Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
callmethebreeeze wrote:kaze babo kako mu je mali ekstra talenat... e, ako je tako odmah malca zvati u a-repku, jerbo svi znamo kako otac nikada nece slagati.
Osam puta je bio proglašen prvim igračem međunarodnih turnira, na kojima učestvuju nade poznatih njemačkih italijanskih, engleskih... klubova.
Ima mocnog babu. Ocito.
Elem, sta bi sa Damirom Coricem iz Herthe, i onim malcem iz Sošoa? Kako se razvijaju, na to sam mislio...
Eto nek je svaki ovaj Švabo sa foruma Jose Mourinho
Ja nikad nisam rekao da je Bešić taraba, ali mislim da još nije dovoljno dobar za prvi tim reprezentacije. Da li će i koliko napredovati, vidjet ćemo. Ja sam optimista po pitanju toga, da se razumijemo.
Ma vala da je našao amaterski klub i to bi se moglo pregrmiti, ovako se zeza u sali. Mogao je i ovdje doći, jedan od sarajevskih klubova bi ga sigurno primio.
callmethebreeeze wrote:kaze babo kako mu je mali ekstra talenat... e, ako je tako odmah malca zvati u a-repku, jerbo svi znamo kako otac nikada nece slagati.
Osam puta je bio proglašen prvim igračem međunarodnih turnira, na kojima učestvuju nade poznatih njemačkih italijanskih, engleskih... klubova.
Ima mocnog babu. Ocito.
meni se cini da je babo izvor i tih informacija. zbog vjerodostojnosti su trebali navesti ime bar jednog turnira i trenera, ali eto. ja malcu zelim puno uspjeha i da mu se svi snovi ostvare, samo treba biti realan.
Igrač Zrinjskog među "vatrenima" Talentovani Ivan Barišić odlučio se za hrvatsku reprezentaciju
Dvostruki najbolji strijelac juniorskog nogometnog prvenstva BiH, Ivan Barišić, odlučio je igrati za Hrvatsku, objavio je 24sata.hr.
Sedamnaestogodišnji Barišić, junior Zrinjskog, oduševio je trenere na probama u Stuttgartu i Hoffenheimu, a nedavno je odlučio priključiti se mladoj reprezentaciji Hrvatske do 19 godina.
Ivan Barišić je dvije godine zaredom najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH. Zabio je 50-ak golova za svoj klub iz Mostara, a navodno uprkos pozivima iz reprezentacije BiH odlučio je igrati se nacionalni tim naših susjeda.
Mladog nogometaša čelni ljudi Hoffenheima pozvali su na pripreme u martu. Dok njegov transfer u hrvatsku reprezentaciju ne bude realizovan, Barišić će igrati za prvi tim Zrinjskog.
Igrač Zrinjskog među "vatrenima" Talentovani Ivan Barišić odlučio se za hrvatsku reprezentaciju
Dvostruki najbolji strijelac juniorskog nogometnog prvenstva BiH, Ivan Barišić, odlučio je igrati za Hrvatsku, objavio je 24sata.hr.
Sedamnaestogodišnji Barišić, junior Zrinjskog, oduševio je trenere na probama u Stuttgartu i Hoffenheimu, a nedavno je odlučio priključiti se mladoj reprezentaciji Hrvatske do 19 godina.
Ivan Barišić je dvije godine zaredom najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH. Zabio je 50-ak golova za svoj klub iz Mostara, a navodno uprkos pozivima iz reprezentacije BiH odlučio je igrati se nacionalni tim naših susjeda.
Mladog nogometaša čelni ljudi Hoffenheima pozvali su na pripreme u martu. Dok njegov transfer u hrvatsku reprezentaciju ne bude realizovan, Barišić će igrati za prvi tim Zrinjskog.
baš smo deficitarni na toj poziciji.
nek on malo proba u hofenhajmu
»Trenirao sam jedno vrijeme u Stuttgartu, a zatim i u Hoffenheimu. Tu su me primijetili hrvatski skauti i pozvali. Iz N/FS BiH me zvanično nitko nije kontaktirao, mada čujem da su zainteresirali za mene. Međutim, moja jedina opcija je Hrvatska i još od malih nogu sanjam da zaigram u kockastom dresu», kazao je Barišić.
Najzanimljivije:
Pitali ga za koju repku bi igrao.Kaze san svakog djeteta je da igra za svoju drzavu(mislio je na BiH) ali kada bi dobio poziv od njemacke razmislio bi jer oni dosta ulazu u razvoj mladih igraca.
Dobio je navodno poziv od U-21 repke BiH da igra za njih