.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#1076 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

Edin H. wrote:
HAVANA wrote:Kad smo vec kod varenja...mahno ga ja malo 89g i iz bb-a krenuli do arkusa,sjeo u taxi...i nesta me prenese,reko taxisti,bil ti prodo auto?Nesta mi fino bilo,veliko,udobno :D Kaze frajer bi...reko haj,sad il nikad :-) :lol: Odvede nas frajer negdje u logavinu...povadi sve...uze pare i odosmo mi... :-) Usto ja ujutro :shock: Jaoooo,kupio zutu Simcu,a sta je ovo vako ruzno braco mila :lol: sto me uze ko levata :twisted: :lol:Molio ga ja sutra kad smo papire zavrsavali da je vrati...reko,haj bolan,pjana budala...Hoce qrac :twisted: Elem ,parkiram je ja na tekiji i odem nesto sa zijom krejzijem u holandiju(simpozijum je jedan bio u pitanju :oops: :D )vratim se...pola simce nema :x :lol: Prodo je haveru za nesta malo jada...i to u onim cekovima :-) Eto jedna tuzna prica o simci... :D

Vako nesta...al zuto... :cry: :lol: Ako me ko pozna,nek se javi na pp. :D

Image

Jeko Zijo Krejzi :D

Je'l ona Simca sa onim smijesnim okruglim malim farovima?

Zijo krejzi...ma jedan vamo...dekan na prirodno matematickom fakultetu :lol:
A simca kao ova na slici,jos kad bih ti rekao kome sam je slozio za cekove :D iz naselja...radio u kockarnicama...spasio juki zivot kad ga je macak nokautirao,izvadio mu jezik da se ne udavi :lol: dobro je i svirao...skoro ko zinco :D Imas pivu ako pogodis...
HAVANA

#1077 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

amrica wrote:joj trst i dogadjaji :D

:oops:

stid me :skoljka:

pa zijo krejzi :lol:

Haj bona pisi,kakav stid :lol: Nemoj da suru zovem da prica sta ste radili,pash vidit :D
Vidi mene,samo jos maticni broj da stavim i sve se zna... :o
amrica

#1078 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by amrica »

sutra :D

sad :run:
Edin H.

#1079 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:
Edin H. wrote:
HAVANA wrote:Kad smo vec kod varenja...mahno ga ja malo 89g i iz bb-a krenuli do arkusa,sjeo u taxi...i nesta me prenese,reko taxisti,bil ti prodo auto?Nesta mi fino bilo,veliko,udobno :D Kaze frajer bi...reko haj,sad il nikad :-) :lol: Odvede nas frajer negdje u logavinu...povadi sve...uze pare i odosmo mi... :-) Usto ja ujutro :shock: Jaoooo,kupio zutu Simcu,a sta je ovo vako ruzno braco mila :lol: sto me uze ko levata :twisted: :lol:Molio ga ja sutra kad smo papire zavrsavali da je vrati...reko,haj bolan,pjana budala...Hoce qrac :twisted: Elem ,parkiram je ja na tekiji i odem nesto sa zijom krejzijem u holandiju(simpozijum je jedan bio u pitanju :oops: :D )vratim se...pola simce nema :x :lol: Prodo je haveru za nesta malo jada...i to u onim cekovima :-) Eto jedna tuzna prica o simci... :D

Image

Jeko Zijo Krejzi :D

Je'l ona Simca sa onim smijesnim okruglim malim farovima?

Zijo krejzi...ma jedan vamo...dekan na prirodno matematickom fakultetu :lol:
A simca kao ova na slici,jos kad bih ti rekao kome sam je slozio za cekove :D iz naselja...radio u kockarnicama...spasio juki zivot kad ga je macak nokautirao,izvadio mu jezik da se ne udavi :lol: dobro je i svirao...skoro ko zinco :D Imas pivu ako pogodis...
Neno mahalas? :D On je imao onaj hit :dance: "Dragana, Dragana izlazi kod Dedana" i "Holliday Inn u Sarajevu - hotel svih vremena" :D

Pa zar novi ponosni vlasnik nije Una vozao :D sta ce mu zuta simca :-)

Aha, znaci Zijo Krejzi je bio dekan Dadinoj staroj :dance: :D

PS Jos sta su od onog Una uradili, ni na sta nije licio :-)
Last edited by Edin H. on 23/10/2011 12:05, edited 1 time in total.
HAVANA

#1080 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

Taj je :D

Image

Pojma nemam ni sta ce mu ni sta je uradio sa njom :? Vozao je nije...
Uno je bio :thumbup:
Jes vidio mirsadinog dekana... :lol:
Edin H.

#1081 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Edin H. »

Je'l ovo amrica na slici? :D

Sad sam te se tek sjetio :D
Edin H.

#1082 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Edin H. »

Image

:-)

Image

:D
muha_sa

#1083 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:A vidim ja... kad sam upozno muhu...reko...jebes mi mater, jes mi ovaj poznat...odNekle :lol:
:lol:

tušio duhan pod Kovacima :lol:

eeeeeeeeeeee :-) kad bih ja prodavo kapice djeca bi se bez glava radjala--gluho bilo-i daleko :D
muha_sa

#1084 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by muha_sa »

Chisum wrote:Muha u raljama organizovanog kriminala. :lol:

Za sad znamo da je klepao lubenice i kupus... Krug se lagano zatvara.... :lol:

jok :-) uvjek sam bio pametno djete,tako kažu-prao zubice, prije rucka rukice, za mamine goste ucio pjesmice :D
uz Betovena rasto a bogme i Bacha a ne ko Havana uz Tozovca i Jeremiju :lol:
amrica

#1085 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by amrica »

muha_sa wrote:

jok :-) uvjek sam bio pametno djete,tako kažu-prao zubice, prije rucka rukice, za mamine goste ucio pjesmice :D

selam od No 1 :lol:
suspect_zero

#1086 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by suspect_zero »

muha_sa wrote:

Zaboravio si balet i klarinet :D .....bjež' ba Muha, ko te ne zna :-) :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#1087 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by pape »

suspect_zero wrote: Zaboravio si balet i klarinet :D .....bjež' ba Muha, ko te ne zna :-) :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D Sve je on to u famEliji fino rasporedio, ... on je bio zaduzen za duhan, lubenice i kupus, a Raska-hanuma za balet i pohadjanje kursa solfeggia, .... :oops: :D
suspect_zero

#1088 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by suspect_zero »

Sjooo dobrih vremena Pape :oops: :-D ....U Trst po farmerke, original Leviske (501 :D ) i kafu, onu u velikim zlatnim kesama, Mađarska za vajkrema i putera...a Turska za tozla, komšinica Adila znala donijeti điđa da ti oči stanu :-)

A Muha neće sad da kaže kako je švercov'o sa bosanskim ćilimima :D , bili nešto na cijeni prije rata...prodaš jedan (da ga nisu puno pojeli moljci) i kupiš dva nova :oops:
muha_sa

#1089 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by muha_sa »

suspect_zero wrote:Sjooo dobrih vremena Pape :oops: :-D ....U Trst po farmerke, original Leviske (501 :D ) i kafu, onu u velikim zlatnim kesama, Mađarska za vajkrema i putera...a Turska za tozla, komšinica Adila znala donijeti điđa da ti oči stanu :-)

A Muha neće sad da kaže kako je švercov'o sa bosanskim ćilimima :D , bili nešto na cijeni prije rata...prodaš jedan (da ga nisu puno pojeli moljci) i kupiš dva nova :oops:
tišu ba Zehra :D unuk naucio slova pa ce procitat i postavljat mi neugodna pitanja :D a ne valja djetetu lagat :D

nego-kad smo vec kod tih ulicnih prodavaca moram ovdje spomenut čaršijsku legendu nad legendama pokojnog Popa--kako znam za sebe znam i za njega da šparta čaršijom i tuši "zlatne" lancice i prstenje :D birvaktile sam malo hodo s njim cisto da vidim kako on to premunta levata da kupi dupljak prsten :-) složi takvu pricu da nema šanse otic ane pazarit--prsten je u bjelom papiru jer ako bi ga držo u ruci zacas bi pocrnio :lol: kad levat da lovu Pop sav sretan i zadovoljan veli--ko ga jebe-nece crn prst moc ni vimom izribat :lol:
-prošlo hej hej godina--poslije rata sjedim sa šurom i u njega mu hanumom na vrelu bosne kad prilazi Pop :-) nudi nam lancice :lol: velim mu ja--pa jadan ne bio, nije valjda da sam tako grohno da me ne prepoznade pa meni našo dupljake slagat :-) nasmija se-šta ce drugo dobricak--al mi se šure hanuma ufurala da kupi plah prsten--plah a pojeftin :lol: :lol: zajebah mu pazar :lol:
amrica

#1090 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by amrica »

muha_sa wrote:[
nego-kad smo vec kod tih ulicnih prodavaca moram ovdje spomenut čaršijsku legendu nad legendama pokojnog Popa--kako znam za sebe znam i za njega da šparta čaršijom i tuši "zlatne" lancice i prstenje :D birvaktile sam malo hodo s njim cisto da vidim kako on to premunta levata da kupi dupljak prsten :-) složi takvu pricu da nema šanse otic ane pazarit--prsten je u bjelom papiru jer ako bi ga držo u ruci zacas bi pocrnio :lol: kad levat da lovu Pop sav sretan i zadovoljan veli--ko ga jebe-nece crn prst moc ni vimom izribat :lol:
-prošlo hej hej godina--poslije rata sjedim sa šurom i u njega mu hanumom na vrelu bosne kad prilazi Pop :-) nudi nam lancice :lol: velim mu ja--pa jadan ne bio, nije valjda da sam tako grohno da me ne prepoznade pa meni našo dupljake slagat :-) nasmija se-šta ce drugo dobricak--al mi se šure hanuma ufurala da kupi plah prsten--plah a pojeftin :lol: :lol: zajebah mu pazar :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

cisto vidio :oops:

kupus, lubenice, tole, tozla :roll:

kazne za bic :-)

muha muha... :D
muha_sa

#1091 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by muha_sa »

mladost ludost :D

gdje li su nam Chisum i Havana :?: :D garant na religiji :D
shake69

#1092 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by shake69 »

muha_sa wrote:mladost ludost :D

Zna li neko okolnosti pogibije (provjereno) Branislava Brane Golijanina? Neki kazu od granate kao civil a druga raja prica da je poginuo u napadu na grad. Bio bas nacionalisticki napaljen a prije rata studirao na Filozofiji.
HAVANA

#1093 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

Evo me bolan,sta galamis.Vodio djecu u kino.
Nema tapkarosa,nema dubrovnika,nema bruS liJa...Ima kokica,cole,hala ko apoteka,ima 3D i naocale ti nake dadnu...strumf nakav...ko da mi je u krilo skocio :shock: :D
HAVANA

#1094 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by HAVANA »

Edin H. wrote:
Sad sam te se tek sjetio :D

suspect_zero

#1095 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by suspect_zero »

Jašta je moj Muha :roll: :oops: .....samo meni prođe mladost a ostade ludost :cry: ...majku mu što nije bilo obrnuto :evil: :cry: :cry:

Čuj onoga iš'o gledat crtani :oops: :D ....a nije nas zvao :oops: :cry: :cry:
muha_sa

#1096 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by muha_sa »

šta ste se ušutili :?: :-) sve fina raja-nema šejtanluka :D
Chisum

#1097 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Chisum »

Religiozni neki ljudi, pa eto ti... :lol:
Chisum

#1098 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by Chisum »

Ma 'ta je ba bilo? :D Tema grca, a vas nema k'o zejtina...
suspect_zero

#1099 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by suspect_zero »

Chisum wrote:Ma 'ta je ba bilo? :D Tema grca, a vas nema k'o zejtina...

Užego je ovo zejtin :oops: :D ......ostarilo se ba :cry:
branimir stulic

#1100 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata

Post by branimir stulic »

Tisina... inace ce vam sada Markovic doc.. Mislim da znate ko je Markan... Markan i Stevo - dva cuvara reda iz Starog grada... Markan uvijek nasmijan (mislim da je imao facijalis...). a ovaj drugi bio na motoru. Kazu da je šega bila kad je Tito umro .- Markana su morali negdje sklonit da ne bude - Umro predsjednik a milicija se smije...Ah da... bio je i Juso - promukli glas i jaka ruka. Prava miliocionerska.
Post Reply