Nemam razlogakrvava wrote:ne budi povrijeđentendzera wrote:Samo prva rečenica tačna
Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tendzera
#1076 Re: Nadjite se - sexy horoskop
- eluna
#1077 Re: Nadjite se - sexy horoskop
veze s vezom wrote:Horoskopski znak vam otkriva kakvi ste u seksu i ljubavi. Lav zapoveda, izrazito je sebičan, ali u kerevtu ekstremno lenj, dok je Strelac slobodan i voli seks pred publikom. Pročitajte šta vašem znaku poručuju zvezde.
Ovan:
Ona: Žena Ovan spada u red najvatrenijih. Njen libido je žestok i jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Nedvosmisleno zove na seks ako joj je do toga, a kada nije - odbije bez problema. Muškarci je obožavaju jer je vatrena, voli seks, dinamična je, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškim svetom.
Erogene zone: usne i oči
Imajte na umu: Posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju
Idealan seks: posle žestoke I bučne svadje
Rak:
Ona: Žena rođena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim i sigurna u sebe. U seksu uopšte nije onakva kakvom se čini, krhka i nesigurna, već naprotiv, uzima stvar u svoje ruke od samog praga spavaće sobe.Izraženih je oblina i ponosna na svoju ženstvenost. Od muškarca očekuje mnogo maženja, izjava ljubavi ipotpunu predanost. Kao I muškarac Rak i ona može biti opsesivno ljubomorna.
Erogene zone: Stomak i grudi
Imajte na umu: Zbog zaboravljenog poljupca za dobro jutro i laku noć može se pokupiti i otići
Idealan seks: Stimulacija erogenih zona je ovde uslov za dobar seks
ma ima nešto i u horoskopu, mada su erogene zone fulali skroz al et'
- eluna
-
Hodidid
#1079 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Kako koja vaga. Ja volim vjezbati razlicite pozicije.sherbett wrote:ali vježbanje čega?Vaga
Vaga, s druge strane, voli da pobjegne od ružne stvarnosti putem alkohola, a ni lake droge nisu im strane. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vježbanje koje onda sprovode do iznemoglosti.![]()
- Ramzess Veliki
#1080 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ja sam Riba-Vodolija ... joj po ovome se trebam javljati sa klinike za odvikavanje a ne sa radnog mjesta ...Sa_dy wrote:Poroci horoskopskih znakova
Vodolija
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.
Riba
Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osjećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički bol, zavisnost od tableta je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.
- alkalna_baterija
#1081 Re: Nadjite se - sexy horoskop
zna li neko kako da izračunam tačan podznak
-
Juni
#1082 Re: Nadjite se - sexy horoskop
alkalna_baterija wrote:![]()
zna li neko kako da izračunam tačan podznakneke stranice na netu imaju tu opciju, međutim na svakoj dobih drugi odgovor
![]()
Najveći autoritet u oblasti astrologije, koriste ga profesionalni astrolozi
http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=x ... &btyp=w2at
- alkalna_baterija
#1083 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Evo ga i četvrto mišljenje, sada sam i Rak.
Do sad sam bila Bik, Ovan i Vaga. 
-
Juni
#1084 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Izracunavanje podznaka je vrlo egzaktno i precizno. Nije stvar mišljenjaalkalna_baterija wrote:Evo ga i četvrto mišljenje, sada sam i Rak.Do sad sam bila Bik, Ovan i Vaga.
- alkalna_baterija
#1085 Re: Nadjite se - sexy horoskop
pogrešno sam se izrazilaJuni wrote:Izracunavanje podznaka je vrlo egzaktno i precizno. Nije stvar mišljenjaalkalna_baterija wrote:Evo ga i četvrto mišljenje, sada sam i Rak.Do sad sam bila Bik, Ovan i Vaga.
znaci, ako si ukucala tacne podatke podznak ti je Rak
i vodolija i rak mi nikako ne idu skupa
-
TetkaSara
- Location: Za neke knjige sam emotivno vezana. Više nego za neke ljude.
#1086 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ovo za piće je 100% tacno,a i za tablete
Djevica
Djevice i kritika su generalno na Vi, tako da izbor slika na zidu ili kombinacija odjeće ne dolaze u obzir kao tema razgovora. Svojeglave kakve jesu, prilagođavaju svoj raspored jedino i isključivo sebi , tako da je potrebno imati puno takta i diplomatskih vještina kako bi ih nagovorili na nešto što želite.
Riba
Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osjećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički bol, zavisnost od tableta je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.
Moram bezbeli i ja na kliniku za odvikavanje
- sheilak
#1087 Re: Nadjite se - sexy horoskop
da, na astro.com, izračunat podznak je sigurno tačan. naravno, ukoliko si sigurna za vrijeme.Juni wrote:Izracunavanje podznaka je vrlo egzaktno i precizno. Nije stvar mišljenjaalkalna_baterija wrote:Evo ga i četvrto mišljenje, sada sam i Rak.Do sad sam bila Bik, Ovan i Vaga.
znaci, ako si ukucala tacne podatke podznak ti je Rak
- tendzera
#1088 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Hoćel' ko na bazene? 
- edo_79
#1089 Re: Nadjite se - sexy horoskop

U znaku 150 tonske dizalice
- WildRedRose
#1090 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Meni tamo ispade da sam Rak.. Znam tacno vrijeme rodjenja.. zanima me sta je 'dusasto' u tome kada si rak ?sheilak wrote:
da, na astro.com, izračunat podznak je sigurno tačan. naravno, ukoliko si sigurna za vrijeme.a ako jesi Rak...duša draga
- Ramzess Veliki
#1091 Re: Nadjite se - sexy horoskop
To ti Sheila iz sažaljenja tepa ...WildRedRose wrote:Meni tamo ispade da sam Rak.. Znam tacno vrijeme rodjenja.. zanima me sta je 'dusasto' u tome kada si rak ?sheilak wrote:
da, na astro.com, izračunat podznak je sigurno tačan. naravno, ukoliko si sigurna za vrijeme.a ako jesi Rak...duša draga
- Ramzess Veliki
#1092 Re: Nadjite se - sexy horoskop
krvava wrote:
Ribi je dovoljno more da bi apsolutno uživala
Ribe se stalno žele družiti. One će sve svoje stvari rado podijeliti s drugima pa je krug njihovih prijatelja dosta velik. Obožavaju jesti plodove mora, izlete koji uključuju plovidbu brodom, izležavanje na plaži i proučavanje istorije koja ih posebno interesuje.
... Hvali more drž' se kopnenih šankova.
- Ako jagnjad i telad plivaju u jatima i love se mrežama sa barki onda ja volim plodove mora.
- Nemam ja živaca da se izležavam po plaži. uhvati me nervoza i dosada vrlo brzo ... pa skoknem do prvog šanka.
- zonna
#1093 Re: Nadjite se - sexy horoskop
nije to baš tako jednostavnoRamzess Veliki wrote:Ja sam Riba-Vodolija ... joj po ovome se trebam javljati sa klinike za odvikavanje a ne sa radnog mjesta ...Sa_dy wrote:Poroci horoskopskih znakova
Vodolija
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.
Riba
znam jer sam ja vodolija-riba
- Ramzess Veliki
#1094 Re: Nadjite se - sexy horoskop
I dobro izgledaš i fenomenalna si u krevetu.zonna wrote:nije to baš tako jednostavnovodolija, ili je jako loša ili jako dobra. kod vodolije nema sredine... a riba je dobrica a u kakvom svijetu živimo nije ni čudo što pribjegava ponekad alkoholu... sve u svemu dobra kombinacija ramzes, ne brini
![]()
znam jer sam ja vodolija-riba
Ko brine - ja brinem?
- zonna
#1095 Re: Nadjite se - sexy horoskop
pa nemoj pred svima...
- Ramzess Veliki
#1096 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ali stvarno - Vodolija / Riba?zonna wrote:![]()
pa nemoj pred svima...
- zonna
#1097 Re: Nadjite se - sexy horoskop
koliko??Ramzess Veliki wrote:Ali stvarno - Vodolija / Riba?zonna wrote:![]()
pa nemoj pred svima...
- Ramzess Veliki
#1098 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Dugo, kako i koliko treba.zonna wrote:koliko??Ramzess Veliki wrote:Ali stvarno - Vodolija / Riba?zonna wrote:![]()
pa nemoj pred svima...
- zonna
#1099 Re: Nadjite se - sexy horoskop
- Ramzess Veliki
#1100 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ni jednu ...zonna wrote:![]()
mislila sam: koliko vodolija-riba znas?
Znam nekoliko riba, ali su drugi znak u horoskopu. Posesivne Lavice, materijalne i nestabilne Krave, Ovce koje pametuju i svakom su loncu poklopac, hoću-neću nisam sigurna Vage, najsamsebizgodnija Škorpije ... srećom nisam još upoznao koraknaprijed dvanazad Rakovice ... eto, niš' posebno ...