Meni je ovo OK, i bolje da nema nekih velikih naocigled karafeka, vec ima ovih ispod haube pametnih dotezanja.
Ja skontah da ima i neku antenu, sad sta s njom fata...

Cak mislim da mu je ono "tijelo" od celika nije samo takvo da bi bio robusan nego da sad citav taj body radi kao i antena zapravo. Bez da je moras izvlaciti
Bilo kako, ne znam vise sta ce mu sad ovi pljuvaci izmisliti;
Eto sad ima i multitask, foldere, dobru kameru sa obje strane i LED flash, snima i edituje HD video, novi 6-stostrani ziroskop, kostur od nerdzajuceg celika, A4 CPU, lud (LED backlight) "maga-Retina"

display od nekog custom stakla tvrdjeg 30x od plastike (
na ovom videu se vidi kako i od cega je uradjen display), GPS i Bluetooth su svakako tu od ranije... jos hejbet nakih finih karafeka u i onako odlicnom OS-u generalno.
Evo i da hocu ne znam sta da mu smislim ko falinku iskreno...ali i objektivno.
Jer naprimjer prica o flashu nije pitanje sakatosti telefona i Appleove nesposobnosti nego Adobeove blesavosti po tom pitanju, i jedno sto mi pada na pamet bi moglo biti i dalje rucno ne zamjenljiva baterija mada je to stvar o kojoj se treba dôbro informisati i razmisliti prije pljuvanja

Vidi se uostalom na onom videu kolika je baterija i zasto je takva.
Sav taj "ocekivao sam vise" kontekst je malo skakljiva stvar jer nezaboravimo radi se o svakako ludoj napravi, sam 3GS je beton tako da nije jednostavno smisliti konstruktivan nastavak.