Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mighty_duck wrote:zar nema na ovom forumu nijedna situirana koja ne broji zadnju marku za helanke
za helanke se ne isplati davat pare...a ak ces ih dat onda barem da su dobre.
toliko
to je bilo samo metaforicki..receno..kapis no bit ostaje ima li ovdje ijedna vrtirepka, tatina princeza koja se oblaci u benetonu, victoriji secrets i sl
Irm@ wrote:bila sam u Sevenhill-u ima lijepih stvari ali ja cu cekati snizenje
btw da vam javim da je 50% off u Mangu..danas su me zene izludile..Boze sacuvaj kakve su..Sarajke nikad nisu bile ovakve ono je sve sljeglo od nekud..nigdje kulture...
Joj, da i ja sam bila...Ima super stvari, mada cula sam da ce cijene biti super niske, ali bas i nije tako...mislim nije preskupo ali nije ni jeftino, s obzirom da je Sevenhill Turska marka (nije da mislim nesto lose o Turskim markama)...
Inace najvise volim odjecu iz Oviesse-a, tamo redovno kupujem, ima super stvarcica i cesto se mogu prinaci snizenja
btw da vam javim da je 50% off u Mangu..danas su me zene izludile..Boze sacuvaj kakve su..Sarajke nikad nisu bile ovakve ono je sve sljeglo od nekud..nigdje kulture...
Joj, da i ja sam bila...Ima super stvari, mada cula sam da ce cijene biti super niske, ali bas i nije tako...mislim nije preskupo ali nije ni jeftino, s obzirom da je Sevenhill Turska marka (nije da mislim nesto lose o Turskim markama)...
Inace najvise volim odjecu iz Oviesse-a, tamo redovno kupujem, ima super stvarcica i cesto se mogu prinaci snizenja
danas svratila u pauzi. kvalitet i cijena...skroz raspar.
danas svratila u pauzi. kvalitet i cijena...skroz raspar.
alica.k wrote:u sevenhillu :S
za sta god sam uhvatila, kosta 100KM :S i vise.
ne znam, ja uvjek osjecam da za tursku robu mogu i na pijacu :S
Da,da...Dijelimo isto misljenje...Mislim vidi se da je malo kvalitetnije od recimo LC Waikiki-a ili Kotona u Alti, mislim da je tu negdje sa Kotonom sto se tice kvalitete...Ali je bas pomalo preskupo...
alica.k wrote:pa jel se sve rasprodalo?
not that it matters, jer nemam marke za potrosit na to.
nemam ni ja ali volim VISU
a rasprodaja je tek pocela..ja sam cesto znala naci pred kraj finih stvari pojeftino..ali recimo kad sam u Turskoj za vrijeme rasprodaja bila u Mangu za 30 eura sam kupila pola ormara
a ja sma otisla u Sevenhill jer sam ovdje procitala da je neko kupio nesto bas jeftino ali kad sam usla..sto rekoste za sta god uhvatim ili je 100 km ili je jeftinije a bezveze...
btw svratite do Azela ovih dana ima finih stvari..i naoruzajte se strpljenjem za cekanje pred kabinom
alica.k wrote:pa jel se sve rasprodalo?
not that it matters, jer nemam marke za potrosit na to.
nemam ni ja ali volim VISU
a rasprodaja je tek pocela..ja sam cesto znala naci pred kraj finih stvari pojeftino..ali recimo kad sam u Turskoj za vrijeme rasprodaja bila u Mangu za 30 eura sam kupila pola ormara
a ja sma otisla u Sevenhill jer sam ovdje procitala da je neko kupio nesto bas jeftino ali kad sam usla..sto rekoste za sta god uhvatim ili je 100 km ili je jeftinije a bezveze...
btw svratite do Azela ovih dana ima finih stvari..i naoruzajte se strpljenjem za cekanje pred kabinom
zavisi do kojeg azela
ja kupila troje pantola po 20KM pamucne, fantasticne. i probavala ih satima haha
ljepa vogosca.
ima ovdje stvarno svasta, pa kome se da doc il je usput, svakako otidjite...ono pantalona fantazija kakvih ima.
onom iza BBI...
ja sam bila 3 puta u Vogosci i to maksuz sjednem u auto..ali nikad nista ne nadjem..tako da sam odustala od tog dolje Azela..obicno nadjem iza BBI i na Socijalnom finih stvari
a svratih neki dan i do grbavice (ono kod pijace). i opet tonu stvari.
ne znam kako ne nadjes irma, ja svaki put sve pare potrosim tamo :S iza bbi azel - ja imam osjecaj da je sve skuplje nego u drugim azelima, al mozda je to do mene :S.
a jedna mala info, u harisa dolazi roba utorkom a izlazu je u srijedui cetvrtak, i petkom a izlazu je u nedjelju ili pon.
a ne nadjem..ne znam meni treba s ili xs velicina..a u Vogosci te velicine nikad..
na Grbavici nikad nisam bila...a u Harisu sam bila u Mostaru i nije mi se svidjelo
Forumasice... Mozda je off topic za ovu temu, jer vidi da su odjeca i obuca top... elem, gdje bih mogao kupiti bijele store... Ali najjeftinije i najobicnije....bez ikakvih mustri i musema, cipki, ovoga ili onoga...
Kao npr ova
Znaci samo stora... ja cu je izrezati, obraditi na masini za sivanje...
I kolika je otp cijena takve store (ne znam jel ona ide po duzini, kvadratu, ovom ili onom)
na pijaci na Otoci ali na otvorenoj imas zavjesa kakvih hoces..cijene su od 5 do 30 KM..
te obicne kakve ti hoces su od 5-10 KM.. ja sam svoje platila 12 po metru a prelijepe su..
dolje bas ima izbora i jeftino je
Irm@ wrote:na pijaci na Otoci ali na otvorenoj imas zavjesa kakvih hoces..cijene su od 5 do 30 KM..
te obicne kakve ti hoces su od 5-10 KM.. ja sam svoje platila 12 po metru a prelijepe su..
Oki...hvala na informaciji...
a sta znaci po metru???
Metar sirine, a kolika je duzina...ili obrnuto...????
Irm@ wrote:na pijaci na Otoci ali na otvorenoj imas zavjesa kakvih hoces..cijene su od 5 do 30 KM..
a sta znaci po metru???
duzina je standardna oko 3 m ja mislim..a ovo ti je metar sirine..recimo da ti na garnisu od 2 m treba 6m zavjese da se fino nabere...
a sta znaci po metru???
duzina je standardna oko 3 m ja mislim..a ovo ti je metar sirine..recimo da ti na garnisu od 2 m treba 6m zavjese da se fino nabere...
eh super... mani treba onda 10tak metara...
ja necu to za garnisu, nego mi treba za ukrasavanje...pa cu rezati, siti, ukrasavati...
eh, da, i ja sam bila.. ludnica!
ali ima dobrih stvari! uzela sam divne hlace, suknju, torbu... sve za 70 km.
treba se samo naoružati strpljenjem, vodom i dobrim dezodoransom!
vjerujem da će biti manje gužve ovih dana i da će se moći bolje razgledati.. a možda ode i do 70% off.