Tacno je da nije srao niti pricao baljezgarije poput vec spomenute Nede Ukraden...KatarinaKosaca wrote:Nitko se sa Čolom nije ni svađao ni mirio. Čovjek za vrijeme rata nije ništa srao, nije oblačio nikakve uniforme, došao poslije i ne znam gdje je problem? Zašto sad sarejlije želiš predstaviti kao netolerantne divljake koji ne podnose nikoga? Ovih je dana specifična situacija, jer se mogu desiti hapšenja naših branilaca, a da pjeva žena koja je obukla uniformu vojske koja je ubila nekoliko hiljada djece u gradu. Baš smo talibani što se usudimo spomenuti ubijenu djecu ovog grada
Ali da se grli sa Dodikom? Koji svasta prica o Sarajevu, to je kao Teheran?! Mislim da svim umjetnicima trebalo zabraniti da se na javnim mjestima grle sa politicarima. TO je problem.
Takodje nikad nisam tvrdio da su Sarajlije talibani a nikad ne bih ni pomislio a kamo li rekao da je to sto se desilo Sarajevu opravdano...
Isto tako ja ne podnosim generalizacije pa stoga i moja reakcija. Brena ako je ispalila ijedan metak na tlu BiH, ona nikad ne bi trebalo da dodje u Bosnu. Takodje zamjeram joj sto prica i ekavicu, dok je Cola i dalje ostao pri ijekavici i sarajevskom naglasku.
Dakle, i Brena sto bi u vojnickoj uniformi i vjerujem da se ona toga stidi.
Takodje je problem da poreski obveznici placaju otkazivanje koncerta. Prosto Breno nisi pozeljna, ajd zdra'o! Usteda u parama.