amrica wrote:Ne znam ima li u Plami wireless, a da ima mogli bismo video linkove pravit sa vama, dragim ljudima izdaleka...vuk1975 wrote:majkemi i ja bi svamaaaaaaaaaaaaaaa ali daleko brateeeeeee
oooppppssss, ne znammaybelline wrote:Hocemo imati svi nickove prikacene negdje na vidnom mjestu?![]()
ja cu klopati havanu, ali ne HAVANU, forumasa, nego tortu, kao znak raspoznavanja
Haram im bilo.....
- maybelline
#1076 Re: Haram im bilo.....
-
LadyXY
#1077 Re: Haram im bilo.....
faruche wrote:nek i dernek.ba posluzi necemu dobromkurty wrote:Sad me zvao momak koji je na dernek.ba pokrenuo, akciju za porodicu Hodžić, i kazu da se se u subotu naci i skupiti priloge, a u nedjelju ce nam se pridruziti u Palmi i predati skupljeno...
SVAKA VAM CAST
Nekoliko djevojaka sa dernek.ba zajedno sa ostalim clanovima u subotu prave akciju za dvije porodice, koje takodjer zive jako tesko i to nije prva akcija clanova dernek.ba..No nebitno, nije ni vrijeme ni mjesto da se prepucava o site-ovima...niti je to u krajnjoj liniji ovim siromasnim ljudima bitno...
Ukoliko na neki nacin zelite pomoci i ovim dvjema jako siromasnim porodicama, dobrodosli ste...
Detalji, kao i clanci iz novina su ovdje: http://www.dernek.ba/blog/1786403/Unaaa ... cija-lica-
Ako ne dolaskom u subotu, onda barem uplatama na racun...Istina, jedna porodica nema uopce otvoren racun, ali nesto cemo smisliti da se otvori, pa da im uplati ako neko bude htio, a druga porodica, sa bolesnim djetetom ima racun i na njega se osjecajte slobodnim uplatiti kad god....
Izvinjavam se sto je offtopic, ali prosto nisam mogla da ne napisem ovaj post...Srce mi se slama kad vidim koliko siromasnih ima i prosto covjek ne zna odakle da krene i kako da im pomogne....
Takodjer, sto se tice ovih djecaka za koje pravite akciju, ne bi bilo lose ako bi neko ko ima vremena uzeo njihove papire i pokusao im izganjati tu porodicnu penziju ili barem djeciji dodatak...istina, to nije puno, ali njima ce dobro doci u svakom slucaju...a i njihovo je pravo, zasto im ga uskratiti...
I eto za kraj jos moram napisati da sam preponosna kad vidim da jos uvijek postoje ljudi...
Svaka vam cast svima, respect...
- Vares City
#1078 Re: Haram im bilo.....
Nemoj nam Edisa Boga ti,ima onaj Civa "Ramco"sa Banjevca,radio sa mnom u rudniku u Zenici,razvalio bi sve bez dinamita,...kurty wrote:Ako neko od nas ode u zatvor, zovemo Edisa da rusi zgradu zatvora sa motokultivatorom![]()
![]()
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#1079 Re: Haram im bilo.....
pici wrote:a vidim da je euforija nastala i to pozitiva stroga.....tako treba ,nadam se a i uvjeren sam da ce od ovoga nastati nesto......da kucnem u drvo da zlo i zli ljudi necuju.
Treba se pomagat i druziti to je i poenta nas kao ljudi....vala ko nedodje u nedelju u kafe palma....magarac
Je'l to vazi samo za one u krugu od 1000 km?
- neno68
#1080 Re: Haram im bilo.....
HVALA
HAVANA,lejlatab i ladyblue18

HAVANA,lejlatab i ladyblue18
- bosan
#1081 Re: Haram im bilo.....
Ne bi bilo lose da obuces Zeljin dres .kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
jel ono trbe biti cvjece, drvece , ograda
ili vec ono kad BIK provali???
- Fratris
#1082 Re: Haram im bilo.....
Nemoj dres, to je dziberski. Nego onako fino elegantno sal.bosan wrote:Ne bi bilo lose da obuces Zeljin dres .kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
ili vec ono kad BIK provali???![]()
![]()
- bosan
#1083 Re: Haram im bilo.....
Kao CiroFratris wrote:Nemoj dres, to je dziberski. Nego onako fino elegantno sal.bosan wrote:Ne bi bilo lose da obuces Zeljin dres .kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
![]()
- Svemirco
#1084 Re: Haram im bilo.....
Kako je krenulo, nema te palme pod koju ćemo svi stati u nedjelju

-
teAMICA
#1085 Re: Haram im bilo.....
No sikiriki, ima jedan forumash koji blizu živiSvemirco wrote:Kako je krenulo, nema te palme pod koju ćemo svi stati u nedjelju![]()
![]()
- HAVANA
#1086 Re: Haram im bilo.....
teAMICA wrote:No sikiriki, ima jedan forumash koji blizu živiSvemirco wrote:Kako je krenulo, nema te palme pod koju ćemo svi stati u nedjelju![]()
![]()
![]()
Obzirom da je palma u tom terminu krcata, možda bi trebalo rezervisati jer ako nas puno bude teško da će biti mjesta.
Ako mislite da treba rezervisati mogu ja to uraditi.
Još želim da zahvalim firmi etalon doo na doniranom unior alatu koji će edisu odlično koristiti.
Što se tiče prozora,ne treba kupovati mislim da ja mogu obezbijediti drvene prozore a nadam se i vrata.
Danas ću znati pa javim.
Ne izlazi mi iz glave ni onaj momak(rođak?) od edisa koji je imao infarkt i mislim da treba i njemu pokušati pomoći da bar osposobi sobu za djecu i postavi prozore(imam ih)na sobici.
- HAVANA
#1087 Re: Haram im bilo.....
amrica wrote:kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
ili vec ono kad BIK provali???
dragi kurty, mislim da na tv-i trebas biti uparvo ti, onakav kakav ides na fax, u kafic,... nista specijalno oblacenje, ne ides tamo da glumis nekog drugog nego da pokazes sve nas, a vidio si nasjedan dio. Dosta nam je,i previse, odijela, markiranih, kravata, i slicnog na tv-u, a nikakve koristi od nosaca tih odijela.
Napucaj se pravo,iza ove emisije nijedna ti neće moć odolit.
- maybelline
#1088 Re: Haram im bilo.....
HAVANA wrote:teAMICA wrote:No sikiriki, ima jedan forumash koji blizu živiSvemirco wrote:Kako je krenulo, nema te palme pod koju ćemo svi stati u nedjelju![]()
![]()
![]()
Tako da imamo možda i konekciju i wireless za linkove sa dijasporom.Nisam probao al možda i može,blizu je.
Obzirom da je palma u tom terminu krcata, možda bi trebalo rezervisati jer ako nas puno bude teško da će biti mjesta.
Ako mislite da treba rezervisati mogu ja to uraditi.
Još želim da zahvalim firmi etalon doo na doniranom unior alatu koji će edisu odlično koristiti.![]()
![]()
Što se tiče prozora,ne treba kupovati mislim da ja mogu obezbijediti drvene prozore a nadam se i vrata.
Danas ću znati pa javim.
Ne izlazi mi iz glave ni onaj momak(rođak?) od edisa koji je imao infarkt i mislim da treba i njemu pokušati pomoći da bar osposobi sobu za djecu i postavi prozore(imam ih)na sobici.
Rezervisite, ljudi, mislim da je to najbolje.Eto, Havana, mozes ti to kad si se vec ponudio. A da stavite onaj natpis kao u VF-u, da se mozemo skontati? I by the way, broj li iko koliko nas to ima koji planiramo doci u nedjelju, cisto okvirno barem?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1089 Re: Haram im bilo.....
Kurty, samo se ti zlato nase pojavi, uopste nije bitno u cemubosan wrote:Ne bi bilo lose da obuces Zeljin dres .kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
![]()
- HAVANA
#1090 Re: Haram im bilo.....
mIRCerka wrote:Kurty, samo se ti zlato nase pojavi, uopste nije bitno u cemubosan wrote:Ne bi bilo lose da obuces Zeljin dres .kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
![]()
Bitno je, bitno.
Lijep ,mlad a još u željinom dresu.
Kad se Mimo mogao oženit u dresu ,moš i ti dati izjavu u dresu.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1091 Re: Haram im bilo.....
Kao jedna od South BLue LAdies, ja glasam protiv dresa.HAVANA wrote:Bitno je, bitno.
Lijep ,mlad a još u željinom dresu.![]()
Kad se Mimo mogao oženit u dresu ,moš i ti dati izjavu u dresu.
Bitno je da ne bude cvijetni uzorak, ili previse prugasta majica
Tamno plava ili tamno zelena majica ili kosulja je ok.
- slavkoimamodilera
#1092 Re: Haram im bilo.....
Bordo majica najljepse izgleda na TVu, u plavoj vazda izgledas k'o revizor 
- J.B.Tito
#1093 Re: Haram im bilo.....
Dragi moji "forumovci", sto bi reci nasa novinarka
Ne samo da si mi draga sto je, fakticki, od tvog priloga krenulo ovo, nego i zbog ovog citata si mi draga.
Od sinoc je ovo otislo na jos jednu stranu, ne toliko masovnu, ali se nadam da ce biti ucinka.
teAMICA, ako ne budem ovo dana u Sa, cucemo se da tebi dobacim pare.
Moćni ste, LJUDI, nema moćnijih, mene mi!

Ne samo da si mi draga sto je, fakticki, od tvog priloga krenulo ovo, nego i zbog ovog citata si mi draga.
Svima vama, znanim i neznanim, ukoliko danas budete stucali, to vas ja pominjem što sam neispavan, podbuhlih ociju, ali puna srca zbog spoznaje da postojite - da vas ne pobrajam poimenice, svako od vas je za ustati i pomenuti.istina živa wrote:VOLIM VAS SVE TITA MI![]()
![]()
Od sinoc je ovo otislo na jos jednu stranu, ne toliko masovnu, ali se nadam da ce biti ucinka.
Moćni ste, LJUDI, nema moćnijih, mene mi!
-
teAMICA
#1094 Re: Haram im bilo.....
J.B.Tito wrote:Dragi moji "forumovci", sto bi reci nasa novinarka![]()
Svima vama, znanim i neznanim, ukoliko danas budete stucali, to vas ja pominjem što sam neispavan, podbuhlih ociju, ali puna srca zbog spoznaje da postojite - da vas ne pobrajam poimenice, svako od vas je za ustati i pomenuti.istina živa wrote:VOLIM VAS SVE TITA MI![]()
![]()
Moćni ste, LJUDI, nema moćnijih, mene mi!![]()
meRE konforno, neka tebe Titooo, niš bez tebe
- vox-populi
#1095 Re: Haram im bilo.....
Javite ako bude wireless linkova i ako nekome ne bude mrsko da ponese laptop i kameru, budem online pa da se bar ovako virtuelno upoznamo. Ako ne, nek ste vi sretni i veseli pa se vidimo kad budem dole. Svaka cast svima. Najbolji ste.
- melbaa
#1096 Re: Haram im bilo.....
[/quote]
Takodjer, sto se tice ovih djecaka za koje pravite akciju, ne bi bilo lose ako bi neko ko ima vremena uzeo njihove papire i pokusao im izganjati tu porodicnu penziju ili barem djeciji dodatak...istina, to nije puno, ali njima ce dobro doci u svakom slucaju...a i njihovo je pravo, zasto im ga uskratiti...
[/quote]
Drage moje, dragi moji
Moze li mi neko poslati ovo za ovu porodicnu penziju, dodata... Nisam u toku a mozda mogu pomoci.
Hvala.
[/quote]
Drage moje, dragi moji
Moze li mi neko poslati ovo za ovu porodicnu penziju, dodata... Nisam u toku a mozda mogu pomoci.
Hvala.
-
strongwoman
#1097 Re: Haram im bilo.....
Eh ovako,,,
jucer sam dobila poziv od Nevzete novinarke CD-a gdje je ona izrazila zelju da u emisiji ucestvujemo teAmica i ja (posto je teAmica poslala poziv tj. email Senadu da snimi prilog,, a ja odmah poletila za njom te posaljem i ja molbu,,,).
Misljenja sam da ima ljudi koji su puno vise pomogli i zasluzili da budu u emisiji,,, ali novinarka je insistirala (iako licno mrzim slikanje i kamere,,,,,,,jooooooooooj)....
Ali postujuci ravnopravnost spolova i da ne bi doslo do spolne diskriminacije odlucile smo da idemo,,, a usput da ohrabrimo kurty-a i 5ar5rovic-a...
Eto imala sam obavezu da vas obavijestim..........
jucer sam dobila poziv od Nevzete novinarke CD-a gdje je ona izrazila zelju da u emisiji ucestvujemo teAmica i ja (posto je teAmica poslala poziv tj. email Senadu da snimi prilog,, a ja odmah poletila za njom te posaljem i ja molbu,,,).
Misljenja sam da ima ljudi koji su puno vise pomogli i zasluzili da budu u emisiji,,, ali novinarka je insistirala (iako licno mrzim slikanje i kamere,,,,,,,jooooooooooj)....
Ali postujuci ravnopravnost spolova i da ne bi doslo do spolne diskriminacije odlucile smo da idemo,,, a usput da ohrabrimo kurty-a i 5ar5rovic-a...
- Svemirco
#1098 Re: Haram im bilo.....
Ma ne sekirajte se, nije vas teško gledatilejlatab wrote:Eh ovako,,,
- bosan
#1099 Re: Haram im bilo.....
Kad pocinje CD i moze li se gdje na internetu pogledati ?
- HAVANA
#1100 Re: Haram im bilo.....
lejlata b wrote:Eh ovako,,,
Last edited by HAVANA on 17/04/2009 12:32, edited 1 time in total.