Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eh dusa draga...nikad F1 nece biti ono sto je sa Schumijem bila...i ja sam 11 god ustajala i gledala SVE utrke , zadnje 2 god to ne radim ali ipak pogledam vecinu utrka...i naravno navijam za Ferrari...nadam se da nece imati problema sa novim bolidom kako sto neki portali pisu
dosta_mi_je_svega wrote:eh dusa draga...nikad F1 nece biti ono sto je sa Schumijem bila...i ja sam 11 god ustajala i gledala SVE utrke , zadnje 2 god to ne radim ali ipak pogledam vecinu utrka...i naravno navijam za Ferrari...nadam se da nece imati problema sa novim bolidom kako sto neki portali pisu
dosta_mi_je_svega wrote:eh dusa draga...nikad F1 nece biti ono sto je sa Schumijem bila...i ja sam 11 god ustajala i gledala SVE utrke , zadnje 2 god to ne radim ali ipak pogledam vecinu utrka...i naravno navijam za Ferrari...nadam se da nece imati problema sa novim bolidom kako sto neki portali pisu
Ja se bas nadam da hoce!
nadam se i ja... eto vidis ti onog uhljupa svima okolo govori da je najbolji... mislim jeste ali cemu arogancija...
s druge strane imas kimija koji nema pojma ni gdje je dosao niti cijeni u kakvom je timu a massa jadnik izvlaci 150 posto vise od svojih mogucnosti ne bi li osvoji titulu...
Kontrasta radi :
"You must always strive to be the best, but you must never believe that you are."
—Juan Manuel Fangio
@dosta_mi_je_svega I ja se sjecam tih nedjelja kad sam se budio u 5-6 drago mi spavat a jos draze crvenog princa gledati u akciji...
On i Hakkinen a niko neda ni centimetra prostora i opleti...
Ocekujemo ponovnu dominaciju,jedinog istinskog vozaca u F1,Hamiltona od Australije do Brazila.
Budimo iskreni,Englezu niko nije ni do koljena.
Predvidam suverenu dvostruku pobjedu u Australiji,samo da se Kovalainen malo uozbilji.
Neelix wrote:i tu ti pokaza svu svoju sportsku strucnost i ozbiljnost
a taman sam se nadao novom relevantnom forumasu na sportskim raspravama.
nista od toga
Mora se malo navijati.
Sto se tice Hamiltona,stvarno mi se dopada njegov stil voznje.
Budimo iskreni zar ne uzivas u tom agresivnom stilu,dok gledajuci Kimija,ruku na srce mozez komotno odspavati.
Eeee,kad bi Vetel dosao u McLaren,to bi bilo cudo.
Bit ce lijepog prepucavanja tokom sezone.Jedva cekam
Eno sad ispade McLaren "bljak",a zna se kome se najvise navlaci u F1.
Umalo da navuku Masi i prosle godine,ali srecom POSTENI Glock je obavio svoju casnu duznost,kao pravi Njemac,i pomogao
Mercedesu da njihov vozac osvoji zasluzenu titulu.
Normalno da je. Ne navija za one crvene žabare
Da hoće večers počet sezona, dosta je više ovih ostalih sportića
Ne budu li se zajebavali u Ferrarijevom boksu i ne budu li bezveze kažnjavali Hamiltona, mogli bi imat jaaaaako zanimljivu sezonu, s time da je teško nadmašiti lanjsku završnicu...
Sve u svemu radujeme se skorom nadmetanju, kako na stazama, tako i na forumu
a taman sam se nadao novom relevantnom forumasu na sportskim raspravama.
nista od toga
Mora se malo navijati.
Sto se tice Hamiltona,stvarno mi se dopada njegov stil voznje.
Budimo iskreni zar ne uzivas u tom agresivnom stilu,dok gledajuci Kimija,ruku na srce mozez komotno odspavati.
Eeee,kad bi Vetel dosao u McLaren,to bi bilo cudo.
Je l' to za one crvene navija?
potpuno si upravu... odlican vozac jako agresivan do granice bezobrazluka ali eto posto ja ne znam puno o tome reci cu da se tako mora ako hoces osvajati titule....
Kimi truba nazalost... ali eto mozda se probudi sljedece sezone...
vetel ce u Mclaren kad pakao zahladi... nije da ima nesto lose sa mclarenom naprotiv... ali ipak uvijek je govorio da mu je san otici u Ferrari...
a kad i ako predje u ferrari prema mom skromnom misljenju ono najbolje od ove generacije tek pocinje...
Ohooo,baš mi je drago da se polako aktiviramo i na ovom forumu... Ja svakako pratim dešavanja u F1 i na ostalim portalima ,svega ima ,svako svoga konja hvali i tako to..elem za dvije sedmice počinje Studio F1 a onda za sedmicu i utrka u Australiji ,pa ćemo vidjeti...
Koja je TV kod nas otkupila novu sezonu,samo mi nemojte reci da je to opet Hayat
Ja ocekujem ponovnu dominaciju HAMILTONA,TJ. PRIZELJKUJEM... ,ima netso posebno u njegovoj voznji,u najvecem broju slucajeva naravno
simonese wrote:Dragi moji forumasi i ljubitelji F1
sigurno se slazete sa cinjenicom da je dosao red na F.Masseta
forza ferari
naravno da je dosao red na MASETA... zato sto je pokazao da je veliki covjek... i da je veliki sampion... ali treba biti iskren i reci da mozda i nije najbolji vozac...