Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
- mO k3
#1076 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
i jeli ona u tom famoznom snimku ili nije?
- Cherry-Cherry
#1077 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Meni su ovo dvoje postali smor. 
-
Moenx
#1078 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Pa vjerovatno iznosenjem nekih novih dimenzija samog problema mozda bi moglo za sve ove uspavane forumoljupce da postane i jako interesantno
Recimo prodavanjem majica sa natpisom ili pak maski za mobitele citava bi se javnost tada angazovala na pravi nacin
Recimo prodavanjem majica sa natpisom ili pak maski za mobitele citava bi se javnost tada angazovala na pravi nacin
- pustopoljina
#1079 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ma imas na youtube koji sat poslije, nije valjda dotle doslobumerangss wrote:I ja jedva cekam! Ako budem dežurni, molit cu nekog od kolega da se zamjenimo dežure da bih mogao gledati taj okršajpustopoljina wrote:Jedva cekam da oboje budu kod senada
Još se dvoumim da li cu gledati uz kokice ili palacinke s nutellom
- pustopoljina
#1080 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Mislis "team sanja" ili "team baći"Moenx wrote:Pa vjerovatno iznosenjem nekih novih dimenzija samog problema mozda bi moglo za sve ove uspavane forumoljupce da postane i jako interesantno
- muha_sa
#1081 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
jel on na snimku il jok

- Leverage
#1082 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Čeka se stav Venecijanske komisije.muha_sa wrote:jel on na snimku il jok![]()
-
RtrnOfSalisbury
#1083 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
u novijoj povjesti jos nije zabiljezit slucaj da cura vice: jesmo se j. eno me na kaseti ko ne vjeruje a momak vice: nismo i nisam to ja (na kaseti) 
-
Moenx
#1084 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ee, baš nije !!
U pravu si , interesantno !
U pravu si , interesantno !
- BarbaDue
#1085 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Znači ona bi k'o biva htjela a on se k'o biva brani 
- Leverage
#1086 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Zadnji put kad se to desilo vjerovatno je i bilo na kaseti.RtrnOfSalisbury wrote:u novijoj povjesti jos nije zabiljezit slucaj da cura vice: jesmo se j. eno me na kaseti ko ne vjeruje a momak vice: nismo i nisam to ja (na kaseti)
- uglavnomja
#1087 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
nije ni na kasetiLeverage wrote:Zadnji put kad se to desilo vjerovatno je i bilo na kaseti.RtrnOfSalisbury wrote:u novijoj povjesti jos nije zabiljezit slucaj da cura vice: jesmo se j. eno me na kaseti ko ne vjeruje a momak vice: nismo i nisam to ja (na kaseti)
- Cherry-Cherry
#1088 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Zaista
ona crče govoreći kako su se taslačili i kako to ima na internetu. A on kao kakva treba: ne nismo, nisam to ja 
- JThomas
#1089 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
to je pravi jebač.
- hatemondays
#1090 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Sanja izdaje knjigu, izdavac ce biti Blazevic, Senad se uzvrtio i on bi ubo ovu omladinku (hebe ga mashnica ima fetish), poslije Sanja u Zadrugu ili Farmu jal nakav show na TV. Balkanska publika na nogama. Blazevic se zeni sa jaranicom od Sanje prodaje slike Avaz expresu ili Azri, poslije se Sanja udaje za Edina Dzeku kad se ovaj razvede ode ovo u tri materine na kraju. Napravimo kladaru (anketu) sa mogucum scenarijima u buducnosti.
Ja Sanji prdvidjam sjajnu karijeru tako to rade mlade pametne cure, hebo skolu, ( cuo sam gleda da kupi stan u Sa) samo za Edina H.
Ja Sanji prdvidjam sjajnu karijeru tako to rade mlade pametne cure, hebo skolu, ( cuo sam gleda da kupi stan u Sa) samo za Edina H.
- Cherry-Cherry
#1091 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Sanja je napustila univerzitetsku karijeru zbog ovoga. Nije to tek tako uradila. Niko ne bi znao za sve ovo, da to ona sama nije rekla. Baš je Bihać brujao o ovome, nije niko ni znao dok ona nije objavila.
- Edin H.
#1092 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
hatemondays wrote:Sanja izdaje knjigu, izdavac ce biti Blazevic, Senad se uzvrtio i on bi ubo ovu omladinku (hebe ga mashnica ima fetish), poslije Sanja u Zadrugu ili Farmu jal nakav show na TV. Balkanska publika na nogama. Blazevic se zeni sa jaranicom od Sanje prodaje slike Avaz expresu ili Azri, poslije se Sanja udaje za Edina Dzeku kad se ovaj razvede ode ovo u tri materine na kraju. Napravimo kladaru (anketu) sa mogucum scenarijima u buducnosti.
-
Moenx
#1093 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Fakat je ko naka cudna situacija i mozemo se furati u razlicitim smjerovima
Praviti segu, ili pak, iskazivati omrazu ili pak pronicljivo i sumnjicavo ocjenjivati aktere same price.
Pa cak i samog Senada
Jedno je sigurno ova stvar manje vise emotivno utice na nas bilo da smo sumnjicavi bilo da smo spremni svakog trena prasnuti u smijeh biti ljuti i prozirati u odredjene likove
No kako mi emotivno gledamo cini mi se da i sami akteri Sanja i Sabahudin takodjer lutaju
pPazite vi ste imali sex cin koji moze biti bilo sta cin strasti akt nakupljene sex energije i mnogo toga sto sta
A moze biti i cin i sastavni dio nekih romanticnih osjecanja
RECimo da je ovo posljednje u manjoj i li vecoj mjeri postojalo kod jedne ili druge strane
Sta onda
Tu imamo posla sa zivim bicima koji mozda i nisu tako promisljeni i isplanirani nego nastupaju ispred svojih emocija
Dakle ima tu zaista mnogih puteva i smjerova u kojim mozemo ici tako da sve ostaje otvoreno cak i to da se javnost mane ove teme u potpunosti
NOpamtimo ukoliko dozvolimo da se desi ovo posljednje mozda cinimo nepravdu mozda je onoj krivicnoj strani ide u korist da cijeli slucaj prekrije mrak
Opet mozda previse svjetla reflektora i slave udara nekim akterma ove price u glavu
Zaista ko ce ga znati
Praviti segu, ili pak, iskazivati omrazu ili pak pronicljivo i sumnjicavo ocjenjivati aktere same price.
Pa cak i samog Senada
Jedno je sigurno ova stvar manje vise emotivno utice na nas bilo da smo sumnjicavi bilo da smo spremni svakog trena prasnuti u smijeh biti ljuti i prozirati u odredjene likove
No kako mi emotivno gledamo cini mi se da i sami akteri Sanja i Sabahudin takodjer lutaju
pPazite vi ste imali sex cin koji moze biti bilo sta cin strasti akt nakupljene sex energije i mnogo toga sto sta
A moze biti i cin i sastavni dio nekih romanticnih osjecanja
RECimo da je ovo posljednje u manjoj i li vecoj mjeri postojalo kod jedne ili druge strane
Sta onda
Tu imamo posla sa zivim bicima koji mozda i nisu tako promisljeni i isplanirani nego nastupaju ispred svojih emocija
Dakle ima tu zaista mnogih puteva i smjerova u kojim mozemo ici tako da sve ostaje otvoreno cak i to da se javnost mane ove teme u potpunosti
NOpamtimo ukoliko dozvolimo da se desi ovo posljednje mozda cinimo nepravdu mozda je onoj krivicnoj strani ide u korist da cijeli slucaj prekrije mrak
Opet mozda previse svjetla reflektora i slave udara nekim akterma ove price u glavu
Zaista ko ce ga znati
- Matzan
#1094 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Napravi čovjek cijelu filozofiju od jedne obične jebačine. 
-
bumerangss
#1095 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ona jeste a on nije 100%mO k3 wrote:i jeli ona u tom famoznom snimku ili nije?
- mO k3
#1096 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Daj link da vidimbumerangss wrote:Ona jeste a on nije 100%mO k3 wrote:i jeli ona u tom famoznom snimku ili nije?
-
RtrnOfSalisbury
#1097 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
sencetu mora da je jela mozak zavrvjela kad se ne sjeti da priupita blazketa sta on misli jel to sanja na kaseti, stono se rekne iz prve ruke da ne kaem iz prvog ...
-
noviclan
#1098 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Sto kaze baci izrada uradka 10000-15000 sta ce to meni takva sica ja sam biznismen ali visoj asistentici dodje ekstra prihod x filmova x posrednistavamO k3 wrote:Daj link da vidimbumerangss wrote:Ona jeste a on nije 100%mO k3 wrote:i jeli ona u tom famoznom snimku ili nije?
- Cherry-Cherry
#1099 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
U svakom slučaju snimak seksa nikada nikome nije štetu napravio, pa neće ni njoj.
- Ommadawn
#1100 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Pa sad... to je diskutabilno...Cherry-Cherry wrote:U svakom slučaju snimak seksa nikada nikome nije štetu napravio, pa neće ni njoj.
Ipak za to treba imati dobra muda.