RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
-
sumirprimus
#1076 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
taj ce po onom planu sto je neko piso na romaniju u meki trbuh kako ono 
-
daddy-kool
#1077 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Uskoro ide MAP, onda približavanje prema NATO, pa se spremaj za Afganistan.asker wrote:U rat prvo neka idu oni kojima je to posao. Znaci profesionalna vojska. Pa onda oni penzionisani sa 35 godina.
Neznam kako je sad, do prije par godina samo zestokom stelom se ubacivalo u vojsku. Ljudi zemlju prodavali da sinove ubace.
Prvi komsija mi je pro vojnik. Vozi onaj oklopni transporter gusjenicar. Pitam ga kakve aktivnosti imaju, kaze uglavnom igraju fudbala.
E neces vise, nemas pojma sta ti forum sprema
Fali i tamo dobrih fudbalera.
-
Fudo387
#1078 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Samo hrabro i blitzkrigicno, probit rupu i onda po bokovima i zGuza...ma bogini su ovaj put.
-
sumirprimus
#1079 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
ja bi u kuhare, sto je sigurno sigurno je,necu ostat gladan.
-
daddy-kool
#1080 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Postoji objektivna opasnost od rata kada Srbija bude prelamala šta će da uradi sa Kosovom, a to je po najavama u sljedeće dvije godine.Tomahawk11 wrote:Tema je buknula nakon članka o ta dva specijalca.decembar2017 wrote:
pa nije bas zbog ta dva vec sto dodik prijeti granicama , znas ono zaba u toploj vodi, i sto me podsjeca na iste one sale npr kada je Radovan 1991 tvrdio da je sarajevo srpski grad jer je samo ime srpsko a znaci " stala ". Sjecas li se sala na taj racun , samo sto su sale stale u grlu manje od godinu dana poslije toga. Ne kazem ja da ce dodik da nesto da uradi u ovoj ili sljedecoj ali je deja-vu i to sto dodik radi i ismijavanje takvih postupaka.
Dodik tu priču priča otkad je na vlasti. Nije to ništa novo.
Drugačije je ono bilo.
Ovdje Dodik jedan dan priča o razlazu, idući ide sa Ševkom i Komšom da dogovara incijativu za EU i NATO.
Onda se češka po glavi, valjda nije bilo i za NATO![]()
Dodik jeste glavonja, ali nije ko Radovan.
I pod time ne mislim da je on dobar, ne samo za Bošnjake.
- славянин
#1081 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nasi tamo strazare i unistavaju mine unutar baza sa ponekom druzeljubljivom patrolom- doprinos nas a i svih ostalih “manjih” je da amerika moze to zvati - “medjunarodnom koalicijom”daddy-kool wrote:Uskoro ide MAP, onda približavanje prema NATO, pa se spremaj za Afganistan.asker wrote:U rat prvo neka idu oni kojima je to posao. Znaci profesionalna vojska. Pa onda oni penzionisani sa 35 godina.
Neznam kako je sad, do prije par godina samo zestokom stelom se ubacivalo u vojsku. Ljudi zemlju prodavali da sinove ubace.
Prvi komsija mi je pro vojnik. Vozi onaj oklopni transporter gusjenicar. Pitam ga kakve aktivnosti imaju, kaze uglavnom igraju fudbala.
-
daddy-kool
#1082 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Fudo387 wrote:Samo hrabro i blitzkrigicno, probit rupu i onda po bokovima i zGuza...ma bogini su ovaj put.
Samo kakva Romanija, pravac prema BL se šica.
Tebe očekujemo da prisustvuješ pobjedničkoj paradi.
-
daddy-kool
#1083 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Haj bude bar i koja patrola, ali to je i realan domet ovih naših.славянин wrote:
Nasi tamo strazare i unistavaju mine unutar baza sa ponekom druzeljubljivom patrolom- doprinos nas a i svih ostalih “manjih” je da amerika moze to zvati - “medjunarodnom koalicijom”
Nema tu ni opreme ni ljudstva za nešto veće.
- славянин
#1084 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Samo insomnija mora desant preko save na brcko da se presijece to je krucijalno.daddy-kool wrote:Fudo387 wrote:Samo hrabro i blitzkrigicno, probit rupu i onda po bokovima i zGuza...ma bogini su ovaj put.
-
daddy-kool
#1085 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
To računaj da je već gotovo.славянин wrote:
Samo insomnija mora desant preko save na brcko da se presijece to je krucijalno.

- tandmand
#1086 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
+asker wrote:U rat prvo neka idu oni kojima je to posao. Znaci profesionalna vojska. Pa onda oni penzionisani sa 35 godina.
ASOCIJACIJA MLADIH SDA
ASOCIJACIJA ŽENA SDA
POLITIČKA AKADEMIJA SDA
ASOCIJACIJA FATMA
+
Forum mladih SDP
Foruma žena SDP
Forum seniora SDP
Foruma sindikalnih aktivista SDP
+
dragi forumaši Klixa
- insomnia78
#1087 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Upis’o sam se u airsoft klub da prodjem specijalisticku obuku
-
Fudo387
#1088 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Pobjednicku paradu cemo odrzati na Jarunu.daddy-kool wrote:Fudo387 wrote:Samo hrabro i blitzkrigicno, probit rupu i onda po bokovima i zGuza...ma bogini su ovaj put.
- LBVIEW
#1089 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Pa bilo ih bi tesko izbaciti, to jes.insomnia78 wrote:E bi se i usrecili u picku materinu. Ne bi mjesec sastavili popucali bi se izmedju sebetandmand wrote:+ Erdogan u prvoj fazi pušta onih 300.000 izbjeglica što su u kampovima i da im para za puta. Evropa bi se sasrala. Pa ako treba, ima još 3 miliona izbjeglica za kasnije.LBVIEW wrote:Ma jasta bi, samo Srbija ima "pravo" intervenirati.![]()
Nije ovo 92-a, i ta MZ, ako je ikad i postojala, danas vise definitivno ne, vec svak gleda svoje interese - vidjeti, npr., sta se desava u Siriji. Sto znaci, da, ako bi ovaj put, nedaj Boze, bilo sranja, niti ce se pitati samo "jamci/ziranti" Dejtona, niti ce bombe padati samo po BiH gradovima, sta fali Cacku, Uzicu ili, Kragujevcu, npr.?"Bracu" svih boja i fela koji bi jedva docekali rat protiv "kjafira" da ne spominjem.
Medjutim, sumskim borcima ne bi bio u kozi.
-
Fudo387
#1090 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ti si dobio raspored u radio Sajgon, da im zivce cupas.insomnia78 wrote:Upis’o sam se u airsoft klub da prodjem specijalisticku obuku
- denimb
#1091 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
daddy-kool wrote:Uskoro ide MAP, onda približavanje prema NATO, pa se spremaj za Afganistan.asker wrote:U rat prvo neka idu oni kojima je to posao. Znaci profesionalna vojska. Pa onda oni penzionisani sa 35 godina.
Bio moj rodjak 6 mjeseci tamo, poslan u misiju kao vojnik...kaze extra ubio pare, plus dobra ishrana u menzi ima
-
daddy-kool
#1092 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Kod Amera se vazda dobro jelo.denimb wrote:
Bio moj rodjak 6 mjeseci tamo, poslan u misiju kao vojnik...kaze extra ubio pare, plus dobra ishrana u menzi ima
- славянин
#1093 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Dodje grozdje sa izvadjenim pantljicamadaddy-kool wrote:Kod Amera se vazda dobro jelo.denimb wrote:
- denimb
#1094 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
A mali kurcevit do bola, citav zivot mu vojska...stari mu bio komadant diverzantske jedinice u ratu kontam da je i to na njega uticalo, cijeli zivot se sprema, trci dnevno 40km kad je na dopustu...otisao u Afganistan, vratio se...kaze jebo ono kod njih sigurnije nego kod nas...valjda ocekivao borbudaddy-kool wrote:Kod Amera se vazda dobro jelo.denimb wrote:
-
Fudo387
#1095 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
denimb wrote:A mali kurcevit do bola, citav zivot mu vojska...stari mu bio komadant diverzantske jedinice u ratu kontam da je i to na njega uticalo, cijeli zivot se sprema, trci dnevno 40km kad je na dopustu...otisao u Afganistan, vratio se...kaze jebo ono kod njih sigurnije nego kod nas...valjda ocekivao borbudaddy-kool wrote:Kod Amera se vazda dobro jelo.denimb wrote:
- insomnia78
#1096 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
To vade ovi nasi sto rade za Amereславянин wrote:Dodje grozdje sa izvadjenim pantljicamadaddy-kool wrote:Kod Amera se vazda dobro jelo.denimb wrote:
- insomnia78
#1097 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Al poslije slike iz Dubaija
- BHCluster
#1098 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nema mjesta na Hvaru.Otto_13 wrote:Jebeš paradu ako neće bit ili na Zrću ili Hvaru !
-
Fudo387
#1099 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
47 stranica, a jos nismo bili na televizoru.
Pa sta radi taj Galijasevic, mamu mu?
-
Fudo387
#1100 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Dje je salik nek’ napise nesto na arapskom?Otto_13 wrote:Slabo stoji sa latinicom , čeka da mu Lazanski prevede a ovaj opet zapio se na nekom izboru za missFudo387 wrote:47 stranica, a jos nismo bili na televizoru.
Ovo nase ocito ne pali.