Broj 1

Broj 2

Broj 3
Moderator: anex

ja se kupam u njemulAzRichakl wrote:
Broj 3
Ti sigurno lijepo miriseshana_montana wrote:ja se kupam u njemulAzRichakl wrote:
Broj 3
Aurora Borealis wrote:Trenutno:
BuckScrotum wrote:
Jedan jedini, otac![]()

ahacitroen wrote:
Ti sigurno lijepo mirises![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha,vozim slican ovom s havatara,al zato mi bibi dobro mirisehana_montana wrote:ahacitroen wrote:
Ti sigurno lijepo mirises![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ti sigurno vozis dobar bibi![]()

koliko se sjecam..Visoki Predstavnik wrote:
Davidoff - Zino Davidoff
Takodjer jedan od starijih parfema i tesko dostupnih u nasim parfimerijama. Predstavljen 1988. i definitivni "must have"!
Mogu li znati gdje si nabavio ovaj Lagerfeld photo,ovdje kod nas negdje ili u inostranstvuVisoki Predstavnik wrote:Pored parfema kojih vec imam u svojoj kolekciji ( imam post negdje na ovoj temi) danas sam dodao jos dva.
Karl Lagerfeld - Photo
Parfem predstavljen sada vec daleke 1990 godine.
Davidoff - Zino Davidoff
Takodjer jedan od starijih parfema i tesko dostupnih u nasim parfimerijama. Predstavljen 1988. i definitivni "must have"!
sjeca li se iko serije vratice se rode?Ductus Holedocus wrote:Dior-ovi..,svi
ponekad moze i nina richi..
ma sve francuzi ovdjemofo33 wrote:kupali se iko?
aaajjjjmofo33 wrote:kupali se iko?
svidja li ti se joop? meni je bas onako izmedju, ni tezak ni lagan.Mrs.Zurbrigen wrote:sjeca li se iko serije vratice se rode?Ductus Holedocus wrote:Dior-ovi..,svi
ponekad moze i nina richi..![]()
hey, ima li iko dobru preporuku za jesenji parfem? ne smije biti prelak, a ne smije biti ne onako pretezak, nesto izmedju...
Vecinu parfema iz svoje skromne kolekcije nabavljam online. Probaj na amazon.com imaju vazda nekih popusta na stare parfeme...citroen wrote:Mogu li znati gdje si nabavio ovaj Lagerfeld photo,ovdje kod nas negdje ili u inostranstvuVisoki Predstavnik wrote:Pored parfema kojih vec imam u svojoj kolekciji ( imam post negdje na ovoj temi) danas sam dodao jos dva.
Karl Lagerfeld - Photo
Parfem predstavljen sada vec daleke 1990 godine.
Davidoff - Zino Davidoff
![]()

pustopoljina wrote:ma sve francuzi ovdjemofo33 wrote:kupali se iko?