Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote: ↑16/03/2021 22:47
Bez uvrede, ali kako je moguce da je Zeljo pokraden protiv Olimpika kad ste se radovali njihovom povratku u PL? Zar niste ovdje upisivali sigurne bodove protiv njih jer je to vasa filijala?
Ricken wrote: ↑16/03/2021 17:58
Rekla si da nismo navikli. Što je možda tačno, jer se normalna osoba teško navikava na takve stvari.
Pa kad vec insistiras, ukucaj na google Zeljo ostecen protiv Slobode i Sloboda ostecena protiv Zelje, pa vidi rezultate.
Vama je super, kad se osjećate oštećeni samo u utakmicama sa Željom.
Izbacuje da ste oštećeni jednom na Grbavici, kad je bio remi, i jednom kad ste zijanili sa više komada od normalnog.
Pa kako će biti "oštećeni" na Koševu il' pod BB kad tamo ionako idu spuštenih gaća. Gaće skinu još na karauli. Jedino se kod nas nešto kofrče, zato ih redovno tamburamo u Tuzli.
Crvena Tifoza wrote: ↑16/03/2021 22:47
Bez uvrede, ali kako je moguce da je Zeljo pokraden protiv Olimpika kad ste se radovali njihovom povratku u PL? Zar niste ovdje upisivali sigurne bodove protiv njih jer je to vasa filijala?
Olimpik nije ničija filijala. Oni su "tampon zona", nešto poput humanitarne ustanove koja postoji da propali igrači FKS i FKŽ ne bi prijevremeno okončali karijere, tj. da bi imali gdje igrati.
Na kraju dobro i njima i tim igračima. Ja pojma nemam od čega taj klub živi, ko ga gura i td. Navijača nemaju.
Meni lično simpatičan klupčić, nemam ništa protiv njih mada sam, da budem iskren, navijao svim srcem za Velež dok su se krpili međusobno u Federalnoj.
Iako mi nisu mrski, oni su, kada se saberu svi njihovi rezultati ostvareni protiv nas i komšija, više hajrivali protiv nas. Sad da li su više zapinjali protiv nas ili smo ih mi puštali ili više podcjenjivali nego komšije ili se tako potrefilo samo od sebe, pojma nemam.
plain vanilla wrote: ↑16/03/2021 17:04
Tako nas oduvijek kradu sudije, skoro svaku utakmicu. Jbg vi niste navikli, uglavnom u vasu korist sude.
Aj ne pričaj gluposti. Masakrirale su nas sudije krajem 2018. godine, kad smo uvezali onih 6 poraza. Ne kažem da se ne šilji i protiv Slobode, ali već dugo vremena mi imamo problem sa sudijama i otimačinama. Najbolj primjer je titula Zrinjskog koja nam je oteta nakon penala kojeg niko nije vidio u Bijeljini, osim sudije. Ne sjećam se da ste vi gubili titule, takvim odlukama sudija.
Ovo mi je omiljeni mit
Reci mi kakva je epidemioloska situacija u UK? Pegla me jaran pravo...
Tako nas oduvijek kradu sudije, skoro svaku utakmicu. Jbg vi niste navikli, uglavnom u vasu korist sude.
Aj ne pričaj gluposti. Masakrirale su nas sudije krajem 2018. godine, kad smo uvezali onih 6 poraza. Ne kažem da se ne šilji i protiv Slobode, ali već dugo vremena mi imamo problem sa sudijama i otimačinama. Najbolj primjer je titula Zrinjskog koja nam je oteta nakon penala kojeg niko nije vidio u Bijeljini, osim sudije. Ne sjećam se da ste vi gubili titule, takvim odlukama sudija.
Ovo mi je omiljeni mit
Ovo mi je omiljeni mit
Jel bio cist penal za Zrinjski ili je bio nidje veze penal?
Hrasno, kupujes li stogodisnju clansku?
Stogodišnje kartice s imenom i prezimenom navijača su u prodaji svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati na Stadionu Grbavica po cijeni od 100 KM što predstavlja jednu KM za svaku godinu postojanja. Sto godina ponosa i slave!
pa ja, vidjeli od mene
sudije nas klepaju cijelu sezonu, oni se sad sjetili
i nije to samo sto ti pogresno sude, nego sto onda igraci popizde i prigovaraju, pa naberemo kartone, dupla steta
pa ja, vidjeli od mene
sudije nas klepaju cijelu sezonu, oni se sad sjetili
i nije to samo sto ti pogresno sude, nego sto onda igraci popizde i prigovaraju, pa naberemo kartone, dupla steta
ho's ti kupiti 100-godisnju kartu?
a onaj penal u širokom kad su igrači utrčali prije nego što je pucan penal...
Hrasno, kupujes li stogodisnju clansku?
Stogodišnje kartice s imenom i prezimenom navijača su u prodaji svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati na Stadionu Grbavica po cijeni od 100 KM što predstavlja jednu KM za svaku godinu postojanja. Sto godina ponosa i slave!
A zasto je to bitno da li ja kupujem ili ne? Sta treba ovdje kao za stolice na sva zvona kad kupim da razglasim? Bezveze ti vala pitanje.
A zasto je to bitno da li ja kupujem ili ne? Sta treba ovdje kao za stolice na sva zvona kad kupim da razglasim? Bezveze ti vala pitanje.
Pa zanima me raspolozenje navijaca, stolice su kupovale ko halva, zanima me kako ce to sad ici
ja kupim uglavnom sto Sloboda nudi, ali kod nas je to rijetko