Stadion: Bilino Polje, Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Treba li se stadion dograditi??

Da
334
80%
Ne
84
20%

Total votes: 418

DonVito

#1076 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by DonVito »

Oi wrote:nabavili smo autić :D

Image
Pusti autić kraju.
Nego jeli ono gore skaut na tribini :?
Mustang1

#1077 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Jok ... Mourinho licno :D
Djubre_

#1078 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Kamberovice ima pratece objekte. Samo to je milion. Staza je preuredjena i nabavljena oprema. Za jug i sjever ja procjenjujem 3 mil. Ne moze vise od 1 mil tribina, uzeti betona. Konstrukcija je najvaznija. Milion druga, i izvodjaci i stolice.. wc.. cifra je to covjece.

A ovo 1.7 je izdvojeno za sport u ZDK koliko sam ja procitao. Vlasti su se utisale nakon izbora. Treba ih malo uzburkati.

Sent from my GT-i9001
Eborg

#1079 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Eborg »

Kako je to 1.FC Union Berlin pametno uradio. Fino skupljali sergiju za rekonstrukciju tribina, došli navijači na bauštelu i prihvatili se krampova i lopata i obavili one grube radove sami besplatno. Klub im dao majice i pokoji sendvič i to je to. Bilo je oko 2300 volontera, firme su samo radile ove stručnije i kompleksnije poslove.

Vala i ja bih lopatao na BP ako treba. :)
phillie

#1080 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by phillie »

Eborg wrote: Vala i ja bih lopatao na BP ako treba. :)
Ne treba, ima Almy :D
Konjanik

#1081 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Konjanik »

Eborg wrote:Kako je to 1.FC Union Berlin pametno uradio. Fino skupljali sergiju za rekonstrukciju tribina, došli navijači na bauštelu i prihvatili se krampova i lopata i obavili one grube radove sami besplatno. Klub im dao majice i pokoji sendvič i to je to. Bilo je oko 2300 volontera, firme su samo radile ove stručnije i kompleksnije poslove.

Odlican primjer, fakat treba da se organizuje neka radna akcija slicnog tipa,pozvat onih nekoliko hiljada nezaposlenih navijaca sto i onako imaju viska energije i nek se ispusu uz krampove, lopate,tacke i ostali gradjevinski materijal
Eborg

#1082 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Eborg »

Almy radi sve, ali za pare. Šta bi falilo da malo ispušemo energiju, makar da stolice odvrnemo i očistimo za uhar je.
kamen spoticanja

#1083 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by kamen spoticanja »

Konjanik wrote:
Eborg wrote:Kako je to 1.FC Union Berlin pametno uradio. Fino skupljali sergiju za rekonstrukciju tribina, došli navijači na bauštelu i prihvatili se krampova i lopata i obavili one grube radove sami besplatno. Klub im dao majice i pokoji sendvič i to je to. Bilo je oko 2300 volontera, firme su samo radile ove stručnije i kompleksnije poslove.

Odlican primjer, fakat treba da se organizuje neka radna akcija slicnog tipa,pozvat onih nekoliko hiljada nezaposlenih navijaca sto i onako imaju viska energije i nek se ispusu uz krampove, lopate,tacke i ostali gradjevinski materijal
Ev predlozit cu ja porci akciju...recu da ima par hiljada zainteresovanih za dzabno lopatanje...al nemojte me obrukat pa da vas bude trojica kad se budu lopate dijelile...opet cu mu morat kahvu platiti
Eborg

#1084 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Eborg »

Sto da ne. Da nadje jos sponzore pa Salcinovic uleti sa pokojim cevapom, Dzananovic neka dobaci vode, buregdzije bureka i eto derneka! :mrgreen:
kamen spoticanja

#1085 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Eborg wrote:Sto da ne. Da nadje jos sponzore pa Salcinovic uleti sa pokojim cevapom, Dzananovic neka dobaci vode, buregdzije bureka i eto derneka! :mrgreen:
Reci da bi dzaba jeo i pio :D
Eborg

#1086 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Eborg »

Ja cu sebi od kuce ponijeti, samo daj lopatu u sake! Kad je za Celik nista nije tesko! ;-)
Djubre_

#1087 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

http://www.zenicablog.com/zenica/sport/ ... polju.html

Da malo probudimo temu 8-)

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
GeneralBHF

#1088 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by GeneralBHF »

Drago mi je da mu se svidjelo i ovaj stadion treba zavrsiti da bude 28.000 i dovoljno za nas! Nadam se da ce oni dati neke pare za stadion bar Sjever i Jug!
Eborg

#1089 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Eborg »

Da se radi o bilo kakvim promjenama veće naravi, bio bih uvjeren da će novac dobiti neki od sarajevskih stadiona zbog maksimalnog lobija Sarajlija u NFSBiH. Ovako, s obzirom da se radi o sitnim izmjenama za medije i kamere, vjerovatno bi "Bilino polje" trebalo dobiti taj novac jer je najbolji stadion i u očima UEFA-e te ima manje posla.
Djubre_

#1090 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Huso je vrtirep. Ni jedan sarajevski guzonja mu ne moze politi na ruke. On ga je nanijetio. I on ce ga uraditi siguran sam. Ako nista, do kraja svog mandata. Treba ga u svakom smislu podrzati u tome. Kako ovaj ekspert rece, do 2016 se moraju popraviti uslovi na stadionima. Tako vjerujem da cemo do tada imati ako nista travnjake kvalitetne u pl. A za repku ce biti otimacina..

Volio bih da repka igra na jednom eventualno dva stadiona. Ako bude na tri i vise.. nema od nje nista.. kosevo i bilino. I kraj price.

kamen spoticanja

#1091 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

andr0id wrote:Huso je vrtirep. Ni jedan sarajevski guzonja mu ne moze politi na ruke. On ga je nanijetio. I on ce ga uraditi siguran sam. Ako nista, do kraja svog mandata. Treba ga u svakom smislu podrzati u tome. Kako ovaj ekspert rece, do 2016 se moraju popraviti uslovi na stadionima. Tako vjerujem da cemo do tada imati ako nista travnjake kvalitetne u pl. A za repku ce biti otimacina..

Volio bih da repka igra na jednom eventualno dva stadiona. Ako bude na tri i vise.. nema od nje nista.. kosevo i bilino. I kraj price.

ima prica da ce husin adut za sljedece opstinske izbore upravo biti povecanje kapaciteta bilinog polja ...
Mustang1

#1092 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Pa zar se moze koliko hoces .. Zar nije samo 2 mandata ?
Djubre_

#1093 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Moze i treci ako zadovoljava :lol:

Kod nas sve moze..

Ms iskreno volio bih da ostane.. samo zbog toga sto bih mogao doci neki slijedeci kao neki prethodni.. koji je krao a nije nista dao.. u sustini.. svi su isti na tim pozicijama..

Isto tako bih volio da vlado ostane trener kao amar u zelji.. nema od promjena nista..

Co0l

#1094 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Ma samo proglasi Zenicu gradom ko Tuzlu i umjesto treceg nacelnickog mandata dobije prvi gradonacelnicki :D
kamen spoticanja

#1095 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Mustang1 wrote:Pa zar se moze koliko hoces .. Zar nije samo 2 mandata ?
nacelnik nema ogranicenja mandata
Co0l

#1096 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

kamen spoticanja wrote:
Mustang1 wrote:Pa zar se moze koliko hoces .. Zar nije samo 2 mandata ?
nacelnik nema ogranicenja mandata
Ma nek i nema-ako je dobar ljudima a uz to i bolji od protivkandidata nek ga izaberu kolko god hoce puta.
Mustang1

#1097 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

A ako moze onda je dobro .. Posto 99 % ukoliko ovaj ode doci ce Duvnjak .. E onda smo ... :D (da se ne izrazavam postim) :D
kamen spoticanja

#1098 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Mustang1 wrote:A ako moze onda je dobro .. Posto 99 % ukoliko ovaj ode doci ce Duvnjak .. E onda smo ... :D (da se ne izrazavam postim) :D
duvnjak nece ne sekiraj se...narod jeste truba ali nije toliko mutav
Eborg

#1099 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Eborg »

Ooooj, jeza me prođe kada pomislih na Duvnjaka kao gradonačelnika.
Mustang1

#1100 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Ma gdje nece kad ne bi Smajlovic se kandidovao ovaj bi bio ubijedjen sam .. Ljudi ce glasati za stranku a ne za njega pojedinca .. A jednom prije 3-4 godine sam slusao neku emisiju na radiju i ljudi zovu i hvale Duvnjaka .. Govore da nam treba vise takvih mladih ljudi .. :D Sta seljak zna
Post Reply