To ovi vijekovni ekstremisti ne mogu da skontaju. Nijemci su bili fašisti i odrekli se fašizma, to su pravi Evropljani, a ovi Indijanci iz Zagorja su sličniji ISIL-ovcima neko Evropljanima.prog321 wrote:Poslije onakvog rata pravo je čudo da Bošnjaci nisu postali ekstremniji od Talibana.
Podnijeli su najveću žrtvu i izdani sa svih strana.
Ali ekstremizam jednostavno kod Bošnjaka nema jakog uticaja.
Iako imaju sve pravo da budu ekstremni.
Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
-
Hamolj
#1076 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
- tututuuuu
#1077 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Dobro, onda cemo nastaviti po jeziku koji razumijete. A je li, Allaaaaha ti?
Znaci, ovo su bili narkomani, ovaj dosao iz Srbije i "pucao po ogradi"
a tamo povampirene ustase, je l Allaaaha ti?
Taj sto je pucao u Rajlovcu je pod otuznicom kao terorist i cin djelo terorizma, pa ko sad papa govanca.
Znaci, ovo su bili narkomani, ovaj dosao iz Srbije i "pucao po ogradi"
Taj sto je pucao u Rajlovcu je pod otuznicom kao terorist i cin djelo terorizma, pa ko sad papa govanca.
- tututuuuu
#1078 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
isto i Srbi guslaju o "vekovnoj izdaji" "nemacko/vatikansko/ustaskoj uroti protiv srpskog cojstva" i "srpskom junstvu", ah ti mitovi, tesko je protv njihA.prog321 wrote:Poslije onakvog rata pravo je čudo da Bošnjaci nisu postali ekstremniji od Talibana.
Podnijeli su najveću žrtvu i izdani sa svih strana.
Ali ekstremizam jednostavno kod Bošnjaka nema jakog uticaja.
Iako imaju sve pravo da budu ekstremni.
- tututuuuu
#1079 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Jos jedan potlaceni Bosnjak od povampirenog ustase.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160921109
-
Hamolj
#1080 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Ovaj frajer je bolestan 1/1. 
-
prog321
#1081 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Malo je reći puko ko fosna 
- tututuuuu
#1082 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Ako se ne zakunete bar 2 puta Allaaahom ja vam nista ne vjerujem. 
- GeeTnT
#1083 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
..ti si se izgleda mnogo zamjerio Allahu...tututuuuu wrote:Ako se ne zakunete bar 2 puta Allaaahom ja vam nista ne vjerujem.
-
vernes81
#1084 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Hahaha, presutio bi ovo da nisam udaljen par kilometara od obojice.tututuuuu wrote:Jos jedan potlaceni Bosnjak od povampirenog ustase.
Kao prvo lik koji ga je mlatnuo sjekirom nije vehabija nego njegov guzni haver.
A bojovnik je placao usluge i cesto su pili zajedno i niko nije ni sumnjao o cemu je rijec cak je bojovnik imao i porodicu,
kockasti su digli frku dok nije uradjena obdukcija tj. dok nije dosao izvjestaj da je bojovnik dobio sjekiru u glavu i da je na cuni bio kondom pun sperme i naravno pronadjen je go ko od majke.
Onda totalna tisina da se umanji sramota (sto su naravno vlasti i ispostovale: citaj bosnjaci).
Jadan ti jesi nasao primjer samo dublje tones u sav taj jad u kojem vec i jesi i ti i ostali majorizirani
-
Hamolj
#1085 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Zar vojnici ne bi trebali biti muškarčine ?
Čuj Hrvat, vojnik i još peder, fakat čudno.
- tututuuuu
#1086 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
pa nisam informiran o tome... ali to ne znaci da ostali nabrojani nisu teroristi. Znas onu, nisu svi muslimani teroristi, ali jesu svi teroristi muslimani.vernes81 wrote:Hahaha, presutio bi ovo da nisam udaljen par kilometara od obojice.tututuuuu wrote:Jos jedan potlaceni Bosnjak od povampirenog ustase.
A bojovnik je placao usluge i cesto su pili zajedno i niko nije ni sumnjao o cemu je rijec cak je bojovnik imao i porodicu,
kockasti su digli frku dok nije uradjena obdukcija tj. dok nije dosao izvjestaj da je bojovnik dobio sjekiru u glavu i da je na cuni bio kondom pun sperme i naravno pronadjen je go ko od majke.
Onda totalna tisina da se umanji sramota (sto su naravno vlasti i ispostovale: citaj bosnjaci).
Jadan ti jesi nasao primjer samo dublje tones u sav taj jad u kojem vec i jesi i ti i ostali majorizirani
Nema potrebe, dakle, da ostale cinjenice ignoriramo, na temelju ovog nesretnog dogadjaja.
- tututuuuu
#1087 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Vojnik OS BiH a peder. A pazi ovo, nasli mu kondom pun sperme na cuni, sto znaci da je on ipak bio topnik, a ovaj drugi, pa...Hamolj wrote:Zar vojnici ne bi trebali biti muškarčine ?![]()
-
vernes81
#1088 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Pa sram ih bilo kako nisu tebe informirali,tututuuuu wrote:pa nisam informiran o tome... ali to ne znaci da ostali nabrojani nisu teroristi. Znas onu, nisu svi muslimani teroristi, ali jesu svi teroristi muslimani.vernes81 wrote:Hahaha, presutio bi ovo da nisam udaljen par kilometara od obojice.tututuuuu wrote:Jos jedan potlaceni Bosnjak od povampirenog ustase.
Nema potrebe, dakle, da ostale cinjenice ignoriramo, na temelju ovog nesretnog dogadjaja.
ocigledno neznaju da se brani hrvatstvo na ovom pdf-u a da si ti na prvoj borbenoj
-
Hamolj
#1089 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
tututuuuu wrote:Vojnik OS BiH a peder. A pazi ovo, nasli mu kondom pun sperme na cuni, sto znaci da je on ipak bio topnik, a ovaj drugi, pa...Hamolj wrote:Zar vojnici ne bi trebali biti muškarčine ?![]()
Čuj Hrvat, vojnik i još peder, fakat čudno.Dakle, Bosnjak naguzen od Hrvata, ali doslovno.
-
vernes81
#1090 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
A pazi ovo, ima djecu ! cija li su boze ?tututuuuu wrote:Vojnik OS BiH a peder. A pazi ovo, nasli mu kondom pun sperme na cuni, sto znaci da je on ipak bio topnik, a ovaj drugi, pa...Hamolj wrote:Zar vojnici ne bi trebali biti muškarčine ?![]()
Čuj Hrvat, vojnik i još peder, fakat čudno.Dakle, Bosnjak naguzen od Hrvata, ali doslovno.
- tututuuuu
#1091 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
pa vahla ako se mohre braniti bosnjastvo i istresati frustracije neometano onda mogu i ja valjda nesto reci. je li to posteno ili nije?
uopstalom, teme nije o branjenu hrvatstva, niti hrvatstvu vec o terorizmu u BiH. A sad sto pacenici okrecu stvari u drugom smjeru, o tom po tom...
uopstalom, teme nije o branjenu hrvatstva, niti hrvatstvu vec o terorizmu u BiH. A sad sto pacenici okrecu stvari u drugom smjeru, o tom po tom...
-
vernes81
#1092 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Skola ovo ono citanje razumijevanje recenica to nista jelde ?tututuuuu wrote:pa vahla ako se mohre braniti bosnjastvo i istresati frustracije neometano onda mogu i ja valjda nesto reci. je li to posteno ili nije?![]()
- tututuuuu
#1093 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
znaci nisi ni ti ovdje zbog istine, pravde i postenja vec si i ti zbog cega ovdje? Da nam kazes kako je Hrvat prcio Bosnjaka koji ga je poslije ubio sjekirom, time zelivsi reci da u BiH nema terorizma, jer su valjda sad sva ubojstva analogna ovom djelu?vernes81 wrote:A pazi ovo, ima djecu ! cija li su boze ?tututuuuu wrote:Vojnik OS BiH a peder. A pazi ovo, nasli mu kondom pun sperme na cuni, sto znaci da je on ipak bio topnik, a ovaj drugi, pa...Hamolj wrote:Zar vojnici ne bi trebali biti muškarčine ?![]()
![]()
Dakle, rekao sam u redu... Jesu li i ona dvojica ubijenih u Rajlovcu bili homici i prcali se sa svojim napadacem?
Last edited by tututuuuu on 11/12/2016 16:25, edited 1 time in total.
-
hali gali halid
#1094 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
A lika Isusa mi...
- greatful_and_dead
#1095 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Blago tebi, ti briga nemaš...tututuuuu wrote:Hamolj wrote:Teško se nama dok nam kod zapadnih komšija buja ustaški fašizam, a kod istočnih četnički. Nismo u dobrom okruženju, ali smo iole normalni kad vidim s kakvim debilima posla imamo.
pa u cemu je onda problem ako gospoDZa Kolinda ima svoje misljenje o islamskim teroristima? Ti imas svoje o cvjetanju ustastva u RH i medju bosanskim katolicima, te cetnistvu u Srbiji, a gospoDZa Kolinda ima svoje, zar to nije fer i posteno?
- tututuuuu
#1096 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
bip

Last edited by tututuuuu on 11/12/2016 16:27, edited 1 time in total.
-
vernes81
#1097 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
@ tututuuuu
Ti naveo da ga je vehabija ubio ja ti naveo kako je bilo ti nastavio lupati gluposti i ko je ovdje onda zbog istine ja ili ti?
Dobra ti je ova sa hodzom
da jos znas kako ih simpatisem 
Ti naveo da ga je vehabija ubio ja ti naveo kako je bilo ti nastavio lupati gluposti i ko je ovdje onda zbog istine ja ili ti?
Dobra ti je ova sa hodzom
-
Hamolj
#1098 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Kakva Kolinda, takav ostatak nacije., samo nek je slagati.
-
vernes81
#1099 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Sto bi se reklo boze zdravlja za pamet mu je kasnogreatful_and_dead wrote:Blago tebi, ti briga nemaš...tututuuuu wrote:Hamolj wrote:Teško se nama dok nam kod zapadnih komšija buja ustaški fašizam, a kod istočnih četnički. Nismo u dobrom okruženju, ali smo iole normalni kad vidim s kakvim debilima posla imamo.
pa u cemu je onda problem ako gospoDZa Kolinda ima svoje misljenje o islamskim teroristima? Ti imas svoje o cvjetanju ustastva u RH i medju bosanskim katolicima, te cetnistvu u Srbiji, a gospoDZa Kolinda ima svoje, zar to nije fer i posteno?
- tututuuuu
#1100 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
pa ja.vernes81 wrote:@ tututuuuu
Dobra ti je ova sa hodzomda jos znas kako ih simpatisem
I opet sam spomenuo, da jedno djelo ne iskljucuje druga od terorizma, pa tako, opet ponavljam, ni dvojicu upucanih u Rajlovcu od vehabije, sto si jednostavno, i ostala ti braca ovdje, izignorirao.
Meni je jasno da je ova zemlja puna terorista, nemojmo se lagati. Kolinda je sam javno rekla, ono sto vi ocito ne zelite. Bravo Kolinda!
Podsjetimo se i krvolocnog, maloumnog teroristickog napada na policijsku stanicu u Bugonu prije koju godinu, izmedju ostalog.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/obiljeze ... /160627061
Moramo pogledati istini u oci, suociti se s prijetnjom terorizma da bi se mogli efikasno boriti protiv te zle i fasisticke pojave ovog modernog doba. Ja ponvaljam, nisu svi muslimani teroristi!
Last edited by tututuuuu on 11/12/2016 16:48, edited 2 times in total.