jefferson wrote:
A sta mislis mozda KIA kopira BMW generalno s prednjim djelom.
Rame uz rame? Jbt fakat ne mozes vjerovati. Jerbo auta se tek tako grade. Ono probude se inzinjeri ujutro i kazu: hajmo napraviti auto rame uz rame BMW-u. Jest oni prave auta preko 100 godina, prave istu konstrukciju motora sa 6 cilindara od 1936, ali ko ih jebe kad su glupi, to mi mozemo za par godina.
Fakat ne mozes vjerovati koje se gluposti pisu ovdje.
Bezveze odgovaras majke mi. Znaci ja kad sam procitao sastali se bivsi sef M odjela i glavni dizajner Audija dosta mi je bilo. Tu se radi o elementarnom nepoznavanju bilo kakvog inzinjeringa i bilo kakve proizvodnje, da ostane na tome da ne budem previse grub. Sastanu se dvojica, nafataju par prasinara i sataru sve, jebo iskustvo, jebo ljudstvo, jebo masine, jebo alate, samo je bitno da se njih dvojica sastanu. Fakat bespotrebno komentarisati.
vauvau wrote:
Jao, takvi su mi simpatični.

Auto u komfort modu, sjede mi žena i punica u autu i prođem pacijenta, a onda on zakrvavi očima i počne motati volanom ko mahnit, viri iza na svakom pravcu, čim krivina, nema ga na mapi.

I misli da se ganja neko s njim, a nigdje 200 kmh ne pređem.

To se meni desilo 100 puta dole, iako je u pitanju samo kec, lik gusla 80 gdje je 80, autoput, ja ga predjem na 95 jer mi se ne da guslati 80, kad vidis cim prodje ogranicenje eto ti njega, prelazi me, a ja kuliram na tempomatu 120. I onda tako naidje krivina, ja nastavim na tempomatu 120, a on mora spusitit na 100, i opet ga predjem.

Obicno je to neki nov Citroen ili Kia, vidi BMW pa kao jaro sas vidjet sta je auto od 25 hiljada s najlonima.

I ti se likovi fakat loze, a meni fakat besqrac ja vozim svoje. I sad on konta da je mene dirnuo u da je meni krivo sto me on presao. Ne kontam te likove fakat.
Bio ovdje isto jedan, kaze razvalim cojeka u X3ici s duplo jeftinijim autom i on konta da tog iz X3ice fakat boli racku sto ga je on razvalio.
A interesantno zadnji put kad sam bio dole vozao sam Pezoa svaki dan skoro mjesec dana, isto vozim kako sam vozio i BMW, niko da se trigeruje, moras se potruditi da nadjes nekog ko bi se malo potackao.