Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
znam da nije mjesto da pitam (a mozda i jeste), al ne znam gdje drugo da ga postavim. posto ovde je sve strucnjak do strucnjaka za fudbal, neko ce mi i odgovoriti...
pitanje:
zasto JAR igra kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2010 kad su isti domacini...
zastoqsviram wrote:znam da nije mjesto da pitam (a mozda i jeste), al ne znam gdje drugo da ga postavim. posto ovde je sve strucnjak do strucnjaka za fudbal, neko ce mi i odgovoriti...
pitanje:
zastoqsviram wrote:znam da nije mjesto da pitam (a mozda i jeste), al ne znam gdje drugo da ga postavim. posto ovde je sve strucnjak do strucnjaka za fudbal, neko ce mi i odgovoriti...
pitanje:
Ne igraju oni kvalifikacije...
a sta je onda bilo u subotu:
siera leone - south africa 1:0
il prosli vikend:
south africa-equatorial guinea 2:0 (cini mi se da je taj rezultat)
pitanje:
Ne igraju oni kvalifikacije...
a sta je onda bilo u subotu:
siera leone - south africa 1:0
il prosli vikend:
south africa-equatorial guinea 2:0 (cini mi se da je taj rezultat)
Ma to su prvobitne kvalifikacije koje služe i kao predkvalifikacije za SP2010 (iz tih grupa se kasnije pravi 5 od kojih pobjedinici idu na SP2010 [barem je dosada uvijek tako bilo]), ali i kao kvalifikacije za Afrički kup nacija. Njima će se rezultati računati samo za Afrički kup nacija, dok će za SP2010 naravno biti direktno kvalifikovani...