
Strauss
-
Strauss
#1093 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
10-9 maldonado
10-9 maldonado
ta trecu se ne mogu odluciti. kako god po meni maldonado by split decision
10-9 maldonado
ta trecu se ne mogu odluciti. kako god po meni maldonado by split decision
Last edited by Strauss on 16/05/2012 02:51, edited 2 times in total.
-
Strauss
#1094 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pokrajac ud
iznenadjene za mene
@danawhite
That was a WAR!!!! Props to both guys
@danawhite
No way!!! Maldonado had it 29-28 what a robbed!!!!
@danawhite
That was a WAR!!!! Props to both guys
@danawhite
No way!!! Maldonado had it 29-28 what a robbed!!!!
-
harisaga
#1095 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
zeznuto za suditi.dobra borba.Po meni pokrajac split bi bilo pravednije.Moglo je otici i u drugom smjeru
-
enisss
#1096 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pokrajac cisto dobio prvi i trecu rundu..ja fkt ne znam sta ste vi gledali
...Pogotovo u trecoj rundi je uvijek izlazio kao pobjednik u svakoj razmjeni udaraca..da ne pricam o koljenima koja su cijelu borbu sjedala na pravo mjesto...isto tako..kontrola na podu u prvoj rundi..pa cak i jedno obaranje u trecoj..cini mi se 
Cista pobjeda..samo eto..trebalo je biti...Split decision....
Cista pobjeda..samo eto..trebalo je biti...Split decision....
- Loulou
-
enisss
#1098 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ajmo ljudi..prognoze za vecerasnji Strikeforce? 
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1099 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Barnett i Melendez uzimaju mada Cormier ima tesku ruku i ne bi8h se zacudio da iznenadi Josha...vise me zanima nakon ovoga da li ih Dana dovlaci u UFC...
Po meni treba odmah dati pobjedniku u najmanju ruku borbu za izazivaca ili cak i odmah za titulu, pogotovo ako Cain dobije Silvu sto je za ocekivati jer bi to bilo9 zanimljivije nego Cain JDS 2 .
Po meni treba odmah dati pobjedniku u najmanju ruku borbu za izazivaca ili cak i odmah za titulu, pogotovo ako Cain dobije Silvu sto je za ocekivati jer bi to bilo9 zanimljivije nego Cain JDS 2 .
-
Strauss
#1100 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
UnscarD wrote:Barnett i Melendez uzimaju mada Cormier ima tesku ruku i ne bi8h se zacudio da iznenadi Josha...vise me zanima nakon ovoga da li ih Dana dovlaci u UFC...