Koji me kurac imaju zaustavljati? Vozim uredno registrovan auto i postujem propise. Neka zaustave nekog ko krsi zakon, a mogli bi poceti sami sa sobom - jer policija je danas primorana da krsi zakon i ljudima pise nekakve fantomske kazne, mada im je jasno da od tih kazni nema nista.Tomahawk11 wrote:Zaustavlja te patrola i ti ne stanes? Zanimljivo.Alfons Kauders wrote:Posteno - i ja bih rekao isto kada bi mi mogli naplatiti kaznu.Tomahawk11 wrote:Alfons, nije poenta da ja slusam Kiflu, nego da necu da rizikujem kaznu od 500 KM.
Jutros slusam u tramvaju da su nekog lika juce tako pisali. Je li istina, pojma nemam.
Imajuci u vidu da ne mogu, mogu me samo potegnut za chunu. Ako im uopste stanem...
Necu ba da se natezem ni po sudovima ni sa policijom. Koji dan javnim prevozom nije problem.
Problem je sto je odluka glupa, tj. u skladu sa majmunima koji su je donijeli.
Vlada je stotine policajaca poslala da na -5C stoje po ulicama i maltretiraju gradjane Sarajeva, bez zakonskog uporista, bez ikakve svrhe (osim politickog mazanja ociju idiotima). Mislim da policija ima pametnija posla nego da po gradu gube vrijeme na politicke igre i gluposti Vlade KS.