mogo bi vala i ja tamo
kolka je plata zna li iko
Takvi kao ti su trazeni..muha_sa wrote:primaju li u Njemackoj zanatlije![]()
mogo bi vala i ja tamo
animals wrote:Takvi kao ti su trazeni..muha_sa wrote:primaju li u Njemackoj zanatlije![]()
mogo bi vala i ja tamo
pocetna 5k eura, sa mogucnosti napredovanja do nesluceni visina..
E jbg, ti bi i pauzumuha_sa wrote:kolke su im pauze za klopu![]()
imal pauza za kafu
nema pauza za azerbejdzance ni godisnjeg nicegamuha_sa wrote:kolke su im pauze za klopu![]()
imal pauza za kafu
nsaravno--placeneanimals wrote:E jbg, ti bi i pauzumuha_sa wrote:kolke su im pauze za klopu![]()
imal pauza za kafu
Bluemore wrote:nema pauza za azerbejdzance ni godisnjeg nicegamuha_sa wrote:kolke su im pauze za klopu![]()
imal pauza za kafu
suti i radi
nema nicegamuha_sa wrote:Bluemore wrote:nema pauza za azerbejdzance ni godisnjeg nicegamuha_sa wrote:kolke su im pauze za klopu![]()
imal pauza za kafu
suti i radi![]()
uzdam se u tebe--ako mi ti ne daš tacne info nece niko
kolka bi mi bila plata (satnica)![]()
imal jeftinih garsonjera
uglavnomja wrote:pauza sat za klopu, placena i jos svakih pola sata 10 min da se zapali
Bluemore wrote: nema nicega
a i red je da das sansu mladjima ti si svoje odradio sad mozes onako iz uzitka i z acejf a imas i tu masumcad slatku da cuvas
MoRes.muha_sa wrote:Bluemore wrote: nema nicega
a i red je da das sansu mladjima ti si svoje odradio sad mozes onako iz uzitka i z acejf a imas i tu masumcad slatku da cuvas![]()
![]()
mogul bar doc ko instruktor mladim zavarivacima
nema tamo nako sjeditmuha_sa wrote:uglavnomja wrote:pauza sat za klopu, placena i jos svakih pola sata 10 min da se zapali![]()
mi nepušaci moremo nako sjedit
ne smij se FudoFudo387 wrote:MoRes.muha_sa wrote:Bluemore wrote: nema nicega
a i red je da das sansu mladjima ti si svoje odradio sad mozes onako iz uzitka i z acejf a imas i tu masumcad slatku da cuvas![]()
![]()
mogul bar doc ko instruktor mladim zavarivacima
Bluemore wrote:nema tamo nako sjeditmuha_sa wrote:uglavnomja wrote:pauza sat za klopu, placena i jos svakih pola sata 10 min da se zapali![]()
mi nepušaci moremo nako sjedit
vjesticanametli wrote:Bluemore wrote:nema tamo nako sjeditmuha_sa wrote:![]()
mi nepušaci moremo nako sjedit![]()
muha rekne se gansonjera
na baciklo više ne sjedamvjesticanametli wrote:MuharaDZo 1 nabavi krs bacikl skup uban
kad je tako odo ja kod sprece u MoskvAFudo387 wrote:Muha, ako si nanijetio, nemoj zaboraviti ponijeti klizaljke za balet na ledu, to ce ti najvise trebati.

To jeste zabluda ljudi koji nisu bili tamo i ne znaju kako to ide.uglavnomja wrote:konjislav wrote:Ja sam vec bio spomenuo ranije da sam bio u Njemackoj i radio. Prosao kroz sve faze, trazenje posla, potpisivanja ugovora za stan, prijave u opstini, prijave u poreznoj upravi, i drugih stvari. Nije da nisam mrdnuo od kuce. Zaposlen od zavrsteka fakulteta do danas. Znanje njemackog negdje oko B1-B2.seln wrote: Za takvima kao sto si ti me prije svega boli q...
ne znam postoji li ufuranija mraka od Bosnjaka; pozna citav svijet, a nije mrdnulo od kuce.
Zna ko kakav posao radi, a on sam nezaposlen.
Zna koliko dobro neko govori strani jezik, a muci se da dobije certifikat za A2.
I naravno, cijeli svijet ceka samo na njih, da ga osvoje i ucine boljim mjestom... a dolaze iz drzave na nivou Azerbejdzana.
A to odakle ko dolazi, to je debilni argument. Ako imas sta donijeti na stol, sto bi amerikanci rekli, to je jedino bitno.
ne znam sto ti odgovaras ...![]()
to je za neke druge ljude
koji misle da je prosjek plate 3000 eur i da je to pocetnicka plata sa bosanskom gimnazijom i polozenim a2, b2 kako li se vec zove
neto plata mislim