Dešavanja u Srbiji

Post Reply
pesak

Post by pesak »

zavrzlama wrote:ja probi glavu govoreci da se srbiji sprema 6 oktobar i gradejanski rat
Ne verujem da ce biti gradjanski rat, jer nema dve strane koje bi ratovale. A da ce biti nasilja, bice, sigurno.
pesak

Post by pesak »

videla sam na hrt-u da je americko veleposlanstvo zbrisalo iz zemlje pod pratnjom policije ! te vesti naravno, nije bilo u srpskim medijima... 8)
zavrzlama

Post by zavrzlama »

sad je malo jasnije..zasto je "pas" izazvao saobracajni udes i nastradao Jocic..

kostunjavi sebi postavlja vjerne ljude..Tadicev bijeg u Rumuniju nije bio bez razloga..u Srbiji ce pocet drzavni teror i politicka ubistva..
zavrzlama

Post by zavrzlama »

pesak wrote:
zavrzlama wrote:ja probi glavu govoreci da se srbiji sprema 6 oktobar i gradejanski rat
Ne verujem da ce biti gradjanski rat, jer nema dve strane koje bi ratovale. A da ce biti nasilja, bice, sigurno.
stvorit ce se dvije strane..vec se stvaraju..
Intervju Goran Svilanović
Podele u Vladi vode u rat partijskih milicija
Autor: Katarina Preradović | 24.02.2008 - 00:55
Podele u Vladi vode u rat partijskih milicija

Protest u Beogradu doveo nas je u neverovatnu situaciju. Jedni ministri su sa svojim ljudima inspirisali paljenje ambasada i pljačku, dok su istovremeno drugi ministri sa svojim ljudima pokušavali da spasu pojedine ustanove u gradu i sprečavali još veću štetu. To je nepodnošljiva situacija. Vlada se ponela potpuno šizofreno, jedni su palili, drugi su gasili. Zato mislim da je krajnji trenutak da se svi u Vladi okupe i sastave jedno zajedničko saopštenje iza kojeg će svi stati - kaže u razgovoru za "Blic nedelje" Goran Svilanović, funkcioner Pakta za stabilnost jugoistočne Evrope i bivši ministar inostranih poslova.

- Umesto što se na sednicama Vlade svađaju, vređaju i jedni drugima prete, ako nisu u stanju da se dogovore, bolje da se lepo raziđu i da idemo na nove izbore. Ovako kako je sada, to je nepodnošljivo i vodi nas direktno u obračun ličnih ministarskih siledžijskih paraformacija. Mini-rat u Vladi već traje i, ako ne bude prekinut dogovorom ili izborima, mi ćemo završiti u ratu civilnih milicija različitih političkih formacija. Posle ambasada, sledeća meta mogu biti mediji, nevladine organizacije i konkretne političke ličnosti. Srbija ni u objektivno mnogo gorim vremenima nije bila u ovakvom haosu. Za tu situaciju odgovornost ne snosi niko drugi nego članovi vlade iz DSS i NS, kao i njihovi parlamentarni koalicioni partneri iz SRS.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Ozbiljno se razmatra zamrzavanje evropskih integracija od strane vlade Srbije.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

fantom slobode

Post by fantom slobode »

basta sljezove boje wrote:evo Srbi luduju i po Stuttgartu

http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... 41,00.html

Image
Samo preskacu radnje, moze se dobiti i po ledjima:)A o konzulatima da ne pricamo...
basta sljezove boje

sutra su u Zenevi demonstracije :-D
Draga Braco Srbi ovo su tacne Informacije o Demonstracijama u Svajcarskoj.

One ce se odrzati ovako: Bez ikakve Dozvole posto se niko nije naso da trazi dozvolu. Svicarci ce, ako se budnemo kulturno ponasali imati razumljenja ko sto su imali u Utorak u Dornbirnu isto bila demonstracija bez ikakve dozvole. I sve je bilo u redu.

Znaci ponesi te Zastave,Plakate itd.

Zao one sto misle daje neka nemstaljka nije tacno svagdje je nesto organizovano(kulturni klubovi mladost itd.) i siptari nece nigdje dase pojave. Ako se pojave znase kulturno ih zamolimo da napuste demo ako nece milom e ONDA silom.

ZNACI DRAGI SRBI SVI DODJITE!!!!

AKO JOS NEGDJE IMA DEMO JAVITE OVDE!!!

u Cirihu,Aarau,St.Gallenu, a nedelja u genevi(dozvolena)

KOSOVO JE SRBIJA!

Dragi SRBI, pomozite nam da svi skupa d azemo da se ne slazemo sa odlukom da je Kosovo nezavisno!! KOSOVO PRIPADA SRBIJI i zauvek ce tako biti!

DEMONSTRACIJA: Sub. 23. Februar 2008 u Bern Bahnhof u 13:30 sati! Dragi SRBI Budimo slozni i dokazimo da nas narod postoji! Neka je Bog uz nas i nasu Svetu Zemlju!

Molim vas posaljite ovaj Mail svim Srbima! Hvala!
-------------------------------------------------------
KOSOVO JE SRBIJA!

Dragi SRBI, pomozite nam da svi skupa d azemo da se ne slazemo sa odlukom da je Kosovo nezavisno!! KOSOVO PRIPADA SRBIJI i zauvek ce tako biti!

DEMONSTRACIJA: Sub. 23. Februar 2008 u Zürich Bahnhof u 13:30 sati! Dragi SRBI Budimo slozni i dokazimo da nas narod postoji! Neka je Bog uz nas i nasu Svetu Zemlju!

-------------------------------------------------------
KOSOVO JE SRBIJA!

DEMONSTRACIJA: Sub. 23. Februar 2008 u Aarau Bahnhof u 13:30 sati! Dragi SRBI Budimo slozni i dokazimo da nas narod postoji! Neka je Bog uz nas i nasu Svetu Zemlju!

CCCC
artzy

Post by artzy »

pesak wrote:videla sam na hrt-u da je americko veleposlanstvo zbrisalo iz zemlje pod pratnjom policije ! te vesti naravno, nije bilo u srpskim medijima... 8)
...evo, pesak, sad si me navukla na pescanik.. cijela emisija 1:40 minuta...

bez obzira koliko bili kivni i unesreceni mislim da ex-yu narodi jos uvijek ne mrze Srbe toliko da se ne interesuju sta rade i sta se dogadja i izgleda da im ne zele toliko zla kako izgleda kada sjecanja na rat napune nas tugom, jedom i ljutnjom...

... i ovo je indikativno: Poljski i Cestki nacisti prave demonstracije protiv Kosova - drzave...
turban

Post by turban »

Izjava Gorana Svilanovica biseg ministra vanskih poslova Srbije,data Blicu.

Pritisak na Dodika iz Beograda
Postoji li analogija između Kosova i Republike Srpske i koliko su ozbiljne najave da je moguć referendum i izdvajanje RS iz BiH?
Ako sam dobro razumeo poslednje najave premijera Republike Srpske Milorada Dodika, on je mogućnost referenduma stavio u kontekst odnosa unutar BiH i poštovanja Dejtona. Mislim da je to odmeren pristup. Međutim, sada vidim da se na njega vrši ogroman pritisak iz Beograda, da uzdrma BiH do pucanja, što vodi ka opasnom raspletu.
pesak

Post by pesak »

artzy wrote:
pesak wrote:videla sam na hrt-u da je americko veleposlanstvo zbrisalo iz zemlje pod pratnjom policije ! te vesti naravno, nije bilo u srpskim medijima... 8)
...evo, pesak, sad si me navukla na pescanik.. cijela emisija 1:40 minuta...

bez obzira koliko bili kivni i unesreceni mislim da ex-yu narodi jos uvijek ne mrze Srbe toliko da se ne interesuju sta rade i sta se dogadja i izgleda da im ne zele toliko zla kako izgleda kada sjecanja na rat napune nas tugom, jedom i ljutnjom...

... i ovo je indikativno: Poljski i Cestki nacisti prave demonstracije protiv Kosova - drzave...
E, bas mi je drago. :-D ...znas sta...imamo zajednicku istoriju...po meni slican, ako ne isti narod-juzni sloveni..samo nas vera deli i malo nesto u jeziku. treba da se pazimo, postujemo.u krajnjoj liniji, susedi smo.
slusaj pescanik...mnogo toga ima i za bosnu. jednom je cela emisija bila posvecena Srebrenici.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

A @pesak,jaranice nadam se kada u Srbiji dođu tobe(pameti)da ce te poslati u Sarajevo ko ambasadoricu i da ces se udati za mene :D
za_sada_bez_dobrog_nicka

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Gledam ponovo sinoć izvode sa "vele" mitinga u Beogradu. Kaže Kusturica, parafraziram - Dvadeset godina su nas pokušavali prikazati kao genocidan narod i nisu uspeli - a masa skandira: "ubij, zakolji da Šiptar ne postoji"

MA neeee Tamani :roll:
bosan

Post by bosan »

pici wrote:A @pesak,jaranice nadam se kada u Srbiji dođu tobe(pameti)da ce te poslati u Sarajevo ko ambasadoricu i da ces se udati za mene :D
Neces ti to docekati :D :D :D
pesak

Post by pesak »

bosan wrote:
pici wrote:A @pesak,jaranice nadam se kada u Srbiji dođu tobe(pameti)da ce te poslati u Sarajevo ko ambasadoricu i da ces se udati za mene :D
Hoce, hoce.. :D . Balkan ti je cudo nevidjeno...sve je moguce uvek.. :D
pesak

Post by pesak »

Ima da budes ambasador, a ja ambasadorka.. :lol: :D
bosan

Post by bosan »

pesak wrote:
bosan wrote:
Hoce, hoce.. :D . Balkan ti je cudo nevidjeno...sve je moguce uvek.. :D
Iz tvojih usta u bozije usi :D :D
bosan

Post by bosan »

pesak wrote:
On ce biti domaci izdajnik :D :D :D
pesak

Post by pesak »

bosan wrote:
pesak wrote:
a ja strani placenik... :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

pesak wrote:
bosan wrote:
pesak wrote: Ima da budes ambasador, a ja ambasadorka.. :lol: :D
a ja strani placenik... :D
Ma sta nas briga ima cemo ambasadorski apartman u Bosmalovim neboderima,a puko pogled po Sarajevu,iskocis iz kreveta i drito u bazen joooooojjjj ,jedva cekam :D :D

Image

Image
pesak

Post by pesak »

uuuuuuuu, sto je lepo..... :-) :D
spreca

Post by spreca »

E bogami pici nece moci tako jer nemoze to proci bez javnog natjecaja jer tako nesto ne dogada se svaki dan :lol:
uozo

Post by uozo »

Dobili po pic.i u Austriji!
http://derstandard.at/?url=/?id=3238182
basta sljezove boje

uozo wrote:Dobili po pic.i u Austriji!
http://derstandard.at/?url=/?id=3238182
dva policajca su povrijedjena :(

bacali su kamenje i flase na policiju, demolirali radnje. Ovo treba sve izgon, ko ih je uopce doveo u Austriju?
pesak

Post by pesak »

danas imate bliski susret dve srbije - fasiste / najveca stranka u srbiji/ seseljeva i normalnog coveka , socijal-demokrate , canka... u 21 , na http://www.b92.net
mozda ima uzivo /tv / emisiju vodi beckoviceva cerka :roll: ...ali dobar je spoj..emisija se zove Utisak nedelje na tv b92.
Ako nista, Canka vredi gledati. :D
Post Reply