Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
IlijaLadin

#1076 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

Dok ne vidim nekog svjedoka za sve što se desilo, cijelu situaciju, nema smisla komentarisati.

Zvjezdan odradio što se tražilo. Selektor ima veliki plus.
Don Zivconi

#1077 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

IlijaLadin wrote:

Dok ne vidim nekog svjedoka za sve što se desilo, cijelu situaciju, nema smisla komentarisati.

Zvjezdan odradio što se tražilo. Selektor ima veliki plus.
:thumbup: Baš tako :thumbup:
Sasvim_Obican

#1078 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Sasvim_Obican »

Na RTL-u : " Gol je postigao Zvjezdan Misimović koji je rafalnom paljbom prema klupi BiH pokazao šta misli o selektoru Safetu Sušiću" :lol: :lol: :lol:
bull21

#1079 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bull21 »

Sasvim_Obican wrote:Na RTL-u : " Gol je postigao Zvjezdan Misimović koji je rafalnom paljbom prema klupi BiH pokazao šta misli o selektoru Safetu Sušiću" :lol: :lol: :lol:
Nabijem ih. Smradovi jedni. :x
wels

#1080 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by wels »

Ja novinara i govana
Don Zivconi

#1081 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

wels wrote:Ja novinara i govana
To su više govna na novinama, ono kad vidiš negdje u parku lola se istovario
:lol: :dance:
wels

#1082 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by wels »

RTL "glamour"
stranac2

#1083 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by stranac2 »

Sada se vidi kako su neki igraci profitirali u vijeme onog saveza. Navikli da mogu zariti i paliti i smjenivati selektore. Dosla su druga vremena gdje igra vise sistem. Papetu velika podrska a Misimovicu neka se uozbilji i cijeni onih 20 minuta koje dobije po tekmi jer jer to trenutno jedino koje ga dijeli o fudbalskog zaborava. Bitmo je rekapitulirati ...

Njemu niko nevalja : Kodro,Ciro,Safet ... fuj gadi mi se taj egocentrini stav koji dolazi do izrazaja kod njega ovih dana
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1084 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Bila je sad Misketova izjava telefonom u Hayatu i rekao je da se možda nije dobro izrazio. a selektor je rekao da Miske jako malo igra u klubu. I svima lijepo. Đaba ste krečili.
Edin H.

#1085 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:
veljaca wrote: Cuje nemamo koristi :( ..... Pa ko dade gol koji nas vodi u baraz a mozda i direktno na EP .....
Čuj vodi nas direktno na EP :-)
Jeli dao gol? Jeste! Naklon do poda za to! Jeli mogao biti tragičar jer je fulio mrtvu priliku? Jeste!

Sad ima pravo da pravi pizdarije? Nema, jer opet kažem dok je pazi ovo samostalno trenirao, znači nije ni sa klubom trenirao igrao je kao starter dvije ili tri tekme i nije mu ništa smetalo.Sad kad je treća izmjena, zbog razvoja takve situacije na terenu, gdje igra po 10. min u klubu našao je da okrivljuje nekog za svoju ulogu u timu. Ne ide to tako!

Naravno da ima, demokratija :mrgreen: :thumbup:

Bravo majstore, hvala za gol, s obzirom da nije bilo Pjanica, Salihovica, Ibisevica, Dzeko zatvoren niko drugi ne bi dao gol da smo igrali i protiv 7 igraca jos 3 sata.
Reisova

#1086 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Reisova »

KatarinaKosaca wrote:Bila je sad Misketova izjava telefonom u Hayatu i rekao je da se možda nije dobro izrazio. a selektor je rekao da Miske jako malo igra u klubu. I svima lijepo. Đaba ste krečili.

MISKE SVAKA TI ČAST I HVALA TI ZA SVE ŠTO SI UČINIO ZA REPREZENTACIJU. A SVIMA OSTALIM PREPORUČUJEM DA "SPUSTE LOPTU". PAPE NE SLUŠAJ NIKOGA, DAKLE NIKOGA NI NAS NI POJEDiNE IGRAČE, VEĆ SAMO SEBE
wels

#1087 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by wels »

KatarinaKosaca wrote:Bila je sad Misketova izjava telefonom u Hayatu i rekao je da se možda nije dobro izrazio. a selektor je rekao da Miske jako malo igra u klubu. I svima lijepo. Đaba ste krečili.
Po kojoj logici bi Miske,svijestan svoje forme, psovao covjeku koji ga poziva u reprezentaciju,daje mu minutazu?Jos na engleskom.Jeeebem ti glupane i zlonamjernike.
mejdanbl

#1088 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mejdanbl »

Nakon onog sto je napravio nakon Portugala ja ga uopste ne bih zvao u reprezentaciju. Nema te sportske povrede kod koje ne mozes igrati ni 30 minuta, a onda za tri dana odigrati 90 minuta bundesligaske utakmice.

Pape ga je stavio CIJELO drugo poluvrijeme i zbog njegovog NETRCANJA anulirao prednost od jednog igraca koju smo imali. Pa Bjelorusi su u drugom poluvremenu izgledali kao da oni imaju igraca vise. Pitanje je da li bi smo se patili do 87. minute da je igrao neko borbeniji od Misimovica (npr. Muslimovic koji bi pritiskao njihov zadnji red) ili bi iskoristili prednost igraca vise jos i prije.

Svaka cast za gol, majstorski, ali vrijeme tehnicara za koje drugi trce je davno proslo.

Po mom misljenju, ako je ono bilo upuceno selektoru Susicu, treba ga izbaciti iz reprezentacije jer ne smijemo dozvoliti da bilo ko narusava atmosferu samo zato sto nije tretiran kao zvijezda. Pape je bio i vise nego korektan prema njemu. Ako je to bilo upuceno nekom drugom, onda Pape treba intervenisati i izgladiti situaciju.
LSD

#1089 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by LSD »

"Što se mene tiče, moj stav svi znaju: Oni koji hoće da igraju za reprezentaciju moraju igrati u svojim klubovima. Misimović je sinoć odigrao dobro, dao je gol, ali dolaze novi igrači i kad neko uđe u ekipu, neko mora izgubiti mjesto u njoj. Ipak, moram reći da ja ozbiljno računam na Misimovića i vidjećemo hoće li biti nekih njegovih izjava u medijima koje bi mogle promijeniti to. On je veoma pametan momak i nadam se da neće donositi neke ishitrene zaključke i davati nesmotrene izjave", dodao je Pape.
todd_smith

#1090 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by todd_smith »

stavite tu izjavu za Hayat sto je dao
Ponosan

#1091 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ponosan »

stranac2 wrote:Sada se vidi kako su neki igraci profitirali u vijeme onog saveza. Navikli da mogu zariti i paliti i smjenivati selektore. Dosla su druga vremena gdje igra vise sistem. Papetu velika podrska a Misimovicu neka se uozbilji i cijeni onih 20 minuta koje dobije po tekmi jer jer to trenutno jedino koje ga dijeli o fudbalskog zaborava. Bitmo je rekapitulirati ...

Njemu niko nevalja : Kodro,Ciro,Safet ... fuj gadi mi se taj egocentrini stav koji dolazi do izrazaja kod njega ovih dana
upravo to! Miske je zaista pretjerao i zasluzuje svaku osudu...on je rusitelj pozitivne atmosfere u ekipi,i koji ce nam k....? trenutno imamo boljih igraca od njega na toj poziciji...nikome ne treba dozvoliti da se izdigne iznad interesa reprezentacije,Susic zna sta radi,iza njega je rezultat i niko mu ne smije ni zucnuti!!!
PasHon1

#1092 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by PasHon1 »

Koliko komentara na nesto, za sta se uopste ne zna ni sta je tacno bilo, ni kome tacno upuceno :-)
Novinari gamad teska, svi vole napisat Bosna do pobjede, Zmajevi na EP, ali jos im draze i jedva docekaju "rusenje atmosfere oko repke" koje potpomazu kako god stignu.
Oni sto su pisali o Misketu sve najbolje i govorili da je najbolji vezni, da bez njega ne bi bilo ni Dzeke, sad pisu kako je igrac za male utakmice.
Ne branim ga, jer ne znam sta se desava u reprezentaciji.
Ako je neko gledao Hayat i nije mu problem, nek nam napise sta je izjavio preko telefona.
todd_smith

#1093 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Ponosan wrote:
stranac2 wrote:Sada se vidi kako su neki igraci profitirali u vijeme onog saveza. Navikli da mogu zariti i paliti i smjenivati selektore. Dosla su druga vremena gdje igra vise sistem. Papetu velika podrska a Misimovicu neka se uozbilji i cijeni onih 20 minuta koje dobije po tekmi jer jer to trenutno jedino koje ga dijeli o fudbalskog zaborava. Bitmo je rekapitulirati ...

upravo to! Miske je zaista pretjerao i zasluzuje svaku osudu...on je rusitelj pozitivne atmosfere u ekipi,i koji ce nam k....? trenutno imamo boljih igraca od njega na toj poziciji...nikome ne treba dozvoliti da se izdigne iznad interesa reprezentacije,Susic zna sta radi,iza njega je rezultat i niko mu ne smije ni zucnuti!!!
ovakve komentare treba zapamtiti, i onda kada se sazna da nije Misimovic govorio ono Papetu i ne pravi probleme medju igracima, ovakve forumase banovati sa ovog pod-foruma :bih: :bih: :bih:
nesanica85

#1094 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nesanica85 »

http://www.youtube.com/watch?v=bnvb5R10 ... re=related

Sinoc Miske u ulozi Jason S.,bio je bijesan k'o u filmovima!A misljanja sam da njegova reakcija i izjava,mogla je biti upucene svakome,samo ne Papetu! Kako god okrenes nema logike!Miske je impulsivan i srcan tip,da je sta imao kakav konflikt za vrijeme,prije i poslije treninga (kako neki tvrde) sa selektorom to bi vjerovatno bilo prije sinocnje tekme.A vjerujem da ni Pape ne bi ostao ravnodusan prema njemu i takvog igraca poslati na teren kada je najpotrebnije.U najmanju ruku odrazilo bi se na moral,a momci su bili nabrijani k'o britva i to se je vidjelo tokom cjele utakmice! Za to jedno veliko...HVALA
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1095 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

PasHon1 wrote:Ako je neko gledao Hayat i nije mu problem, nek nam napise sta je izjavio preko telefona.
Gledala Hayat i rekla sam šta je rekao. Telefonska veza, njegova slika i kaže da se možda pogrešno izrazio i da je pogrešno shvaćen oko selektora. I ona u dvije riječi o Bjelorusima kao tvrdim protivnicima. I ona selektora pitaju na konferenciji za novinare i kaže kako Miske malo igra u klubu (otprilike ono i što je sinoć poslije utakmice rekao).
Dasi

#1096 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

KatarinaKosaca wrote:
PasHon1 wrote:Ako je neko gledao Hayat i nije mu problem, nek nam napise sta je izjavio preko telefona.
Gledala Hayat i rekla sam šta je rekao. Telefonska veza, njegova slika i kaže da se možda pogrešno izrazio i da je pogrešno shvaćen oko selektora. I ona u dvije riječi o Bjelorusima kao tvrdim protivnicima. I ona selektora pitaju na konferenciji za novinare i kaže kako Miske malo igra u klubu (otprilike ono i što je sinoć poslije utakmice rekao).
Sta li si ti slusala :)
Rekao je da se mozda pogresno izrazio i da nije mislio ni na koga drugog nego na Papeta. Naravno, mislio je na izjavu poslije utakmice a ne na rafalanje i psovanje. Inace, ja sam uz Misketa 100% sve dok kod Papeta postoje dvostruki arsini. I da, rekao je da je to Pape rekao njemu i Ibricicu (da bi ga bilo sramota odazvati se reprezentaciji a da tako malo igra u klubu).
palermo

#1097 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

A šta je loše u toj izjavi Sušića ???. Motivirajuća,pedagoška...........mislim, ova priča je isforsirana vjerovatno, ali kad je već počela, brate ako je ovo razlog Misketovog ponašanja, onda on k'o dijete. A nije dijete
Last edited by palermo on 07/09/2011 21:45, edited 1 time in total.
just principe

#1098 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by just principe »

za sve je kriva daleka Rusija, kud ce tamo i Ibricic i Miske, jest ruska liga jaka i mozda 4-5 u evropi ali brate uspjeti tamo moze samo Messi :roll:
sabanss

#1099 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by sabanss »

Dasi wrote: Sta li si ti slusala :)
Rekao je da se mozda pogresno izrazio i da nije mislio ni na koga drugog nego na Papeta. Naravno, mislio je na izjavu poslije utakmice a ne na rafalanje i psovanje. Inace, ja sam uz Misketa 100% sve dok kod Papeta postoje dvostruki arsini. I da, rekao je da je to Pape rekao njemu i Ibricicu (da bi ga bilo sramota odazvati se reprezentaciji a da tako malo igra u klubu).
Koja je logika da selektor kaze igracu da bi na njegovom mjestu bilo ga stid odazvati se pozivu i ipak ga pozove?

Moze li mi neko ovo objasniti?
(ne)forumas

#1100 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by (ne)forumas »

e moj miske kud ga dade, sad bi se lijepo grizli za jaja a ne naprdjivali bezveze
Post Reply