Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ok hvala.
Evo izbrisao sam multiplayer u Batman Originsu i radi , iako mi se dvaput igra frezala jos kad sam imao multi datoteku, a najavili su i update za framerate.
Nista onda cu kopirati ftp-om na pc multi datoteku ako nebude radilo samo kopirati ponovo
un1ted wrote:Kupi kada izadje ps4 jer ce im cijena drasticno opasti. Gta v ce izaci za ps4 kao i za pc
Opala bi cijena da živimo u normalnoj državi. Pogledaj kako se cijene sad kreću, i biće ti sve jasno.
Maharadza wrote:
Koliko sam ja uspio saznati, onaj Target shop u BBI-u će imati PS4, cijena ~450EUR, možda i više, ne znaju ni oni još!
I ti našao naskuplju radnju da provjeravaš cijenu.
Kako mrzim ovo, kao nasao si najskuplju radnju da provjeris cijenu a ne napises gdje ima jeftinije.
Uporedi cijene Target radnje na pik-u i cijene u ostalim radnjama, i biće ti jasno zašto sam ovo napisao.
Ukoliko te interesuje gdje ima jeftinije, pogledaj na pik-u.
Quaresma wrote:cuj krade, nadji ti kod nas jeftinije, jos ce sigurno Target dobiti kad i ostali evropljani najvjerovatnije, dok ce recimo Hrvati iduce godine dobiti
980 km je odlicna cijena, ja sam ocekivao da ce ti ici jos preko 1000km
Pa imas sad neke igre ako kupis za trojku moci ces dobiti dzaba tu igru za cetvorku valjda .. A uveli su sad i neka manja doplata ce biti 10.ak KM ako imas tu igru ubacis u cetvorku i skine neki patch i moci ces igrati
pa dobro al opet ni za tricu novi naslovi nisu jeftini kad se pojave...
kad vidim da trice po piku(radnjama) idu do 6 joja nova konzola mi ne djeluje "skupo".....
Kako mrzim ovo, kao nasao si najskuplju radnju da provjeris cijenu a ne napises gdje ima jeftinije.[/quote]
Uporedi cijene Target radnje na pik-u i cijene u ostalim radnjama, i biće ti jasno zašto sam ovo napisao.
Ukoliko te interesuje gdje ima jeftinije, pogledaj na pik-u.[/quote]
imal garancije na piku?
Koliko vas planira kupiti ps4? Nadam se da ce i njemacki amazon otvoriti psn store tako da nas vise ne pucaju lokalni trgovci po usima za igre. Ja se dvoumim da li da uzmem ovo preko pika ili u sarajevu ali evo vidim ovaj dario momak vise nego korektan, garancija cak 2 godine dok je u targetu npr. samo 12 mjeseci.