skafiskafsnjak wrote:vojopd wrote:Example, ne trebas se raspravljati sa ovim likovima. Pusti ih da medjusobno njih dva razmjenjuju misljenja i sve 5. Ima nas normalnih koji razumijemo sta si htio reci. Ionako niko ne pise u temi.
Pa ko se raspravlja?

Ma pusti ovog vojopd i njega znam od ranijih rasprava on dosao gasiti vatru, a example je taj koji je dosao da kuka na nas telefon. Jako si ti "vojopd" normalan prema svojim ranijim postovima, nego sad se dosao praviti on neki slucajno naletio.
Ne kuzim te likove koji redovno obilaze teme uredjaja koje nemaju samo da bi pisali negativne komentare, a i u temama svojih uredjaja vise spominju druge brendove i pisu koliko su losi.
Nemas S9, ne svidja ti se, ok, ali zasto doci ovdje u temu i pametovati sta je glupo sta je smijesno i sta treba taj telefon a sta ne treba. A moze pisati ko sta hoce, S9 i S9+ su vrhunski uredjaji koji imaju kompletan paket ponude.
Sto to vas toliko boli sta mi gasimo na svojim telefonima, uostalom sve sto sam predlozio su funkcije za koje vecina i ne zna da postoje pa su toliko "bitne i korisne".
Jednom se nakace dodju pisu kako laga telefon a niko nema adekvatnog dokaza i argumenta, nego vidim ja to "okom". Drugi put dodju da se zale na nasu bateriju i postavljaju svoje SOT bez da ih iko trazi, a treci put se buni sto pisemo o uredjaju i licnim stavovima o optimalnim podesavanjima.
Da hocu telefon u kojeg ne trebam nista cackati kupio bih iphone, meni nije mrsko, nego naprotiv volim cackati oko telefona i testirati isti.
Na S9 taman i da pogasis pola stvari opet ima vise funkcionalnosti od dosta drugih brendova sa svim popaljenim.