nasla mi sestra zelenu u mamcetu, ja neku bez u cm a kontam i plava je dobra.
koje si kupila?
Moderator: anex

inoma se zoveMichun wrote:Ja vidjela u imoprtane stalak sa revlonom. Ne znam koja je tamo u prizemlju "parfimerija".
Michun wrote:Ja vidjela u imoprtane stalak sa revlonom. Ne znam koja je tamo u prizemlju "parfimerija".
zar neces sa mnom u kupovinu, jel mi to nevjerujes*mima* wrote:Michun wrote:Ja vidjela u imoprtane stalak sa revlonom. Ne znam koja je tamo u prizemlju "parfimerija".
Jucer sam se tebe sjetila.......drugi put kad budem odlucila da kupim neku sjenu za kapke....zovem te.......ja i sjene nebo i zemlja....
Ima prodavnica kod begove haleCecilija wrote:Drage forumašice, da ne otvaram sad zasebnu temu, interesuje me surma. Dakle, gdje se može nabaviti kod nas, je li je ko koristio (pretpostavljam da jeste bar neko od starijeg svijeta), koja je razlika između nje i obične maskare/tuša?
Ovo pitam iz razloga što mi se čini da surma stvara mnogo ljepši efekat od ordinarnih, zapadnjačkih oko-šminkerskih pomagala. Možda je to optička varka ili predrasuda, ali eto voljela bih čuti vaše mišljenje.
Kod Begove, kod Fahdove, zamoliš nekog da ti donese s hadža...Cecilija wrote:Drage forumašice, da ne otvaram sad zasebnu temu, interesuje me surma. Dakle, gdje se može nabaviti kod nas, je li je ko koristio (pretpostavljam da jeste bar neko od starijeg svijeta), koja je razlika između nje i obične maskare/tuša?
Ovo pitam iz razloga što mi se čini da surma stvara mnogo ljepši efekat od ordinarnih, zapadnjačkih oko-šminkerskih pomagala. Možda je to optička varka ili predrasuda, ali eto voljela bih čuti vaše mišljenje.
Ovu sam viđala kod Begove, to je ta "masnija" i intenzivnije crna.bez_ideje wrote:Jel to sve ima u toj radnji.....te surme sa efektima.
Od cega je surma pravljena?
I koliko kosta?

koje je boje fleka?bez_ideje wrote:Hvala ljudi..zbavim i ja
Jos mi recite za ovo izbjeljivanje i da vas onako forumski izgrlim i izljubim