Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1076 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

bjelave wrote:Dok je Amar uzoran, nadasve uspješan sportski radnik i trener koji ostvaruje sjajne rezultate sve dok mu tata kontrolira Savez.
A ako takve logistike nema vrlo brzo dobije pedalu u najprestižnijm poluamaterskim ligama poput one u Qataru.
Tako da je on ozbiljan kandidat. Cak sto vise favorit.
Dok Husref ni kao turista ne moze do Japana ili Qatara :D
Last edited by mali_milojica on 22/10/2017 19:35, edited 1 time in total.
bjelave

#1077 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

mali_milojica wrote:
bjelave wrote:Dok je Amar uzoran, nadasve uspješan sportski radnik i trener koji ostvaruje sjajne rezultate sve dok mu tata kontrolira Savez.
A ako takve logistike nema vrlo brzo dobije pedalu u najprestižnijm poluamaterskim ligama poput one u Qataru.
Tako da je on ozbiljan kandidat. Cak sto vise favorit.
Husref ni kao turista ne moze do Japana ili Qatara :D
Nema ni potrebe. Zijo Svrakic godinama radio u Omanu npr. ako je to neka referenca. A ovaj favorit je do Japana dobacio s babom
manijak1

#1078 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Nema ni potrebe. Zijo Svrakic godinama radio u Omanu npr A ovaj favorit je do Japana dobacio s babom
Ne znam više kako vas nije stid bespotrebno spominjati Ivicu Osima .
A babo mu nije bio u savezu kad je vama pravio karambolke :oops:
Helem ovaj bivši je štakor , možda budući je morž i tako sve u krug.
Niko do časnog, poštenog , nadasve sposobnog pitara , ne mere biti selektor.
mikogoago

#1079 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mikogoago »

Joj vam price. Manite se vise tog usranog prepucavanja Zeljo-Sarajevo. Procitaj sta je tema. LJudi osvjetite se sve je to jadno od klubova do trenera.Vidite im rezultate kada se pojave u Evropi.Sluze kao kante za napucavanje.
Bez dobro organizovanih klubova,prije svega u finansijskom smislu pa do ovog usranog saveza nema sta da trazimo.Imali smo i imamo jos uvjek jednu izuzetno nadarenu generaciju koja na zalost zbog prije svega nesposobnosti saveza( da dovede dobrog selektora takticara koji preferira napadacki fudbal) nije dobacila dalje. Zadnja je sansa da se posveti paznja ovim mladim igracima iz lige koji su kakav takav napravili rezultat mislim na juniore i U21 da sa jos nekoliko iskusnih iz ove sadasnje reprezentacije izgradimo snaznu reprezentaciju koju ce krasiti timski duh.Nisu potrebne zvijezde za to. Nego svi za jednog - jedan za sve.Pogledajte Island- nema zvijezda ali ima rezultate. Da bi se sve ovo ostvarilo treba dobar strucnjak sa iskustvom i internacionalnim rezultatimaA da bi imali takvog strucnjaka treba na m ozbiljan i dobro organizovan savez sa postenim sportskim radnicima. Znam da je ovo sto pisem sada u rangu naucne fantastike,ali dok se to ne dogodi bicemo gdje jesmo i tonucemo nazalost jos dublje.
bjelave

#1080 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Ovaj bivši definitivno jeste stakor, iako i ti glodari imaju vise obraza i morala od mesketa. A ko ce biti sljedeci meni je potpuno svejedno.
Samo nema potrebe da bilo koga lazete kako to ima veze sa stručnosti ili referencama.
Kad svi znamo o cemu je rijec.
luckylaka

#1081 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:
Bosanski_kralj wrote:Ako može Amar, ne znam zašto ne bi mogao Husref.
Realno ne moze ni jedan Premijer liga im je plafon.Ne slutite
Pa sta ti mislis ko ce biti selector?
Ne mis;im nista ali pretpostavljam da ce babo malo malca pogurati jer na mjesto selektora dolaze oni koji nigdje nista ne mogu naci
leškarenje

#1082 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

manijak1 wrote:
Nema ni potrebe. Zijo Svrakic godinama radio u Omanu npr A ovaj favorit je do Japana dobacio s babom
Ne znam više kako vas nije stid bespotrebno spominjati Ivicu Osima .
A babo mu nije bio u savezu kad je vama pravio karambolke :oops:
Helem ovaj bivši je štakor , možda budući je morž i tako sve u krug.
Niko do časnog, poštenog , nadasve sposobnog pitara , ne mere biti selektor.
Nije bespotrebno,babi mu je prepusteno da odluci ko i sta.....babo mu nije trebao biti savezu nikada,uklopio se sa Begicem i ostalim krimosima,nije mu strano to znamo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1083 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

luckylaka wrote:Ne mis;im nista ali pretpostavljam da ce babo malo malca pogurati jer na mjesto selektora dolaze oni koji nigdje nista ne mogu naci
Babo ga nece nikada pogurati da bude selektor osim u vasim bolesnim mislima....upravo naprotiv babo nece glasati za njega 100%!!!! I koji vam je vise kurac sta ste se ufatili cvovjeka koji je izvadio nas fudbal iz najvecih mogucih govana u kojima je bio. Da ga nije izvukao kurcinu bi mi svi gledali a ne reprezentaciju!!!
hrasno38

#1084 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:Ovaj bivši definitivno jeste stakor, iako i ti glodari imaju vise obraza i morala od mesketa. A ko ce biti sljedeci meni je potpuno svejedno.
Samo nema potrebe da bilo koga lazete kako to ima veze sa stručnosti ili referencama.
Ma ja ti odlicno inace prepoznajes ko je glodar a ko nije......naucilo te cucanje u misijoj rupi!!!
leškarenje

#1085 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Da nas nije vadio iz govana do sada bi bili u boljoj situaciji nego sto smo sada....hvala mu mnogo sto nas gurnuse dublje u septicku jamu nego sto smo bili :bih:
manijak1

#1086 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

leškarenje wrote:Da nas nije vadio iz govana do sada bi bili u boljoj situaciji nego sto smo sada....hvala mu mnogo sto nas gurnuse dublje u septicku jamu nego sto smo bili :bih:
Ne bismo bili u nikakvoj situaciji .
A septička jama se radi funkcionalnosti mora prazniti :D
Logovan

#1087 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Ko je rekao da može? Ne može nijedan vala.
mikogoago

#1088 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mikogoago »

hrasno38 wrote:
luckylaka wrote:Ne mis;im nista ali pretpostavljam da ce babo malo malca pogurati jer na mjesto selektora dolaze oni koji nigdje nista ne mogu naci
Babo ga nece nikada pogurati da bude selektor osim u vasim bolesnim mislima....upravo naprotiv babo nece glasati za njega 100%!!!! I koji vam je vise kurac sta ste se ufatili cvovjeka koji je izvadio nas fudbal iz najvecih mogucih govana u kojima je bio. Da ga nije izvukao kurcinu bi mi svi gledali a ne reprezentaciju!!!
:thumbup:
MNogi su izgleda zaboravili kada je za selektora izabran Susic da je i u to vrijeme se kalkulisalo i sa imenom Amara Osima i tada je Svabo jasno i glasno rekao da je protiv toga i da ne zeli da se Amar kandiduje za selektora. Ne vidim za sto bi mjenjao misljenje. On najbolje zna kakvi smo i sta bi tek usljedilo nakon jednog ili dva Amarova poraza. Mislim da bi ga to ubilo i siguran sam da po svaku cijenu ne zeli to. Jedino ne razumjem sto se dostojanstveno ne izvuce iz ove kloake ima mnogo opravdanih razloga:godine ,bolest...
Kat

#1089 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Kat »

hrasno38 wrote:
bjelave wrote:Ovaj bivši definitivno jeste stakor, iako i ti glodari imaju vise obraza i morala od mesketa. A ko ce biti sljedeci meni je potpuno svejedno.
Ma ja ti odlicno inace prepoznajes ko je glodar a ko nije......naucilo te cucanje u misijoj rupi!!!
:thumbup:
hrasno38

#1090 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Ko je rekao da može? Ne može nijedan vala.
He Amar i Husref mogu u istu fudbalsku trenersku pricu samo po cudnom ponasanju i tu je Husref sasvim sigurno u prednosti a sto se tice trenerskih uspjeha tu Husrefa u odnosu na Amara nema ni na mapi. Ja iskreno ne mislim da je Amar sad neko ko ce nam donjeti neki znacajan boljitak ali od trenutacnih opcija je najbolja. Pri tome mislim na Mesu, Kodru, Hadzibegica, Barabareza......
palermo

#1091 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

Vidim ostala su još samo dva kandidata, Husref ili Amar pitanje je sad :izet: :izet:
bjelave

#1092 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Husref to nikad nije bio.
A Amar je najozbiljniji kandidat zahvaljujuci svojoj strucnosti. To nema veze sa nepotizmom.
I da.
Izvinjajem se postovaocima lika i djela mesketa, kao sto je gornji Hrasno i slicni, sto sam ga oslovljao kao stakora.
Nije red prema stakorima.
Point.

#1093 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Ljudi dosadni ste sta tim zeljo-sarajevo prepucavanjima. Imate teme o vasim gigant klubovima i tamo se raspucavajte, zasto trollate i ovu temu glupostima?
markomilanov

#1094 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Da se ne bi prepucavali,najbolji su moji predlozi Okuka ili Rajevac,i svi zadovoljni,nit je pitar ,nit je štrumpf.
hrasno38

#1095 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Point. wrote:Ljudi dosadni ste sta tim zeljo-sarajevo prepucavanjima. Imate teme o vasim gigant klubovima i tamo se raspucavajte, zasto trollate i ovu temu glupostima?
Nema ovdje prepucavanja.....ovdje 2-3 covjeka kada popusti terapija ne birajuci rijeci vrijedja sve redom iz dana u dan izuzev ako nije vrijeme misijih rupa. Redovno razvaljuju normlanu razmjenu misljenja misleci da je njihova zadnja i da su interesantni i bitni. Tipicna dijagnoza za takve likove je zlostvaljanje u mladosti i ne posvecivanje dovoljno paznje prema njima od okruzenja i bliskih osoba pa bi sada da konstatntno budu u prvom planu. I sto je najgore kada im neko na to odgovori bude opaljen od administracije a njihovi se postovi izbrisu kao da nikada nisu bljuvotine pisali. Eno najbolji primjer ti je tema o Edinu Dzeki koji iz pitaj boga kojeg razloga konstantno siluju iste osobe.
Zasto mi ostali ovdje ne vrijedjamo bordo legende i ne dajemo im pogrdna imena. Vrlo jednostavno jer smo za razliku od njih odrasli sa tim ljudima, gledali te ljude, sretali ih na ulicama i postivali jer smo gradska raja a ne "svedjani"!!! koji su morali citati u knjigama ko su i sta su te sportske legende da bi se uklopili u raju!
I naravno karaktersticno za takve osobe je da budu glavni.....eno prepuna ih politcka scena...klonovi!!!!
hrasno38

#1096 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

markomilanov wrote:Da se ne bi prepucavali,najbolji su moji predlozi Okuka ili Rajevac,i svi zadovoljni,nit je pitar ,nit je štrumpf.
ali nece biti ni po kljucu!!!!!
Bosanski_kralj

#1097 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

Vala meni svejedno, Husref ili Amar, isti je to kalibar.
Crvena Tifoza

#1098 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

bjelave wrote:Husref to nikad nije bio.
A Amar je najozbiljniji kandidat zahvaljujuci svojoj strucnosti. To nema veze sa nepotizmom.
I da.
Izvinjajem se postovaocima lika i djela mesketa, kao sto je gornji Hrasno i slicni, sto sam ga oslovljao kao stakora.
Kakvoj stručnosti? Da je neki stručnjak valjda bi se dokopao Evrope. Pa makar i nekog drugoligaša. Da ne pričam kako bi ga babuka uvalio u Sturm da je ikako mogao.
luckylaka

#1099 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

bjelave wrote:Husref to nikad nije bio.
I da.
:lol: :lol: Amar i strucnost u istoj recenici.
luckylaka

#1100 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Nema se tu sta puno razmisljati
Kek stavio mandat na raspolaganje
Locked