Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#1076 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

mighty_duck wrote:zar nema na ovom forumu nijedna situirana koja ne broji zadnju marku za helanke :lol:
za helanke se ne isplati davat pare...a ak ces ih dat onda barem da su dobre.
toliko
mighty_duck

#1077 Re: Sarajevo shoping

Post by mighty_duck »

alica.k wrote:
mighty_duck wrote:zar nema na ovom forumu nijedna situirana koja ne broji zadnju marku za helanke :lol:
za helanke se ne isplati davat pare...a ak ces ih dat onda barem da su dobre.
toliko
to je bilo samo metaforicki..receno..kapis :-) :D no bit ostaje :oops: ima li ovdje ijedna vrtirepka, tatina princeza koja se oblaci u benetonu, victoriji secrets i sl :lol:
Ambrozija

#1078 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

Irm@ wrote:bila sam u Sevenhill-u ima lijepih stvari ali ja cu cekati snizenje :-D :D
btw da vam javim da je 50% off u Mangu..danas su me zene izludile..Boze sacuvaj kakve su..Sarajke nikad nisu bile ovakve ono je sve sljeglo od nekud..nigdje kulture...
Joj, da i ja sam bila...Ima super stvari, mada cula sam da ce cijene biti super niske, ali bas i nije tako...mislim nije preskupo ali nije ni jeftino, s obzirom da je Sevenhill Turska marka (nije da mislim nesto lose o Turskim markama)...
Inace najvise volim odjecu iz Oviesse-a, tamo redovno kupujem, ima super stvarcica i cesto se mogu prinaci snizenja :)
alica.k

#1079 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Ambrozija wrote:
Irm@ wrote:bila sam u Sevenhill-u ima lijepih stvari ali ja cu cekati snizenje :-D :D
btw da vam javim da je 50% off u Mangu..danas su me zene izludile..Boze sacuvaj kakve su..Sarajke nikad nisu bile ovakve ono je sve sljeglo od nekud..nigdje kulture...
Joj, da i ja sam bila...Ima super stvari, mada cula sam da ce cijene biti super niske, ali bas i nije tako...mislim nije preskupo ali nije ni jeftino, s obzirom da je Sevenhill Turska marka (nije da mislim nesto lose o Turskim markama)...
Inace najvise volim odjecu iz Oviesse-a, tamo redovno kupujem, ima super stvarcica i cesto se mogu prinaci snizenja :)
danas svratila u pauzi. kvalitet i cijena...skroz raspar.
Ambrozija

#1080 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

alica.k wrote:
Ambrozija wrote:
danas svratila u pauzi. kvalitet i cijena...skroz raspar.
U oviesse-u ili u sevenhillu?
alica.k

#1081 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

u sevenhillu :S
za sta god sam uhvatila, kosta 100KM :S i vise.
ne znam, ja uvjek osjecam da za tursku robu mogu i na pijacu :S
Ambrozija

#1082 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

alica.k wrote:u sevenhillu :S
za sta god sam uhvatila, kosta 100KM :S i vise.
ne znam, ja uvjek osjecam da za tursku robu mogu i na pijacu :S
Da,da...Dijelimo isto misljenje...Mislim vidi se da je malo kvalitetnije od recimo LC Waikiki-a ili Kotona u Alti, mislim da je tu negdje sa Kotonom sto se tice kvalitete...Ali je bas pomalo preskupo...
Irm@

#1083 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

alica.k wrote:pa jel se sve rasprodalo?
not that it matters, jer nemam marke za potrosit na to.
nemam ni ja ali volim VISU :-D :D
a rasprodaja je tek pocela..ja sam cesto znala naci pred kraj finih stvari pojeftino..ali recimo kad sam u Turskoj za vrijeme rasprodaja bila u Mangu za 30 eura sam kupila pola ormara :-D
a ja sma otisla u Sevenhill jer sam ovdje procitala da je neko kupio nesto bas jeftino ali kad sam usla..sto rekoste za sta god uhvatim ili je 100 km ili je jeftinije a bezveze...
btw svratite do Azela ovih dana ima finih stvari..i naoruzajte se strpljenjem za cekanje pred kabinom :-D :D ;-)
alica.k

#1084 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Irm@ wrote:
alica.k wrote:pa jel se sve rasprodalo?
not that it matters, jer nemam marke za potrosit na to.
nemam ni ja ali volim VISU :-D :D
a rasprodaja je tek pocela..ja sam cesto znala naci pred kraj finih stvari pojeftino..ali recimo kad sam u Turskoj za vrijeme rasprodaja bila u Mangu za 30 eura sam kupila pola ormara :-D
a ja sma otisla u Sevenhill jer sam ovdje procitala da je neko kupio nesto bas jeftino ali kad sam usla..sto rekoste za sta god uhvatim ili je 100 km ili je jeftinije a bezveze...
btw svratite do Azela ovih dana ima finih stvari..i naoruzajte se strpljenjem za cekanje pred kabinom :-D :D ;-)
zavisi do kojeg azela :)
ja kupila troje pantola po 20KM pamucne, fantasticne. i probavala ih satima haha :)
ljepa vogosca.

ima ovdje stvarno svasta, pa kome se da doc il je usput, svakako otidjite...ono pantalona fantazija kakvih ima.
Irm@

#1085 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

onom iza BBI...
ja sam bila 3 puta u Vogosci i to maksuz sjednem u auto..ali nikad nista ne nadjem..tako da sam odustala od tog dolje Azela..obicno nadjem iza BBI i na Socijalnom finih stvari :)
alica.k

#1086 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

a svratih neki dan i do grbavice (ono kod pijace). i opet tonu stvari.

ne znam kako ne nadjes irma, ja svaki put sve pare potrosim tamo :S iza bbi azel - ja imam osjecaj da je sve skuplje nego u drugim azelima, al mozda je to do mene :S.

a jedna mala info, u harisa dolazi roba utorkom a izlazu je u srijedui cetvrtak, i petkom a izlazu je u nedjelju ili pon.
Irm@

#1087 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

a ne nadjem..ne znam meni treba s ili xs velicina..a u Vogosci te velicine nikad..
na Grbavici nikad nisam bila...a u Harisu sam bila u Mostaru :D i nije mi se svidjelo :D
alica.k

#1088 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

zavisi na sta naletis, imaju dosta new look, dorothy perkins, h&m, river island, atmosphere, topshop stvari :) kad im dodje tek roba :).
kurty

#1089 Re: Sarajevo shoping

Post by kurty »

Forumasice... Mozda je off topic za ovu temu, jer vidi da su odjeca i obuca top... elem, gdje bih mogao kupiti bijele store... Ali najjeftinije i najobicnije....bez ikakvih mustri i musema, cipki, ovoga ili onoga...
Kao npr ova

Image

Znaci samo stora... ja cu je izrezati, obraditi na masini za sivanje...

I kolika je otp cijena takve store (ne znam jel ona ide po duzini, kvadratu, ovom ili onom)
Irm@

#1090 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

na pijaci na Otoci ali na otvorenoj imas zavjesa kakvih hoces..cijene su od 5 do 30 KM..
te obicne kakve ti hoces su od 5-10 KM.. ja sam svoje platila 12 po metru a prelijepe su..
dolje bas ima izbora i jeftino je ;-)
kurty

#1091 Re: Sarajevo shoping

Post by kurty »

Irm@ wrote:na pijaci na Otoci ali na otvorenoj imas zavjesa kakvih hoces..cijene su od 5 do 30 KM..
te obicne kakve ti hoces su od 5-10 KM.. ja sam svoje platila 12 po metru a prelijepe su..
Oki...hvala na informaciji...
a sta znaci po metru???

Metar sirine, a kolika je duzina...ili obrnuto...????
Irm@

#1092 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

kurty wrote:
Irm@ wrote:na pijaci na Otoci ali na otvorenoj imas zavjesa kakvih hoces..cijene su od 5 do 30 KM..
a sta znaci po metru???

duzina je standardna oko 3 m ja mislim..a ovo ti je metar sirine..recimo da ti na garnisu od 2 m treba 6m zavjese da se fino nabere...
kurty

#1093 Re: Sarajevo shoping

Post by kurty »

Irm@ wrote:
kurty wrote:
a sta znaci po metru???

duzina je standardna oko 3 m ja mislim..a ovo ti je metar sirine..recimo da ti na garnisu od 2 m treba 6m zavjese da se fino nabere...

eh super... mani treba onda 10tak metara...

ja necu to za garnisu, nego mi treba za ukrasavanje...pa cu rezati, siti, ukrasavati...

@irm@ hvala ti :-D
anna1111

#1094 Re: Sarajevo shoping

Post by anna1111 »

[
btw da vam javim da je 50% off u Mangu..

eh, da, i ja sam bila.. ludnica! :roll:
ali ima dobrih stvari! uzela sam divne hlace, suknju, torbu... sve za 70 km.
treba se samo naoružati strpljenjem, vodom i dobrim dezodoransom! :D
vjerujem da će biti manje gužve ovih dana i da će se moći bolje razgledati.. a možda ode i do 70% off.
kurty

#1095 Re: Sarajevo shoping

Post by kurty »

opet ja...

Jel igdje u sa, osim u alti ima 7camicie???
mumy

#1096 Re: Sarajevo shoping

Post by mumy »

Ima li jos velicine 42u Mangu,da ne idem bezveze,interesuju me hlace i suknje...
ema_

#1097 Re: Sarajevo shoping

Post by ema_ »

Gdje sve ima Mango, osim na Ferhadiji?
mumy

#1098 Re: Sarajevo shoping

Post by mumy »

alta i nigdje vise u sa,za ostale gradove ne znam...
anna1111

#1099 Re: Sarajevo shoping

Post by anna1111 »

mumy wrote:Ima li jos velicine 42u Mangu,da ne idem bezveze,interesuju me hlace i suknje...
ima! ;)
mumy

#1100 Re: Sarajevo shoping

Post by mumy »

haj fala Bogu i to da cujem :D oslao i za nas guzlate brojeva :lol:
Post Reply