Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
karanana

#1076 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

pipi7 wrote:
1972 wrote:Čestitke travničanima na poštenoj i muškoj igri i da je ovakva ekipa (za razliku od prethodne dvije) uzela bod ili sva tri ne bi mi bilo sekunde krivo !
Mi loši, al dosta smo i mi dobri bili a nigdje bodova :D

PS. Evo snimak na Vogošći - MadMax :skoljka: :thumbup:
pridružujem se ovom komentaru. igrači travnika se nisu valjali po terenu i kada su imali razloga za to. kad se sjetim slobode i veleža i izležavanja po terenu pola drugog poluvremena :x

ovo pricate sada jer ste uzeli 3 boda za razliku od tekmi protiv slobode i veleza. da je i sinoc kojim slucajem ostalo 1:1, svi bi govorili o valjanju travnicana o zadrzavanju igre i sl. koju su btw. prema mojim informacijama radili cak i u prvom poluvremenu.

mislim, ne razumijem sta ste se vise navalili na valjanje velezovih igraca. najvise se valjao hadzija od 85 do 88-9 minute, i sa opravdanjem, covjek je zbog povrede i preskocio iducu utakmicu. i sudija je produzio tekmu 5-6 minuta. a ne znam zasto vam je neko sem vas samih kriv sto ste fulili penal i imali jos par 100%-tnih sansi koje niste iskoristili.
Elvo

#1077 Re: FK Sarajevo

Post by Elvo »

Djeco neserite ba o Cali kada pojma nemate !!! I sa defanzivnoj postavi ( koja nemora znaciti da< je takva kada igras sa pojacanom sredinom) ,igraci su protiv Slobode i Veleza napravili 5-6 zicera i sta sad ...jel Cala treba te lopte sa 2-3 metra poslati u mrezu ??? Sa svakom postavom sto je Cala izveo na teren,mi smo naseg protivnika nadigrali i to debelo !!! CAK I ONE U EVROPI KOJI KOSTAJU 20-30 PUTA VISE OD NAS !!!

Ovaj gore "znalac" koji pise, da su samo igraci zasluzni za dobar uspjeh u evropi,jer su dali zadnji atom snage od sebe...tebe pitam ja,sta ti mislis ko je bio taj,koji je njih spremao da imaju te atome ???

POKLOPI TE SE "PLACENICI" HUSREFA I PUSTITE CALU NA MIRU !!!
belissima

#1078 Re: FK Sarajevo

Post by belissima »

Baljak je Cali i ostalima iz te generacije donosio cigare,cokolade...sad je Baljak "sef" Cali...treba i jednog i drugog otjerati...Calu zbog toga sto je previse staromodan(sta ima veze sto je bolesnik Sarajeva,i ja sam,je li mogu i ja biti trener???)...a ovog drugog sto je lopov...
shalla

#1079 Re: FK Sarajevo

Post by shalla »

Elvo wrote:Djeco neserite ba o Cali kada pojma nemate !!! I sa defanzivnoj postavi ( koja nemora znaciti da< je takva kada igras sa pojacanom sredinom) ,igraci su protiv Slobode i Veleza napravili 5-6 zicera i sta sad ...jel Cala treba te lopte sa 2-3 metra poslati u mrezu ??? Sa svakom postavom sto je Cala izveo na teren, mi smo naseg protivnika nadigrali i to debelo !!! CAK I ONE U EVROPI KOJI KOSTAJU 20-30 PUTA VISE OD NAS !!!

Ovaj gore "znalac" koji pise, da su samo igraci zasluzni za dobar uspjeh u evropi,jer su dali zadnji atom snage od sebe...tebe pitam ja,sta ti mislis ko je bio taj,koji je njih spremao da imaju te atome ???

POKLOPI TE SE "PLACENICI" HUSREFA I PUSTITE CALU NA MIRU !!!
Prvi bold - presmiješna izjava
Drugi bold - Šef stručnog štaba sigurno ne

Da ne ulazimo u prepirke, uopšte nemam svog favorita, nije to niti Husref niti Čala niti peti-deseti, čak štaviše mislim da Čala radi fin posao samo mu fali malo više hrabrosti i odvažnosti ali pobogu dajte malo realnosti u svojim izjavama...
pipi7

#1080 Re: FK Sarajevo

Post by pipi7 »

ćiro wrote:
karanana wrote:
ovo pricate sada jer ste uzeli 3 boda za razliku od tekmi protiv slobode i veleza. da je i sinoc kojim slucajem ostalo 1:1, svi bi govorili o valjanju travnicana o zadrzavanju igre i sl. koju su btw. prema mojim informacijama radili cak i u prvom poluvremenu.

mislim, ne razumijem sta ste se vise navalili na valjanje velezovih igraca. najvise se valjao hadzija od 85 do 88-9 minute, i sa opravdanjem, covjek je zbog povrede i preskocio iducu utakmicu. i sudija je produzio tekmu 5-6 minuta. a ne znam zasto vam je neko sem vas samih kriv sto ste fulili penal i imali jos par 100%-tnih sansi koje niste iskoristili.
Ne može niko govoriti o valjanju igrača Travnika kad se to jednostavno nije dogodilo, a za razliku od Slobode i Veleža kod kojih je jedan od osnovnih elemenata taktike za gostovanje: valjanje, zadržavanje i svaki drugi oblik opstrukcije igre.

upravo tako! hadžiđulbić je ležao "povrijeđen" u golu od 87 do 91 minute!
Fordas

#1081 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Cala treba ostati, sve osim toga bi bila katastrofa. mozda jedino ciro b. :thumbup:
karanana

#1082 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

pipi7 wrote:
ćiro wrote:
karanana wrote:

Ne može niko govoriti o valjanju igrača Travnika kad se to jednostavno nije dogodilo, a za razliku od Slobode i Veleža kod kojih je jedan od osnovnih elemenata taktike za gostovanje: valjanje, zadržavanje i svaki drugi oblik opstrukcije igre.

upravo tako! hadžiđulbić je ležao "povrijeđen" u golu od 87 do 91 minute!
.....i, kao sto rekoh, tekma produzena 6 minuta. covjek propustio sljedecu tekmu protiv laktasa, shepo i jedva hodao, prema tome ne znam zasto rijec povrijedjen u znacima navoda.
rota_laz

#1083 Re: FK Sarajevo

Post by rota_laz »

Ja ne kontam koga dovesti ako čala ode.. pa imali smo nekoliko eksperimenata - "trofejne trenere poput Šenera". Čovjeka otjerat nakon ovakvih igara u Evropi je van pameti. Treba mu pustiti na taj račun makar polusezonu, pa ako bude tanko, onda nešta mijenjat, iako ne znam šta, jbg. Čelzi uze Anćelotija tako da ostadosmo kratkih rukava

Ni ja nisam oduševljen Janjošom, kad ga čovjek sluša i gleda ne bi mu dao da vodi dječiji hor. Ali, šta god da je uradio, ili nije uradio, a da dobijemo spartak, helsi-nešta i haman klepimo one cigane dovoljan je razlog da ga se ne dira, bar zasad.
van Basten

#1084 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

najbitnije je da se pobijedilo sinoć... poslije fizičkog i, još više, psihičkog sloma zadnjih dana, nije bilo ni za očekivati neku lepršavost. Ja sam se iskreno pribojavao ove utakmice, valjalo se vratiti poslije Cluja.
Sada iskoristiti pauzu da se ekipa osvježi, "galvanizirati" je maksimalno, i onda u deranje po našoj ligi.
P.S. Kada se igra zaostala sa Olimpikom? Jeli 07.09.?
slucajan

#1085 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Ja se ne bih uopste bunio da smo i protiv Slobode i Veleza igrali jednako lose kao sinoc, a da smo uzeli po 3 boda.
Splet okolnosti je takav da se ne moze ni ocekivati da nakon 6 evropskih utakmica u kojima su igraci dali i vise od 100% sa lakocom pobijedi bilo ko, pa barem to bio i Travnik.

Rezultatom sam zadovoljan. Ocekujem pobjede i protiv Olimpika i Laktasa i povratak u sami vrh, gdje nam je realno i mjesto. Bez obzira za relativno oskudan igracki kadar, i onih 13-14 igraca je dovoljno za ovu cirkus konkurenciju u "Premijer" ligi. Uz oporavljenog Skoru, mislim da Evropa naredne sezone nece doci u pitanje, zivi bili pa vidjeli.

Sto se Cale tice, naravno da snosi veliki dio zasluga za uspjeh u Evropi gdje je relativno defanzivna taktika protiv ekipa koje su igrale dosta otvoreno i mogla proci. Na tome mu skidam kapu. Ali to ne ide sa ekipama koje na AFH igraju u formaciji 7-3-0. Tako da bih ja volio vidjeti nekoga drugog na klupi. Jer uz onakvu postavku igre mi necemo do kraja sezone nikome dati vise od 2 gola.

Za Husrefa sam uvijek, jer je on za mene No1 i uvijek ce ostati ili cak i Faruka Hadzibegica, svakako je izjavio da se vraca u klub, zasto ne odmah :thumbup:
lolo_lolo

#1086 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

u 12 sati je bilo izvlacenje kupa
jel ima neko informaciju ko je prvi protivnik?
KPNCTNJAH

#1087 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

lolo_lolo wrote:u 12 sati je bilo izvlacenje kupa
Radnik Hadzici na AFH :-D
kijameta

#1088 Re: FK Sarajevo

Post by kijameta »

Magarece_godine wrote:Cala je veliki krivac sto je Sarajevo doguralo u Europi dokle jeste. Sve ove momke koji trenutno igraju za Sarajevo su imali Arapovic i Bajramovic na pocetku prosle sezone, plus jos neki igraci (Rascic, Pandza ... ) Cala je od nista napravio nesto! To je cinjenica. Kazete forsira Dudu. Pa dobro ko ce nam igrati ? Za dudu sam barem cuo, za ove sto su sjedili na klupi i nisam bas (Nail Sehic , ili kako vec ??? ko je taj igrac ? Junior neki ? )
Istina je da je Husref imao bolje rezultate dok je vodio Sarajeva, ali husref je imao strasne igrace, puno kvalitetnije (necu reci namjerno bolje) od ovih koje Sarajevo ima danas. Milosevic, Muharemovic, Mackic...
Calu treba ostaviti, zaista ne vidim razlog zasto tjerati covjeka koji ima rezultat. I ta "kukavicka" igra koju spominjete. Mozete li se zapitati ko su napadaci Sarajeva ? Pravi, klasicni spic igraci koje Sarajevo u ovom momentu ima ? Ko su oni ? Avdic i Jahovic. Ima li jos neki ? Skoro je povrijedjen. Mozda bi veceras Cala igrao sa Avdicem i Jahovicem u vrhu, ali Avdic je ostao u svlacionici na poluvremenu nakon sto je dobio jedan udarac u glavu.
A otvoreno igrati protiv europskih ekipa je ludost. Pa i u defanzivnoj taktici na momente su se poigravali s nasom odbranom i nosale su nas vile (sjetite se Helsinborga na pocetku utakmice, pa i Cluja prvih dvadeset minuta sta su ljudi radili nasoj "defanzivi").
Ne bih da ispadne da branim Calu. Ali cinjenice su tu. Covjek je od nista napravio nesto TACKA
:thumbup: :thumbup:
Upravo tako,igracki kadar koji Sarajevo posjeduje je NULA i Calini rezultati sa njima su za svaki respekt. Sasvim je nepotrebno kada neko krene pretumbavati onih par polu-igraca sto mi imamo,tamo-vamo,ovaj bi trebao ovo a onaj ono.Vecina njih,osim 3-4 bi trebali u Olimpiku zavrsiti,jer su totalno netalentirani i totalno neperspektivni. Ovo sto je Cala postigao sa njima je cudo. Mada ne branim ja Calu,Sarajevo je na prvom mjestu i Sarajevu treba puno,puno bolji trener od Cale.Naprimjer Matheus ili Ciro ili neki drugi internacionalni trener,koji iza sebe ima uspjehe i koji je u rangu da trenira barem klubove bivse 'velike cetvorke' ali sta mislite kada ce baljci i merdanovici od svoga tala otkinuti da nam plate takvoga trenera.Odgovor je isti kao i za nabavku igraca-NIKADA. A ako neko misli da je Husref Musemic advekatna zamjena za Calu,taj je presmijesan.Cala je profesor fudbala za Musemica. To sto je Musemic ostar sa igracima i uspije da im nametne disciplinu je za svaku pohvalu,medzutim i ja na radnom mjestu a i svojoj djeci uspjesno namecem disciplinu,sto me uopste ne cini nogometnim trenerom. Uostalom i moje misljenje i misljenje drugih forumasa nije mjerilo,mjerilo je cijana na nogometnom trzistu a znamo kakva je Musemiceva cijena i kolika je potraznja za njim.
Mislim da smo jucerasnjom pobjedom ipak prevazisli krizu i savladali rezultatski imperativ i da ce u nastavku biti manji pritisak na ekipi i treneru. Takodze poslije pauze u tim se vraca najbolji igrac i najveca zvijezda BiH premier lige,jedini pravi igrac kojega imamo,covjek koji na trzistu vrijedi kao pola ekipe Sarajeva a prakticno na terenu vrijedi triputa kao oni,jer sa njim je sve drugacije,ko ne vjeruje,neka se sjeti Sarajeva iz prosle jeseni i Sarajeva iz proslog proljeca-SKORO .
Tako da mislim da poslije prekida krecemo u lov na Borac i Velez,mada po prikazanom Velez i nije opasnost,zasad ih vile nosaju a njihov pad je neminovan. Mada trebamo ostvariti dobre rezultate u mecevima sa Zrinjskim i zeljeznicarom.Zrinjski je kvalitetan i uticajan a zeljeznicari su usli u velike talove sa sudijama(dominkovici i kompanija) i od njih se svemu moze nadati.
Last edited by kijameta on 01/09/2009 14:28, edited 1 time in total.
karanana

#1089 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

kijameta wrote:mada po prikazanom Velez i nije opasnost,zasad ih vile nosaju a njihov pad je neminovan......
znam da nije tema, ali bih volio da znam koji su te pokazatelji igre u prvih 5 kola uputili na ovaj dio izjave? mozda sam zaslijepljen fanatichnoschu pa ne vidim nesto.
lolo_lolo

#1090 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

KPNCTNJAH wrote:
lolo_lolo wrote:u 12 sati je bilo izvlacenje kupa
Radnik Hadzici na AFH :-D
ja mislim da smo mi vec igrali sa njima jednom u ovoj fazi kupa
u gostima dobili 3-1
samo nek nije neki jaci protivnik,bilo bi svega
Fordas

#1091 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Prije 3 godine i bilo je 1:5 za nas :zjev:
Rauber

#1092 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

karanana wrote:
pipi7 wrote:
1972 wrote:Čestitke travničanima na poštenoj i muškoj igri i da je ovakva ekipa (za razliku od prethodne dvije) uzela bod ili sva tri ne bi mi bilo sekunde krivo !
Mi loši, al dosta smo i mi dobri bili a nigdje bodova :D

PS. Evo snimak na Vogošći - MadMax :skoljka: :thumbup:
pridružujem se ovom komentaru. igrači travnika se nisu valjali po terenu i kada su imali razloga za to. kad se sjetim slobode i veleža i izležavanja po terenu pola drugog poluvremena :x

Haj ba karanana ne pricaj gluposti majke ti. Jarane ako si ti nerealan nisu ostali, sta ti ba znas sta bi ja i ostali govorili da je bilo 1-1 s Travnikom. Uostalom pogledaj snimak utakmice protiv Travnika i protiv Veleza, ljudi su igrali, nije bilo lezanja minute,jest u drugom poluvremenu onaj jedan na centru kod istokao lezao ali ga je Dudo s ledja i skrsio, dobio je i zuti opravdano. Znaci to je sve.
Tebi ba krivo sto je raja ovdje realna i sto je pohvalila Travnik za razliku od Veleza. Ja ti kazem samo realno, Velez da je igrao a ne opstruisao igru mozda bi nas cak i dobili, kako god dobili bi aplauz, a nije hadzidzulbic uzeo samo 5-6 minuta lezanjem, on je svaku loptu ispucavao po minut i po,namjesta loptu ko da je ispucava s oranice, na kraju je u 95 dobio zuti, Dzafica nisi smio dohvatiti, odmah padne i valja se,poslije kad ga iznesu odmah ustane i smije se istoku,provocira,poslije utakmice nam srednji prst pokazao i smije se. COBAN 1/1 . S koseva su mnoge ekipe nosile bodove i dobijale aplauz, kad se sjetim samo Modrice 2-4 , pa i zeljo je dobio gromoglasan aplauz za 0-3 ... da sad ne nabrajam... prema tome pusti majke ti...
karanana

#1093 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

nije meni krivo sto je raja pohvalila travnika, nego mi je krivo sto se optuzuje velez. eto hajde u pravu si, ukrali su 10 minuta lezanjem, sporim ispucavanjem i sve to....jeli to opravdanje za neiskoristenih milion prilika i stativa i precki i promaseni penal?

i ja se slazem s tobom da je velez kreno agresivnije da vas je mogao i dobiti i to jeste greska bila, alitaktika je bila takva, uzeti bod i to se i uradilo. eto velez izmislio valjanje i zadrzavanje i kradju 5-10minuta tekme. ako si kao tim toliko kvalitetniji, odnosno ako mislis da si kvalitetniji, onda tih 5-10 minuta ne znaci nista.
Rauber

#1094 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Ja sam o tome pisao na fksinfu, da smo mi bili pravi uvalili bi vam 2 pa se valjajte. Ja ne optuzujem velez zbog gubitka bodova, kazem opet da su igrali mozda mi nebi osvojili ni ovaj 1 , ali jednostavno ti je tegoba gledati utakmicu u kojoj igraci jednog tima poslije svakog malo jaceg duela ostanu lezati na terenu,dodje onaj autic po njega,iznese ga,napije se vode i ustane sav sretan... ja sam se pojeo i u par navrata svega mi kontam u sebi "pa jel ga vise stid" Evo zna mi raja, sinoc im majke mi kod rezultata 1-1 govorim " dobar ovaj Travnik, igraju ljudi" Isto bi rekao i da je zavrsilo 1-1
cikular

#1095 Re: FK Sarajevo

Post by cikular »

Rauber wrote:Ja sam o tome pisao na fksinfu, da smo mi bili pravi uvalili bi vam 2 pa se valjajte. Ja ne optuzujem velez zbog gubitka bodova, kazem opet da su igrali mozda mi nebi osvojili ni ovaj 1 , ali jednostavno ti je tegoba gledati utakmicu u kojoj igraci jednog tima poslije svakog malo jaceg duela ostanu lezati na terenu,dodje onaj autic po njega,iznese ga,napije se vode i ustane sav sretan... ja sam se pojeo i u par navrata svega mi kontam u sebi "pa jel ga vise stid" Evo zna mi raja, sinoc im majke mi kod rezultata 1-1 govorim " dobar ovaj Travnik, igraju ljudi" Isto bi rekao i da je zavrsilo 1-1
Da je babi krila, bila bi avion!
Fordas

#1096 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Pretpostavljam da se to tako kaze u Lukavici :roll:
Rauber

#1097 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

cikular wrote:
Rauber wrote:Ja sam o tome pisao na fksinfu, da smo mi bili pravi uvalili bi vam 2 pa se valjajte. Ja ne optuzujem velez zbog gubitka bodova, kazem opet da su igrali mozda mi nebi osvojili ni ovaj 1 , ali jednostavno ti je tegoba gledati utakmicu u kojoj igraci jednog tima poslije svakog malo jaceg duela ostanu lezati na terenu,dodje onaj autic po njega,iznese ga,napije se vode i ustane sav sretan... ja sam se pojeo i u par navrata svega mi kontam u sebi "pa jel ga vise stid" Evo zna mi raja, sinoc im majke mi kod rezultata 1-1 govorim " dobar ovaj Travnik, igraju ljudi" Isto bi rekao i da je zavrsilo 1-1
Da je babi krila, bila bi avion!
Da je tebi obraz, nebi imao 4 naloga na forumu i nebi nas svakodnevno bombardovao nebulozama. Ovako sta se moze... :roll:
diler

#1098 Re: FK Sarajevo

Post by diler »

Velez jeste seljacki i provincijski klub i od njih se moze ocekivati valjanje, ali za vrijeme husrefa mi smo takve utakmice rijesavali u prvih 20 minuta pa se valjaj ocu svome poslije. Jos jednom kazem Cali svaka cast on je kao covjek za 10 i za Sarajevo bi dao sve ali on nemoze biti trener jer covjek je procitan davno, a prije svake utakmice daje izjave tipa "Eto igramo protiv jakog i opasnog protivnika, ovo ono...." Halo ba kakvog jakog protivnika u ovoj ligi. Mi smo Sarajevo ostali su kurac, ako ti to nije jasno zdravo. Nisam ni za povratak Husa jer bi ga opet vjerovatno bojkotovali igraci zato sto su picke. On im jebe majku na treningu jer kod njega nema labavo a onda se okrecu protiv njega. Treba ganjati neko trece rijesenje jer sa calom do kraja polusezone bi mogli izgubiti europu.
diinkz

#1099 Re: FK Sarajevo

Post by diinkz »

diler wrote:Velez jeste seljacki i provincijski klub i od njih se moze ocekivati valjanje, ali za vrijeme husrefa mi smo takve utakmice rijesavali u prvih 20 minuta pa se valjaj ocu svome poslije. Jos jednom kazem Cali svaka cast on je kao covjek za 10 i za Sarajevo bi dao sve ali on nemoze biti trener jer covjek je procitan davno, a prije svake utakmice daje izjave tipa "Eto igramo protiv jakog i opasnog protivnika, ovo ono...." Halo ba kakvog jakog protivnika u ovoj ligi. Mi smo Sarajevo ostali su kurac, ako ti to nije jasno zdravo. Nisam ni za povratak Husa jer bi ga opet vjerovatno bojkotovali igraci zato sto su picke. On im jebe majku na treningu jer kod njega nema labavo a onda se okrecu protiv njega. Treba ganjati neko trece rijesenje jer sa calom do kraja polusezone bi mogli izgubiti europu.
:thumbup: upravo tako, dobro mozda nije velez seljacki klub al eto :-D
Cafe Camargue

#1100 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

diler wrote:Velez jeste seljacki i provincijski klub i od njih se moze ocekivati valjanje, ali za vrijeme husrefa mi smo takve utakmice rijesavali u prvih 20 minuta pa se valjaj ocu svome poslije. Jos jednom kazem Cali svaka cast on je kao covjek za 10 i za Sarajevo bi dao sve ali on nemoze biti trener jer covjek je procitan davno, a prije svake utakmice daje izjave tipa "Eto igramo protiv jakog i opasnog protivnika, ovo ono...." Halo ba kakvog jakog protivnika u ovoj ligi. Mi smo Sarajevo ostali su kurac, ako ti to nije jasno zdravo. Nisam ni za povratak Husa jer bi ga opet vjerovatno bojkotovali igraci zato sto su picke. On im jebe majku na treningu jer kod njega nema labavo a onda se okrecu protiv njega. Treba ganjati neko trece rijesenje jer sa calom do kraja polusezone bi mogli izgubiti europu.
Ne kontam o kojem ti periodu pričaš, pošto zadnje od Husrefa što ja pamtim su utakmice depresivne do pm. Rezultati 1:0 uglavnom, uz katastrofalnu igru. To se nije dalo gledat.
Naravno, imao je i Husref utakmica koje je ubjedljivo dobivao, kad su nam napad predvodili Buco, Obuća i ostala ekipa, ali sezona pred ostavku je sve samo ne za pamćenje.
A kad pogledaš ovaj sastav, onda je valjda jasno da se Janjošu ne može puno toga zamjerit. Volio bih i ja da Sarajevo igra sa dva špica, ma volio bi da igra sa 4, ali kad nemaš klupe, kad nemaš igrače, ne možeš ih izmislit. Prilagodiš taktiku onome što imaš na raspolaganju.

Ono što je meni najbitnije je da Sarajevo ima igru. Ova zadnje jeste bila loša, ali ekipa je većinu utakmica zaista igrala dobro. Bez igre nema ni rezultata, a sa igrom će oni kad tad doći. Sada sa Škorom u vrhu napada, neće biti po 5-6 neiskorištenih zicera garant. Realno, utakmice sa Slobodom i Veležom smo trebali dobit 3,4 razlike. Čak smo i u Modriči imali barem 3 kolosalne šanse, ali kad neće - neće.

ČALA OSTANI !! :thumbup:
Locked