Vama je grupa zasnovana na gramatickoj gresci, pametnom dovoljnobelafonte wrote:jo junuze, nemoj sebe brukati, otkad se engleski pise velikim pocetnim slovomdzipalo_junuz wrote:Ponavljam. Tesko je to polupismenim osobama objasniti, ali evo bas me zanima zna li iko Engleski od ovih manijaka? Na tribini cijeloj iko? Pa da sjedne i kaze vodjama da se ne ofirate vise brate.Neelix wrote:Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenostko da namjerno shukate sami sebi
Evo ako nema niko na tribinama Grbavice sa par stepeni zavrsenog kursa Engleskog jezika mozda bi vam Mircerka to mogla objasnit?![]()
, haj sto seres po strumfovskoj temi ali onda ih tako nepismen pokusavas opismenit, alal vera
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dzipalo_junuz
#1076 Re: FK Zeljeznicar
- belafonte
#1077 Re: FK Zeljeznicar
Pametan ocigledno nisi, cim nisi skonto, iz gore navedene recenice, da sam pitar 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1078 Re: FK Zeljeznicar
gang evile suti zivota tidzipalo_junuz wrote:
Vama je grupa zasnovana na gramatickoj gresci, pametnom dovoljno
- Peppers
#1079 Re: FK Zeljeznicar
A intelektualaca sto nam drze predavanja. Sve lektori, poligloti, historicari...
a sto provaljuju i prcaju, to je posebno izrazeno 
- dzipalo_junuz
#1080 Re: FK Zeljeznicar
Kako si znala da sam ja?mIRCerka wrote:gang evile suti zivota tidzipalo_junuz wrote:
Vama je grupa zasnovana na gramatickoj gresci, pametnom dovoljno
-
mIRCerka
#1081 Re: FK Zeljeznicar
Neelix...
bjese jednom jedna grupa...americka...materinji jezik im ENGLESKI...
zvali su se
NEW KIDS ON THE BLOCK...
http://www.nkotb.com/

Trebamo poslati junuza...da im objasni par stvari za odredjeni clan...
bjese jednom jedna grupa...americka...materinji jezik im ENGLESKI...
zvali su se
NEW KIDS ON THE BLOCK...
http://www.nkotb.com/

Trebamo poslati junuza...da im objasni par stvari za odredjeni clan...
-
The 51st State
#1082 Re: FK Zeljeznicar
taman taki su "the maniaks"....
- dzipalo_junuz
#1083 Re: FK Zeljeznicar
"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci... 
-
mIRCerka
#1084 Re: FK Zeljeznicar
Upravo ti dokazah da moze.dzipalo_junuz wrote:"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci...
Odredjeni clan se ne koristi ispred akronima...tipa THE OHR...
Ali kakve to veze ima sa FK Zeljeznicar temom?
Nikakve.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1085 Re: FK Zeljeznicar
Onda vam je pravilna skracenica,kada ste vec toliko navalili na to the, TheM88
A tek o falsifikovanoj godini da ne pricam
,jer pojam pojavljivanja navijacke grupe nije kada je nekome pala ideja,nego kada je zakacen zvanicni trans grupe,sto se da primjetiti kod Delija kojima stoji 89,kao godina objedinjena svih grupa na njihovom sjeveru pod nazivom delije,i kada su prvi put zakacili taj transparent.
Ali hajd,faslifikatori sta da se radi..vise sam i navikao na vase lazi i obmane

A tek o falsifikovanoj godini da ne pricam
Ali hajd,faslifikatori sta da se radi..vise sam i navikao na vase lazi i obmane
-
LSD
#1086 Re: FK Zeljeznicar
Pa taman da je TM99 što se vi toliko sekirate oko rodjedana manijaka...koja patološka opsesija za sve u vezi manijaka i Želje...strašno 
- Šibicar
#1087 Re: FK Zeljeznicar
Ma kitice znaju sve vezano za klub i navijače koji ih uopšte ne zanimaju
,a to svaki dan dokazuju svojim postovima na ovoj temi,ali šta da se radi kompleks manje vrijednosti je na djelu,pa ih treba pustiti da se ispušu.Umjesto da energiju usmjere u barenje treba,ne bi li šta konačno "opalili",barem u zimskoj pauzi
,ali oni očito više vole provoditi slobodno vrijeme pišući nebuloze o klubu za koji ne navijaju i lafo šukaju nam ga na sve strane...
horde zla:
Najjača podgrupa - http://www. internet-huligani.ba
Vodje grupe - belissima,dzipalo_junuz,The 51st state,baltazar_khan,Cape...i drugi
Najbrojnije gostovanje - SA-X - podforum sport - tema FK Željezničar
Jedina preokupacija grupe - The Maniacs,FK Željezničar i sve vezano za njih

horde zla:
Najjača podgrupa - http://www. internet-huligani.ba
Vodje grupe - belissima,dzipalo_junuz,The 51st state,baltazar_khan,Cape...i drugi
Najbrojnije gostovanje - SA-X - podforum sport - tema FK Željezničar
Jedina preokupacija grupe - The Maniacs,FK Željezničar i sve vezano za njih
-
elSaik
#1088 Re: FK Zeljeznicar
Dabome da nemože.dzipalo_junuz wrote:"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci...
-
elSaik
#1089 Re: FK Zeljeznicar
Kopf an Kopf rennen, što bi Nijemci rekli...
1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(38 Posts / 29.46% of user’s posts)
2. Ćiro ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(42 Posts / 26.25% of user’s posts)
3. džipalo_junuz ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(48 Posts / 25.00% of user’s posts)
1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
FK Zeljeznicar
FK Zeljeznicar
- Peppers
#1090 Re: FK Zeljeznicar
To su ta tri komicara koji nas ubise svojim prcanjem na forumu. Zajebali su Carlosa Mencia, Pabla Francisca i Freddya Sotta u Three Amigosa
Ozbiljno im predlazem, s obzirom da im tako dobro ide ovo prcanje, da razmisle o ideji da skupljaju i objave sve "duhovite opaske" sa ove teme, pa milione bi uzeli
Ozbiljno im predlazem, s obzirom da im tako dobro ide ovo prcanje, da razmisle o ideji da skupljaju i objave sve "duhovite opaske" sa ove teme, pa milione bi uzeli
-
LSD
#1091 Re: FK Zeljeznicar
pokušavaš biti konstruktivan,jelćiro wrote:Dovoljno je samo da se javimo ovdje i onda počinje lavina komentara tipa: šta će te vi ovdje, kompleksaši, njanje, udbaši, ovo je naša tema, imate svoju temu, mama, pape,... Ne znam što vam smetaju komentari drugih navijača, jer tema je fk zeljezničar i nije naglašeno da je samo za njegove navijače. Nemam namjeru da prcam, naprotiv pokušavam da budem konstruktivan.Peppers wrote:To su ta tri komicara koji nas ubise svojim prcanjem na forumu. Zajebali su Carlosa Mencia, Pabla Francisca i Freddya Sotta u Three Amigosa![]()
- Peppers
#1092 Re: FK Zeljeznicar
OK, drago mi je sto se brines za nas klub i svojom konstruktivnoscu zelis da nam pomognes. Predlazem ti da svu svoju konstruktivnost preusmjeris u rjesavanje problema u svom klubu. Mi cemo se vec nekako snaci sa nasimćiro wrote:Dovoljno je samo da se javimo ovdje i onda počinje lavina komentara tipa: šta će te vi ovdje, kompleksaši, njanje, udbaši, ovo je naša tema, imate svoju temu, mama, pape,... Ne znam što vam smetaju komentari drugih navijača, jer tema je fk zeljezničar i nije naglašeno da je samo za njegove navijače. Nemam namjeru da prcam, naprotiv pokušavam da budem konstruktivan.Peppers wrote:To su ta tri komicara koji nas ubise svojim prcanjem na forumu. Zajebali su Carlosa Mencia, Pabla Francisca i Freddya Sotta u Three Amigosa![]()
- Baltazar_khan
#1093 Re: FK Zeljeznicar
Štrumfovi, kapak!

- rumenige_brajtner
#1094 Re: FK Zeljeznicar
dzipalo_junuz wrote:"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci...
prvo zdravica bolesnih, onda govor mutavih...
-
LSD
#1095 Re: FK Zeljeznicar
a slike su presmiješne...mene bi bilo stid ovo postaviti...kako se ofirni sa ovim slikama.
- odvijac
#1096 Re: FK Zeljeznicar
kolega cape,kako komentarises ovaj suk,tanak si mi brate dragi,a puno se lupas u prsa sa tom pismenoscu..Lakat Jebić wrote:kad već imaš običaj da glumiš lektora na ovoj temi, kaže se imponira, a ne inponiraCape wrote:LSD wrote: Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.
Ma kakav elSaik...ti si naš idolu to budi siguran
![]()
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!!![]()
Vama znači inponira što većina dolazi ovdje da vam se smije i šprda sa vama...![]()
Čudna ste vi sorta...kako ide ona: Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
- Peppers
#1097 Re: FK Zeljeznicar
Jos jedan jako bitan detalj sa ovih slika, a to je brojnost. Sreca pa jos niste postavili slike sjevera sa istog derbija jer je ta tribina jos ljepse izgledala 
-
elSaik
#1098 Re: FK Zeljeznicar
Puno zvanica poletnih, pomenimo neke od njih...rumenige_brajtner wrote:dzipalo_junuz wrote:"The" se nemoze pisati u skracenici i tacka. Pitaj svoju profesoricu engleskog mirci...
prvo zdravica bolesnih, onda govor mutavih...
-
LSD
#1099 Re: FK Zeljeznicar
Ne postavljajte im nikakva pitanja (posebno ne Cape-u) eto ih odmah ko orci i onda opet valja citati ona infantilna glupiranja i ponavljanja...e onda cete vi ko fol njih tjerati i tako u krug...ovdje se ne zna ciji je u cijoj.
Nema njima nikakvih pitanja ako se furamo na ekologiju na ovoj temi.
-
elSaik
#1100 Re: FK Zeljeznicar
Pik ja Legolas...LSD wrote:Ne postavljajte im nikakva pitanja (posebno ne Cape-u) eto ih odmah ko orci i onda opet valja citati ona infantilna glupiranja i ponavljanja...e onda cete vi ko fol njih tjerati i tako u krug...ovdje se ne zna ciji je u cijoj.
edit:
U ovom kontekstu...
elSaik wrote: 1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
FK Zeljeznicar
FK Zeljeznicar