Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sara03 wrote:Jel' se meni čini, il' otaj famozni peškir nije peškir, već dres.
Ma dres, peškir kao da je bitno šta je. Uglavnom, nije Grk je napadnut od onog našeg idiota.
bersK wrote:Tacno kad procitas nik Logovan, odmah po defaultu primas k znanju da ce napisat neku nebulozu. Cuj sto ga je napao. Valjda mu reko da vrate pare sto su oteli od Libije, sta li?
Pa hajde mi napiši zašto ga je napao? Uključi video, smanji brzinu, da možeš sve fino vidjeti.
Grk je možda imao namjeru da nekoga napadne, da udari, ali to sigurno nije bio u pitanju Francuz.
Last edited by Logovan on 10/06/2017 14:29, edited 1 time in total.
Sara03 wrote:Jel' se meni čini, il' otaj famozni peškir nije peškir, već dres.
Ma dres, peškir kao da je bitno šta je. Uglavnom, nije Grk je napadnut od onog našeg idiota.
ja stvarno tebe ne razumijem sto tako kontriras ljudima ovdje, jel ti imas oci? vidis li ko koga ganja po terenu? ako tebe neko napadne u tvojoj kuci hoces li se skrivati po sobama ili ces stati u odbranu familije?
Romanista 101% wrote:
ja stvarno tebe ne razumijem sto tako kontriras ljudima ovdje, jel ti imas oci? vidis li ko koga ganja po terenu? ako tebe neko napadne u tvojoj kuci hoces li se skrivati po sobama ili ces stati u odbranu familije?
Vidim da Grk trči iz nekog razloga, a Francuz ga uhvatio i spriječio da uradi on što je htio. Možda je krenuo da udari nekog, ali to ne znamo. Ono što znamo je da nije imao namjeru da se potuče sa Francuzom, jer je trčao pored njega. Čak ga je bio i prošao, ali onaj naš pomoćnik ga je povukao.
Ima snimak citave situacije....nakon sto je Dzeko gurnuo Manolasa a zatim Manolas mu prisao....zaletio se Besic koji je mislim gurnuo Manolasa...a na to sve zaletio se grk ovaj na Besica koji je utrcao u tunel....i tu se dogodio udarac stocem...Mesa je razdvoio Manolasa i Dzeku i smirio situaciju....a ona je Besic nastupio bez ikakve potrebe
Last edited by Samprotivsviju on 10/06/2017 14:51, edited 4 times in total.
Grean wrote:Ova naknadna pamet na forumu pokazuje koliko smo i mi poput nasih selektora ograniceni u znanju, sve se svodi dok ima rezultat suti, budi slijep kod ociju.
Od prve Mesine utakmice govorim da je upropastio igru, da mu se ofanzivna filozofija svodi na duge lopte od Begovica na Dzeku i svaki put ide poklapanje kako je to pitarska prica.
Mi smo imali ciklus i po, skoro 30 utakmica da procjenimo mogucnosti ovog selektora i tek sad ide hajka.
Sto se Sunjica tice, nije problem defanziva, problem je sto se on i svi nasi stoperi osim Spahica i Zukanovica boje lopte, dva igraca manje u gradnji napada pa se Pjanic mora vracati i 16 da iznese loptu.
Uspio je sam Baždarević u onome što je ustvari jadni Skibbe planirao i čime je mjesecima bespotrebno lomio glavu; vrhunskim harakirijem je isključio Pjanića i Džeku i tako potpuno anulirao svoje najjače adute, odigravši na mlin Grcima. Na terenu je ta prazna sredina bila presudna jer je bila crna rupa od tridesetak metara – igru BiH je zato ‘organizirao’ vratar Asmir Begović, ispaljujući lopte preko terena i nadajući se najboljem. I tako gotovo čitavih devedeset minuta.
A najdegutantnija je prica poslije svakog poraza kako igraci nece ili ne znaju.
U vise navrata taj isti Lulic govori sa ovakvom igrom mi necemo nigdje a javnost ili ne reaguje ili ide prica neka suti, njegovo je da igra. Kako da igra kad mu ne da selektor mogucnost da igra?
Pa problem kod glupih Bosnja i jeste sto se na ocit problem i nedostatke presucuje i stavlja se u stranu cak a jedna ili dvije pobjede ce zamaskirati i najocitije nedostatke pa krece price dje ste sada hejteri i kriticari...a reaguje se tek kad sve ladje potonu i kad se nista vise ne moze spasiti i onda jovo nanovo. Ovome Bazdarevicu se trebalo jos poslije Irske zahvaliti na suradnji i nogirati ga, ispao je u barazu od igracki slabijeg protivnika, takticki unisten zasto mu se dala sansa kako ce on pored Belgije i Grcke izboriti svjetsko plus eventualni baraz dje bi te cekao sigurno duplo jaci tim od Irske? On bi u barazu mogao proci samo ako bi nam protivnik bio Kipar ili Gibraltar. Isto je bilo i sa Susicem poslije blamaze u Brazilu plus svega sto se dogadjalo izvan terena oko reprezentacije on je morao otici ali jok haj jos jedan ciklus i eto tako dva ciklusa propadose zbog nesposobnog saveza i njihovih selektora koje na silu drze sto duze.
Mi sad puni sebe što je grku izbijen zub. A što nam uzeše bod nikom ništa. Umjesto da se poklopimo i začepimo za sva vremena. E, moj Bosanac, pička si u životu!
BarbaDue wrote:Mi sad puni sebe što je grku izbijen zub. A što nam uzeše bod nikom ništa. Umjesto da se poklopimo i začepimo za sva vremena. E, moj Bosanac, pička si u životu!
A nama Lulic u bolnici, haman izgubljen baraz...ali jebo to izbio mu zub
BarbaDue wrote:Mi sad puni sebe što je grku izbijen zub. A što nam uzeše bod nikom ništa. Umjesto da se poklopimo i začepimo za sva vremena. E, moj Bosanac, pička si u životu!
A nama Lulic u bolnici, haman izgubljen baraz...ali jebo to izbio mu zub
I Šunjić se povrijedio, ali ako ništa, imamo to što smo izbili zub.