exliberal-ex wrote:
Kao drugo, to sto je on nasao neki uzor u nekoj kurcevoj pjesmi za mene neprestavlja nikakav dokaz da je zaludjen sa srbima. Sve te psihopate imaju neku doticnu tacku sa nekim , ni jedan terorista/zlocinac nije djelovao sam nego je uvijek nalazio povezanost sa nekim drugim ili sa nekim istorijskim dogadjajima gdje je nalazio razlog za svoje postupke.
Kao trece, neko spominje srbi velicaju cetnike, karadjica daju im nazive skola itd....tacno.
Cinjenica je da srbi postuju cetnike al ne samo sto su se "svetili dahijama"....cetnici su bili legalna kraljevska vojska koja je bila cjenjena u srpskom korpusu...to kod vas nepali ali kod srba je to casno....neko ce reci cetnici su cinili zlocine...dokumentovano ne na jednom mjestu.. samo sto za srbe ti cetnici su bili zastitnici srba po bosni "jer da nije bilo cetnika ni jedno srpsko uho ne bi ostalo na glavi", sto isto nije laz.
zato umjesto sto jedni drugima jebemo mater ...najbolje je pokazala premjerka NZ kako se treba ponasat.
Nadam se da me razumjete, nije mi namjera nikog vrijedjat nitio omalozavat.
Nije on zaluđen Srbima....on je zaluđen četnicima koji čitav vijek istrebljuju muslimane na ovim prostorima. To mu je poslužilo kao inspiracija.
Bolan, jesi ti Srbin? Poštuješ li četnike? Ako da, nikakav si čovjek. Stid i sram da te bude!
Četnici nisu bili legalna kraljevska vojska, bar ne u II svjetskom ratu.
Svaka tebi čast što ovako direktno i otvoreno, ali je ovo skroz u suprotnosti sa premijerkinim potezom.