Al' kad debili ne kontaju, pa nek samo zamisle da su oni hajrovali od svih onih silnih dresova prodatih po Carsiji, umjesto sto bi raja fus kupovala kupila bi u NS originalni dres, sto znaci dodatna lova za Savez, ali sta papci znaju sta je marketing...
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#1076 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Fakat koji moron moras biti pa ovako nesto napraviti, sjeme im se zatrlo!!!
Jebla vas Legea, cuj reprezentcije CG I Zimbabvea, pa ko da smo zadnja rupa sviejta! FUJ!!!
Al' kad debili ne kontaju, pa nek samo zamisle da su oni hajrovali od svih onih silnih dresova prodatih po Carsiji, umjesto sto bi raja fus kupovala kupila bi u NS originalni dres, sto znaci dodatna lova za Savez, ali sta papci znaju sta je marketing...
-
Chuckie
#1077 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Fakat evo sad trebam u Pariz i ne znam šta kupiti, ma prije ću otići na pijacu nego istrest lovu za onaj shit u
Centrotransu, jer i ona majica sa pijace 100x bolje izgleda nego ovi XXXL origigi dresovi reprezentacije. Ovo je
sramota. Inače kupujem originalne dresove na kitbag.com i kada vidim uvijek nova Nike izdanja Srbije i Hrvatske,
dođe mi da plačem.
Neko je dobro u savezu iskeširo u svoj džep od ovih ugovora sa smećem Legeom.
Centrotransu, jer i ona majica sa pijace 100x bolje izgleda nego ovi XXXL origigi dresovi reprezentacije. Ovo je
sramota. Inače kupujem originalne dresove na kitbag.com i kada vidim uvijek nova Nike izdanja Srbije i Hrvatske,
dođe mi da plačem.
Neko je dobro u savezu iskeširo u svoj džep od ovih ugovora sa smećem Legeom.
-
Chuckie
#1078 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Lud i ponosan wrote:Sponsored Teams
E moj Munibe đe nas uvali.
-
lajkujMe
#1079 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
● Bosnia & Herzegovina National Team Korupcija
● North Korea National Team Totalni siromahi
● Albania National Team Korupcija
● Montenegro National Team Korupcija
● Udinese Football Club - Serie A Korupcija
● Palermo Football Club - Serie A Korupcija
● Catania Football Club - Serie A Korupcija
● Livorno Football Club - Serie A Korupcija
- ReD aka Socijalista
#1080 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
hebem im mame da izvinete...sramota...haaa sunce ti poljubim.lajkujMe wrote:● Bosnia & Herzegovina National Team Korupcija
- quasar
#1081 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Znaju ljudi gdje moze i kako treba. Nemaju milione za sponzorske ugovore, ali imaju nekoliko hiljada za kicenje odgovornih.
Siguran sam da bi bolji sponzor obezbjedio i onu masinicu za ljepljenje imena na dresove, kao i novi komplet za svaku utakmicu.
Siguran sam da bi bolji sponzor obezbjedio i onu masinicu za ljepljenje imena na dresove, kao i novi komplet za svaku utakmicu.
-
sarajevsko_pivo
#1082 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Gledaj samo dresove od Srbije i HR, extra su, svake godine izlaze novi, sve se moze kupiti na internetu, a mi imamo fuj od Legea, trenerke jos ruznije...quasar wrote:Znaju ljudi gdje moze i kako treba. Nemaju milione za sponzorske ugovore, ali imaju nekoliko hiljada za kicenje odgovornih.
Jeli se moze ovaj ugovor sa Legeaom ponistit?
- quasar
#1083 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ne vjerujem. Maheri su to sigurno napisali da je nepoderivo, a ne vrijedi ugovor advokatskih honorara.
jedino ako su nekako prekrsili neku tacku ugovora, onda bi moglo, ali ja nisam pravnik da bi to mogao tacno reci, a svakako niko od nas nije ni vidio ugovor i sta tamo tacno pise.
Ako bi se kojim slucajem kvalifikovali na EP, morali bi ozbiljno razmisliti o novom sponzoru jer je jako bitno promovisati zemlju na najbolji nacin.
Ili pritisnuti Legeu da napravi nesto sto ce biti reprezentativno. Nek ponude 5-10 varijanti.
jedino ako su nekako prekrsili neku tacku ugovora, onda bi moglo, ali ja nisam pravnik da bi to mogao tacno reci, a svakako niko od nas nije ni vidio ugovor i sta tamo tacno pise.
Ako bi se kojim slucajem kvalifikovali na EP, morali bi ozbiljno razmisliti o novom sponzoru jer je jako bitno promovisati zemlju na najbolji nacin.
Ili pritisnuti Legeu da napravi nesto sto ce biti reprezentativno. Nek ponude 5-10 varijanti.
- Edin H.
#1084 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ja jedva cekam masinicuquasar wrote:Znaju ljudi gdje moze i kako treba. Nemaju milione za sponzorske ugovore, ali imaju nekoliko hiljada za kicenje odgovornih.
U Engleskoj svaka malo bolja prodavnica sportske opreme ima masinicu, da o klubovima i ne govorimo.
Nije Legea najgora, ali stvarno ne kontam zasto nisu zainteresirani da poboljsaju, bolje promovisu i olaksaju prodaju svojih proizvoda - kao da je u pitanju neko pranje novca, sta li.
- quasar
#1085 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Nisu oni grdni toliko, sta nas je sve moglo zapasti.
Medjutim niko ne trazi od njih nista. Mogli su traziti specijalni dizajn samo za nasu reprezentaciju, sa npr. slikom BiH u teksturi materijala na ledjima (kao vodeni zig. npr.) Pa unutar toga broj na dresu. Ili stotine tih malih zigova BiH u tkanju. Okovratnik sa zastavom, itd. Sigurno bi prosjecan dizajner mogao cuda smisliti od zute, plave, bijele i trokutica...
Medjutim niko ne trazi od njih nista. Mogli su traziti specijalni dizajn samo za nasu reprezentaciju, sa npr. slikom BiH u teksturi materijala na ledjima (kao vodeni zig. npr.) Pa unutar toga broj na dresu. Ili stotine tih malih zigova BiH u tkanju. Okovratnik sa zastavom, itd. Sigurno bi prosjecan dizajner mogao cuda smisliti od zute, plave, bijele i trokutica...
- M.Laktasenko
#1086 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Bolje je da ne diraju nista, ako krenu mjenati dres igrati cemo u plavozutim dresuquasar wrote:Nisu oni grdni toliko, sta nas je sve moglo zapasti.
- quasar
#1087 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ma ima na forumima predobrih ideja, od talentovanih amatera.
Dres je kao i zastava, treba da bude nesto reprezentativno, cime ces mahati, prepoznavati se.
Dres je kao i zastava, treba da bude nesto reprezentativno, cime ces mahati, prepoznavati se.
-
Chuckie
#1088 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Stvarno koji su to retardi pa ni ne znaju koje bi novce savez zgrno prodajom originalnih npr. adidas dresova.
Ja sam kupio iz zajebancije adidas dres francuske u italiji jer je strava, a najžalosnije je da našeg dresa nemam.
Majku im korumpiranu.

Ja sam kupio iz zajebancije adidas dres francuske u italiji jer je strava, a najžalosnije je da našeg dresa nemam.
Majku im korumpiranu.
-
Eborg
#1089 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
A zar ni oni iz Centrotransa ničemu ne valjaju? 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- M.Laktasenko
#1091 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Jebo reprezentaciju ako ce igrati u plavozutim dresovima.
I neznam koji je im kurac uvijek igrati u plavim dresovima (jos je protiv bjelorusije bilo malo i zutog
) kod kuce kad nam je uvijek bio prvi dres bijel.
I neznam koji je im kurac uvijek igrati u plavim dresovima (jos je protiv bjelorusije bilo malo i zutog
-
Chuckie
- samo_ti
#1093 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ma koliko je to provjereno da ce nam ovi biti sponzori ... ako je tacno, ja podrzavam Munju zbog njegovog potpisivanja ugovora sa Legeom , do 2028. godine !?

-
Chuckie
#1094 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Upalih fotošop 2 minuta

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1095 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
LEGEA vrati se ,sve ti je oprostenosamo_ti wrote:Ma koliko je to provjereno da ce nam ovi biti sponzori ... ako je tacno, ja podrzavam Munju zbog njegovog potpisivanja ugovora sa Legeom , do 2028. godine !?![]()
-
Eborg
#1096 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Pa može li mi iko reći koji je najkvalitetniji/najorginalniji dres dostupan u BiH? Zar onaj u Centrotransu nije? 
- Edin H.
#1097 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Slabo ima brojeva, a pogotovo ne raznih krojeva, onim slim, wide, regular fit itd.Eborg wrote:Pa može li mi iko reći koji je najkvalitetniji/najorginalniji dres dostupan u BiH? Zar onaj u Centrotransu nije?
Zato ako si pivopija
-
Eborg
#1098 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Znači samo XXXL? 
-
Chuckie
#1099 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ima li iko živ pijačarski dres da mi ga uslika izbliza, bijela verzija, očito je bolji od onog originala u centru.
- M.Laktasenko
#1100 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Sto je najbolje: Dres koji prodaje Centrotrans nasa reprezentacija NIKAD nije obuklaEdin H. wrote:Slabo ima brojeva, a pogotovo ne raznih krojeva, onim slim, wide, regular fit itd.Eborg wrote:Pa može li mi iko reći koji je najkvalitetniji/najorginalniji dres dostupan u BiH? Zar onaj u Centrotransu nije?
Zato ako si pivopija![]()