Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Muhamed Đakmić

#1076 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Muhamed Đakmić »

Capajebo wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Ima li ovdje iko da je aktivno igrao mafije i sjeća se pravila?
Ne. :mrgreen:
što me ugasi ba tako bezosjećajno :( :D
dale cooper

#1077 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dale cooper »

Šta je mafija? :zoka:
supercali

#1078 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Sarah24 wrote:Zbog nekih likova (njihovog djela) koje spominjete s pocetka teme, i generalno citanja nekih tema i ja se prijavih na ovaj forum nekad davno jer mi je djelovalo kao bas cool i interessntno mjesto, od tada pa do danas sam upoznala neke bas super ljude ali i neke nigdje veze s vezom :oops: , al hajd sta ces to je zivot.. :skoljka: nije mi ni cilj bio upoznavanje ali eto.. uglavnom ne dajem svoje misljenje cesto, vise volim biti posmatrac, pa vjerovatno niko i ne zna da postojim... haha.. :mrgreen:
imas potpuno pravo da posmatras kako pijem kafu
idemo na kafu sutra
pravit cu se da ne postojis
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1079 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

dale cooper wrote:Šta je mafija? :zoka:

https://www.blankmediagames.com/

evo ovo :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1080 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dječak sa šibicama »

Meni se predstavila imenom i prezimenom, valjda je lazno ako je sve ostalo lazno, imala je i FB nalog... Hercegovka, nije mi trebala reci, znam odakle je to prezime.

Ali bas me nicim nije impresionirala, niti ja nju cini mi se.

Mene je samo jedna forumasica impresionarala, puko sam na nju ko izbjeglica na prazan stan, zaljubio se na nevidjeno, istopio se ko govno na kisi. Medjutim... muzika iz studija :D
Muhamed Đakmić

#1081 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Muhamed Đakmić »

ako imaš ženu, dijete, djevojku, ljubavnicu ili imaš ikad u planu da to imaš, nemoj.

evo pitaj velkoskog i capajebo ako meni ne vjeruješ :D :lol:

bijeloj sa virtualnog džemata smo velkoski i ja bili na crnoj listi odmah nakon dedžala :D
Capajebo

#1082 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

Sarah24 wrote:Zbog nekih likova (njihovog djela) koje spominjete s pocetka teme, i generalno citanja nekih tema i ja se prijavih na ovaj forum nekad davno jer mi je djelovalo kao bas cool i interessntno mjesto, od tada pa do danas sam upoznala neke bas super ljude ali i neke nigdje veze s vezom :oops: , al hajd sta ces to je zivot.. :skoljka: nije mi ni cilj bio upoznavanje ali eto.. uglavnom ne dajem svoje misljenje cesto, vise volim biti posmatrac, pa vjerovatno niko i ne zna da postojim... haha.. :mrgreen:
Da ti nisi meni sta ostala duzna slucajno? :zoka: :mrgreen:
dale cooper wrote: Ovako si trebo odraditi. :mrgreen:
Ja sam fino celjadio, bio i ost'o. :D
neruda

#1083 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by neruda »

forum iskustvo-mnoštvo psihopata, velika većina ženskoga roda :D
jao_situacije

#1084 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by jao_situacije »

KPNCTNJAH wrote:
jao_situacije wrote: s koje si ti teme dobijao notifikacije :lol:
:lol: ma ono nesto zene pitaju zene, svaki put kad se post napise, meni dodje obavjestenje :-) koji omeksivac koristiti pri uklanjanju nezeljenih fleka s odjece nakon seksa i tako te zenske stvari, jedva se rijesio budalastine :mrgreen:
jest jest

:mrgreen:
dale cooper

#1085 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dale cooper »

Velkoski wrote:

https://www.blankmediagames.com/

evo ovo :mrgreen:
a game of murder, deception, lying and mob hysteria

Da, zvuči kao prosječan dan na klix forumu. :lol: :mrgreen:
supercali

#1086 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Niemand wrote:
To je posebna kategorija psihopata. Ima na mtv-iju emisija o tom, ne sjecam se bas naziva. Uglavnom, jave se osobe koje se godinama :!: dopisuju sa nekim online, mislim hej godinama, i svaki put je neki izgovor zasto se ne mogu vidjeti i slicno, al te osobe naprosto uzivaju u tom nekom paralelnom svijetu.

Zanimljiva emisija pravo. Klasicni sadisti.
e meni to bas ne ide u glavu
ajde kad imaju neke koristi bilo finansijsku uzitak neki ili sl pa nesto radi al ovo ne kontam
jedino da se eurosa javi pa da kaze sta joj je davalo zadovoljstvo u tome i uostalom da kaze sta je konkretno bilo sa tih 20-30 forumasa koliko sam cuo da se upecalo
pretpostavljam da je bilo ono ajmo mala kupit cu ti sve i raznorazne ponude za vezu sex i sl
Muhamed Đakmić

#1087 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Muhamed Đakmić »

neruda wrote:forum iskustvo-mnoštvo psihopata, velika većina ženskoga roda :D
Igrao sam mafije s onom tvojom i mislim da sam toliko profesionalan mafijaš ostao da nije ni pokušala nikakvu sličnu glupost :D 8-)
dale cooper

#1088 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dale cooper »

Muhamed Đakmić wrote:
ako imaš ženu, dijete, djevojku, ljubavnicu ili imaš ikad u planu da to imaš, nemoj.

bijeloj sa virtualnog džemata smo velkoski i ja bili na crnoj listi odmah nakon dedžala :D
Koja ste vi haman sranja pravili. :lol: :mrgreen:
supercali

#1089 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

dječak sa šibicama wrote:Meni se predstavila imenom i prezimenom, valjda je lazno ako je sve ostalo lazno, imala je i FB nalog... Hercegovka, nije mi trebala reci, znam odakle je to prezime.

Mene je samo jedna forumasica impresionarala, puko sam na nju ko izbjeglica na prazan stan, zaljubio se na nevidjeno, istopio se ko govno na kisi. Medjutim... muzika iz studija :D
a.d. inicijali?
Capajebo

#1090 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

dječak sa šibicama wrote: Mene je samo jedna forumasica impresionarala, puko sam na nju ko izbjeglica na prazan stan, zaljubio se na nevidjeno, istopio se ko govno na kisi. Medjutim... muzika iz studija :D
Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1091 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

dale cooper wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

Koja ste vi haman sranja pravili. :lol: :mrgreen:
đakma malo manja, ja golema :mrgreen:
neruda

#1092 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by neruda »

Muhamed Đakmić wrote:
Igrao sam mafije s onom tvojom i mislim da sam toliko profesionalan mafijaš ostao da nije ni pokušala nikakvu sličnu glupost :D 8-)
:D tu je ona i čita :izet:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1093 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

a jes' mi bio merak roknut' nmi :lol:
Niemand

#1094 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

supercali wrote: e meni to bas ne ide u glavu
ajde kad imaju neke koristi bilo finansijsku uzitak neki ili sl pa nesto radi al ovo ne kontam
jedino da se eurosa javi pa da kaze sta joj je davalo zadovoljstvo u tome i uostalom da kaze sta je konkretno bilo sa tih 20-30 forumasa koliko sam cuo da se upecalo
pretpostavljam da je bilo ono ajmo mala kupit cu ti sve i raznorazne ponude za vezu sex i sl
Pogledaj tu emisiju nekad, fkt ne znam naziv, al guglaj. Ni ti prevaranti nemaju neko pretjerano logicno objanjenje zasto, neko kao iz dosade il tako neke gluposti. Sadizam ba, nemam drugacijeg objasnjenja.
dječak sa šibicama

#1095 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dječak sa šibicama »

Ja sam uvijek bio uvjeren da su na forumima muskarci vecinom psihopate, a da su forumasice uglavnom divne osobe koje su neshvacene i izgubljene u nevinosti svoga duha :oops: :lol:

Nikada necu reci koja je u pitanju, moj glas je mek ali je zato moja toljaga tvrda :D
dale cooper

#1096 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dale cooper »

dječak sa šibicama wrote:Meni se predstavila imenom i prezimenom, valjda je lazno ako je sve ostalo lazno, imala je i FB nalog... Hercegovka, nije mi trebala reci, znam odakle je to prezime.

Koja? :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1097 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

Niemand wrote:
Pogledaj tu emisiju nekad, fkt ne znam naziv, al guglaj. Ni ti prevaranti nemaju neko pretjerano logicno objanjenje zasto, neko kao iz dosade il tako neke gluposti. Sadizam ba, nemam drugacijeg objasnjenja.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bipolar_disorder

:mrgreen:
Muhamed Đakmić

#1098 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Muhamed Đakmić »

Ali pazi, jedan dio je onih koji se spetljaju s drugim ženama/muškarcima i razjebu veze/brakove.

Ipak, puno veći dio je završavao na način: Osoba A i Osoba B su u vezi. U mafiji je jedno civil, a drugo mafija. Ne mogu po pravilu igrati zajedno i onda počinje ljubomora koja po pravilu eskalira sa "Ti mene ne voliš!" I onda sve ode u tri lijepe :D
neruda

#1099 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by neruda »

meščini da možemo udruženje registrovat :lol:
annoy

#1100 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by annoy »

Niemand wrote:
Catfish
Post Reply