Svašta stvarno žena rodi i voz poveze.
Ilegalni migranti u BiH
- It_is_a_Leclerc
#1076 Re: Migranti
Šta kaže - "Nek se svijet dogovori gdje će s migrantima", a oni dotle nek spavaju pod mojim prozorom, pljačkaju moju kuću, prijete mom djetetu, šire TBC u mojoj državi.
- Connaisseur Karlin
#1077 Re: Migranti
a tvoja raspadnuta drzava se strasno dboro brine za tebeIt_is_a_Leclerc wrote:Šta kaže - "Nek se svijet dogovori gdje će s migrantima", a oni dotle nek spavaju pod mojim prozorom, pljačkaju moju kuću, prijete mom djetetu, šire TBC u mojoj državi.![]()
- vjesticanametli
#1078 Re: Migranti
Ev plan europe svi da doDZu i ima sve da im se da a oni nek se prce i usput stancaju djecu
- It_is_a_Leclerc
#1079 Re: Migranti
Kako rekoh, najlakše je navijati za Pakistance, Indijce i Tunižane iz gradova gdje ih nemaConnaisseur Karlin wrote:a tvoja raspadnuta drzava se strasno dboro brine za tebeIt_is_a_Leclerc wrote:Šta kaže - "Nek se svijet dogovori gdje će s migrantima", a oni dotle nek spavaju pod mojim prozorom, pljačkaju moju kuću, prijete mom djetetu, šire TBC u mojoj državi.![]()
No, već ste dokazali da stvarno ništa ne znate, da ne baratate osnovnim pojmovima, lupetate što pas s maslom ne bi pojeo, tako da ja nekako i očekujem da se nastavite blamirati jednakim intezitetom.
- Connaisseur Karlin
#1080 Re: Migranti
zasto ne, ili da uzememo opciju ZA masovno vracanje Balkanskih ilegalnih migranata iz EUvjesticanametli wrote:Ev plan europe svi da doDZu i ima sve da im se da a oni nek se prce i usput stancaju djecu
- vjesticanametli
#1081 Re: Migranti
Vracaju ih vjeruj mi....direktno kroz posao koji radim slusam zalopojke vecinom srbijabi makedonija..prvo sto kazu da prevedem je dobili smo izgon za par dana
- Connaisseur Karlin
#1082 Re: Migranti
pa meni ne smetaju bz ozbira odkla dolazeIt_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh, najlakše je navijati za Pakistance, Indijce i Tunižane iz gradova gdje ih nemaConnaisseur Karlin wrote:
a tvoja raspadnuta drzava se strasno dboro brine za tebe![]()
No, već ste dokazali da stvarno ništa ne znate, da ne baratate osnovnim pojmovima, lupetate što pas s maslom ne bi pojeo, tako da ja nekako i očekujem da se nastavite blamirati jednakim intezitetom.
zelis indiektno reci, da je tvoj zivot vazniji jer si iz Evrope, od zivota nekog paksitanca ili sirijca
- Connaisseur Karlin
#1083 Re: Migranti
znam , ali ne mozemo ih optuziti jer pokusavaju da nesto zarade , nisu dosli iz cejfavjesticanametli wrote:Vracaju ih vjeruj mi....direktno kroz posao koji radim slusam zalopojke vecinom srbijabi makedonija..prvo sto kazu da prevedem je dobili smo izgon za par dana
- vjesticanametli
#1084 Re: Migranti
Ama jedu govna jer znaju da ne mogu nista ostvariti.....nije rat u srbiji i makedoniji vec su se prikacili a ima dosta i cigana iz bih i svaki dan ih vracaju
- Connaisseur Karlin
#1085 Re: Migranti
naravno da znaju , ali rizikuju , zato kazem, ne treba im pametovati, svjesni su oni vlastitog problemavjesticanametli wrote:Ama jedu govna jer znaju da ne mogu nista ostvariti.....nije rat u srbiji i makedoniji vec su se prikacili a ima dosta i cigana iz bih i svaki dan ih vracaju
Rome disiiminira cijeli svijet, pa ne vidim da se netko silno uzubudjuje radi toga , oni su unpred osudjeni na porpast radi stereotipa , njma je teze dobiti posao bilo gdje na Planeti
u doba Juge , a bome i danas, sa leglanim paprima, mnogi sa Balkana rade na crno , imaju papire ,a odu raditi vikendom na crno po turskim svadbama
- vjesticanametli
#1086 Re: Migranti
Ma kakve svadbe ima boljih mogucnosti
odo ja s teme daleko im kuca marokanska od moje a ti de javi ko te put nanese vamo meni 
- Connaisseur Karlin
#1087 Re: Migranti
uh , meni su Srbi iz BiH i Srbije pricali da su svadbe odlicne , najvise Srba radilo na turskim svdabama, koja ironijavjesticanametli wrote:Ma kakve svadbe ima boljih mogucnostiodo ja s teme daleko im kuca marokanska od moje a ti de javi ko te put nanese vamo meni
javim ti se obavezno , hvala
-
Bodkin
#1088 Re: Migranti
Kojih bona ilegalnih imigranata?Connaisseur Karlin wrote:zasto ne, ili da uzememo opciju ZA masovno vracanje Balkanskih ilegalnih migranata iz EUvjesticanametli wrote:Ev plan europe svi da doDZu i ima sve da im se da a oni nek se prce i usput stancaju djecu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1089 Re: Migranti
nemojte je citirati somuna vam namazanog 
- Connaisseur Karlin
#1090 Re: Migranti
pa iz BiH, a trenutnoo su u EUBodkin wrote:Kojih bona ilegalnih imigranata?Connaisseur Karlin wrote:zasto ne, ili da uzememo opciju ZA masovno vracanje Balkanskih ilegalnih migranata iz EUvjesticanametli wrote:Ev plan europe svi da doDZu i ima sve da im se da a oni nek se prce i usput stancaju djecu
- triconja
#1091 Re: Migranti
Ne kontam ljude koji ne mrze druge ljude, ali ono da ih mrze bez nekog razloga. Cuj medjuzivot, nacije nisu prepreka i tako to, nisu al u ticicima. U cemu cete vi zivot potrosit bas me zanima 
- triconja
#1092 Re: Migranti
Velkoski wrote:nemojte je citirati somuna vam namazanog
- Tito_i_Partija
#1093 Re: Migranti
triconja wrote:Velkoski wrote:nemojte je citirati somuna vam namazanog![]()
- Gojeni H
#1094 Re: Migranti
nagibSA wrote:Lijepi Novi Zeland, izolovani od svih. Niti im ko dolazi niti kome idu.![]()
![]()
A ne ovako kad si u srcu Evrope, ne moze te zaobici niko ni nista...
- CPT
#1095 Re: Migranti
Najlakse siriti mrznju i pljuvati po ljudima... Pogotovo kad su muslimani jer je to "in". Sve sto rade izbjeglice rade danas, radilo se i devedesetih.It_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh, najlakše je navijati za Pakistance, Indijce i Tunižane iz gradova gdje ih nemaConnaisseur Karlin wrote:a tvoja raspadnuta drzava se strasno dboro brine za tebeIt_is_a_Leclerc wrote:Šta kaže - "Nek se svijet dogovori gdje će s migrantima", a oni dotle nek spavaju pod mojim prozorom, pljačkaju moju kuću, prijete mom djetetu, šire TBC u mojoj državi.![]()
Svašta stvarno žena rodi i voz poveze.![]()
- CPT
#1096 Re: Migranti
A tada nije bilo... Jedan od najgorih zlocinaca je uhapsen u Njemackoj kao "izbjeglica". Jedan od mnogih, btw.Oligarh wrote:Connaisseur Karlin wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Najlakše je ilegalnu ekonomsku migraciju podržavati od tamo gdje je nema.
Prestani porediti ljude iz BiH devedestih sa ovim valom migranata među kojima ima svega i svačega.
- insomnia78
#1097 Re: Migranti
I umjesto da to bude skola vama to opravdanjeCPT wrote: A tada nije bilo... Jedan od najgorih zlocinaca je uhapsen u Njemackoj kao "izbjeglica". Jedan od mnogih, btw.
Sta mislis kolko ovih je “sakrilo kokardu kad je Čiča rasformir’o gardu”?
- CPT
#1098 Re: Migranti
Skola kome? U vezi? A sta se trebalo uraditi? Ustaviti sve? Nekoliko mio ljudi jer se neko "mogao" provuci? Znas sta bi to znacilo za drzave oko BiH? Za izbjeglice? Niko od ovih ljudi nece i ne zeli ostati u BiH ili oko BiH/Madjarske/Poljske/... Nema potrebe za histerijom.insomnia78 wrote:I umjesto da to bude skola vama to opravdanjeCPT wrote: A tada nije bilo... Jedan od najgorih zlocinaca je uhapsen u Njemackoj kao "izbjeglica". Jedan od mnogih, btw.
Sta mislis kolko ovih je “sakrilo kokardu kad je Čiča rasformir’o gardu”?
- CPT
#1099 Re: Migranti
Ovako su nekad iz Madjarske bjezali prema SAD/Kanadi.... I to je bilo OK.

A ovako se to radilo prosle godine i nije OK.

Razlika drasticna!

A ovako se to radilo prosle godine i nije OK.

Razlika drasticna!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1100 Re: Migranti
svak normalan bježi od komunizma
i ne pokušava ga nametnuti u zemlji u koju dođe
ali zašto migranti bježe od svog šerijata i svoje braće muslimana
i onda ga žele nametnuti u NO GO zonama diljem europskih država...
ee to je za proučavanja
i ne pokušava ga nametnuti u zemlji u koju dođe
ali zašto migranti bježe od svog šerijata i svoje braće muslimana
i onda ga žele nametnuti u NO GO zonama diljem europskih država...
ee to je za proučavanja