Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
tovarish

#1076 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by tovarish »

DicaTM wrote:
medaaa wrote:Fistik???
Ja ne znam kako je Rizzo prihvatio tamo nekog anonimusa... al ako je on u njemu prepoznao talenat...respect!!
Gledaj, Fistik nije anonimus! Iza sebe ima niz uspješnih hitova ali da li je to dovoljno za ulazak u ovakvu grupu? To je pitanje..

Po meni je malo kontroverzno izostavljanje Don Almira sa spiska kandidata za ulazak u grupu, i u narednim danima očekujem da se digne dosta prašine oko toga u našim medijima.
A da napravimo dva boybanda, a Rizzo bi bio član u oba. Mislim da on sa svojim kvalitetom može iznijeti taj teret. Prema tome u ovaj drugi bi išli Rizzo, Omar, Don Almir i Izoni.
medaaa

#1077 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by medaaa »

a sta cemo sa Edinom Pasicem...ipak to je spoj i talenta i extra izgleda...
mislim da Rizzo treba ponovo konkurs otvoriti...tu je toliko mnogo kapaciteta :dance: :dance: :dance:

P.S. izvini Rizzo sta ja ovo napisah, ti si vec izabrao i ti znas bolje, ja samo predlozih...sorry
edin_Basket

#1078 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by edin_Basket »

uz duzno postovanje prema velikom umjetniku Rizzli Ruzi mislim da je odabir vrlo los, kako su zaboravili da ukljuce velikog imitatora, ped.ra(ups ja se izlanuh :D ) i stilistu-naravno rijec je o Kalimeru, tada bi ovaj bend uspio, odnio bi pobjede na svim festivalim i onda do kraja tekuce godine, nastupom na malom slageru uz pratnju kiketa upotpunili bi uspjesan period, ovako...tesko
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1079 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

Mislim da mozemo biti ponosni na nasu Estradu pa gledaj lafcino....Zijo Valentino,Fistik,Omar Mjesecar,Edin Neprikosnoveni,RIZZO :thumbup: ........pa ja zaista nemam rijeci,ovo je svaka pohvala za nase estradne umjetnike kao i izdavacke kuce i producente. :thumbup:
KemooSA

#1080 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by KemooSA »

Zao mi je ali mozda niste culi da je nas Edwin Po okacio mikrofon o klin i da se posvetio privatnim biznisom tj. prodajom leviski na pijaci ! :sad:
Ali posto je bosansko nebo puno velikih pjevackih zvijezdi predlazem da u boy bend uguramo Dadu Causevica!
upravnik

#1081 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by upravnik »

Ljudi, da li je iko kontaktirao Čička po ovom pitanju?
Pa ne možete samo tako krojiti bandove, bez da Čičak zna...
Ja se sjećam kad su bez njega sastavili listu bandova za Woodstock da je to haos jedan opšti bio...
A vi kako hoćete, upozorio sam vas.
DicaTM

#1082 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Slušajte, nije vaše da birate sastav grupe :x

Iz pouzdanih izvora saznajem da je Rizzo već obavio razgovor sa Edwinom i dogovorio njegov ulazak u grupu tako da te vaše špekulacije o navodnom povlačenju sa estrade padaju u vodu! Od pomenutog izvora (ne želim reći ko je to, radi sigurnosti našeg umjetnika) dobio sam informaciju da Don Almir u zadnje vrijeme samo Almir namjerava tužiti Rizzu jer tvrdi da je nepravedno izostavljen sa spiska! Zaista je sumnjivo to što se dešava sa Almirom, ali neka na umu ima da je Rizzo na višem nivou i da je za njega - nedodirljiv.

Obavještavat ću vas dalje o aktivnostima grupe..
BSn

#1083 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by BSn »

DicaTM wrote:Slušajte, nije vaše da birate sastav grupe :x

Iz pouzdanih izvora saznajem da je Rizzo već obavio razgovor sa Edwinom i dogovorio njegov ulazak u grupu tako da te vaše špekulacije o navodnom povlačenju sa estrade padaju u vodu! Od pomenutog izvora (ne želim reći ko je to, radi sigurnosti našeg umjetnika) dobio sam informaciju da Don Almir u zadnje vrijeme samo Almir namjerava tužiti Rizzu jer tvrdi da je nepravedno izostavljen sa spiska! Zaista je sumnjivo to što se dešava sa Almirom, ali neka na umu ima da je Rizzo na višem nivou i da je za njega - nedodirljiv.

Obavještavat ću vas dalje o aktivnostima grupe..

Ma i ja sam negdje cuo da je Rizzo im'o velikih problema s Edwinom, jer se ovaj nije nikako htio ispovracat na estradno nebo, a na kojem je odavno zabetonirao svoju poziciju.
Ipak, Rizzo je jos jednom ispao ljudska velicina, pa je na plakatu (kojeg si okacio) centralno mjesto ponudio upravo Edwinu i Fisitku. Naravno, to ovaj prvi nije mogao odbti i danas imamo bend koji ce, zasigurno, u samo nekoliko godina da pronadje put do srca mnogobrojnih slusatelja.
Prica se da ce ovaj bend biti nesto sasvim razlicito od "Sarajevske ruze", jer Rizzo posljednjih nekoliko godina u potpunosti bjezi od komercijalne muzike i prepusta se samo apsolutnoj umjetnosti. To, naravno, ne znaci da ovaj bend nece moci ispuniti ponajvece dovrane u Opcini, Kantonu, pa i sire.
klixober

#1084 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Ja mislim da Rizzo Ruza kao moralna i uzorna zvijezda i vertikala naseg estradnog neba,ne bi dopustio mega zvijezdama kao sto su Don Almir,Nino Prses i Izo Gegaj da izvise van boyband-a.Vjerujem da Rizzo moze lider dva benda,cak i vise(limitiran je do 19) i zato predlazem da clanovi bendova budu:
1.boyband ..Rizzo,Edwin Po,Fistik,Zijo Valentino
2.boyband ..Rizzo,Nino Prses,Don Almir,Izo Gegaj
medaaa

#1085 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by medaaa »

cujem da Rizzo nije zvao Almira u bend zato sto se posvadjao sa Z.Valentinom i Edwinom Poo, pa ne pricaju...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1086 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

Nemojmo puno špekulisati,RIZZO andh company ce uskoro da objave da ce doci do jednog sirog umjetnickoga spoja ,nasih MEGA STARA i da ce MTV i CNN ubrzo prenjeti njihovo zajednicko saopstenje iz Kampa na OreBIČU.Svaki pokusaj paparazza ili nezeljenih novinara ce biti sprijecen od 100 pripadnika 101 svedske lodisticko padobranske brigade,23 viteske podrumsko-minderske i kao pojacanje ce im doci 200 pripadnika Brankoviceva najuzeg tjelohraniteljskoga zbora.
tovarish

#1087 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by tovarish »

A možda Rizzo ima na umu da osnuje jednu malo veću grupu muzičara i da ih sve nazove Rizzo Family, prema uzoru na daleko manje poznatu irsku grupu Kelly Family čiji će ionako bijedni uspjeh zasjeniti veliki uspjeh naših junaka iz Rizzine grupe.

Zamislte taj sastav kojeg će činiti Rizzo, Fistik, Edwin Po, Zijo, Omar, Nino, Dado Čaušević, Izoni, Don Almir, Edin Pašić, pa čak se spominje i Fuad Backovic aka Deen.
KemooSA

#1088 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by KemooSA »

tovarish wrote:A možda Rizzo ima na umu da osnije jednu malo veću grupu muzičara i da ih sve nazove Rizzo Family, prema uzoru na daleko manje poznatu irsku grupu Kelly Family čiji će ianako bijedni uspjeh zasjeniti uspjeh Rizzine grupe.

Zamislte taj sastav kojeg će činiti Rizzo, Fistik, Edwin Po, Zijo, Omar, Nino, Dado Čaušević, Izoni, Don Almir, Edin Pašić, pa čak se spominje i Fuad Backovic aka Deen.
Mojne mi deena medju ove lafcine,rizzo ne trpi nikakve placipichke!
iz pouzdanih izvora sam cuo da je nas rizzo tolerantan sto se tice cmarasa al on na sve to kaze:"daleko im kuca od moje" i onda zapjeva pile mojeeeeeeeeeee,kako sada stvari stojeeee,pile moje s nama gotovo jeeeeeeeeeeeeeee!
BSn

#1089 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by BSn »

Nakon godina iscekivanja, otvoren je i web-sait koji ce pratiti put novoosnovane grupe.

Image
upravnik

#1090 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by upravnik »

Jeste potpisali peticiju da se Zetra preimenuje u "Dvoranu Rizze Ruze"?
Navodno je do sada skupljeno 14.245.643.245 potpisa
DicaTM

#1091 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

medaaa wrote:cujem da Rizzo nije zvao Almira u bend zato sto se posvadjao sa Z.Valentinom i Edwinom Poo, pa ne pricaju...
Ovo su čiste budalaštine, vidi se da žuti mediji sve više utiču na nas.. :(
klixober

#1092 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

SKANDALOZNO!
Izrevoltiran izostankon van Rizzinog boyband-a,Nino Prses osniva svoj boyband ciji su clanovi Sejo boy,Don Almir,Sami Mjujagic,Ado Gegaj koji je u zadnjem trenutku upao umjesto Rizze.Bend se zove THE JIHAD BOYS.

Image
Last edited by klixober on 29/06/2008 20:11, edited 1 time in total.
DicaTM

#1093 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Da li je ovo istina, ili samo jedna u nizu neslanih šala upućenih na Rizzin račun?
klixober

#1094 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

DicaTM wrote:Da li je ovo istina, ili samo jedna u nizu neslanih šala upućenih na Rizzin račun?
Ne znam,na oficielnim stranicama Nine Prsesa,Seje Boy-a i Don Almira jos nema nista.
http://www.ninoprses.net/
http://www.sejohamzic.com/
http://www.almirajanovic.com/
Sa nestrpljenjem ocekujem novosti.
medaaa

#1095 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by medaaa »

DicaTM wrote:Da li je ovo istina, ili samo jedna u nizu neslanih šala upućenih na Rizzin račun?
ljubomora :evil: :evil:
klixober

#1096 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Ako je ovo istina,Nino Prses sa svojim Jihad boysima nema sanse.Rizzo je izabrao najbolje.Fistik ima sjajne vokalne sposobnosti,Zijo fantastican plesac, za Edvinom curice lude.19 for life :thumbup: ,uaaa jihad boysi :x
DicaTM

#1097 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Gledajte prijatelji:

Stvaranje ovog benda donosi nove probleme a donekle rješava stare. Glavno pitanje ovdje je kome smeta Izoni? Koliko ja vidim tu je samo Ado Gegaj dok o njegovom bratu nema govora. Tačno je da je Ado veći umjetnik od brata Ize jer je stvorio jedan mega hit "225-883", ali Izo mu je odgovorio pjesmom "Hej ba, šta ima ba" koja je ubrzo postala hit. E sada da razmislimo , da li je ovo ciljano podizanje tenzija i pokušaj da se uvede nemir u porodicu Gegaj? Da li su Ado i Izoni u svađi? Bezbroj pitanja, odgovore tražimo..

Don Almir je napokon pronašao svoje mjesto u bendu ako je tačno da se bend formira. To je donekle rješenje problema kojeg sam naveo jutros.. Bh. muzička scena je u usponu, vrh se zakuhtava, dvije grupe vode borbu za glavnu riječ.. postaje interesantno
Vainglorious

#1098 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Vainglorious »

Sve je meni jasno, al nikako ne kontam da nisu barem pokusali nagovoriti da im se pridruzi i Edin Pasic. Covjek je ljudska i muzicka velicina.
Po zvanicnoj statistici je prodao cak 8 nosaca zvuka (ziva istina), a prica se da je i te on sam kupio da podjeli familiji. :-) :mrgreen:
Mada, glup Rzin potez... Razvodnjava svoju slavu sa ovim papcima :lol: :lol: :lol:
klixober

#1099 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Fakat istina za Jihad boyse.Krecu naravno od manjih promocija i festivala u inostranstvu jer tamo jos nisu dostigli na estradno nebo.Ovo je svakako dobra promocija za sarajevsku pop skolu,a i zdrava konkurencija najboljem bh boyband-u "Dream Team".

Image
DicaTM

#1100 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Dream team nije ime grupe nego je to zaista jedan dream team, mislim da će se zvati "Fantastic Four".. FF
Post Reply