Sta bi ti ucinio? Skratio ga za glavu?Lenjinova wrote:Sta bi vi uradili da jednog dana, vas sin dodje i sjedne vas za sto i saopsti: Mama, tata, ja sam derpe????
U Sarajevu protest protiv queer festival
-
VjecitiStudent
#1076 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1077 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Sine bolje da si derpe nego da si silovatelj i koljac...Lenjinova wrote:Sta bi vi uradili da jednog dana, vas sin dodje i sjedne vas za sto i saopsti: Mama, tata, ja sam derpe????
Onaj ko ima dijete zna da svoje dijete voli sta god da ucini ...
-
uroborus
#1078 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Olympus C170 wrote:Nazalost,svijet ide ka propasti!Ovo je samo djelic cega jos ima u svijetu,a ulazak u EU su neminovni ovakvi festivali!sad ce mnogi reci;"Pa sta ce nam takva Europa?"Tacno,ali se vecina nas obicnih smrtnika ne pitamo,a homoseksualci imaju vrlo jak,vrlo jak lobi u svijetu!Strahovito su bogati!A pare sve vrte!Mozemo se samo nadati da nas Bog postedi takvih negativnih misli i djela,a drugima nek je Bog na pomoci!Sve u svemu kad se malo dublje sagleda(ko sto se kaze citati medju redovima),sve je to djelo neke pogane organizacije,mozemo ih nazvati i "Novi svjetski poredak"!?
Neka ti je dragi Bog na pomoci...a zar ove selefije iza kojih stoje sektaski petro-dolari i njihovo laicko tumacenje Kurana i serijata kao i njegovo krivotvorenje nisu dio tog "New World Order-a"
-
ponosna_manjina
#1079 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Pa fakat ljudi, ali ozbiljno, jesmo li stvarno spali na to da se tješimo time da bi i u Banja Luci bilo isto. Jeste li svjesni koje je dno dna ovakva misao. Ovo stoji u ravni sa izjednačavanjem žrtve i zločinca.pape wrote: U pravu si. I u Banja Luci bi bilo isto, ... imaju i oni svoje vehabije, samo se drugacije nazivaju.
Ili ovdašnja napaljena balavurdija koja kači linkove gdje grobari, delije i srbijanske četničke, klerofašističke i neonacističke grupacije rasturaju gay paradu u Beogradu. A ti isti su podržavatelji, pa i učesnici genocida u Srebrenicu, dok su među ljudima u paradi bile organizacije poput Žena u crnom koje su među rijetkima imale hrabrosti devedesetih godina javno i na trgovima govoriti o onome što se zaista dešavalo u Srebrenici. I sada ovi domaći nacionalistički retardi slave one koji su ih klali i proganjaju one koji su se zauzimali za njih kada je bilo najteže. Gdje i ja živim jebote....
-
Lenjinova
#1080 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Cemu poDpitanje? Nemoj da sudis o meni vec mi odgovori na pitanje ako hoces.
-
LSD
#1081 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Heh...Sarajevo šuti na mnogo vece i gore stvari od vehabija,ali sudeci po ovim postovima ispada da su vehabije jedini problem ovog grada ili bar aktuelni problem (što opet nije tacno).perke wrote:aferim Sarajevo, sjedi i suti dok ti vehabije kroje kulturni zivot
sta je iduce...metalci i pankeri? curice u kratkim suknjama? muskarci nepropisne duzine brade?
a ti Sarajevo, suti... e, moj grade
Šta je sa bahatim politicarima koji prijete pred kamerama,profesorima koji primaju mito i tjeraju studentice na sex,narko-dilerima,džeparošima,auto-mafiji,makroima,duševnim bolesnicima koji hodaju ulicama itd.
Šta je sa svakodnevnicom Sarajeva koju vidjamo zadnjih 10 godina??
Što se tad gradjanska svijest ne proziva?... bitno je da smo mi veliki gradjani i modernisti kad su vehabije u pitanju.
-
crni bombarder
#1082 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
....kakve seljačke face.......a ovaj crni, kosica, pored drota, se garant štema u prkno u slobodno vrijeme, tipična gay faca....VjecitiStudent wrote:Jos jednom, za pamcenje, kako hrabre gazije tuku zenu
Pogledajte samo koje zadovoljstvo sija na tim licima
- dalmatinka
#1083 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Da li bi automatski prestao biti moj sin? Ne bi. Što bi to promijenilo? Ništa. Ja sam sretna što moj sin nije huligan, nije nacionalista, rasista, ksenofob, homofob, ponosna sam na njega i biti ću ponosna koga god odabere - curu ili dečka.Lenjinova wrote:Sta bi vi uradili da jednog dana, vas sin dodje i sjedne vas za sto i saopsti: Mama, tata, ja sam derpe????
-
Lenjinova
#1084 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Kakva paljba?
Nego, da li bi sretnija bila da dovede finu djevojcicu ili decka inzinjera?
- dalmatinka
#1085 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Bila bih najsretnija kad bi bila sigurna da je i on sretan, već sam odgovorila.Lenjinova wrote:Kakva paljba?
-
LSD
#1086 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Lenjinova wrote:Kakva paljba?
-
Lenjinova
#1087 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Pa eto, dao sam joj da bira, fina djevocica iz fine familije, a i decko boga mi, koji je dobro zagrijao stolicu.
Jubi sam jubi vaseg sinaaaaaa
ma niste 'tili, marinera
'tili ste momka na svom mistu
'tili ste zeta, inzinjeraaaaaaaa

Jubi sam jubi vaseg sinaaaaaa
ma niste 'tili, marinera
'tili ste momka na svom mistu
'tili ste zeta, inzinjeraaaaaaaa
- KPNCTNJAH
#1088 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Prema ovom sto si ti rekla znaci i sama mislis da to nije normalno jer sto bi mu to govorila... bolje da si peder nego silovatelj i koljac ... znaci biti peder je samo ok ako imas izbor da pored toga budes silovatelj ili koljac ... sto odmah kad neko postavi pitanje da li bi htjeli da imate u porodici homoseksualca vi kazete bolje i to nego da je ubica, pedofil, ratni zlocinac ...mIRCerka wrote:Sine bolje da si derpe nego da si silovatelj i koljac...Lenjinova wrote:Sta bi vi uradili da jednog dana, vas sin dodje i sjedne vas za sto i saopsti: Mama, tata, ja sam derpe????
-
Benighted
#1089 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Genijalno!sveti tamantije wrote:VjecitiStudent wrote:Jos jednom, za pamcenje, kako hrabre gazije tuku zenu
Pogledajte samo koje zadovoljstvo sija na tim licima[/quote
pa na ovom idiotu i pise da je ANIMAL -ŽIVOTINJA
ova slika govori vise nego sve sto se moze napisati na svim forumima.
Nekako razmisljam kako bi trebalo sve ove stvari nekako dokumentovati, pa da za deceniju pogledamo tu "tranziciju" valjda ce stvari biti bolje,bar u Sarajevu,ostatak BiH (osim mozda Tuzle isl. ce ipak ostati dugo na ovome)
- Guevara
#1090 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Slazem se sa LSD-om, bilo je za ocekivati da ce doci do belaja, zato i ne kontam smisao ovog festivala. Bas cisto cackanje mecke. Ali isto tako ove vehabije, to je grupa medvjeda u bukvalnom smislu te rijeci, koji u ime vjere, silom kroje neka pravila. Treba se narod dici i sve to, sav taj sljam mrsnut iz grada.
- perke
#1091 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
istina je to sve... samo, sta cemo uraditi po tom pitanju? imas li neki prijedlog?LSD wrote:Heh...Sarajevo šuti na mnogo vece i gore stvari od vehabija,ali sudeci po ovim postovima ispada da su vehabije jedini problem ovog grada ili bar aktuelni problem (što opet nije tacno).perke wrote:aferim Sarajevo, sjedi i suti dok ti vehabije kroje kulturni zivot
sta je iduce...metalci i pankeri? curice u kratkim suknjama? muskarci nepropisne duzine brade?
Šta je sa bahatim politicarima koji prijete pred kamerama,profesorima koji primaju mito i tjeraju studentice na sex,narko-dilerima,džeparošima,auto-mafiji,makroima,duševnim bolesnicima koji hodaju ulicama itd.
Što se tad gradjanska svijest ne proziva?... bitno je da smo mi veliki gradjani i modernisti kad su vehabije u pitanju.
ja sam pokusao dati svoj na protestima prije par godina ali smo slab odziv imali, ljepse je u basti sjediti i cumurati o tome kako je crnjak u gradu
- Fratris
#1092 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Sve je ovo nalicje jedne te iste medalje. Problemi su samo problemi kad te direktno pogode. Do tad, mani glavu, pasi travu. Vehabije su problem samo kad sramote grad. Korupcija je problem samo kad ti nisi zaustavljen pri pijanoj voznji. Profesori su problem samo kad se tebi to dogadja...itd., itd.LSD wrote:Heh...Sarajevo šuti na mnogo vece i gore stvari od vehabija,ali sudeci po ovim postovima ispada da su vehabije jedini problem ovog grada ili bar aktuelni problem (što opet nije tacno).perke wrote:aferim Sarajevo, sjedi i suti dok ti vehabije kroje kulturni zivot
Tako i sve ovo s festivalom.
- Fratris
#1093 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Znaci, gradjanska prava postoje, ali nemoj ih koristiti ako ce se neko naljutiti?Guevara wrote:Slazem se sa LSD-om, bilo je za ocekivati da ce doci do belaja, zato i ne kontam smisao ovog festivala.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1094 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
namjerno to napisah jer je neki generalni stav da je biti peder biti bolestan i biti na listi za odstrijel...KPNCTNJAH wrote:Prema ovom sto si ti rekla znaci i sama mislis da to nije normalno jer sto bi mu to govorila... bolje da si peder nego silovatelj i koljac ... znaci biti peder je samo ok ako imas izbor da pored toga budes silovatelj ili koljac ... sto odmah kad neko postavi pitanje da li bi htjeli da imate u porodici homoseksualca vi kazete bolje i to nego da je ubica, pedofil, ratni zlocinac ...mIRCerka wrote:Sine bolje da si derpe nego da si silovatelj i koljac...Lenjinova wrote:Sta bi vi uradili da jednog dana, vas sin dodje i sjedne vas za sto i saopsti: Mama, tata, ja sam derpe????
Ja svom sinu zelim zdravlje, zelim 2 ruke 2 noge, sve zube u glavi, IQ iznad 100 a sto se sexa tice, njegov me ne interesuje.
Ono sto cu ga ja nauciti jeste kontracepcija, ono sto cu ga ja nauciti jeste da se redovno kupa i da se brije ispod pazuha da ne bi smrdio ko tvor.
Ostalo je do njega.
-
uroborus
#1095 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Doticna mora da dolazi iz tradicionalne bosnjacke porodice gdje mama postavlja uslove i karakteristike po pitanju buduceg zetaLenjinova wrote:Kakva paljba?
Bolesno
-
Lenjinova
#1096 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Meni jeste ljepse ispijati kafu ili vino, i ne ici na bilo kakve proteste. Zasto? Hocu li ja to nesto promjeniti ako bacim kamen na zgradu vlade ili opalim nogom u u vugla, pedera iz Kopenhagena? Ne vjerujem.
-
LSD
#1097 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
I prošli sistem (mislim na onaj socijalisticki u ex-Yu) nije davao pederima nekakva prava...tj.brinuo se o zaštiti društva i moralnih nacela
Pa fakat su u komunistickim sistemima pederi anatemisani kao otpadnici o društva i morala.
I u USA konzervativnije sredine odmah "zatucaju šejtana ciglom u glavu",tako da ne znam cemu ovolika frka oko pedera i vehabija.
Ali hoce bošnjo u Evropu po svaku cijenu
Pa fakat su u komunistickim sistemima pederi anatemisani kao otpadnici o društva i morala.
I u USA konzervativnije sredine odmah "zatucaju šejtana ciglom u glavu",tako da ne znam cemu ovolika frka oko pedera i vehabija.
Ali hoce bošnjo u Evropu po svaku cijenu
-
Lenjinova
#1098 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Ko je doticna?uroborus wrote:Doticna mora da dolazi iz tradicionalne bosnjacke porodice gdje mama postavlja uslove i karakteristike po pitanju buduceg zetaLenjinova wrote:Kakva paljba?
![]()
![]()
Bolesno
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#1099 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Mozda, .... ali, ..... sacekaj prvo dok ti se rodi, ... pa zakmeci, ... pa mahne rucicama, ....VjecitiStudent wrote:Sta bi ti ucinio? Skratio ga za glavu?Lenjinova wrote:Sta bi vi uradili da jednog dana, vas sin dodje i sjedne vas za sto i saopsti: Mama, tata, ja sam derpe????
- perke
#1100 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Pa imas li ikakvu ideju kako da se promijeni stanje u gradu? Ili je tebi dobro i ovako?Lenjinova wrote:Meni jeste ljepse ispijati kafu ili vino, i ne ici na bilo kakve proteste. Zasto? Hocu li ja to nesto promjeniti ako bacim kamen na zgradu vlade ili opalim nogom u u vugla, pedera iz Kopenhagena? Ne vjerujem.