Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chamakh izgleda jako jako dobro, isto kao i koscielny... frimpong??? vrlo obecavajuce, wilshera nece vise da hvalim da ne ureknem malca... uglavnom, ohrabren sam nastupom, iako je prijateljska, cak je i fabianski pokazao da zna i umije...
bice zanimljivo danas protiv celtica vidjeti koji ce biti pocetni sastav
Suti i trpi wrote:Od nasih igraca jedino su Dzeko i Salihovic kvalitet za velike klubove kao sto je Arsenal. Pjanic je na dobrom puta, ali treba mu jos snage i iskustva.
Salihović će biti kvalitet za velike klubove, onda kad se u fudbal uvede pravilo "hokejaških izmjena", pa da ga trener uvede da opuca slobodnjak i da ga opet izvede van igre i tako par puta u toku utakmice.
Kad Spahic ugleda Runija,Drogbu, i slicne ispred sebe, pomislice da je u Soccer igrici Kakav on i Premiership, sto ne mogu ovog pomodarstva koje su pokrenuli Vidic i Modric, pa sad svak sa balkana igra u mojoj omiljenoj Ligi
ratata wrote:Kad Spahic ugleda Runija,Drogbu, i slicne ispred sebe, pomislice da je u Soccer igrici Kakav on i Premiership, sto ne mogu ovog pomodarstva koje su pokrenuli Vidic i Modric, pa sad svak sa balkana igra u mojoj omiljenoj Ligi
U soccer igrici ima i Ligue 1 i neki Chamakh, Niang, Lisandro Lopez, pa ima tamo i reprezentacija pa i nekih Davida Villa i Fernanda Torresa pa je čovjek sve to čuv'o...
Pogledajte ovaj blagi pogled koji kao da kaže: "Daj 'vamo tog Elninja!!!"
Gledo sam snimku utakmice sa Seltikom... Arsenal ponovo djeluje mastovito i nadahanuto. Stvarno ih je uzivanje gledati. Problem nastaje kada nalete na najjace ekipe, kada nedostatak ekstra kvaliteta i iskustva postane itekako ocigledan. Da kojim slucajem imaju jednog ekstra kvalitetnog napadaca (Dzeku) uz precesto povrjedjenog van Persija i ekstra kvalitetno krilo (Riberi) uz Volkota, bili bi apsolutni favorit za titulu u EPL. Ovako ce se dobro drzati do pred kraj kada vec tradicionalno ova mlada ekipa dozviljava veliki pad (strah od uspjeha) u formi.
Ne mogu se nacudit kako Venger nije doveo Riberija iz Marseja. Bio je zainteresovan za njega, ali je procjenio da ne vrijedi 25 miliona eura . Stvarno steta. I za Dzeku su zainteresovani, ali opet procjenjuju da ne vrijedi 40 miliona eura. Mislim da opet grjese.
ultima_palabra wrote:Po meni je Spahić spremniji za veliki klub nego Salihović koji se polako utapa u prosjek Hoffenheima.
Kažu da je taj Koscielny bio vrlo dobar protiv Milana, ali Wengeru sigurno treba još jedan stoper...mada se govori da bi Campbell mogao dobiti još jednu godinu...treba mu i golman sasvim sigurno.
Složio bih se sa svim napisanim. Osim dijela s Campbellom. Nije što je naš ali Spahić sigurno nije gori od tog Koscielnog - svakako je imao bolju sezonu u bolje plasiranom timu, iskusniji je i kapiten je jednog nacionalnog tima. Dobro se postavlja, još bolje gradi, kadar je stići i uteći, timski je igrač, dobar i u skoku, pravi fighter sa onom Arsenalu prijeko potrebnom dozom pozitivnog ludila... Ja sam isprva bio onako pomalo skeptičan prema njemu ali me razuvjerio totalno. Čudi me da i on nije završio u Wolfsburgu.
U svakom slučaju kad pogledamo ko je sve Arsenalu igrao stopera Spaha bi im bio zakletva! (halo, ljudi su dovodili Silvestrea iz Manu!!!) Kao najozbiljniji kandidat se sada spominje Verthongen iz Ajaxa i nekako mi je to realna opcija... A ovo pravilo 25 Možda ipak na Emirates onda sleti Jagielka?
gazda monpeljea bijesan kada je čuo da bi spaha u arsenal,ali kaže da nikoga neće zadržavati,da nema nezamjenjivih.
za spahu kaže da je 3 puta bolji od koscielnya.
wenger mi javi da je to sve skoro završeno
Cesc Fabregas today put an end to the longest transfer saga of the year by revealing he will not be leaving Arsenal for Barcelona this summer.
The 23-year-old midfielder, who has been subjected to an unprecedented charm offensive from the Spanish giants, admitted that he was keen on a move to his hometown club - but insisted that he respected Arsenal's decision to turn down two bids for him.
Fabregas said: "Firstly, I would like to apologise to all the Arsenal fans for not speaking sooner about my future but I've not known what I was going to do until this moment.
"I cannot deny that joining a club like Barcelona was not an attractive move for me. This was the club I learned my football, my hometown, where all my friends and family are and a club I have always dreamed of playing.
"There's not many players in the world who would not want to play for Barcelona.
"I have had many conversations with Arsene Wenger, both in person and over the telephone in the last few months. And although the contents of those conversations will remain private the conclusion is that Barcelona have had two formal offers rejected by Arsenal.
"I am a professional and fully understand that is Arsenal's prerogative not to sell me.
"I owe a lot to the club, the manager and the fans and I will respect their decision and concentrate on the new season ahead with Arsenal.
"I can assure all the fans that now the negotiations are ended I will be 100 per cent focused on playing for Arsenal.
"I am an Arsenal player and as soon as I step out on to the pitch this is the only club I will be thinking about. I am looking forward to the start of the season and putting all of this speculation behind me."
Nakon ovoga mi se Barça toliko zgadila i trenutno mi je najomraženiji klub na svijetu. Nek priča o Realu ko god šta hoće ali ono su gospoda ljudi: pošto igrač - toliko i toliko - keš u ruke i mali haj s nama. Ono što su rukovodstvo i igrači Barçe izvodili ovo ljeto je ciganluk vrhunski i najviše je tu s njihove strane ponižen upravo Cesc.
Svaka čast Arsenalu na iskazanom nivou i svaka čast Cescu za ovaj pristup
I will be 100 per cent focused on playing for Arsenal.
Ridjobrki wrote:Nakon ovoga mi se Barça toliko zgadila i trenutno mi je najomraženiji klub na svijetu. Nek priča o Realu ko god šta hoće ali ono su gospoda ljudi: pošto igrač - toliko i toliko - keš u ruke i mali haj s nama. Ono što su rukovodstvo i igrači Barçe izvodili ovo ljeto je ciganluk vrhunski i najviše je tu s njihove strane ponižen upravo Cesc.
Ja sam simpatizer Madrida, ali je i Calderon radio ciganiju prije 2 ljeta oko Cristiana... s tim da su ovdje igrači Barce dodali dodatnu dimenziju
Nešto kontam, ne bi me iznenadilo da je ovo Laporta sve započeo znajući da Arsenal neće pustiti Cesca... kako bi Rosell ispao nesposoban odmah na početku mandata
ultima_palabra wrote:
Ja sam simpatizer Madrida, ali je i Calderon radio ciganiju prije 2 ljeta oko Cristiana... s tim da su ovdje igrači Barce dodali dodatnu dimenziju
Nešto kontam, ne bi me iznenadilo da je ovo Laporta sve započeo znajući da Arsenal neće pustiti Cesca... kako bi Rosell ispao nesposoban odmah na početku mandata
Ma ok to je bila ciganija tipa "daj, daj, daj" jer su ga htjeli pod svaku cijenu. Ovi satraše srcedrapateljnim štorijama koliko ga žele i kako mu je tu mjesto i koliko im je bitan a neće da plate čak ni onoliko koliko on objektivno u tržišnim uslovima vrijedi. I genetičar Xavi i Barçina DNA i sto takvih gluposti, a nije im to prvi put: tako su i Henryja dobili - sjeti se koliko su ga puta Eto'o i Ronaldinho zvali po novinama da dođe i da se igra s njima.
Ja sam isto simpatizer Madrida ali sam do sada bar poštovao Barçu. Nakon ovoga jok. A moguće je da je to Laportin šuk Rosellu samo što je to onda ciganija na kvadrat: blamirati takvu instituciju i nacionalni ponos radi ličnih razmirica. To su već balkanska posla...
Ridjobrki wrote:Nakon ovoga mi se Barça toliko zgadila i trenutno mi je najomraženiji klub na svijetu. Nek priča o Realu ko god šta hoće ali ono su gospoda ljudi: pošto igrač - toliko i toliko - keš u ruke i mali haj s nama. Ono što su rukovodstvo i igrači Barçe izvodili ovo ljeto je ciganluk vrhunski i najviše je tu s njihove strane ponižen upravo Cesc.
I ja mu kapu skidam, mislim da mu je užasno teško bilo nakon onih poziva iz Barce da prelomi i kaže ja sam igrač Arsenala. Ono je fakat odron, čitava ekipa se izredala i zove ga u Barcu, ponizili su prije svega navijače Arsenala pa klub, a vamo na sva zvona govore mi smo uzor nogometni, jašta ste, cigani mogu biti najbolji plesači na svijetu al im je mentalitet uvijek ciganski.
Van Persie emerged from the players' tunnel for the annual photocall on Thursday with a new number on his back - he has taken the No 10 shirt which was recently vacated by William Gallas. At the Q&A Van Persie explained the reason for his switch.
"I am looking forward to wearing the No 10, very much," he said. "I always played No 10 when I was younger but I never did since I turned professional so I am looking forward to it and for me it's a special number because Dennis Bergkamp had it for 11 years.
"I am very pleased to wear that number, it should be worn by a striker or a midfielder."
U pravu je čovjek, jedini čovjek koji može naslijediti Bergkampovu desetku, Gallas ju je oskrnavio i to je bila ogromna Wengerova greška što je vjerov'o tom klocu ...
Vjerovao je Wenger i mnogo vecim klocevima od Gallasa. Nejse, priblizavamo se novoj sezoni, ne vidim da nesto izgleda bolje nego prosle iako je Wenger najavio mnostvo promjena.
Sto se tice Fabregasa, srao je i on i ja bih volio da je otisao, ovako se samo odgadja ono sto se mora dogoditi. Trebalo ga je debelo naplatiti i cao. Jedini problem je sto bi Wenger sve i da je uzeo nekih 60 miliona za njega opet potrosio mozda 15-20 za neku dvojicu prosjecnih a ostalo zastekao. Jebo mater cheapersku, ne mogu docekati da mu ledja vidim.
ultima_palabra wrote:
Ja sam simpatizer Madrida, ali je i Calderon radio ciganiju prije 2 ljeta oko Cristiana...
a ja sam jedva čekao da Ferguson ne pristane na prodaju C.Ronalda pa da real madrid ispadne debilski klub i prvi klub koji bi platio igraču 26 miliona eura(toliko je dogovorio calderon da plati c.ronaldu ako ovaj na kraju ne zaigra za njih) a da ovaj nije odigrao ni minute za njih ........ali ipak na kraju 90 miliona je lijepa cifra
ultima_palabra wrote:
Ja sam simpatizer Madrida, ali je i Calderon radio ciganiju prije 2 ljeta oko Cristiana...
a ja sam jedva čekao da Ferguson ne pristane na prodaju C.Ronalda pa da real madrid ispadne debilski klub i prvi klub koji bi platio igraču 26 miliona eura(toliko je dogovorio calderon da plati c.ronaldu ako ovaj na kraju ne zaigra za njih) a da ovaj nije odigrao ni minute za njih ........ali ipak na kraju 90 miliona je lijepa cifra
Dogovor je bio da strana koja zajebe transfer (Madrid ili Ronaldo) plati drugoj tu sumu...ako bi Ferguson pokvario dogovor, onda nikom ništa