Znam da sam te iznervirala,i tebe i jos mnoge ali evo,obecajem da necu vise
Hvala sto si bio tako okrutno iskren jer tako volim da mi neko kaze kada vidim i sama da je sve tako kako si rekao.....
i JOS JEDNOM HVALA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Da, to je ono što sam ja uvijek radila. BORILA se. I mislila sam da će se isplatiti, jer on je mene toliko volio, bio toliko pažljiv... nekada...davno... A mjeseci prolae, godine prolaze. Na kraju je za 5 dana odbacio 5 godina i otišao sa drugom.kinderlada wrote:Evo ja malo prelistah ovo choshe tuzno, pa bas i jeste tuzno..........nemam nesto puno vremena da sve citam, ali Leslijevi postovi mi nekako zapadose za oko.
Tako tuzni, iskreni i nekako nestvarni, nestvarni zato sto ne mogu da vjerujem da se tako moze voljeti kao sto on voli svoju zenu. Blago njoj , ni ne zna koja je sretnica, i prava steta sto nisu vise zajedno, sto ne znaci da mozda opet nekad nece biti , jer kako kazu nada umire posljednja....ja se bar uvijek drzim te poslovice.
Ljudi moji, Lesli i ostali, borite se za te svoje prave ljubavi kad ih vec imate, kad ste ih nasli ili one vas....i ja bih se sigurno borila da imam jednu takvu, ali cini mi se da ova koju imam nije takva, nego nekakva tek reda radi. Evo svakim danom se sve vise uvjeravam u to, a nadam se bice bolje....Ali nisam tu da ja kukam, samo sam htjela vama reci da ne odustajete, jer jedni ste od rijetkih koji imaju tu cuvenu PRAVU ljubav, zato ne odustajte, trazite je, vratite je nazad. Jedan je zivot da bi zalili za necim sto niste uradili, vrijeme ide, moze biti i kasno, zato glavu gore svi i zivite ovaj jedini zivot, ali ne zivite ga sami, nego s onim ko vam je poklonjen...
Pozravljam vas sve....
vjerovatno i jesam, ali... jbg, stvarno sam bila očajna.SsTtEeLlAa wrote:@jedna, evo citam ove tvoje postove, vjerujem da ti nije ni malo lako da nakon 5 god. on ti to jednostavno tako uradi ... ... ali, nekako mi se cini da si sav svoj zivot podredila njemu, a nekad zaista to moze i covjeka da nervira.... da li si se zapitala da si mozda i ti grijesila, da si ga upravo ovim "RADI NJEGA " mozda i gusila ?
vjerovatno ce se naci jedna takva ... samo polakoDijasporac wrote:uuuhhh jbt, vi zene se stvarno borite za te muskarce, da se samo hoce jedna od vas pola toliko boriti za mene, bio bi sretan, i uzvratio bi istom mjerom)
@Seherzada, izvini ako je malo predirektno, ali ja mislila ti se udala... Ne znam zasto...Šeherzada wrote:Izgleda ja opet u ovo cose naletih.....Koji sam ja baksuz
Da.Forumski,za zoomabosna123 wrote:@Seherzada, izvini ako je malo predirektno, ali ja mislila ti se udala... Ne znam zasto...Šeherzada wrote:Izgleda ja opet u ovo cose naletih.....Koji sam ja baksuz
Šeherzada wrote:Da.Forumski,za zoomabosna123 wrote:@Seherzada, izvini ako je malo predirektno, ali ja mislila ti se udala... Ne znam zasto...Šeherzada wrote:Izgleda ja opet u ovo cose naletih.....Koji sam ja baksuzU zivotu sam izgleda prokleta i nikada se necu udati
Šeherzada wrote:Izgleda ja opet u ovo cose naletih.....Koji sam ja baksuz
A ja da tebi kazem HVALA.Kako sam bila glupa i naivna pa ti nisam vjerovala onda kada si rekla one stvari.Znas kako je ,naivna i zaljubljena.Smrtna kombinacijaZoya wrote:Šeherzada wrote:Izgleda ja opet u ovo cose naletih.....Koji sam ja baksuz![]()
Ja samo da vas utjesim
Ja stvarno vise u to ne vjeru8jem....Admir_1984 wrote: prava ljubav .....
Nemoj tako draga Seherzada.Šeherzada wrote:Marsovko,dzaba takva facaNeda mi se drugarice i to je to.
Sjetit ces se ovog posta, kad tadŠeherzada wrote:Ja stvarno vise u to ne vjeru8jem....Admir_1984 wrote: prava ljubav .....
Ma nisi, sta ti je gdje ces to reci. Bit ce to sve u redu, dok god si ti u stanju voljeti... Strpi se, proci ce ako Bog da, najgore je sada...Šeherzada wrote:Da.Forumski,za zoomaU zivotu sam izgleda prokleta i nikada se necu udati