60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- Comrad
#1076 Re: 60 MINUTA - All about
Sto se mene tice bolje odgovoriti Dodi i zbog popularnosti nego nikako.
-
Blobi
#1077 Re: 60 MINUTA - All about
Majstore, Dodik ne valja praznu slamu. On ima jasnu viziju - Srpska Zauvek, i to je dokazao u milion navrata. Nemoj misliti da ce on i saradnici odustati od toga.goldenlily wrote:Blobi,lafe jes ti sigurno lik za koge se izdaješ?Blobi wrote:
Nositi uniformu Armije BiH, i nakon toga lizati guzu Dodiku, koji prakticno pobija sve za sto su se mnogi borili u ratu i bore se poslije rata, jednostavno nema logike. A ne treba mi Radoncic da bih shvatio da je Dodik neotesano djubre. Samo mi je drago sto je napokon jedan "nas" otvoreno progovorio i takvom sljamu kao sto je Dodik, odgovorio istom mjerom. Jednostavno sa Dodikom se ne moze politicki niti kulturno, samo sjekirama. Nista kurtoazija, nista "hihi pihi", samo ostro i sjekirom - onako kako drvosjeca moze da razumije. Go Fahro![]()
![]()
Dodik i priča o njemu je ništa drugo do jeftini populizam,Dodik je obična seoska lopuža koja je pođonila formulu drugih ublehaša kako narodu namazat oči i onda na miru bunariti.Tako da svak ko se u ozbiljnoj priči uzme tog levata je jeftina popularista koji hoće mandat naguzove.Vjerovatno da bi radio isto ko i Doxy.Tako lafe,nemoj da vjeruješ svakoj predstavi loše naštimanoj...
Nisam Radoncic
-
Blobi
#1078 Re: 60 MINUTA - All about
Sto jest jest... Prvi covjek koji je kolko toliko u javnosti odbrusio drvosjeci iz Laktasa. Samo mi je krivo sto se ovom prilikom drvosjece (koji legalno sjeku sumuComrad wrote:Sto se mene tice bolje odgovoriti Dodi i zbog popularnosti nego nikako.
- Cyrax
#1079 Re: 60 MINUTA - All about
Bogami valja praznu slamu da praznija ne moze bitiBlobi wrote:
Majstore, Dodik ne valja praznu slamu. On ima jasnu viziju - Srpska Zauvek, i to je dokazao u milion navrata. Nemoj misliti da ce on i saradnici odustati od toga.
-
goldenlily
#1080 Re: 60 MINUTA - All about
Budi ubjeđen da je Doxy ćorak,kad budeš imao vremena odemo ti i ja na burek il mladicu na Drinu pa usput razgledamo ''ekonomsko čudo'' ili ''balkanskog ekonomskog tigra'' na terenu,pa će sve samo da ti se kaže.Blobi wrote:Majstore, Dodik ne valja praznu slamu. On ima jasnu viziju - Srpska Zauvek, i to je dokazao u milion navrata. Nemoj misliti da ce on i saradnici odustati od toga.goldenlily wrote:
Blobi,lafe jes ti sigurno lik za koge se izdaješ?![]()
Dodik i priča o njemu je ništa drugo do jeftini populizam,Dodik je obična seoska lopuža koja je pođonila formulu drugih ublehaša kako narodu namazat oči i onda na miru bunariti.Tako da svak ko se u ozbiljnoj priči uzme tog levata je jeftina popularista koji hoće mandat naguzove.Vjerovatno da bi radio isto ko i Doxy.Tako lafe,nemoj da vjeruješ svakoj predstavi loše naštimanoj...
Nisam Radoncic![]()
, a ovo ce biti prvi izbori na kojima cu glasati iz Bosne. Do sad je moj glas isao SDP-u, ali sad cu da razmislim dva puta. Radoncic mi se nekako cini kao poduzetan covjek, koji razmislja na nacin na koji ja razmisljam. Zaposliti ljude, smanjiti fond za socijalne slucajeve.. A Tihic obratno "Mi se zalazemo da povecamo taj fond"... Pa mislim... Nema mi logike... Zasto narod navikavati da dobijaju kakve-takve pare, a da nista ne rade. Stvara se generacija nesposobnih degenerika koji nece da rade, a mogli bi.
Što se tiče Fahre,mi smo istočnije od Hrvatske a tamo je već jedan poduzetnik zaposjeo položaj doduše ne u vladi kao što Fahro ima šansu,momak se zove Željko a preziva Kerum pa ti vidi rezultate.Mislim da i nas čeka kerumizacija.
Nažalost nakon večerašnjeg show programa mislim da je svejedno glasaš li za Zlaju il Keruma pardon SBB,koalicija će da pobjedi.Rezultat,ne znam smijem prognozirat,al bit će nešto kao ona koalicije Zlaja-S za BIH prije dosta godina,kad su ovi džeparoši navuli mladog profesora na tanak led i totalno izofirali.VOlio bih da griješim...
- siki_sa
#1081 Re: 60 MINUTA - All about
http://banjalukain.com/mediji/snsd_dovo ... jine~quest
na ovom dodik dobija dodatnih 50000 glasova, narod naivan i glup daj mu hljeba i igara, zabava koja ce trajati koji sat a onda opet cetri godine rovi po kontenjeru
na ovom dodik dobija dodatnih 50000 glasova, narod naivan i glup daj mu hljeba i igara, zabava koja ce trajati koji sat a onda opet cetri godine rovi po kontenjeru
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1082 Re: 60 MINUTA - All about
21. Sep. 2010. 00:11 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”joeaziz wrote:nevjerovatno je koliko ima ove bagre koja kao po forumima kreira javno misljenje, koja kao glumi glas naroda...
lako ih je prepoznati. ne valjaju ovi do sada ali:
fahro mu je dobro rekao, ispade hare opet u pravu, mi bosnjaci (pa neka nebuloza), nije ni lagumduija nista bolji, ista su oni bagra, nismo mi njih napali nego oni nas, ne svidja mi se njegova prepotencija, nisu oni opozicija.... i sto kuraca-palaca.
sikter bagro nepatriotska, sikter stoko retardirana, sikter poltronske ulizice, sikter placeni forumasi.
» joeaziz
14 dana
fakat ne ide...
- BSn
#1083 Re: 60 MINUTA - All about
- tihic isp'o zadnji ljigavac
- lagumdzija nekako indisponiran i cini se da ga je potresla ona tihiceva ljigavstina o prilogu - barem je tako zvucao. koketira pomalo s fahrom.
- fahro se najvise od svih trudio da odrzi kulturu dijaloga i mada neelokventan to je odlicno odradio, a sto su ispostovali i ostali, sem tihica koji se veceras uvalio tako da bolje i da nije dolazio.
- ljubic se malo gubi, bas kao i ostali predstavnici stranaka s hrvatskim prefiksom. ne zna bi l' pos'o il' bi dos'o, brani dejton, a ne svidjaju mu se neke stvari koje se rade po zakonu, za predsjednistvo bi, u zadnjoj recenici, sistem duplih arsina.
- lijan
.
- lagumdzija nekako indisponiran i cini se da ga je potresla ona tihiceva ljigavstina o prilogu - barem je tako zvucao. koketira pomalo s fahrom.
- fahro se najvise od svih trudio da odrzi kulturu dijaloga i mada neelokventan to je odlicno odradio, a sto su ispostovali i ostali, sem tihica koji se veceras uvalio tako da bolje i da nije dolazio.
- ljubic se malo gubi, bas kao i ostali predstavnici stranaka s hrvatskim prefiksom. ne zna bi l' pos'o il' bi dos'o, brani dejton, a ne svidjaju mu se neke stvari koje se rade po zakonu, za predsjednistvo bi, u zadnjoj recenici, sistem duplih arsina.
- lijan
-
Blobi
#1084 Re: 60 MINUTA - All about
Realno... Huu... zena me tjera na spavanjeBSn wrote:- tihic isp'o zadnji ljigavac
- lijan.
- clav
#1085 Re: 60 MINUTA - All about
tihic i dalje ponavlja jedno te isto, mada nije bio daleko od istine s komentarom na prilog o borcima-radnicima, imao je daleko boljih nacina da to parafrazira, a ne ispadne kreten. naletio je na volej bakiru prenaivno, pa nek snosi posljedice zbog toga.
lagumdzija u nastupu samodopadljiv, sarkastican, cisto sumnjam da je pridobio nove birace, mozda ove kojima se tihic ogadio. radoncic je dosta profitirao, zestok demagog, ima neku mafijasku karizmu. od svega me najvise iznenadilo koketiranje izmedju ove dvojice, mislim da su iz studija izasli zagrljeni.
ljubic je rekao dosta pametnih, a nije imao gafova.
lagumdzija u nastupu samodopadljiv, sarkastican, cisto sumnjam da je pridobio nove birace, mozda ove kojima se tihic ogadio. radoncic je dosta profitirao, zestok demagog, ima neku mafijasku karizmu. od svega me najvise iznenadilo koketiranje izmedju ove dvojice, mislim da su iz studija izasli zagrljeni.
ljubic je rekao dosta pametnih, a nije imao gafova.
- Arc_Angel
#1086 Re: 60 MINUTA - All about
neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
tako je izgledalo sinoc koketiranje izmedju Lagumdzije i Radoncica
tako je izgledalo sinoc koketiranje izmedju Lagumdzije i Radoncica
-
zonbirile
#1087 Re: 60 MINUTA - All about
jadna Bosna,crno nam se piše.Hajde bar se 2012g poklapa sa proročanstvom Maja,i frkom oko američkog FED-a.Pitanje je samo da li te,ili iduće godine ide Telecom/EP BiH kao koleterala MMF-u.
-
*mima*
#1088 Re: 60 MINUTA - All about
Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
Ti si baš onako poslovan čojk.
- ultima_palabra
#1089 Re: 60 MINUTA - All about
Ma bizniser pravi*mima* wrote:Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
-
Blobi
#1090 Re: 60 MINUTA - All about
Da, za razliku od tebe koja radis po citav dan to sto radis*mima* wrote:Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
- Ady88
#1091 Re: 60 MINUTA - All about
*mima* wrote:Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
Samo da nam mima ozdravi
- Ady88
#1092 Re: 60 MINUTA - All about
Blobi wrote:Da, za razliku od tebe koja radis po citav dan to sto radis*mima* wrote:Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
Ti si baš onako poslovan čojk.... 17311...
- Anti-Depresiv
#1093 Re: 60 MINUTA - All about
" DOK JE OVACA BICE I VUNE "------ i tako ja pokusavajuci da totalno izkuliram more gluposti i prljavih lazi kojima nas napadaju ovi cobani ,naletih na ovo tj nemogu vjerovati da neko uzima tu nazovi izjavu kao argument ,da gusinjski inelektualac pokusava svog guznog havera staviti na mjesto kojem mu kao pripada ---nevjerovatno---Blobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!
- ultima_palabra
#1094 Re: 60 MINUTA - All about
Pa treba čovjeka razumjeti, ne prati on to sve, mora voditi firmu od 50 ljudi, dobro je da nas ikako počasti svojim prisustvomAnti-Depresiv wrote:" DOK JE OVACA BICE I VUNE "------ i tako ja pokusavajuci da totalno izkuliram more gluposti i prljavih lazi kojima nas napadaju ovi cobani ,naletih na ovo tj nemogu vjerovati da neko uzima tu nazovi izjavu kao argument ,da gusinjski inelektualac pokusava svog guznog havera staviti na mjesto kojem mu kao pripada ---nevjerovatno---Blobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!
-
Blobi
#1095 Re: 60 MINUTA - All about
Drzi se ti kladioniceultima_palabra wrote:Pa treba čovjeka razumjeti, ne prati on to sve, mora voditi firmu od 50 ljudi, dobro je da nas ikako počasti svojim prisustvomAnti-Depresiv wrote:" DOK JE OVACA BICE I VUNE "------ i tako ja pokusavajuci da totalno izkuliram more gluposti i prljavih lazi kojima nas napadaju ovi cobani ,naletih na ovo tj nemogu vjerovati da neko uzima tu nazovi izjavu kao argument ,da gusinjski inelektualac pokusava svog guznog havera staviti na mjesto kojem mu kao pripada ---nevjerovatno---Blobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!
-
Blobi
#1096 Re: 60 MINUTA - All about
Imenuj, dakle imenom i prezimenom, jednog politicara koji je odbrusio drvosjeci iz Laktasa, molicu lijepo. Bolje ikako, pa makar i u predizborne svrhe, nego onog seljaka oslovljavati sa "gospodine". Dodik to nije, i nikad nece biti! A ti i dalje idealizuj Sulejmana, cuo si ga sinoc.Anti-Depresiv wrote:" DOK JE OVACA BICE I VUNE "------ i tako ja pokusavajuci da totalno izkuliram more gluposti i prljavih lazi kojima nas napadaju ovi cobani ,naletih na ovo tj nemogu vjerovati da neko uzima tu nazovi izjavu kao argument ,da gusinjski inelektualac pokusava svog guznog havera staviti na mjesto kojem mu kao pripada ---nevjerovatno---Blobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!
- ultima_palabra
#1097 Re: 60 MINUTA - All about
Evo kladim se da će 4.oktobra stotinjak Fahrinih trollova nestati sa foruma 
-
*mima*
#1098 Re: 60 MINUTA - All about
Ady88 wrote:Blobi wrote:Da, za razliku od tebe koja radis po citav dan to sto radis*mima* wrote:
Ti si baš onako poslovan čojk.... 17311...
![]()
evo i ja sam uputio doticnoj kritiku
fkt sta god otvorim samo mi njezini glupi i nikakvi postovi oduzimaju vrijeme na "skrolanje", pretjeruje u svakom slucaju
![]()
ZIVIO FAHRO
Gledas moje postove a ne vidis da sam ovdje 6 godina........Ja da sam biznismen ne bih imala vremena da laprdam po forumu....Mozete vi meni napisat sta god hocete.....stvarno me ne dodiruje.....Ali ovo sto vi pisete....je zesci odron. Haj uzivajte mali radoncici.
Last edited by *mima* on 21/09/2010 10:29, edited 1 time in total.
-
*mima*
#1099 Re: 60 MINUTA - All about
ultima_palabra wrote:Ma bizniser pravi*mima* wrote:Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
.
Last edited by *mima* on 21/09/2010 10:27, edited 1 time in total.
- karanana
#1100 Re: 60 MINUTA - All about
halo bola, jeli ti ne vidis ili neces da vidis da je fahrudin radoncic najveci dodikoov saveznik u federaciji? mislim nije bitno, neka je, ali nemoj mi ti govoriti da je tvoj idol najveci antidodikovac. Ali oprastam ti tvoje neznanje i necitanje izmedju redova jer nemas vremena da citas.Blobi wrote:Imenuj, dakle imenom i prezimenom, jednog politicara koji je odbrusio drvosjeci iz Laktasa, molicu lijepo. Bolje ikako, pa makar i u predizborne svrhe, nego onog seljaka oslovljavati sa "gospodine". Dodik to nije, i nikad nece biti! A ti i dalje idealizuj Sulejmana, cuo si ga sinoc.Anti-Depresiv wrote:" DOK JE OVACA BICE I VUNE "------ i tako ja pokusavajuci da totalno izkuliram more gluposti i prljavih lazi kojima nas napadaju ovi cobani ,naletih na ovo tj nemogu vjerovati da neko uzima tu nazovi izjavu kao argument ,da gusinjski inelektualac pokusava svog guznog havera staviti na mjesto kojem mu kao pripada ---nevjerovatno---Blobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!