Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
belafonte wrote:
Hahaha, ma dajte ljudi simpatišete Real...
Ja sam govorio za Reinu da je bolji od Casillasa, to i dalje tvrdim, mada je teško odrediti činjenicama ko je bolji. al kad sam spomenuo VDS-a, onda sam mislio na vrh vrhova, nema niko bolji od njega, neko se može izjednačiti sa njim u određenom vremenskom periodu ali VDS je konstantniji u formi...
Prvo, da je Reina bolji od Casillasa, bio bi prvi golman reprezentacije Španije!
Drugo, ne znam po čemu ti zaključi da je Reina bolji od Casillasa!? Niđe veze...
belafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...
Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...
Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometar ovako...hmmm, ne sporim da je van der Sar golman i po, ali je i Casillas zvijer. Necu reci ni bolji ni gori, tesko je to izvagati. Za ostale nabrojane se ne izjasnjavam. Van der Sar je golman Kahnovog, Scmeihelovog doba, Casillas ima jos puno da pokaze.
covjek sa 17 godina usao u prvi plan najtrofejnijeg Evropskog kluba, osvojio EP i SP(2 odlucujuce odbrane u finalu) i ima sta dokazati
belafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...
Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...
Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometar ovako...hmmm, ne sporim da je van der Sar golman i po, ali je i Casillas zvijer. Necu reci ni bolji ni gori, tesko je to izvagati. Za ostale nabrojane se ne izjasnjavam. Van der Sar je golman Kahnovog, Scmeihelovog doba, Casillas ima jos puno da pokaze.
covjek sa 17 godina usao u prvi plan najtrofejnijeg Evropskog kluba, osvojio EP i SP(2 odlucujuce odbrane u finalu) i ima sta dokazati
Šta napadaš čovjeka, pročitaj šta piše. Rekao je da ima još puno da Pokaže, a ne Dokaže. Dakle pored svega što je uradio, on još ima prostora i vremena da još napravi, dok je Van der Sar svoju karijeru lagano priveo kraju i šta je uradio, uradio je.
hz__semir wrote:
Šta napadaš čovjeka, pročitaj šta piše. Rekao je da ima još puno da Pokaže, a ne Dokaže. Dakle pored svega što je uradio, on još ima prostora i vremena da još napravi, dok je Van der Sar svoju karijeru lagano priveo kraju i šta je uradio, uradio je.
u svemu tome sto je DOkazao, sta to nije POkazao onda?
Nadam se da ce se odbrana(vidic,ferdinand)i malo vezni red oporaviti do sledeceg kola .....imam neki osjecaj da cemo dobiti Barcu ili chelsea ili real(ako prodje Lyon-a) ...........UNITED do groba!!!!!!!!!!!!!!
hz__semir wrote:
u svemu tome sto je DOkazao, sta to nije POkazao onda?
Pa uvijek može još više pokazati, nego što jeste. Umjesto pet, osvojiti šest titula. Umjesto tri nagrade, osvojiti četiri nagrade. Pokazati se uvijek može.
tri utakmice kazne zbog verbalnog napada na onoga debila od sudije što je sudio protiv chelsea i dvije utakmice uslovno što je dobio kao kaznu isto zbog verbalnog napada na Alan Wiley-a od prošle godine
baš čekam iduću sezonu kad opet napadne nekog sudiju ili sudijsku organizaciju hoće li mu zabraniti da vodi tim pola sezone
Londonski lobi radi svoj posao i dobro se zna ako zelis titulu u Engleskoj moras prvo eliminisati ManU jer jedino se ManU svake godine bori za titulu a ostali se mjenjaju nekada Liverpul nekada Celsi nekada Arsenal. A steta bi bila i po drzavu da tolike pare koje ulazu instant klubovi kao Celsi i City propadnu.
vidim ferguson na tribini kažnjen, jel zabranjeno komunicirati sa klupom, pošto ferguson sa bijelom telefoncinom komunicira i vidi se na kilometar kakav kralj