huxley wrote:Sim je 2.01.Vidi, nista mi ne znaci dok mi ne kazes koju SIM kartu imas , 1.0 , 1.1 ili 2.0.1 ili Ferrari kartu. A zasto te ovo pitam ? Pa samo da bih te mogao uputiti koji Image da stavis, tj Gemini 5.1 za 1.0 , 1.1, 2.0.1 illi Ferrari. Zato sto oni nose zadnje drivere za "frontend" ( frontpanel + tuner driveri ).
Ovaj image je MFaraj Tunisiasat, experimental 2010-06-06. (sad vidim da ovo experimental baš i nije ohrabrujuće).
Sad ne znam da li je do image-a, u svakom slučaju negdje ne štima na liniji receiver-motor. Nije problem da flashujem opet, ali sa kojim image-om?
BTW nešto zeza prijava na onaj site koji si naveo, ali to ću već riješiti.
Taj Image koji si mi rekao Tunisiasat je smeche. Ajde skini normalni Gemini 5.10 i instaliraj naravno za SIM 2.0.1 .
Experimental neka te ne brine. Image je sve experimental, a kada dodje kao release to je to, znaci da Dream Multimedija nece izbacivati nove drivere update za taj model. Mogao si to da primjetis, neki dan je izasao oficijelni image od Dream Multimedije za DM800 kao 3.0.1 Release , sto znaci da je development njihovih inzinjera zavrsen za taj model, i sada to je to.
Experimental, neka te uglavnom ne brine priajtelju.
Ubaci NewEnigma2 to je odlicna image, za SIM 2.0.1 naravno.
Pozdrav.