Nek im Gazi Husrev Beg da od zekata.insomnia78 wrote:Sjeba hin gospodjin jebac i paljenje auta. Sad nit jasli, nit auta
Izborna svaštara - 2018
- Krokodajl
#1076 Re: Izborna svaštara - 2018
- alibaba_i_30_godina
#1077 Re: Izborna svaštara - 2018
I to tu negdje u blizini.mO k3 wrote:nisam upratio zvako sam sendivcjeli stvarno reko za toranj od 200 m??
-
muzicar_iz_parka
#1078 Re: Izborna svaštara - 2018
Ono i jeste šteta da nam sva vrhunska elita bude na političkim funkcijama.
Biznismen i neimar poput Fahre mora da gradi.
Bećeirević bolje da piše rezolucije i vraća otete teritorije.
Velika je šteta što iz zdradstva ode gospođa Izetbegović.
Bakira na mjesto direktora AC FBiH.
Čović na mjesto direktora EP BiH.
Biznismen i neimar poput Fahre mora da gradi.
Bećeirević bolje da piše rezolucije i vraća otete teritorije.
Velika je šteta što iz zdradstva ode gospođa Izetbegović.
Bakira na mjesto direktora AC FBiH.
Čović na mjesto direktora EP BiH.
-
UmaX
#1079 Re: Izborna svaštara - 2018
Pa, sasvim je sigurno sad klima po Hrvate losija, a svi imaju EU pasos. Dakle, jos ce ih se vise odvazit na odlazak.MaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
Bosnjaci su odlucili da jedan dio BiH bace u blokadu zarad slanja simbolicne poruke najmalobrojnijim Hrvatima. Ko ne vidi problem u ovome je veci protivnik BiH nego pedeset Dodika.
Ovo sam napisao trezvenog uma, kao Bosnjak, da bi barem jedan citalac ovih redova iz redova drugih naroda BiH shvatio da nisu svi Bosnjaci na pozicijama ocajne emulacije velikosrpske ideje iz posljednje dvije decenije. Sve sto se dogodi u BiH, Bosnjaci moraju da preuzmu odgovornost za takvo stanje.
-
rizibizi
#1080 Re: Izborna svaštara - 2018
Nista oni u blokadu nece baciti vise nego sto ce svi zajedno baciti citavu drzavu u blokadu. Ono malo hrvata sto je ostalo to ili zivi od love iz dijaspore pa ga boli neka stvar ili nema gram mozga pa ga opet isto zaboli, treca grupa su stari i penzioneri koji su ostali ovdje. Ostalo sve se zbgo kockaste sare vrlo lako i brzo razbjezalo po bijelom svijetu. A sa ovom trojcom diletanata cemo svi zajedno bez obzira na boju, ukus i miris zavrsiti na ledini.MaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
Bosnjaci su odlucili da jedan dio BiH bace u blokadu zarad slanja simbolicne poruke najmalobrojnijim Hrvatima. Ko ne vidi problem u ovome je veci protivnik BiH nego pedeset Dodika.
Ovo sam napisao trezvenog uma, kao Bosnjak, da bi barem jedan citalac ovih redova iz redova drugih naroda BiH shvatio da nisu svi Bosnjaci na pozicijama ocajne emulacije velikosrpske ideje iz posljednje dvije decenije. Sve sto se dogodi u BiH, Bosnjaci moraju da preuzmu odgovornost za takvo stanje.
- mirzadelibasic
#1081 Re: Izborna svaštara - 2018
Čekaj. Zar ti meni prije dva dana nisi rekao da će Bećirović i SDP ubjedljivo pobijediti i da si u to siguran?Leverage wrote: Bošnjaci su danas po stoti put odlučili da se poklone dinastiji SDA. Sve ostalo je bezveze.
-
asker
#1082 Re: Izborna svaštara - 2018
Dragan covic, u svoj svojoj moci i vlasti, sa svim legalnim/legitimnim/ultraljubicastim utjecajem koje je imao po kompletnoj vertikali drzave i federacije se popisao po tim istim Bosnjacima milion puta.MaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
Ko mu hebe milu majcicu UZP-ovsku!
-
north
#1083 Re: Izborna svaštara - 2018
Jos jedan toranj ide
...Ha ya ako ne mogu biti predsjednik gradicu tornjeve..sukni im ga Fahro....haj u qrac krasni...
Kakav cirkus od politike...oni tekbiraju na preskonferenciji sa novim predsjednikom bez zuba i folom "stanite"dok predsjednik stranke sa telecim pogledom gleda u vatromet
, ovaj graditelj suka sa novim tornjevima i kao drago mu sto nije izabran a Mile janpi na presici 
Kakav cirkus od politike...oni tekbiraju na preskonferenciji sa novim predsjednikom bez zuba i folom "stanite"dok predsjednik stranke sa telecim pogledom gleda u vatromet
Last edited by north on 08/10/2018 00:48, edited 3 times in total.
-
Itsoktobealone
#1084 Re: Izborna svaštara - 2018
Cuj koalicija bez SDA....kako će ljudi bez njih, imaju 25% parlamenta 
-
PeppermintSA
#1085 Re: Izborna svaštara - 2018
MaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
-
baxus
#1086 Re: Izborna svaštara - 2018
Sta li će s Memarom sad bit.mist wrote:Ovi na SBB konferenciji samo sto dzematile nisu zaplakali
U koji će dres, tipijem SDA ili Hadzibajric
- Leverage
#1087 Re: Izborna svaštara - 2018
Jesam. I to se očito nije desilo.mirzadelibasic wrote:Čekaj. Zar ti meni prije dva dana nisi rekao da će Bećirović i SDP ubjedljivo pobijediti i da si u to siguran?Leverage wrote: Bošnjaci su danas po stoti put odlučili da se poklone dinastiji SDA. Sve ostalo je bezveze.
Evo Nikšića, da čujemo koliko je loše.
- denimb
#1088 Re: Izborna svaštara - 2018
Onaj ko vidi nesto pozitivno u ovim izborima stvarno je ono poseban. Pa bosnjaci su po stoti put pokazali da politicki ne postoje kao narod, i zalud vam radovanje tom nekom "sukanju" Covicu...je li vam to svo zadovoljstvo u zivotu???
Pa pogledajte ko nam sjedi u predsjednistvu, mislite li na svoju buducnost, na buducnost ove zemlje, vase djece???
Ne mogu da vjerujem koliko smo naivni, koliko smo glupi, zatucani opancari, i ne treba nam bolje.
Zbogom Bosno i Hercegovino!
Pa pogledajte ko nam sjedi u predsjednistvu, mislite li na svoju buducnost, na buducnost ove zemlje, vase djece???
Ne mogu da vjerujem koliko smo naivni, koliko smo glupi, zatucani opancari, i ne treba nam bolje.
- MaksprotivMarksa
#1089 Re: Izborna svaštara - 2018
To ne abolira nas Bosnjake od oznake politicki nezrelog naroda koji opasno koketira sa klerofasizmom.rizibizi wrote:Nista oni u blokadu nece baciti vise nego sto ce svi zajedno baciti citavu drzavu u blokadu. Ono malo hrvata sto je ostalo to ili zivi od love iz dijaspore pa ga boli neka stvar ili nema gram mozga pa ga opet isto zaboli, treca grupa su stari i penzioneri koji su ostali ovdje. Ostalo sve se zbgo kockaste sare vrlo lako i brzo razbjezalo po bijelom svijetu. A sa ovom trojcom diletanata cemo svi zajedno bez obzira na boju, ukus i miris zavrsiti na ledini.MaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
- O'zone
- Globalni moderator
#1090 Re: Izborna svaštara - 2018
Evo Trenerka kaže Bečirević vodi
- JanuaryJones
#1091 Re: Izborna svaštara - 2018
Fula se i činjenica da "ostali" nemaju za koga glasati pa kad pogleda listić neko ko je recimo iz miješanog braka ko je taj da mu određuje i broji krvna zrnca. Što sam ja iz Sa manje Hrvatica od nekog iz Širokog?O'zone wrote:Fulio si činjenicu da da nisu svi Bošnjaci glasali za SDA ( od 100% izašlo 53%a Džaferović dobio 33% )a nisu svi Bošnjaci glasali ni za Komšića.....tako da jbgaMaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
Nakaradan izborni zakon, nakaradan ustav i nakaradna država.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1092 Re: Izborna svaštara - 2018
kaze nepravda i gradi novi toranjRasAlGhul wrote:Je li Šćepo živpogaisli svjetla u tornju u sedam i dvadeset
-
asker
#1093 Re: Izborna svaštara - 2018
Covjek prica o sasvim drugom fenomenu. Ili ti mislis da prosjecan SDA glasac gura Zeljka? Tvoji su napravili eksperiment prvi i drugi put, a sad nas Zeljko sam sebi. Ja ne mislim da je to lose, naprotiv, al' nije fer SDA-u podbacivati pojavu Komsica.Leverage wrote:Bošnjaci su danas po stoti put odlučili da se poklone dinastiji SDA. Sve ostalo je bezveze.MaksprotivMarksa wrote:Danas su Bosnjaci izabrali put Srba iz 1986. godine, danasnje, trece biranje Komsica na poziciju hrvatskog clana predsjednistva je direktna poruka ostalim narodima u BiH kakvu drzavu Bosnjaci zele, presica SDA je samo potvrdila u kojem mulju se nalazi bosnjacki nacionalni um.
- Leverage
#1094 Re: Izborna svaštara - 2018
Teško, nije takva atmosfera.O'zone wrote:Evo Trenerka kaže Bečirević vodi
Ali veći je problem što je SDA ispred SDP-a u poretku stranaka u FBiH.
-
channel10
#1095 Re: Izborna svaštara - 2018
Idi spavajdenimb wrote:Onaj ko vidi nesto pozitivno u ovim izborima stvarno je ono poseban. Pa bosnjaci su po stoti put pokazali da politicki ne postoje kao narod, i zalud vam radovanje tom nekom "sukanju" Covicu...je li vam to svo zadovoljstvo u zivotu???
Trenutno je bolja situacija, nego što je bila. Ako to ne vidiš, jbg....
- emigrazione
#1096 Re: Izborna svaštara - 2018
Bosnjaci koketiraju sa klerofasizmom?!
- Leverage
#1097 Re: Izborna svaštara - 2018
Ma nemam ja tu namjeru, jednostavno mi nije nikakva vijest to što će Komšić biti u Predsjedništvu.asker wrote: Covjek prica o sasvim drugom fenomenu. Ili ti mislis da prosjecan SDA glasac gura Zeljka? Tvoji su napravili eksperiment prvi i drugi put, a sad nas Zeljko sam sebi. Ja ne mislim da je to lose, naprotiv, al' nije fer SDA-u podbacivati pojavu Komsica.
Moj problem je to što je opet pobijedila SDA.
- mirzadelibasic
#1098 Re: Izborna svaštara - 2018
Po stanju njegovih facialnih reakcija, te članova partije koji stoje iza njega sve mi liči na to da su totalno razočarani i da su svjesni da su dosta loše prošli na ovim izborima.Leverage wrote: Jesam. I to se očito nije desilo.
Evo Nikšića, da čujemo koliko je loše.
Da se razumijemo, svi oni znaju i kakvo je stanje u parlamentima.
-
mishic
#1099 Re: Izborna svaštara - 2018
Kada Nikšić prića o mrtvoj trci treba da ima na umu da je on u toj utrci da nebi bila mrtva jer Nikšić nebi dobio ni stoti dio glasova koje je dobio Bećirević.
- insomnia78
#1100 Re: Izborna svaštara - 2018
Pa to je standardna retorikaemigrazione wrote:Bosnjaci koketiraju sa klerofasizmom?!