AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#1076 Re: A.S.R.1927
Cestitke Milanu na rutinskoj pobjedi i novom osvajanju Serije A.
Romi ostaje borba za evropu.
Romi ostaje borba za evropu.
- Zavatoni
#1077 Re: A.S.R.1927
Steta. Roma je odigrala dobru utakmicu.
Kjaer standardno kriv, a po meni i katastrofalni Rosi.
Pjanica je zaista lijepo gledati kako igra.
Luis enrique je pretjerao sa forsiranjem ofanzivaca na kraju. Bod je bio dobar, narocito kad imas Kjaera u ekipi.
Sudija nije svirao nesto posebno ofirno za Milan, iako je ono definitivno bio faul prije penala, al' sta ces...
Kjaer standardno kriv, a po meni i katastrofalni Rosi.
Pjanica je zaista lijepo gledati kako igra.
Luis enrique je pretjerao sa forsiranjem ofanzivaca na kraju. Bod je bio dobar, narocito kad imas Kjaera u ekipi.
Sudija nije svirao nesto posebno ofirno za Milan, iako je ono definitivno bio faul prije penala, al' sta ces...
- Romanista 101%
- Petit_Beurre
#1079 Re: A.S.R.1927
Znao sam. Pošto nisi gledao utakmicu,(vrlo vjerovatno, čim postavljaš tu sliku) mojne te propagande. Čovjek se kotrljao po podu, i Zlatan je fkt slučajno stao iste sekunde je i podigao nogu. Jeste mazlum i đilkoš veliki, ali ovo nije bilo namjerno.
- Romanista 101%
#1080 Re: A.S.R.1927
gledao sam cijelu utakmicu i bilo je namjerno, nije ovo njegov ni prvi ni posljednji ovakav potez.
- Romanista 101%
#1081 Re: A.S.R.1927
Roma bez Tottija protiv Leccea, vraća se Pjanić
Kapetan Rominih nogometaša Francesco Totti zbog ozljede je ispao iz konkurencije za subotnji okršaj protiv Leccea u 31. kolu Serije A...
Totti već neko vrijeme ima problema s mišićem lista zbog čega je propustio i trening u četvrtak. Ozljeda je takve naravi da neće moći igrati u subotu na stadionu Via del Mar, a trener "vučice" Luis Enrique u ovom trenutku ne može računati ni na Lobonta, Juana, Burdissa, Greca, Cassettija, Borinija i Fabija Simplicija.
Dobra je, pak, vijest za španjolskog stručnjaka da se treninzima vratio bosansko-hercegovački veznjak Miralem Pjanić koji je imao manjih problema s istegnućem mišića. Trebao bi biti u konkurenciji za dvoboj protiv Leccea, ali izgledno je da će na početku biti na klupi.
Kapetan Rominih nogometaša Francesco Totti zbog ozljede je ispao iz konkurencije za subotnji okršaj protiv Leccea u 31. kolu Serije A...
Totti već neko vrijeme ima problema s mišićem lista zbog čega je propustio i trening u četvrtak. Ozljeda je takve naravi da neće moći igrati u subotu na stadionu Via del Mar, a trener "vučice" Luis Enrique u ovom trenutku ne može računati ni na Lobonta, Juana, Burdissa, Greca, Cassettija, Borinija i Fabija Simplicija.
Dobra je, pak, vijest za španjolskog stručnjaka da se treninzima vratio bosansko-hercegovački veznjak Miralem Pjanić koji je imao manjih problema s istegnućem mišića. Trebao bi biti u konkurenciji za dvoboj protiv Leccea, ali izgledno je da će na početku biti na klupi.
- Romanista 101%
- Zavatoni
#1083 Re: A.S.R.1927
Roma nastavlja sa šemom pobjeda kući - poraz na strani...vrijeme je za pobjedu kući.
Do kraja 5 utakmica i 15 bodova u igri. 5 ekipa na jedno mjesto u LP i 2 u LE.
Roma ima najbolji raspored (3 kući i 2 slabija gostovanja).
Ako dobiju večeras, iduće kolo i Napoli na Olimpicu bi moglo biti 'spašavanje vojnika Enriquea'...
Do kraja 5 utakmica i 15 bodova u igri. 5 ekipa na jedno mjesto u LP i 2 u LE.
Roma ima najbolji raspored (3 kući i 2 slabija gostovanja).
Ako dobiju večeras, iduće kolo i Napoli na Olimpicu bi moglo biti 'spašavanje vojnika Enriquea'...
- Zavatoni
#1084 Re: A.S.R.1927
1. Montella
2. Bielsa
3. Villas-Boas
2. Bielsa
3. Villas-Boas
- Romanista 101%
#1085 Re: A.S.R.1927
Francesco Totti: Posljednji mohikanac svoje generacije
Kapetan Rome Francesco Totti je priznao kako se osjeća posljednjim članom svoje generacije koji još uvijek igra važnu ulogu u nekom od talijanskih prvoligaša.
Alessandro Del Piero će ovog ljeta napustiti Juventus, dok su redove Milana napustili Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi i Gennaro Gattuso.
Totti priznaje kako je bio dirnut načinom na koji su navijači ispratili odlazeći Milanov trojac, ali on želi i dalje nastaviti igrati za klub iz glavnog grada.
"Osjećam li se kao posljednji veteran talijanskog nogometa? Da, ali nadam se da ću i dalje nastaviti igrati. Što sam osjetio gledajući suze navijača Milana? I ja sam gotovo zaplakao, jer sam pomislio kako je došlo vrijeme da moja generacija kaže zbogom." rekao je Totti za Tg1.
Del Peiro je također rekao kako još uvijek ne želi završiti karijeru, a na pitanje koja bi mogla biti njegova sljedeća destinacija, Totti je odgovorio: "Mislim da bi Alex mogao završiti u Americi."
Kapetan Rome Francesco Totti je priznao kako se osjeća posljednjim članom svoje generacije koji još uvijek igra važnu ulogu u nekom od talijanskih prvoligaša.
Alessandro Del Piero će ovog ljeta napustiti Juventus, dok su redove Milana napustili Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi i Gennaro Gattuso.
Totti priznaje kako je bio dirnut načinom na koji su navijači ispratili odlazeći Milanov trojac, ali on želi i dalje nastaviti igrati za klub iz glavnog grada.
"Osjećam li se kao posljednji veteran talijanskog nogometa? Da, ali nadam se da ću i dalje nastaviti igrati. Što sam osjetio gledajući suze navijača Milana? I ja sam gotovo zaplakao, jer sam pomislio kako je došlo vrijeme da moja generacija kaže zbogom." rekao je Totti za Tg1.
Del Peiro je također rekao kako još uvijek ne želi završiti karijeru, a na pitanje koja bi mogla biti njegova sljedeća destinacija, Totti je odgovorio: "Mislim da bi Alex mogao završiti u Americi."
-
semirizsvemira
#1086 Re: A.S.R.1927
Osvalda trazi Real i daju Gagu i 10 mil eura . Steki hoce da ide . ne znam zasto su ha dovodili kad su imali J Sergio koji je takodjer dobar golman kao i Lobont . Nadam se da ce se sada pocistiti stari igraci kao Perotta , Tadei , zatim popraviti zadnju liniju koja je bila kastrofalna ( Rossi , Casetti , Angel pa i Juan ) a najvise bi volio Giovinca ali nece ici . Zna li iko ista o Bojanu da li ostaje ili ide ?Evo hoce da kupe Suareza i Kuyta iz Liverpula . Ne znam sto ce im holandjanin . Totti ce jos igrati . Ako od Osvaldo ( nadam se da hoce ) mora se kupiti jedan dobar napadac tipa Suarez a mozda i jedan visoki napadac . I na kraju najvaznije , ko ce biti trener ?
- Romanista 101%
- Romanista 101%
- vejza00
#1090 Re: A.S.R.1927
isto kao neki okorjeli huligan spreman na obracun
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1091 Re: A.S.R.1927
sta je ovo braco draga, poluvrijeme 4-0 i ne zna se koji je ljepši gol 
- Đinajlu
#1093 Re: A.S.R.1927
Odlični golovi, pogotovo Grkov i Krkićev, a i Pjanićeva asistencija Lameli je genijalna. Jedva čekam protiv Liverpula. Ako imate srpski Sport Klub, biće direktan prenos.
Inače, šta mislite o pojačanjima? Po meni ništa posebno, ali evo ako Destro dođe, uz "novog Roberta Karlosa", Bredlija i ako ovi budu išta valjali, možda se možemo nadati 3. mjestu.
Inače, šta mislite o pojačanjima? Po meni ništa posebno, ali evo ako Destro dođe, uz "novog Roberta Karlosa", Bredlija i ako ovi budu išta valjali, možda se možemo nadati 3. mjestu.
- Romanista 101%
#1094 Re: A.S.R.1927
Ako Destro sjutra ne potpise, treba mu se fino zahvaliti pa neka do kraja karijere truhne u Sijeni.
- Romanista 101%
-
Verocious
#1096 Re: A.S.R.1927
Ne znam sta je taj porvocirao, Conte je rekao sve sto treba:" Zelim sretan povratak Zemanu u Serie A, a sve druge odgovore ce dobiti na terenu." 
- Đinajlu
#1097 Re: A.S.R.1927
Zeman doktor! 
- Atticus Finch
#1099 Re: A.S.R.1927
Ma obični klaun koji je za 30ak godina trenerske karijere uspio osvojiti čak 3 promocije u viši rang takmičenja, spotlight whore koji je publicitet dobio konstantnim pljuvanjem Juventusa pa i onda kada ga niko ništa ne pita. Toliko o ''mister'' Zemanu.
U svakom slučaju bi mu bilo bolje da drži jezik za zubima, tako bi ljudi pomislili da ponešto i zna o nogometu.
U svakom slučaju bi mu bilo bolje da drži jezik za zubima, tako bi ljudi pomislili da ponešto i zna o nogometu.
-
Zgec Lezda
#1100 Re: A.S.R.1927
Ziku Juventusara kako ih svrbi sto ih cojik poklopi.