Galerija je za pusacedust in the wind wrote:ja nisam na spratu food marketa bila. znam da dole nema fumaranja, poa ako neko zna ima li na spratu, da mi javne
Najbolji restoran u Sarajevu
- semmy
#1076 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
- dust in the wind
#1077 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
jela sam doručak u Mrvici i super je. Ima Deluks doručak i Mrvica (možda još koji, ali nisam upratila)... nisu jeftini. Ali su super. Ovaj Deluks je taman za dvoje. Čak i troje kada je jedno manje gladno. Inače mi se sviđa meni Mrvice, promijenili su nešto od ljetos kada sam zadnji put tamo bila.
-
mad mike
#1078 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kakva je hrana u restoranu Marijin Dvor? i kakve su im cijene ?
- animus
#1079 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
I kod mene je iskakala reklama ali nisam odmah reagovao. U nedjelju je bio riblji meni za cijelu porodicu i mogu samo pohvaliti njihovu ribu. Odlicno sve od ribe do priloga.mali_balon wrote:karanana wrote:jel ko jeo u onom fish fast foodu na chengic vili?
nesto fish and go ili tako nesto.
vidim iskacu mi reklame a vidio sam da su pripremali prostor.
malo sam skeptican kad je u pitanju taj koncept fish fast fooda pa da vidim jel se neko vec otrovo ili je ok riba. na sta mirise? jel na nesto na sta smo se navikli?
I meni na FB iskace reklama za ovu ribu, pa da se pridruzim karanani sa pitanjem, cijene su normalne....
-
lajk
#1080 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Preporuka za veceru pa u pitanju godisnjica..ne puno skupo,normalno 
- Haris033
- drag_gost
#1082 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Nakon godina zivota u tom dijelu grada ne bih nikome preporucio da jede tu. Shvatam da jeste ugodno i sve, ali je li vi znate koliko zohara hoda onim zidovima, s tim sto je taj Epicentrum prakticno u podrumu? Godinama sam to gledao i neka hvala. Ide ljeto, pa obratite paznju.shalla wrote:Ne znam da li ga je neko pominjao ovdje ali onaj Epicentrum (tamo preko puta Beba Kidsa, prije Egipta, DM-a i Sparkasse banke) mi spada u sam vrh "jelske ponude" što bi rek'o Fadil Opančić![]()
Sjedio sam nekoliko puta, štagod sam naručio bilo je haos dobro, stvarno sve pohvale
Inace, od mene preporuka za: https://www.facebook.com/KOD-Punice-413040415558133/
Kod punice, MENI im je fenomenalan. Od snahinih bataka pa na dalje, ali je klopa stvarno dobra.
Teletina KOD PUNICE prica 12 jezika
-
Shon Phon
#1083 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Vidim tamo gdje je bila pizzerija Pekare Edin u Titovoj, treba ponovo da se otvori neka pizzerija, cini mi se da na vratima pise Bambi... A ne znam da li je rijec o novom vlasniku ili....
-
Nepass
#1084 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ta pekara nije ni 2 mjeseca radila, duze su je opremaliShon Phon wrote:Vidim tamo gdje je bila pizzerija Pekare Edin u Titovoj, treba ponovo da se otvori neka pizzerija, cini mi se da na vratima pise Bambi... A ne znam da li je rijec o novom vlasniku ili....
Koji je fazon ulozis lovu u renoviranje, platis kiriju sigurno na bar 6 mjeseci i onda zatvoris za 1-2 mjeseca?
- JanuaryJones
#1085 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Načuh da je uloženo preko 100,000 KM u inventar i fakat mi nije jasno zašto su zatvoriliNepass wrote:Ta pekara nije ni 2 mjeseca radila, duze su je opremaliShon Phon wrote:Vidim tamo gdje je bila pizzerija Pekare Edin u Titovoj, treba ponovo da se otvori neka pizzerija, cini mi se da na vratima pise Bambi... A ne znam da li je rijec o novom vlasniku ili....
Koji je fazon ulozis lovu u renoviranje, platis kiriju sigurno na bar 6 mjeseci i onda zatvoris za 1-2 mjeseca?
-
addy_sa
#1086 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
1.Vinoteka
2.Libertas
3.Image
..... iiiiii naravno "Kod punice" za varijantu "za ponijeti"

2.Libertas
3.Image
..... iiiiii naravno "Kod punice" za varijantu "za ponijeti"
- O'zone
- Globalni moderator
#1087 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pa valjda zato što je skontao da se zajebao sa lokacijom jer pored BBI-a ona pizzerija nije imala šanse.JanuaryJones wrote:Načuh da je uloženo preko 100,000 KM u inventar i fakat mi nije jasno zašto su zatvoriliNepass wrote:Ta pekara nije ni 2 mjeseca radila, duze su je opremaliShon Phon wrote:Vidim tamo gdje je bila pizzerija Pekare Edin u Titovoj, treba ponovo da se otvori neka pizzerija, cini mi se da na vratima pise Bambi... A ne znam da li je rijec o novom vlasniku ili....
- karanana
#1088 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
eno ga otvara pekaru na marin dvoru sada ako se ne varam
- O'zone
- Globalni moderator
#1089 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Vidjoh i ja to negdje dok sam prolazio samo sad da me ubiješ ne mogu da se sjetim koji prostor. čini mi se onaj gdje je bio Fast Food Dvorkaranana wrote:eno ga otvara pekaru na marin dvoru sada ako se ne varam
-
mario001
#1090 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
karanana wrote:jel ko jeo u onom fish fast foodu na chengic vili?
nesto fish and go ili tako nesto.
vidim iskacu mi reklame a vidio sam da su pripremali prostor.
malo sam skeptican kad je u pitanju taj koncept fish fast fooda pa da vidim jel se neko vec otrovo ili je ok riba. na sta mirise? jel na nesto na sta smo se navikli?
Jednom sam narucio to, usamo dostavu rade i kvalitet odgovara cijeni..brza je dostava
-
Shon Phon
#1091 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Amerikanac Steak House, neko bio, probao, jeo?
-
Shon Phon
#1092 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Nije Bambi, nego BimboShon Phon wrote:Vidim tamo gdje je bila pizzerija Pekare Edin u Titovoj, treba ponovo da se otvori neka pizzerija, cini mi se da na vratima pise Bambi... A ne znam da li je rijec o novom vlasniku ili....
-
SSemir
#1093 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
sarajlije, preporucite mi restoran gdje se moze pojesti dobra riba. i kod preporuka uzmite u obzir da nisam iz sarajeva, nemojte neke zavucene 
- dust in the wind
#1094 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Libertas najbolji po meni, nalazi se u Ul. Logavina možda 7 ili 9 broj, ili Luka Sarajevo kod Likovne akademije...SSemir wrote:sarajlije, preporucite mi restoran gdje se moze pojesti dobra riba. i kod preporuka uzmite u obzir da nisam iz sarajeva, nemojte neke zavucene
- karanana
#1095 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
luka u onom sokaku kod meeting pointa.
tisina na chengic vili. tu btw nisam jeo ali sam svjedok dolaska raznoraznih glavesina u taj restoran od komsica do bevande i drugih karinasha, a siguran sam da oni znaju svojoj guzici ugoditi.
magarac je prije bio beton ali sad je bivsi gazda magarca otvorio gore navedenu luku. cak sad ne znam ni radi li magarac, ali nije bio los i kad je ovaj stari gazda otiso, mada je ofalio ali mogo je proci.
i libertas u logavinoj svakako. i tu glaveshine kroje sudbinu naroda uz dalmatinske specijalitete.
tisina na chengic vili. tu btw nisam jeo ali sam svjedok dolaska raznoraznih glavesina u taj restoran od komsica do bevande i drugih karinasha, a siguran sam da oni znaju svojoj guzici ugoditi.
magarac je prije bio beton ali sad je bivsi gazda magarca otvorio gore navedenu luku. cak sad ne znam ni radi li magarac, ali nije bio los i kad je ovaj stari gazda otiso, mada je ofalio ali mogo je proci.
i libertas u logavinoj svakako. i tu glaveshine kroje sudbinu naroda uz dalmatinske specijalitete.
-
SSemir
#1096 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kako za libertas. trebam li se najavit, rezervisati unaprijed? bezze bi mi bilo da sjedim sa dusankom majkic npr 
- vjesticanametli
#1097 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
U tisini su skoljke i prstaci njamiiiii...odlicna klopakaranana wrote:luka u onom sokaku kod meeting pointa.
-
emi_eft
#1098 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Dje vam je ta punica? I ko no pita za restoran Marijin Dvor, preminuh od smijeha 
- perfect_guy
#1099 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kako skontah, tibra stupemi_eft wrote:Dje vam je ta punica? I ko no pita za restoran Marijin Dvor, preminuh od smijeha
- dust in the wind
#1100 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
ne trebaš najčešće.... jer je prazno...sem kada dođu tako te neke ekspedicije u restoranSSemir wrote:kako za libertas. trebam li se najavit, rezervisati unaprijed? bezze bi mi bilo da sjedim sa dusankom majkic npr