FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dzipalo_junuz

#1076 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

belafonte wrote:
dzipalo_junuz wrote:
Neelix wrote:Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenost :D ko da namjerno shukate sami sebi :D
Ponavljam. Tesko je to polupismenim osobama objasniti, ali evo bas me zanima zna li iko Engleski od ovih manijaka? Na tribini cijeloj iko? Pa da sjedne i kaze vodjama da se ne ofirate vise brate.

Evo ako nema niko na tribinama Grbavice sa par stepeni zavrsenog kursa Engleskog jezika mozda bi vam Mircerka to mogla objasnit?
jo junuze, nemoj sebe brukati, otkad se engleski pise velikim pocetnim slovom :-) :run: , haj sto seres po strumfovskoj temi ali onda ih tako nepismen pokusavas opismenit, alal vera :skoljka:
Vama je grupa zasnovana na gramatickoj gresci, pametnom dovoljno :run:
belafonte

#1077 Re: FK Zeljeznicar

Post by belafonte »

Pametan ocigledno nisi, cim nisi skonto, iz gore navedene recenice, da sam pitar :oops:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1078 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

dzipalo_junuz wrote:
gang evile suti zivota ti ;)
Peppers

#1079 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

A intelektualaca sto nam drze predavanja. Sve lektori, poligloti, historicari... :-) a sto provaljuju i prcaju, to je posebno izrazeno :lol:
dzipalo_junuz

#1080 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

mIRCerka wrote:
dzipalo_junuz wrote:
gang evile suti zivota ti ;)
Kako si znala da sam ja? :D
mIRCerka

#1081 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

Neelix...
bjese jednom jedna grupa...americka...materinji jezik im ENGLESKI...
zvali su se
NEW KIDS ON THE BLOCK...
http://www.nkotb.com/

Image

Trebamo poslati junuza...da im objasni par stvari za odredjeni clan... :D
The 51st State

#1082 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

taman taki su "the maniaks"....
dzipalo_junuz

#1083 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci... :P
mIRCerka

#1084 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

dzipalo_junuz wrote:"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci... :P
Upravo ti dokazah da moze. :( i sliku ti postirah, nisam ja slikala.
Odredjeni clan se ne koristi ispred akronima...tipa THE OHR...

Ali kakve to veze ima sa FK Zeljeznicar temom?
Nikakve.
Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1085 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Onda vam je pravilna skracenica,kada ste vec toliko navalili na to the, TheM88

A tek o falsifikovanoj godini da ne pricam :D ,jer pojam pojavljivanja navijacke grupe nije kada je nekome pala ideja,nego kada je zakacen zvanicni trans grupe,sto se da primjetiti kod Delija kojima stoji 89,kao godina objedinjena svih grupa na njihovom sjeveru pod nazivom delije,i kada su prvi put zakacili taj transparent.

Ali hajd,faslifikatori sta da se radi..vise sam i navikao na vase lazi i obmane :D :D
LSD

#1086 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Pa taman da je TM99 što se vi toliko sekirate oko rodjedana manijaka...koja patološka opsesija za sve u vezi manijaka i Želje...strašno :shock:
Šibicar

#1087 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Ma kitice znaju sve vezano za klub i navijače koji ih uopšte ne zanimaju :roll: ,a to svaki dan dokazuju svojim postovima na ovoj temi,ali šta da se radi kompleks manje vrijednosti je na djelu,pa ih treba pustiti da se ispušu.Umjesto da energiju usmjere u barenje treba,ne bi li šta konačno "opalili",barem u zimskoj pauzi :D ,ali oni očito više vole provoditi slobodno vrijeme pišući nebuloze o klubu za koji ne navijaju i lafo šukaju nam ga na sve strane... :lol:

horde zla:

Najjača podgrupa - http://www. internet-huligani.ba

Vodje grupe - belissima,dzipalo_junuz,The 51st state,baltazar_khan,Cape...i drugi

Najbrojnije gostovanje - SA-X - podforum sport - tema FK Željezničar

Jedina preokupacija grupe - The Maniacs,FK Željezničar i sve vezano za njih

:D :lol:
elSaik

#1088 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

dzipalo_junuz wrote:"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci... :P
Dabome da nemože.
elSaik

#1089 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Kopf an Kopf rennen, što bi Nijemci rekli...

1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(38 Posts / 29.46% of user’s posts)

2. Ćiro ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(42 Posts / 26.25% of user’s posts)

3. džipalo_junuz ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(48 Posts / 25.00% of user’s posts)
Peppers

#1090 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

To su ta tri komicara koji nas ubise svojim prcanjem na forumu. Zajebali su Carlosa Mencia, Pabla Francisca i Freddya Sotta u Three Amigosa :lol:

Ozbiljno im predlazem, s obzirom da im tako dobro ide ovo prcanje, da razmisle o ideji da skupljaju i objave sve "duhovite opaske" sa ove teme, pa milione bi uzeli :-)
LSD

#1091 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

ćiro wrote:
Peppers wrote:To su ta tri komicara koji nas ubise svojim prcanjem na forumu. Zajebali su Carlosa Mencia, Pabla Francisca i Freddya Sotta u Three Amigosa :lol:

Ozbiljno im predlazem, s obzirom da im tako dobro ide ovo prcanje, da razmisle o ideji da skupljaju i objave sve "duhovite opaske" sa ove teme, pa milione bi uzeli :-)
Dovoljno je samo da se javimo ovdje i onda počinje lavina komentara tipa: šta će te vi ovdje, kompleksaši, njanje, udbaši, ovo je naša tema, imate svoju temu, mama, pape,... Ne znam što vam smetaju komentari drugih navijača, jer tema je fk zeljezničar i nije naglašeno da je samo za njegove navijače. Nemam namjeru da prcam, naprotiv pokušavam da budem konstruktivan.
pokušavaš biti konstruktivan,jel :mrgreen: :lol: ...hajd da i to cudo vidimo,pa da nas neki meteor opali.
Peppers

#1092 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

ćiro wrote:
Peppers wrote:To su ta tri komicara koji nas ubise svojim prcanjem na forumu. Zajebali su Carlosa Mencia, Pabla Francisca i Freddya Sotta u Three Amigosa :lol:

Dovoljno je samo da se javimo ovdje i onda počinje lavina komentara tipa: šta će te vi ovdje, kompleksaši, njanje, udbaši, ovo je naša tema, imate svoju temu, mama, pape,... Ne znam što vam smetaju komentari drugih navijača, jer tema je fk zeljezničar i nije naglašeno da je samo za njegove navijače. Nemam namjeru da prcam, naprotiv pokušavam da budem konstruktivan.
OK, drago mi je sto se brines za nas klub i svojom konstruktivnoscu zelis da nam pomognes. Predlazem ti da svu svoju konstruktivnost preusmjeris u rjesavanje problema u svom klubu. Mi cemo se vec nekako snaci sa nasim ;-)
Baltazar_khan

#1093 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Štrumfovi, kapak!

Image

Image
rumenige_brajtner

#1094 Re: FK Zeljeznicar

Post by rumenige_brajtner »

prvo zdravica bolesnih, onda govor mutavih...
LSD

#1095 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

a slike su presmiješne...mene bi bilo stid ovo postaviti...kako se ofirni sa ovim slikama.
odvijac

#1096 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

Lakat Jebić wrote:
Cape wrote:
LSD wrote: Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.
Ma kakav elSaik...ti si naš idol :mrgreen: u to budi siguran :-)
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!! :mrgreen:
:dance:
Vama znači inponira što većina dolazi ovdje da vam se smije i šprda sa vama... :mrgreen:

Čudna ste vi sorta...kako ide ona: Da vas nema trebalo bi vas izmisliti :lol:
kad već imaš običaj da glumiš lektora na ovoj temi, kaže se imponira, a ne inponira ;-)
kolega cape,kako komentarises ovaj suk,tanak si mi brate dragi,a puno se lupas u prsa sa tom pismenoscu..
Peppers

#1097 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Jos jedan jako bitan detalj sa ovih slika, a to je brojnost. Sreca pa jos niste postavili slike sjevera sa istog derbija jer je ta tribina jos ljepse izgledala :lol:
elSaik

#1098 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

rumenige_brajtner wrote:

prvo zdravica bolesnih, onda govor mutavih...
Puno zvanica poletnih, pomenimo neke od njih... :thumbup: Odličan muzički ukus... :mrgreen:
LSD

#1099 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Ne postavljajte im nikakva pitanja (posebno ne Cape-u) eto ih odmah ko orci i onda opet valja citati ona infantilna glupiranja i ponavljanja...e onda cete vi ko fol njih tjerati i tako u krug...ovdje se ne zna ciji je u cijoj.
Nema njima nikakvih pitanja ako se furamo na ekologiju na ovoj temi.
elSaik

#1100 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

LSD wrote:Ne postavljajte im nikakva pitanja (posebno ne Cape-u) eto ih odmah ko orci i onda opet valja citati ona infantilna glupiranja i ponavljanja...e onda cete vi ko fol njih tjerati i tako u krug...ovdje se ne zna ciji je u cijoj.
Nema njima nikakvih pitanja ako se furamo na ekologiju na ovoj temi.
Pik ja Legolas... :oops:

edit:
U ovom kontekstu...
elSaik wrote: 1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(38 Posts / 29.46% of user’s posts)

2. Ćiro ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(42 Posts / 26.25% of user’s posts)

3. džipalo_junuz ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(48 Posts / 25.00% of user’s posts)